Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

SKG - JTR

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη από 30€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη με αναχώρηση στις 3-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τετ 26.6
Τετ 3.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Σαντορίνη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Σαντορίνη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Σαντορίνη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 42.228.413 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη (SKG-JTR)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
21:15 - 22:25SKG-JTR
1ώ 10λαπευθείας
19:35 - 20:45JTR-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Δευ, 10 Ιουν - Παρ, 14 Ιουν
21:15 - 22:25SKG-JTR
1ώ 10λαπευθείας
19:35 - 20:45JTR-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Δευ, 10 Ιουν - Παρ, 14 Ιουν
21:15 - 22:25SKG-JTR
1ώ 10λαπευθείας
19:35 - 20:45JTR-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Δευ, 10 Ιουν - Παρ, 14 Ιουν
22:25 - 23:35SKG-JTR
1ώ 10λαπευθείας
07:30 - 08:40JTR-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Παρ, 30 Αυγ - Τρι, 10 Σεπ
09:45 - 11:15SKG-JTR
1ώ 30λαπευθείας
13:25 - 14:35JTR-SKG
1ώ 10λαπευθείας
Κυρ, 16 Ιουν - Κυρ, 16 Ιουν
09:10 - 10:20SKG-JTR
1ώ 10λαπευθείας
11:45 - 13:15JTR-SKG
1ώ 30λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Παρ, 21 Ιουν
17:25 - 18:55SKG-JTR
1ώ 30λαπευθείας
19:25 - 20:55JTR-SKG
1ώ 30λαπευθείας
Τρι, 11 Ιουν - Σαβ, 15 Ιουν
17:25 - 18:55SKG-JTR
1ώ 30λαπευθείας
11:45 - 13:15JTR-SKG
1ώ 30λαπευθείας
128€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 6 Αυγ - Κυρ, 11 Αυγ
09:45 - 11:15SKG-JTR
1ώ 30λαπευθείας
19:25 - 20:55JTR-SKG
1ώ 30λαπευθείας
144€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 16 Ιουν - Πεμ, 20 Ιουν
23:05 - 06:35SKG-JTR
7ώ 30λ1 στάση
11:45 - 13:15JTR-SKG
1ώ 30λαπευθείας
Παρ, 12 Ιουλ - Δευ, 15 Ιουλ

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Εάν έχετε ευελιξία, καλύτερα να πετάξετε Δευτέρα προς τον προορισμό Σαντορίνη, γιατί τότε είναι γενικά οι φθηνότερες τιμές για αυτή την πτήση. Αντιθέτως, η πιο ακριβή ημέρα για την πτήση Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη είναι Σάββατο. Για την πτήση επιστροφής σας, προτείνουμε να πετάξετε Τετάρτη και όχι Δευτέρα για τις φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 56€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 189€ και 185€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 39 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη βρέθηκαν στην Volotea (55€) και στην Olympic Air (112€). Η Volotea προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 30€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη. Είναι η Aegean Airlines και η Volotea. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Aegean Airlines, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 60€. Κατά μέσο όρο, η Volotea προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη με προσγείωση σε Σαντορίνη και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 20λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 09:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 10 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 20% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη είναι συνήθως 1ώ 05λ. Η απόσταση είναι 816 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Θεσσαλονίκη στις 09:10 με ώρα προσγείωσης σε Σαντορίνη στις 10:20.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη είναι στις 21:15 με ώρα προσγείωσης 22:25.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

30€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 60% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 17% στις τιμές.
Πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

 • Πώς πάω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στο αεροδρόμιο;

  Υπάρχει λεωφορειακή γραμμή που συνδέει όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης με το αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια είναι τακτικά και το εισιτήριο κάνει γύρω στα 2€. Μπορείς να πάρεις και ένα ταξί που κοστίζει γύρω στα 35€.

 • Μπορώ να πάω από το Αεροδρόμιο Σαντορίνης στη χώρα με τα μέσα;

  Υπάρχει λεωφορειακή σύνδεση του αεροδρομίου με τη χώρα για να φτάσεις οικονομικά στο κέντρο χωρίς να δώσεις το υψηλό αντίτιμο του ταξί. Στις αφίξεις θα βρεις λεωφορεία που καλύπτουν και άλλες περιοχές της Σαντορίνης. Θα κάνεις περίπου 10 λεπτά να φτάσεις στα Φηρά χωρίς κίνηση. Θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι τα δρομολόγια είναι περίπου κάθε μισή ώρα και μετά τις 21:00 αραιώνουν ανά κάθε 1 ώρα. Αν φτάσεις μετά τις 23:00, τα λεωφορεία θα έχουν σταματήσει, οπότε να είσαι προετοιμασμένος/η και να έχεις κλείσει ταξί με περίπου 30-50€. Αν ξέρεις ότι η πτήση σου φτάνει αργά ή δεν θέλεις να περιμένεις το λεωφορείο, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις online ένα ταξί για να σου έρθει φθηνότερα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη είναι το ATR 72-201 / 202.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη, η Volotea ή η Aegean Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη είναι η Volotea και η Aegean Airlines. Με μέση τιμή τα 112€ και γενική βαθμολογία 7,0, η Volotea είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Aegean Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 162€ και γενική βαθμολογία 8,0.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Σαντορίνη από Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Σαντορίνη με μια αεροπορική και πίσω προς Θεσσαλονίκη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Σαντορίνη από Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 49€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 83€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Οι περισσότερες διαθέσιμες πτήσεις μέσω της KAYAK από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη γίνονται με ανταπόκριση. Αλλάζεις αεροπλάνο στην Αθήνα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί παίρνεις δεύτερη πτήση για Σαντορίνη. Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη. Οι εταιρείες που εκτελούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι η Aegean, η Olympic Airways και Sky Express.
 • Στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα έχεις μια άνετη παραμονή μέχρι την πτήση σου. Με τα πολυτελή lounges της Sky Express και της Aegean, θα μπορέσεις να εργαστείς σε έναν ήσυχο χώρο με ροφήματα και φαγητό, να κάνεις κάποιο επαγγελματικό meeting και να φορτίσεις τις συσκευές σου πριν το ταξίδι.
 • .Το Αεροδρόμιο της Σαντορίνης λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και είναι απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες. Αν έχεις ενημερώσει την εταιρεία σου εγκαίρως, υπάρχει προσωπικό που θα σε βοηθήσει να μετακινηθείς στο αεροδρόμιο από το αεροπλάνο με αμαξίδιο για να πάρεις τις αποσκευές σου. Το αεροδρόμιο έχει ράμπες για ΑΜΕΑ και είναι εύκολο να μετακινηθείς αν είστε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης-Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αερολιμένας Θεσσαλονίκης προς Αερολιμένας Σαντορίνης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Olympic Air

Aegean Airlines,Olympic Air

Κυριακή

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Olympic Air

Aegean Airlines,Olympic Air

Κυριακή

Aegean Airlines,Olympic Air,Volotea

Aegean Airlines,Olympic Air, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 204 κριτικές
7,6Επιβίβαση
7,1Διασκέδαση
8,2Άνεση
8,5Πλήρωμα
7,4Φαγητό
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

8,0 ΕξαιρετικόΜαρία, Νοε 2023JNX - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
3-6Δευ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
30€
24-6Δευ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
32€
18-6Τρι
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
42€
10-8Σαβ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 30λSKG-JTR
53€
29-6Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λSKG-JTR
56€
29-6Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λSKG-JTR
57€
26-6Τετ
1 στάση
7ώ 55λSKG-JTR
73€
3-7Τετ
1 στάση
9ώ 00λSKG-JTR
76€
18-6Τρι
2 στάσειςSky Express
4ώ 20λSKG-JTR
226€
13-6Πεμ
2 στάσειςSky Express
4ώ 20λSKG-JTR
230€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
31-5Παρ
πολλές στάσεις
20ώ 35λSKG-JTR
3-6Δευ
απευθείας
1ώ 10λJTR-SKG
141€
31-5Παρ
πολλές στάσεις
24ώ 20λSKG-JTR
2-6Κυρ
απευθείας
1ώ 10λJTR-SKG
144€
31-5Παρ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
2-6Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λJTR-SKG
159€
31-5Παρ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
2-6Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λJTR-SKG
181€
31-5Παρ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
3-6Δευ
απευθείαςVolotea
1ώ 10λJTR-SKG
185€
31-5Παρ
πολλές στάσεις
7ώ 55λSKG-JTR
3-6Δευ
πολλές στάσεις
24ώ 55λJTR-SKG
196€
30-5Πεμ
πολλές στάσειςOlympic Air
2ώ 50λSKG-JTR
2-6Κυρ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 30λJTR-SKG
229€
31-5Παρ
απευθείας
1ώ 10λSKG-JTR
3-6Δευ
πολλές στάσεις
24ώ 55λJTR-SKG
246€
30-5Πεμ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 30λSKG-JTR
2-6Κυρ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 30λJTR-SKG
251€
31-5Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 30λSKG-JTR
2-6Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 55λJTR-SKG
252€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Θεσσαλονίκη - Σαντορίνη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προορισμός:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Σαντορίνη - Θεσσαλονίκη

Κατηγορίες θέσης:

51€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: