Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία από 50€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βενετία με αναχώρηση στις 11-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 23.5
Πεμ 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Βενετία

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Βενετία.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Βενετία.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία (SKG-VCE)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
21:45 - 00:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
76€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 8 Οκτ - Σαβ, 12 Οκτ
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
21:45 - 00:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
100€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 4 Ιουν - Σαβ, 8 Ιουν
22:40 - 07:15SKG-TSF
9ώ 35λ1 στάση
07:50 - 22:05TSF-SKG
13ώ 15λ1 στάση
106€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Τρι, 25 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
18:55 - 00:25VCE-SKG
4ώ 30λ1 στάση
113€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 8 Οκτ - Σαβ, 12 Οκτ
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
15:35 - 10:20VCE-SKG
17ώ 45λ1 στάση
Τρι, 25 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
22:00 - 08:30SKG-TSF
11ώ 30λ2 στάσεις
07:50 - 22:05TSF-SKG
13ώ 15λ1 στάση
Τρι, 25 Ιουν - Πεμ, 27 Ιουν
21:05 - 10:15SKG-VCE
14ώ 10λ1 στάση
07:20 - 20:20VCE-SKG
12ώ 00λ1 στάση
201€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 3 Σεπ - Δευ, 9 Σεπ
22:40 - 07:15SKG-TSF
9ώ 35λ1 στάση
09:25 - 22:05TSF-SKG
11ώ 40λ1 στάση
219€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 4 Μαϊ - Τρι, 7 Μαϊ
04:50 - 08:45SKG-VCE
4ώ 55λ1 στάση
09:15 - 03:05VCE-SKG
16ώ 50λ1 στάση
Δευ, 29 Ιουλ - Πεμ, 1 Αυγ
13:55 - 10:15SKG-VCE
21ώ 20λ1 στάση
10:55 - 13:10VCE-SKG
25ώ 15λ1 στάση
230€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 9 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Βενετία
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Βενετία είχε κόστος 37€ και ήταν από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βενετία Treviso A. Canova. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 106€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 32€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 147€ και 124€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βενετία, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βενετία;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Θεσσαλονίκη-Βενετία βρέθηκαν στην Aegean Airlines (76€) και στην Wizz Air Malta (106€). Η Aegean Airlines προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 50€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Βενετία;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία. Είναι η Aegean Airlines και η Ryanair. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Ryanair, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 42€. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Θεσσαλονίκη-Βενετία πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη με προσγείωση στη Βενετία και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 53λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί, με τις περισσότερες πτήσεις να προσγειώνονται σε Μπολόνια. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 7 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 29% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Βενετία;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Θεσσαλονίκη-Βενετία;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για αυτό το δρομολόγιο. Η πιο σύντομη πτήση Θεσσαλονίκη-Βενετία διαρκεί 1ώ 55λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

50€
Πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βενετία Marco Polo

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Θεσσαλονίκη-Βενετία;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Θεσσαλονίκη, θα χρησιμοποιήσετε το Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης. Θα προσγειωθείτε σε ένα από τα εξής αεροδρόμια: Βενετία Treviso A. Canova ή Βενετία Marco Polo.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Θεσσαλονίκη-Βενετία, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Βενετία από Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Βενετία με μια αεροπορική και πίσω προς Θεσσαλονίκη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Βενετία;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Βενετία από Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης-Βενετία;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αερολιμένας Θεσσαλονίκης προς Βενετία, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Βενετία

Τρίτη

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Σάββατο

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Βενετία to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Τρίτη

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Πέμπτη

Ryanair

Ryanair

Σάββατο

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Κυριακή

Ryanair

Ryanair

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
11-6Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λSKG-VCE
50€
1-6Σαβ
1 στάσηWizz Air Malta
9ώ 35λSKG-TSF
55€
11-6Τρι
1 στάσηWizz Air Malta
9ώ 35λSKG-TSF
56€
11-6Τρι
2 στάσειςWizz Air Malta
39ώ 25λSKG-TSF
61€
11-6Τρι
1 στάσηeasyJet
10ώ 25λSKG-VCE
90€
1-6Σαβ
1 στάση
27ώ 20λSKG-VCE
91€
12-6Τετ
1 στάση
15ώ 10λSKG-VCE
96€
2-9Δευ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 55λSKG-VCE
99€
26-8Δευ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 55λSKG-VCE
115€
3-9Τρι
1 στάσηAustrian Airlines
25ώ 35λSKG-VCE
151€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Θεσσαλονίκη προς Βενετία

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βενετία με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
22ώ 30λSKG-VCE
30-4Τρι
απευθείας
1ώ 50λVCE-SKG
227€
27-4Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λSKG-VCE
30-4Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λVCE-SKG
243€
27-4Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λSKG-VCE
30-4Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λVCE-SKG
263€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
22ώ 30λSKG-VCE
2-5Πεμ
πολλές στάσεις
37ώ 30λVCE-SKG
265€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
22ώ 30λSKG-VCE
3-5Παρ
πολλές στάσεις
4ώ 30λVCE-SKG
273€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
34ώ 50λSKG-TSF
30-4Τρι
πολλές στάσειςWizz Air Malta
6ώ 30λTSF-SKG
339€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
9ώ 35λSKG-TSF
2-5Πεμ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
13ώ 15λTSF-SKG
349€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 40λSKG-VCE
30-4Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 25λVCE-SKG
467€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 45λSKG-VCE
30-4Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 25λVCE-SKG
521€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςITA Airways
6ώ 40λSKG-VCE
30-4Τρι
πολλές στάσειςITA Airways
30ώ 50λVCE-SKG
1.076€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Θεσσαλονίκη - Βενετία Πτήσεις

Αναχώρηση:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Βενετία - Θεσσαλονίκη

Κατηγορίες θέσης:

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: