Βρείτε πτήσεις
Κορυφαίοι προορισμοί
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Αεροπορικές εταιρείες
Προσφορές

Βρείτε προσφορές για πτήσεις από Κέρκυρα από 33€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Κέρκυρα to Παγκοσμίως με αναχώρηση στις 1-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Κυρ 31.3
Κυρ 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για φθηνές διεθνείς πτήσεις από Κέρκυρα

Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Κέρκυρα - Πού μπορώ να πετάξω;

Τιμές από CFU, αναχώρηση Κυρ 3/31 και επιστροφή Κυρ 4/7

Πτήσεις από Κέρκυρα - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Κέρκυρα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για πτήσεις από Κέρκυρα;

Οι εγχώριοι προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τις αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, ο δημοφιλέστερος προορισμός που μπορείτε να επισκεφτείτε από την πόλη Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας είναι: Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος (65% των συνολικών αναζητήσεων).Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι εξής: Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου (16%) και Πρέβεζα Ακτίου (6%).

Κέρκυρα: Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πτήσεις εξωτερικού;

Οι διεθνέις προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Κέρκυρα.
Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε από Κέρκυρα. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί ανάμεσα στους χρήστες και τις χρήστριες τις KAYAK είναι οι προορισμοί Στουτγκάρδη, Ρώμη και Λονδίνο.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες χώρες για πτήσεις από Κέρκυρα;

Οι δημοφιλέστερες χώρες που έκαναν αναζήτηση οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK από Κέρκυρα μαζί με τη μέση τιμή για το δρομολόγιο που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Σύμφωνα με αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, η δημοφιλέστερη χώρα-προορισμός από Κέρκυρα είναι η χώρα Ελλάδα (61% των συνολικών αναζητήσεων). Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι χώρες Ιταλία (9%) και Γερμανία (6%).

Ποια απευθείας πτήση από Κέρκυρα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια;

Η πτήση με τη μεγαλύτερη διάρκεια από Κέρκυρα είναι προς Ντουμπάι, με διάρκεια 5ώ 10λ. Η πτήση με την αμέσως μεγαλύτερη διάρκεια είναι για τον προορισμό Αεροδρόμιο Μπέλφαστ Belfast Intl με διάρκεια 4ώ 00λ και η αμέσως επόμενη είναι προς Shannon με διάρκεια 4ώ 00λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Οκτώβριος

Φθηνότερη πτήση

33€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 1% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 22% στις τιμές.
Πτήση από Κέρκυρα προς Νάπολη

Συχνές ερωτήσεις για πτήσεις εξωτερικού από: Κέρκυρα

 • Πώς αλλιώς είναι γνωστό το Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας;

  Ο κωδικός αεροδρομίου της πόλης Αεροδρόμιο Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας είναι CFU. Το αεροδρόμιο είναι γνωστό και ως Corfu, Corfu Intl, I Kapodistrias, Ioannis Kapodistrias, Ioannis Kapodistrias (Capodistrias Intl, Kerkira, Kerkyra.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Κέρκυρα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Κέρκυρα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Κέρκυρα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση από Κέρκυρα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις από Κέρκυρα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε στον προορισμό σας με μια αεροπορική και πίσω προς Κέρκυρα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Κέρκυρα ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων από Κέρκυρα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • Ποιες είναι οι φθηνότερες πτήσεις εξωτερικού από την πόλη Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας;

  Η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης από την πόλη Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν προς την πόλη Νάπολη Naples (33€). Η φθηνότερη πτήση με επιστροφή από την πόλη Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν προς την πόλη Νάπολη Naples (70€). Άλλες φθηνές πτήσεις από την πόλη Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες αφορούν πτήσεις προς τους εξής προορισμούς: Παρίσι Charles de Gaulle (140€ με επιστροφή), Μιλάνο Malpensa (173€ με επιστροφή) και Ρώμης-Φιουμιτσίνο (197€ με επιστροφή).

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Κέρκυρα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια από Κέρκυρα στους παρακάτω προορισμούς στις εξής τιμές ή και φθηνότερα: Αθήνα 54€ απλή μετάβαση - 118€ με επιστροφή; Μπέργκαμο 42€ απλή μετάβαση - 99€ με επιστροφή
 • Η πρωινή αναχώρηση είναι περίπου 161% ακριβότερη κατά μέσο όρο* από τις βραδινές πτήσεις.
*Μέση χαμηλότερη τιμή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της KAYAK για αναχωρήσεις τις επόμενες 30 ημέρες

Οι 5 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Κέρκυρα to Παγκοσμίως

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Κέρκυρα προς Κέρκυρα; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 242 κριτικές
77boarding
86crew
82overall
76food
83comfort
72entertainment
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Διαβάστε περισσότερα για την Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Η πτήση μας ήταν σήμερα 6:00πμ εχθες στης 10:30 μ.μ μας ενημέρωσαν πως η πτήση μας θα αναχωρούμε στις 7:30π.μ.Φτασαμε στο αεροδρόμιο στις 6.00πμ και η πτήση είναι αναχώρηση.Η απάντηση τους ήταν απλή χωρίς κανένα ενδιαφέρον πως έπρεπε να είστε εδώ 3 ώρες νωρίτερα.την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με easy jet να μην ξεχάσετε να στήσετε σκηνή.Απλα τραγική.ετσι χάσαμε και την επόμενη μας πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εσωτερικού από Κέρκυρα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

9-8Παρ
απευθείαςRyanair
1ώ 05λCFU-ATH
22-8Πεμ
απευθείαςRyanair
1ώ 10λATH-CFU
79€
9-8Παρ
απευθείαςRyanair
1ώ 05λCFU-ATH
20-8Τρι
απευθείαςRyanair
1ώ 10λATH-CFU
80€
11-4Πεμ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λCFU-ATH
15-4Δευ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λATH-CFU
81€
11-4Πεμ
απευθείας
1ώ 00λCFU-ATH
15-4Δευ
απευθείας
1ώ 00λATH-CFU
84€
11-5Σαβ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λCFU-ATH
12-5Κυρ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-CFU
97€
13-3Τετ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λCFU-ATH
14-3Πεμ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λATH-CFU
101€
19-7Παρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λCFU-ATH
20-7Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λATH-CFU
102€
10-8Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λCFU-ATH
25-8Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λATH-CFU
103€
11-4Πεμ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λCFU-ATH
15-4Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-CFU
117€
26-6Τετ
2 στάσειςeasyJet
28ώ 20λCFU-JTR
3-7Τετ
1 στάσηeasyJet
15ώ 45λJTR-CFU
178€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

1-4Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λCFU-ATH
34€
28-5Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λCFU-ATH
35€
11-8Κυρ
απευθείαςRyanair
1ώ 05λCFU-ATH
39€
25-8Κυρ
απευθείαςRyanair
1ώ 05λCFU-ATH
40€
9-3Σαβ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λCFU-ATH
54€
20-5Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λCFU-ATH
54€
14-3Πεμ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λCFU-ATH
56€
22-6Σαβ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λCFU-ATH
59€
27-6Πεμ
2 στάσειςeasyJet
11ώ 20λCFU-JTR
108€
3-7Τετ
2 στάσειςeasyJet
53ώ 10λCFU-CHQ
137€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Κέρκυρα to Παγκοσμίως

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

1-3Παρ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λCFU-ATH
3-3Κυρ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-CFU
126€
1-3Παρ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λCFU-ATH
4-3Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-CFU
144€
1-3Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
11ώ 05λCFU-SKG
4-3Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
17ώ 50λSKG-CFU
199€
3-3Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 35λCFU-JTR
6-3Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 10λJTR-CFU
223€
1-3Παρ
πολλές στάσειςSky Express
3ώ 55λCFU-ATH
4-3Δευ
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-CFU
246€
1-3Παρ
πολλές στάσειςOlympic Air
7ώ 30λCFU-SKG
4-3Δευ
πολλές στάσειςOlympic Air
6ώ 15λSKG-CFU
430€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
13ώ 05λCFU-SKG
4-3Δευ
πολλές στάσεις
14ώ 10λSKG-CFU
431€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
7ώ 30λCFU-SKG
4-3Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 35λSKG-CFU
610€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εξωτερικού από Κέρκυρα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

21-6Παρ
απευθείας
1ώ 45λCFU-BUD
26-6Τετ
πολλές στάσεις
16ώ 40λBUD-CFU
187€
15-4Δευ
πολλές στάσεις
15ώ 50λCFU-BUD
19-4Παρ
πολλές στάσεις
24ώ 20λBUD-CFU
210€
15-4Δευ
πολλές στάσεις
15ώ 50λCFU-BUD
19-4Παρ
πολλές στάσεις
21ώ 25λBUD-CFU
218€
18-5Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 35λCFU-VIE
22-5Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 45λVIE-CFU
222€
21-6Παρ
πολλές στάσειςAir Serbia
23ώ 30λCFU-BUD
26-6Τετ
πολλές στάσειςAir Serbia
23ώ 15λBUD-CFU
248€
11-8Κυρ
πολλές στάσεις
10ώ 40λCFU-VIE
18-8Κυρ
απευθείας
1ώ 50λVIE-CFU
254€
21-6Παρ
απευθείαςWizz Air
1ώ 45λCFU-BUD
26-6Τετ
απευθείαςWizz Air
1ώ 45λBUD-CFU
256€
11-8Κυρ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 55λCFU-VIE
18-8Κυρ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 50λVIE-CFU
260€
30-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 00λCFU-VIE
6-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 55λVIE-CFU
265€
16-4Τρι
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 35λCFU-VIE
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 55λVIE-CFU
300€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

5-6Τετ
απευθείαςRyanair
1ώ 55λCFU-VIE
46€
18-4Πεμ
πολλές στάσεις
11ώ 50λCFU-VIE
52€
25-4Πεμ
πολλές στάσεις
9ώ 30λCFU-VIE
55€
8-3Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 05λCFU-VIE
81€
8-4Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 35λCFU-VIE
90€
4-7Πεμ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 55λCFU-VIE
90€
7-4Κυρ
πολλές στάσειςEurowings
6ώ 05λCFU-VIE
139€
7-4Κυρ
πολλές στάσειςEurowings
6ώ 15λCFU-BUD
155€
25-6Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
4ώ 45λCFU-VIE
174€
30-7Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
11ώ 15λCFU-BUD
184€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις Κέρκυρα-Παγκοσμίως

Αναχώρηση:

Κέρκυρα (CFU)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Παγκοσμίως - Κέρκυρα

Κατηγορίες θέσης:

28€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: