Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

SKG - CHQ

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά από 32€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά με αναχώρηση στις 28-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 20.6
Πεμ 27.6

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Χανιά

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Χανιά.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Χανιά.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 42.596.105 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά (SKG-CHQ)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
21:50 - 23:00SKG-CHQ
1ώ 10λαπευθείας
06:00 - 07:10CHQ-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Παρ, 7 Ιουν - Δευ, 10 Ιουν
21:50 - 23:00SKG-CHQ
1ώ 10λαπευθείας
06:00 - 07:10CHQ-SKG
1ώ 10λαπευθείας
70€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 7 Ιουν - Δευ, 10 Ιουν
21:50 - 23:00SKG-CHQ
1ώ 10λαπευθείας
06:00 - 07:10CHQ-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Παρ, 7 Ιουν - Δευ, 10 Ιουν
21:50 - 23:00SKG-CHQ
1ώ 10λαπευθείας
06:00 - 07:10CHQ-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Κυρ, 2 Ιουν - Σαβ, 8 Ιουν
21:40 - 22:55SKG-CHQ
1ώ 15λαπευθείας
07:20 - 08:35CHQ-SKG
1ώ 15λαπευθείας
Κυρ, 7 Ιουλ - Πεμ, 18 Ιουλ
06:30 - 07:45SKG-CHQ
1ώ 15λαπευθείας
07:30 - 08:40CHQ-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Τρι, 4 Ιουν - Παρ, 7 Ιουν
05:45 - 06:55SKG-CHQ
1ώ 10λαπευθείας
23:20 - 00:35CHQ-SKG
1ώ 15λαπευθείας
Παρ, 14 Ιουν - Κυρ, 23 Ιουν
21:50 - 23:00SKG-CHQ
1ώ 10λαπευθείας
06:00 - 07:10CHQ-SKG
1ώ 10λαπευθείας
97€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 18 Ιουν - Δευ, 24 Ιουν
09:00 - 07:40SKG-CHQ
22ώ 40λ1 στάση
22:50 - 08:20CHQ-SKG
9ώ 30λ1 στάση
Κυρ, 16 Ιουν - Κυρ, 23 Ιουν
22:00 - 07:40SKG-CHQ
9ώ 40λ1 στάση
22:40 - 08:20CHQ-SKG
9ώ 40λ1 στάση
Πεμ, 1 Αυγ - Κυρ, 4 Αυγ

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Θεσσαλονίκη-Χανιά;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Θεσσαλονίκη-Χανιά, είναι καλύτερα να φύγετε Παρασκευή και όχι Σάββατο, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Θεσσαλονίκη, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Δευτέρα και οι πιο ακριβές κάθε Σάββατο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 69€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Μάιος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 202€ και 200€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Χανιά;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Aegean Airlines πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 32€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Θεσσαλονίκη-Χανιά στην Olympic Air από 67€ και στην Aegean Airlines από 70€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Χανιά;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά. Είναι η Aegean Airlines και η Ryanair. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Ryanair, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 66€. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Θεσσαλονίκη-Χανιά πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη με προσγείωση σε Χανιά και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 11λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 21:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 8 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Χανιά;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Θεσσαλονίκη-Χανιά;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Χανιά θα διαρκέσει περίπου 1ώ 10λ για να διανύσει την απόσταση των 907 χλμ. από την περιοχή Θεσσαλονίκη.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Θεσσαλονίκη στις 05:45 με ώρα προσγείωσης σε Χανιά στις 06:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη είναι στις 23:00 με ώρα προσγείωσης 00:15.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Απρίλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

32€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 40% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 44% στις τιμές.
Πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

 • Πώς μπορώ να πάω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στο Αεροδρόμιο;

  Έχεις εύκολη πρόσβαση με τα αστικά λεωφορεία από το κέντρο της πόλης και μέσα σε περίπου 40-50 λεπτά θα φτάσεις στο αεροδρόμιο. Ό,τι ώρα κι αν ξεκινήσεις από το κέντρο, θα βρεις υπηρεσίες ταξί στις κεντρικές πιάτσες της πόλης. Μπορείς επίσης και να κλείσεις ένα ταξί από πριν για να ξέρεις ακριβώς πόσα θα πληρώσεις. Το μέσο κόστος διαδρομής ανέρχεται στα 35€ περίπου.

 • Πού μπορώ να μείνω κοντά στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης;

  Αν θέλεις να γλιτώσεις την αγωνία της μετακίνησης και το πρωινό ξύπνημα, που σίγουρα δεν είναι για όλους, μπορείς να κλείσεις πολυτελή ξενοδοχεία αεροδρομίου με περίπου 60-90€ τη βραδιά σε λιγότερο από 3 χλμ. από το αεροδρόμιο και το πρωί μέσα σε λίγα λεπτά να είσαι στο αεροδρόμιο. Η περιοχή της Θέρμης είναι μια δημοφιλής περιοχή με καταλύματα κοντά στο αεροδρόμιο για να έχεις την άνεσή σου και να γλιτώσεις τις πολλές μετακινήσεις. Όσο νωρίτερα κάνεις την κράτησή σου, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις μια οικονομική προσφορά στο κατάλυμα που σου αρέσει.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Θεσσαλονίκη προς Χανιά είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Θεσσαλονίκη-Χανιά.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά κάθε στην Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά, η Ryanair ή η Aegean Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά είναι η Ryanair και η Aegean Airlines. Με μέση τιμή τα 136€ και γενική βαθμολογία 6,8, η Ryanair είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Aegean Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 201€ και γενική βαθμολογία 8,0.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Χανιά από Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Χανιά με μια αεροπορική και πίσω προς Θεσσαλονίκη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Χανιά;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Χανιά από Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με επιστροφή με 140€ ή λιγότερα.
 • Μπορείς να βρεις φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά, αλλά με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις, αλλά μπορείς να βρεις πολλές επιλογές μέσω του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την KAYAK, που δεν έχουν όλες μεγάλο χρόνο αναμονής ανάμεσα στις πτήσεις. Οι εταιρείες που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Aegean Airlines, η Sky Express και η Olympic Airways.
 • Όλες οι αεροπορικές εταιρείες στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προσφέρουν υπηρεσίες γρήγορης μεταφοράς στην πύλη σου αν πληρώσεις κάτι παραπάνω (γύρω στα 6€) όταν αγοράζεις το εισιτήριό σου ή μπορείς να το αναβαθμίσεις μετά. Αξίζει να επενδύσεις αυτά τα χρήματα αν ταξιδεύεις σε περίοδο αιχμής για να μην περιμένεις στην ουρά.
 • Αν δεν βρεις πτήση κατευθείαν για τα Χανιά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να αναζητήσεις μέσω της KAYAK πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη σε άλλα αεροδρόμια της Κρήτης όπως στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου που απέχει περίπου 2 ώρες από τα Χανιά και μπορείς να φτάσεις εύκολα με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ Κρήτης.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης-Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αερολιμένας Θεσσαλονίκης προς Αερολιμένας Χανίων, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Τρίτη

Aegean Airlines,Olympic Air,Ryanair

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Παρασκευή

Aegean Airlines,Olympic Air,Ryanair

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Aegean Airlines,Olympic Air,Ryanair

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Olympic Air

Aegean Airlines,Olympic Air

Τρίτη

Ryanair

Ryanair

Τετάρτη

Aegean Airlines,Olympic Air,Ryanair

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Παρασκευή

Ryanair

Ryanair

Σάββατο

Aegean Airlines,Olympic Air,Ryanair

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Θεσσαλονίκη προς Χανιά; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 211 κριτικές
7,1Διασκέδαση
7,6Επιβίβαση
7,5Φαγητό
8,2Άνεση
8,6Πλήρωμα
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

8,0 ΕξαιρετικόΜαρία, Νοε 2023JNX - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
28-5Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λSKG-CHQ
32€
10-9Τρι
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-CHQ
35€
28-5Τρι
απευθείαςOlympic Air
1ώ 10λSKG-CHQ
37€
7-9Σαβ
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-CHQ
39€
7-7Κυρ
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-CHQ
44€
30-7Τρι
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-CHQ
46€
31-5Παρ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 10λSKG-CHQ
59€
31-5Παρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λSKG-CHQ
65€
17-6Δευ
1 στάσηSky Express
9ώ 40λSKG-CHQ
95€
10-9Τρι
1 στάσηSky Express
3ώ 35λSKG-CHQ
106€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Θεσσαλονίκη προς Χανιά

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Χανιά με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
24-5Παρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λSKG-CHQ
27-5Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λCHQ-SKG
98€
24-5Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 20λSKG-CHQ
27-5Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λCHQ-SKG
133€
23-5Πεμ
πολλές στάσεις
24ώ 40λSKG-CHQ
27-5Δευ
απευθείας
1ώ 10λCHQ-SKG
142€
23-5Πεμ
πολλές στάσειςSky Express
24ώ 40λSKG-CHQ
27-5Δευ
πολλές στάσειςSky Express
9ώ 40λCHQ-SKG
226€
23-5Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 20λSKG-CHQ
27-5Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 35λCHQ-SKG
341€
24-5Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 15λSKG-CHQ
27-5Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
2ώ 55λCHQ-SKG
378€
23-5Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 20λSKG-CHQ
27-5Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
5ώ 40λCHQ-SKG
507€
24-5Παρ
πολλές στάσειςOlympic Air
7ώ 45λSKG-CHQ
27-5Δευ
πολλές στάσειςOlympic Air
5ώ 40λCHQ-SKG
582€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Θεσσαλονίκη - Χανιά Πτήσεις

Αναχώρηση:

Θεσσαλονίκη (undefined)Ελλάδα

Προορισμός:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Χανιά - Θεσσαλονίκη

Κατηγορίες θέσης:

498€
117€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: