Βρείτε πτήσεις
Κορυφαίοι προορισμοί
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Αεροπορικές εταιρείες
Προσφορές

Βρείτε προσφορές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη από 29€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Θεσσαλονίκη to Παγκοσμίως με αναχώρηση στις 4-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sun 31.3
Sun 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για φθηνές διεθνείς πτήσεις από Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Θεσσαλονίκη - Πού μπορώ να πετάξω;

Τιμές από SKG, αναχώρηση Sun 3/31 και επιστροφή Sun 4/7

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για πτήσεις από Θεσσαλονίκη;

Οι εγχώριοι προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, ο δημοφιλέστερος προορισμός που μπορείτε να επισκεφτείτε από την πόλη Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης είναι: Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος (28% των συνολικών αναζητήσεων).Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι εξής: Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου (18%) και Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου (7%).

Θεσσαλονίκη: Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πτήσεις εξωτερικού;

Οι διεθνέις προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Θεσσαλονίκη.
Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε από Θεσσαλονίκη. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί ανάμεσα στους χρήστες και τις χρήστριες τις KAYAK είναι οι προορισμοί Νέα Υόρκη, Φρανκφούρτη και Στουτγκάρδη.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες χώρες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη;

Οι δημοφιλέστερες χώρες που έκαναν αναζήτηση οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK από Θεσσαλονίκη μαζί με τη μέση τιμή για το δρομολόγιο που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Σύμφωνα με αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, η δημοφιλέστερη χώρα-προορισμός από Θεσσαλονίκη είναι η χώρα Ελλάδα (36% των συνολικών αναζητήσεων). Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι χώρες Γερμανία (14%) και Σερβία (9%).

Σε ποιες πόλεις μπορώ να πετάξω με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη;

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για απευθείας πτήσεις ανάμεσα στους χρήστες/τις χρήστριες της KAYAK είναι τα αεροδρόμια Ηράκλειο, Αθήνα, Καλαμάτα, Χίος και Μυτιλήνη. Κατά μέσο όρο, ο φθηνότερος προορισμός στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήση με επιστροφή ήταν το αεροδρόμιο Χίος με τιμή 58€ και ο ακριβότερος ήταν το αεροδρόμιο Ρόδος με κόστος 100€.

Σε ποιες πόλεις του εξωτερικού μπορώ να πετάξω με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη;

Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε απευθείας από Θεσσαλονίκη. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί μεταξύ των χρηστών/χρηστριών της KAYAK είναι τα αεροδρόμια Βρυξέλλες, Βουκουρέστι, Στουτγκάρδη, Βουδαπέστη και Μόναχο. Κατά μέσο όρο, ο φθηνότερος προορισμός στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήση με επιστροφή ήταν το αεροδρόμιο Βουκουρέστι με τιμή 87€ και ο ακριβότερος ήταν το αεροδρόμιο Βρυξέλλες με κόστος 189€.

Ποια απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια;

Η πτήση με τη μεγαλύτερη διάρκεια από Θεσσαλονίκη είναι προς Εδιμβούργο, με διάρκεια 4ώ 10λ. Η πτήση με την αμέσως μεγαλύτερη διάρκεια είναι για τον προορισμό Δουβλίνο με διάρκεια 4ώ 05λ και η αμέσως επόμενη είναι προς Newcastle upon Tyne με διάρκεια 3ώ 55λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Μάιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

29€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 17% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 33% στις τιμές.
Πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για πτήσεις εξωτερικού από: Θεσσαλονίκη

 • Πώς αλλιώς είναι γνωστό το Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

  Ο κωδικός αεροδρομίου της πόλης Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης είναι SKG. Το αεροδρόμιο είναι γνωστό και ως Makedonia, Makedonia Apt., Thessaloniki, Thessaloniki Intl Airport "Macedonia", Thessaloniki Makedonia.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση από Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις από Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε στον προορισμό σας με μια αεροπορική και πίσω προς Θεσσαλονίκη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων από Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Θεσσαλονίκη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια από Θεσσαλονίκη στους παρακάτω προορισμούς στις εξής τιμές ή και φθηνότερα: Αθήνα 55€ απλή μετάβαση - 105€ με επιστροφή; Βελιγράδι 77€ απλή μετάβαση - 151€ με επιστροφή; Κωνσταντινούπολη 135€ απλή μετάβαση - 241€ με επιστροφή
 • Η πρωινή αναχώρηση είναι περίπου 4% φθηνότερη κατά μέσο όρο* από τις βραδινές πτήσεις.
*Μέση χαμηλότερη τιμή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της KAYAK για αναχωρήσεις τις επόμενες 30 ημέρες

Οι 5 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Θεσσαλονίκη to Παγκοσμίως

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 242 κριτικές
72entertainment
82overall
77boarding
83comfort
86crew
76food
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Διαβάστε περισσότερα για την Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Παγίδα θέσης στο check in μου ζήτησαν νά πληρώσω θέση , πλήρωσα σύν 26€ και τελικά από ένα συμβάν, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές θέσεις από αυτές πού πλήρωσα έξτρα

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Είχαμε αρκετή ώρα αναμονής στη φυσούνα , πριν από την είσοδο στο σκάφος , αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με καλύτερη συνεννόηση από τους υπαλλήλους διότι μέσα στους επιβάτες υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά ...

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Στο onborarding με ενημερωσαν οτι ειναι overbooked και επρεπε να περιμενω καποιον να ακυρώσει τη θέση του, ενώ είχα ήδη αγοράσει το εισιτήριό μου. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι μια συνήθης τακτική από τις αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, θα εκτιμούσα να με ενημερώσουν από πριν ότι υπάρχει θέμα με τις θέσεις της πτήσης ωστε να έχω ηδη σιγουρέψει κι εγώ την πτήση μου με κάποιον τρόπο.

Μειονεκτήματα: "Boarding first of Priority Boarding passes did NOT take place No information on site of the 45 mun delay"

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εσωτερικού από Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

3-4Wed
απευθείαςRyanair
1ώ 25λSKG-RHO
7-4Sun
απευθείαςRyanair
1ώ 30λRHO-SKG
58€
12-4Fri
απευθείαςVolotea
1ώ 10λSKG-JTR
15-4Mon
απευθείαςVolotea
1ώ 10λJTR-SKG
59€
18-4Thu
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
22-4Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 53λATH-SKG
66€
1-7Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 53λSKG-ATH
11-7Thu
απευθείαςSky Express
0ώ 53λATH-SKG
68€
17-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 15λSKG-RHO
23-4Tue
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 15λRHO-SKG
90€
4-6Tue
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λSKG-CHQ
8-6Sat
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λCHQ-SKG
90€
23-4Tue
απευθείαςOlympic Air
1ώ 30λSKG-SMI
14-5Tue
απευθείαςOlympic Air
1ώ 35λSMI-SKG
119€
29-3Fri
απευθείαςOlympic Air
1ώ 10λSKG-JKH
5-4Fri
απευθείαςOlympic Air
1ώ 15λJKH-SKG
119€
1-7Mon
1 στάσηSWISS
20ώ 35λSKG-HER
11-7Thu
2 στάσειςSWISS
21ώ 15λHER-SKG
3.670€
26-4Fri
2 στάσειςSWISS
25ώ 10λSKG-HER
15-5Wed
1 στάσηSWISS
26ώ 30λHER-SKG
3.677€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

4-6Tue
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
28€
4-5Sat
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
29€
25-8Sun
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-CHQ
30€
18-3Mon
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 55λSKG-ATH
32€
5-5Sun
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-HER
34€
29-3Fri
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λSKG-ATH
42€
5-3Tue
απευθείαςOlympic Air
0ώ 55λSKG-ATH
52€
7-4Sun
απευθείαςOlympic Air
1ώ 15λSKG-RHO
55€
12-3Tue
2 στάσειςTurkish Airlines
21ώ 15λSKG-ATH
293€
15-4Mon
2 στάσειςTurkish Airlines
9ώ 45λSKG-ATH
305€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Θεσσαλονίκη to Παγκοσμίως

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

4-3Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
3-4Wed
απευθείαςSky Express
0ώ 53λATH-SKG
111€
3-3Sun
απευθείας
0ώ 55λSKG-ATH
6-3Wed
απευθείας
0ώ 55λATH-SKG
112€
4-3Mon
πολλές στάσεις
5ώ 40λSKG-ATH
3-4Wed
απευθείας
0ώ 53λATH-SKG
114€
4-3Mon
πολλές στάσεις
5ώ 40λSKG-ATH
3-4Wed
απευθείας
0ώ 53λATH-SKG
115€
5-3Tue
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 55λSKG-ATH
7-3Thu
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-SKG
116€
5-3Tue
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
6-3Wed
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-SKG
117€
4-3Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
5-4Fri
απευθείαςSky Express
0ώ 53λATH-SKG
119€
2-3Sat
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 55λSKG-ATH
9-3Sat
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-SKG
123€
1-3Fri
πολλές στάσειςAir Serbia
10ώ 45λSKG-ATH
9-3Sat
πολλές στάσειςAir Serbia
23ώ 05λATH-SKG
564€
3-3Sun
πολλές στάσειςAir Serbia
23ώ 40λSKG-ATH
6-3Wed
πολλές στάσειςAir Serbia
24ώ 00λATH-SKG
593€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εξωτερικού από Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

18-5Sat
απευθείαςWizz Air
1ώ 40λSKG-BUD
28-5Tue
απευθείαςWizz Air
1ώ 40λBUD-SKG
49€
15-4Mon
απευθείαςRyanair
1ώ 40λSKG-BUD
18-4Thu
απευθείαςRyanair
1ώ 35λBUD-SKG
53€
11-3Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 00λSKG-VIE
13-3Wed
απευθείαςRyanair
1ώ 45λVIE-SKG
53€
19-4Fri
απευθείαςSky Express
1ώ 50λSKG-LCA
24-4Wed
απευθείαςSky Express
2ώ 00λLCA-SKG
143€
5-4Fri
πολλές στάσειςSky Express
16ώ 55λSKG-LCA
7-4Sun
απευθείαςSky Express
2ώ 00λLCA-SKG
164€
6-4Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 20λSKG-LCA
10-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 00λLCA-SKG
175€
30-3Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 25λSKG-LCA
6-4Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 55λLCA-SKG
181€
5-4Fri
πολλές στάσειςOlympic Air
10ώ 15λSKG-LCA
14-4Sun
πολλές στάσειςOlympic Air
3ώ 55λLCA-SKG
186€
13-3Wed
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 40λSKG-BUD
19-3Tue
πολλές στάσειςTurkish Airlines
17ώ 35λBUD-SKG
251€
13-3Wed
πολλές στάσειςTurkish Airlines
11ώ 30λSKG-BUD
19-3Tue
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 10λBUD-SKG
256€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

9-3Sat
απευθείαςWizz Air
2ώ 00λSKG-LCA
28€
3-4Wed
απευθείαςRyanair
1ώ 55λSKG-VIE
28€
16-5Thu
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 45λSKG-BUD
65€
28-3Thu
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 30λSKG-VIE
67€
4-4Thu
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 25λSKG-VIE
70€
12-6Wed
απευθείαςSky Express
1ώ 20λSKG-LCA
73€
20-3Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 55λSKG-VIE
80€
29-3Fri
απευθείαςSky Express
1ώ 50λSKG-LCA
86€
6-3Wed
πολλές στάσειςTurkish Airlines
16ώ 10λSKG-AMS
138€
10-3Sun
πολλές στάσειςTurkish Airlines
16ώ 10λSKG-AMS
143€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις Θεσσαλονίκη-Παγκοσμίως

Αναχώρηση:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Παγκοσμίως - Θεσσαλονίκη

Κατηγορίες θέσης:

227€
260€
31€