Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

CTA - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα από 26€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Κατάνη προς Αθήνα με αναχώρηση στις 19-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Fri 24.5
Fri 31.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κατάνη Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Κατάνη Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.979.812 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα (CTA-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Κατάνη προς Κατάνη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
20:00 - 22:30CTA-ATH
1ώ 30λαπευθείας
09:45 - 23:40ATH-CTA
14ώ 55λ2 στάσεις
Sat, 4 May - Sat, 11 May
21:50 - 09:20CTA-ATH
10ώ 30λ1 στάση
18:50 - 19:35ATH-CTA
1ώ 45λαπευθείας
Sat, 25 May - Sun, 26 May
21:30 - 09:40CTA-ATH
11ώ 10λ1 στάση
22:05 - 07:35ATH-CTA
10ώ 30λ1 στάση
Fri, 14 Jun - Sun, 16 Jun
06:00 - 00:45CTA-ATH
17ώ 45λ1 στάση
06:00 - 22:35ATH-CTA
17ώ 35λ1 στάση
Sun, 5 May - Sat, 11 May
16:35 - 00:45CTA-ATH
7ώ 10λ1 στάση
06:05 - 09:30ATH-CTA
4ώ 25λ1 στάση
Sat, 31 Aug - Sat, 7 Sep
19:30 - 10:45CTA-ATH
14ώ 15λ1 στάση
14:00 - 21:15ATH-CTA
8ώ 15λ1 στάση
Wed, 22 May - Sat, 25 May
08:55 - 20:50CTA-ATH
10ώ 55λ1 στάση
06:55 - 08:10ATH-CTA
26ώ 15λ2 στάσεις
Sun, 19 May - Sat, 25 May
20:30 - 23:00CTA-ATH
1ώ 30λαπευθείας
17:30 - 18:15ATH-CTA
1ώ 45λαπευθείας
259€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 11 Aug - Fri, 23 Aug
20:30 - 23:00CTA-ATH
1ώ 30λαπευθείας
17:40 - 18:25ATH-CTA
1ώ 45λαπευθείας
298€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 11 Aug - Thu, 22 Aug
08:55 - 00:45CTA-ATH
14ώ 50λ2 στάσεις
06:55 - 08:10ATH-CTA
26ώ 15λ2 στάσεις
Sun, 19 May - Sat, 25 May

Πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Κατάνη προς Κατάνη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα είναι ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 91€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 293€ και 208€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Κατάνη προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Κατάνη προς Κατάνη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Κατάνη προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 82 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Κατάνη-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Κατάνη-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 188€ στην easyJet, και το δεύτερο φθηνότερο με την ITA Airways (228€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 26€ στην Ryanair και από 42€ στην Aegean Airlines.

Πόσες πτήσεις Κατάνη-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Κατάνη με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 39λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 07:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 8 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Κυριακή, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Κατάνη-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Κατάνη-Αθήνα;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Κατάνη-Αθήνα είναι συνήθως 1ώ 30λ. Η απόσταση είναι 1.258 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Κατάνη προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Κατάνη στις 07:10 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 09:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Κατάνη προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Κατάνη προς Κατάνη είναι στις 20:45 με ώρα προσγείωσης 23:15.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

26€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 25% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 25% στις τιμές.
Πτήση από Κατάνη προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Κατάνη προς Κατάνη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Κατάνη-Αθήνα;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Κατάνη, θα χρησιμοποιείτε το Κατάνη Fontanarossa. Θα προσγειωθείτε στο Αθήνα που είναι γνωστό και ως Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Κατάνη προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Κατάνη προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Κατάνη-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Κατάνη προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Κατάνη προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Κατάνη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Κατάνη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Κατάνη προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Κατάνη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Κατάνη Fontanarossa-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Fontanarossa προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Κατάνη Fontanarossa to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Ryanair

Ryanair

Τρίτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Παρασκευή

Ryanair,Aegean Airlines,Volotea

Ryanair,Aegean Airlines, +1 ακόμη

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Κατάνη Fontanarossa

Δευτέρα

Ryanair

Ryanair

Τρίτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Παρασκευή

Ryanair,Aegean Airlines,Volotea

Ryanair,Aegean Airlines, +1 ακόμη

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Aegean Airlines,Ryanair,Volotea

Aegean Airlines,Ryanair, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Κατάνη προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Κατάνη προς Κατάνη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
19-6Wed
απευθείαςRyanair
1ώ 30λCTA-ATH
26€
17-6Mon
απευθείαςRyanair
1ώ 30λCTA-ATH
29€
18-10Fri
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λCTA-ATH
42€
17-9Tue
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λCTA-ATH
47€
24-9Tue
1 στάσηeasyJet
13ώ 25λCTA-ATH
50€
18-9Wed
1 στάσηITA Airways
4ώ 30λCTA-ATH
53€
4-9Wed
1 στάσηeasyJet
14ώ 35λCTA-ATH
55€
17-9Tue
απευθείαςVolotea
1ώ 30λCTA-ATH
56€
20-8Tue
1 στάσηITA Airways
4ώ 30λCTA-ATH
58€
20-6Thu
απευθείαςVolotea
1ώ 30λCTA-ATH
84€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κατάνη - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Κατάνη (CTA)Ιταλία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Κατάνη

Κατηγορίες θέσης:

83€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: