Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

CGN - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη από 65€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 19-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 27.3
Τετ 3.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κολωνία Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κολωνία Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.103.318 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Κολωνία προς Κολωνία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
05:40 - 09:15CGN-SKG
2ώ 35λαπευθείας
20:45 - 22:30SKG-CGN
2ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 11 Απρ - Δευ, 15 Απρ
05:40 - 09:15CGN-SKG
2ώ 35λαπευθείας
20:45 - 22:30SKG-CGN
2ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 11 Απρ - Δευ, 15 Απρ
21:35 - 08:55CGN-SKG
10ώ 20λ1 στάση
20:45 - 22:30SKG-CGN
2ώ 45λαπευθείας
Σαβ, 13 Απρ - Δευ, 15 Απρ
02:25 - 06:00CGN-SKG
2ώ 35λαπευθείας
23:45 - 01:30SKG-CGN
2ώ 45λαπευθείας
159€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 16 Ιουν - Κυρ, 23 Ιουν
02:25 - 06:00CGN-SKG
2ώ 35λαπευθείας
23:05 - 20:50SKG-CGN
22ώ 45λ1 στάση
168€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 19 Ιουν - Παρ, 5 Ιουλ
21:35 - 09:35CGN-SKG
11ώ 00λ2 στάσεις
20:45 - 22:30SKG-CGN
2ώ 45λαπευθείας
Σαβ, 13 Απρ - Δευ, 15 Απρ
09:35 - 13:10CGN-SKG
26ώ 35λ1 στάση
13:55 - 08:50SKG-CGN
19ώ 55λ1 στάση
201€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 4 Απρ - Δευ, 8 Απρ
06:00 - 10:45CGN-SKG
3ώ 45λ1 στάση
18:25 - 22:55SKG-CGN
5ώ 30λ1 στάση
Πεμ, 25 Απρ - Σαβ, 4 Μαϊ
09:35 - 13:10CGN-SKG
26ώ 35λ1 στάση
13:55 - 19:40SKG-CGN
6ώ 45λ1 στάση
236€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 11 Απρ - Τρι, 16 Απρ
06:00 - 12:05CGN-SKG
5ώ 05λ1 στάση
08:10 - 12:10SKG-CGN
5ώ 00λ1 στάση
Τετ, 10 Απρ - Τρι, 16 Απρ

Πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Κολωνία-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Εάν έχετε ευελιξία, καλύτερα να πετάξετε Τετάρτη προς τον προορισμό Θεσσαλονίκη, γιατί τότε είναι γενικά οι φθηνότερες τιμές για αυτή την πτήση. Αντιθέτως, η πιο ακριβή ημέρα για την πτήση Κολωνία-Θεσσαλονίκη είναι Κυριακή. Για την πτήση επιστροφής σας, προτείνουμε να πετάξετε Πέμπτη και όχι Δευτέρα για τις φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Κολωνία προς Κολωνία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 152€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 347€ και 273€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Κολωνία προς Κολωνία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 49 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Κολωνία-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Κολωνία-Θεσσαλονίκη στην KAYAK ήταν με την Aegean Airlines με 65€. Η Eurowings προτείνει πτήση με επιστροφή από 136€ και η Aegean Airlines από 159€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Κολωνία-Θεσσαλονίκη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη και αυτή είναι η Eurowings. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Eurowings είναι 165€.

Πόσες πτήσεις Κολωνία-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Κολωνία με προσγείωσησε Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 30λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 3 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Κολωνία-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Κολωνία-Θεσσαλονίκη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Κολωνία-Θεσσαλονίκη είναι συνήθως 2ώ 30λ. Η απόσταση είναι 2.698 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Κολωνία στις 05:40 με ώρα προσγείωσης σε Θεσσαλονίκη στις 09:15.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Κολωνία προς Κολωνία είναι στις 17:30 με ώρα προσγείωσης 21:05.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

65€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 1% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 43% στις τιμές.
Πτήση από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Κολωνία προς Κολωνία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Κολωνία-Θεσσαλονίκη;

  Οι προορισμοί Κολωνία και Θεσσαλονίκη εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Κολωνία: Θα φύγετε από το Κολωνία Köln/Bonn και θα προσγειωθείτε στο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Κολωνία προς Θεσσαλονίκη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Θεσσαλονίκη από Κολωνία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω προς Κολωνία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από Κολωνία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Κολωνία

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 74€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Κολωνία Köln/Bonn-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Köln/Bonn προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Κολωνία Köln/Bonn to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Eurowings

Eurowings

Τρίτη

Eurowings

Eurowings

Πέμπτη

Eurowings

Eurowings

Σάββατο

Eurowings

Eurowings

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Κολωνία Köln/Bonn

Δευτέρα

Eurowings

Eurowings

Τρίτη

Eurowings

Eurowings

Πέμπτη

Eurowings

Eurowings

Σάββατο

Eurowings

Eurowings

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Κολωνία προς Κολωνία; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
6,8
EurowingsΣυνολική βαθμολογία από 482 κριτικές
69overall
67comfort
76crew
57entertainment
59food
71boarding
Κριτικές αεροπορικής

Ich finde alles gut nur muss man früh im Flughafen gehen da etwas dauert.

Διαβάστε περισσότερα για την Eurowings

Ich finde alles gut nur muss man früh im Flughafen gehen da etwas dauert.

Pollykozimia.. Kai to aerodromio tou Düsseldorf den exei arketo prosopiko gia eksiperitisiei.

In Flughafen Düsseldorf muss man mindestens drei Stunden früher da sein...

Fliegen von Tirana nach Düsseldorf ist so einfach, nur ein bisschen Geduld im Bundes Polizei pas zu kontrollieren. Ungefähr 4 min in Tirana und 6 bis 7 Minuten in Düsseldorf.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Κολωνία προς Κολωνία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
19-6Τετ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λCGN-SKG
65€
9-3Σαβ
απευθείαςEurowings
2ώ 30λCGN-SKG
75€
9-3Σαβ
απευθείαςEurowings
2ώ 30λCGN-SKG
76€
26-6Τετ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 35λCGN-SKG
78€
5-3Τρι
απευθείαςEurowings
2ώ 30λCGN-SKG
81€
29-3Παρ
2 στάσειςWizz Air Malta
36ώ 40λCGN-SKG
138€
11-4Πεμ
1 στάσηLufthansa
3ώ 45λCGN-SKG
160€
8-4Δευ
1 στάσηAustrian Airlines
15ώ 45λCGN-SKG
161€
24-4Τετ
1 στάσηLufthansa
14ώ 05λCGN-SKG
167€
3-7Τετ
1 στάσηAustrian Airlines
15ώ 45λCGN-SKG
217€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Κολωνία προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
27-2Τρι
απευθείαςEurowings
2ώ 30λCGN-SKG
5-3Τρι
απευθείαςEurowings
2ώ 50λSKG-CGN
160€
27-2Τρι
απευθείαςEurowings
2ώ 30λCGN-SKG
2-3Σαβ
απευθείαςEurowings
2ώ 50λSKG-CGN
164€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
14ώ 25λCGN-SKG
5-3Τρι
απευθείας
2ώ 50λSKG-CGN
234€
27-2Τρι
πολλές στάσεις
29ώ 30λCGN-SKG
5-3Τρι
απευθείας
2ώ 50λSKG-CGN
249€
2-3Σαβ
απευθείας
2ώ 30λCGN-SKG
7-3Πεμ
πολλές στάσεις
8ώ 45λSKG-CGN
258€
1-3Παρ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
13ώ 25λCGN-SKG
31-3Κυρ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 45λSKG-CGN
314€
1-3Παρ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
20ώ 30λCGN-SKG
3-3Κυρ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
20ώ 10λSKG-CGN
320€
1-3Παρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
7ώ 25λCGN-SKG
10-3Κυρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
17ώ 55λSKG-CGN
337€
29-2Πεμ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
17ώ 55λCGN-SKG
10-3Κυρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
17ώ 55λSKG-CGN
394€
29-2Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 55λCGN-SKG
2-3Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
8ώ 45λSKG-CGN
558€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κολωνία - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Κολωνία (CGN)Γερμανία

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Κολωνία

Κατηγορίες θέσης:

351€