Βρείτε πτήσεις
Κορυφαίοι προορισμοί
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Αεροπορικές εταιρείες
Προσφορές

Βρείτε προσφορές για πτήσεις από Ηράκλειο από 30€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ηράκλειο to Παγκοσμίως με αναχώρηση στις 4-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Κυρ 31.3
Κυρ 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για φθηνές διεθνείς πτήσεις από Ηράκλειο

Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Ηράκλειο - Πού μπορώ να πετάξω;

Τιμές από HER, αναχώρηση Κυρ 3/31 και επιστροφή Κυρ 4/7

Πτήσεις από Ηράκλειο - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ηράκλειο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για πτήσεις από Ηράκλειο;

Οι εγχώριοι προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, ο δημοφιλέστερος προορισμός που μπορείτε να επισκεφτείτε από την πόλη Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου είναι: Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης (42% των συνολικών αναζητήσεων).Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι εξής: Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος (39%) και Ρόδος Αερολιμένας Ρόδου (4%).

Ηράκλειο: Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πτήσεις εξωτερικού;

Οι διεθνέις προορισμοί που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK κατά την αναζήτησή τους για πτήσεις από Ηράκλειο.
Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε από Ηράκλειο. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί ανάμεσα στους χρήστες και τις χρήστριες τις KAYAK είναι οι προορισμοί Φρανκφούρτη, Κωνσταντινούπολη και Μόναχο.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες χώρες για πτήσεις από Ηράκλειο;

Οι δημοφιλέστερες χώρες που έκαναν αναζήτηση οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK από Ηράκλειο μαζί με τη μέση τιμή για το δρομολόγιο που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Σύμφωνα με αναζητήσεις πτήσεων στην KAYAK, η δημοφιλέστερη χώρα-προορισμός από Ηράκλειο είναι η χώρα Ελλάδα (85% των συνολικών αναζητήσεων). Οι αμέσως επόμενοι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι οι χώρες Ηνωμένο Βασίλειο (3%) και Ελβετία (2%).

Σε ποιες πόλεις μπορώ να πετάξω με απευθείας πτήση από Ηράκλειο;

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για απευθείας πτήσεις ανάμεσα στους χρήστες/τις χρήστριες της KAYAK είναι τα αεροδρόμια Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά μέσο όρο, ο φθηνότερος προορισμός στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήση με επιστροφή ήταν το αεροδρόμιο Αθήνα με τιμή 62€ και ο ακριβότερος ήταν το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη με κόστος 75€.

Σε ποιες πόλεις του εξωτερικού μπορώ να πετάξω με απευθείας πτήση από Ηράκλειο;

Υπάρχουν πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να πετάξετε απευθείας από Ηράκλειο. Οι δημοφιλέστεροι διεθνείς προορισμοί μεταξύ των χρηστών/χρηστριών της KAYAK είναι τα αεροδρόμια Ντίσελντορφ, Μόναχο, Λάρνακα και Μασσαλία. Κατά μέσο όρο, ο φθηνότερος προορισμός στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήση με επιστροφή ήταν το αεροδρόμιο Μασσαλία με τιμή 49€ και ο ακριβότερος ήταν το αεροδρόμιο Ντίσελντορφ με κόστος 236€.

Ποια απευθείας πτήση από Ηράκλειο έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια;

Η πτήση με τη μεγαλύτερη διάρκεια από Ηράκλειο είναι προς Αλμάτι, με διάρκεια 5ώ 25λ. Η πτήση με την αμέσως μεγαλύτερη διάρκεια είναι για τον προορισμό Δουβλίνο με διάρκεια 4ώ 50λ και η αμέσως επόμενη είναι προς Εδιμβούργο με διάρκεια 4ώ 45λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούνιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

30€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 12% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 34% στις τιμές.
Πτήση από Ηράκλειο προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για πτήσεις εξωτερικού από: Ηράκλειο

 • Πώς αλλιώς είναι γνωστό το Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου;

  Ο κωδικός αεροδρομίου της πόλης Αεροδρόμιο Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου είναι HER. Το αεροδρόμιο είναι γνωστό και ως Heraklion, Heraklion Intl, N. Kazantzakis Apt., Nikos Kazantzakis.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ηράκλειο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ηράκλειο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ηράκλειο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση από Ηράκλειο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις από Ηράκλειο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε στον προορισμό σας με μια αεροπορική και πίσω προς Ηράκλειο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ηράκλειο ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων από Ηράκλειο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Ηράκλειο

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια από Ηράκλειο στους παρακάτω προορισμούς στις εξής τιμές ή και φθηνότερα: Αθήνα 47€ απλή μετάβαση - 108€ με επιστροφή; Θεσσαλονίκη 65€ απλή μετάβαση - 121€ με επιστροφή; Ζυρίχη 68€ απλή μετάβαση - 256€ με επιστροφή
 • Η πρωινή αναχώρηση είναι περίπου 6% ακριβότερη κατά μέσο όρο* από τις βραδινές πτήσεις.
*Μέση χαμηλότερη τιμή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της KAYAK για αναχωρήσεις τις επόμενες 30 ημέρες

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Ηράκλειο to Παγκοσμίως

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς Ηράκλειο; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,1
Olympic AirΣυνολική βαθμολογία από 242 κριτικές
82overall
86crew
72entertainment
76food
77boarding
83comfort
Κριτικές αεροπορικής

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Διαβάστε περισσότερα για την Olympic Air

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Παγίδα θέσης στο check in μου ζήτησαν νά πληρώσω θέση , πλήρωσα σύν 26€ και τελικά από ένα συμβάν, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές θέσεις από αυτές πού πλήρωσα έξτρα

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εσωτερικού από Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

18-4Πεμ
απευθείαςRyanair
1ώ 15λHER-SKG
21-4Κυρ
απευθείαςRyanair
1ώ 15λSKG-HER
46€
4-4Πεμ
απευθείαςVolotea
0ώ 55λHER-ATH
8-4Δευ
απευθείαςVolotea
1ώ 00λATH-HER
48€
8-6Σαβ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λHER-ATH
10-6Δευ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λATH-HER
79€
1-4Δευ
1 στάσηSky Express
11ώ 10λHER-SKG
5-4Παρ
1 στάσηSky Express
9ώ 05λSKG-HER
89€
30-3Σαβ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 10λHER-SKG
6-4Σαβ
απευθείαςOlympic Air
1ώ 10λSKG-HER
93€
24-3Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λHER-SKG
21-4Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 10λSKG-HER
102€
15-4Δευ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λHER-ATH
18-4Πεμ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 55λATH-HER
107€
12-3Τρι
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λHER-ATH
12-3Τρι
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-HER
114€
25-5Σαβ
2 στάσειςSWISS
21ώ 05λHER-SKG
30-5Πεμ
1 στάσηSWISS
23ώ 00λSKG-HER
3.664€
1-4Δευ
1 στάσηSWISS
26ώ 00λHER-SKG
5-4Παρ
2 στάσειςSWISS
22ώ 05λSKG-HER
3.669€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

4-4Πεμ
απευθείαςVolotea
0ώ 55λHER-ATH
24€
1-4Δευ
απευθείαςVolotea
0ώ 55λHER-ATH
25€
9-3Σαβ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λHER-ATH
26€
9-3Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λHER-ATH
35€
27-3Τετ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λHER-ATH
36€
8-6Σαβ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λHER-ATH
37€
13-6Πεμ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λHER-ATH
42€
21-6Παρ
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λHER-ATH
50€
18-5Σαβ
2 στάσειςHahn Air Systems
23ώ 20λHER-JTR
307€
13-4Σαβ
2 στάσειςHahn Air Systems
23ώ 20λHER-JTR
309€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ηράκλειο to Παγκοσμίως

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

5-3Τρι
απευθείας
0ώ 50λHER-ATH
10-3Κυρ
απευθείας
0ώ 50λATH-HER
86€
5-3Τρι
απευθείας
0ώ 50λHER-ATH
8-3Παρ
απευθείας
1ώ 00λATH-HER
87€
5-3Τρι
απευθείας
0ώ 50λHER-ATH
8-3Παρ
απευθείας
1ώ 00λATH-HER
88€
5-3Τρι
απευθείαςSky Express
0ώ 50λHER-ATH
10-3Κυρ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λATH-HER
89€
5-3Τρι
απευθείαςSky Express
0ώ 50λHER-ATH
9-3Σαβ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λATH-HER
90€
3-3Κυρ
απευθείας
1ώ 00λHER-ATH
10-3Κυρ
απευθείας
0ώ 50λATH-HER
93€
2-3Σαβ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λHER-ATH
9-3Σαβ
απευθείαςSky Express
0ώ 50λATH-HER
96€
3-3Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 00λHER-ATH
26-4Παρ
απευθείαςVolotea
1ώ 00λATH-HER
99€
2-3Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λHER-ATH
9-3Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-HER
117€
2-3Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 10λHER-ATH
3-3Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λATH-HER
125€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις εξωτερικού από Ηράκλειο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

19-4Παρ
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 20λHER-BUD
23-4Τρι
πολλές στάσειςSWISS
12ώ 40λBUD-HER
175€
17-6Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λHER-VIE
26-6Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 25λVIE-HER
176€
19-4Παρ
πολλές στάσεις
25ώ 25λHER-BUD
22-4Δευ
πολλές στάσεις
20ώ 15λBUD-HER
186€
4-5Σαβ
πολλές στάσεις
15ώ 30λHER-BUD
7-5Τρι
πολλές στάσεις
42ώ 45λBUD-HER
226€
17-6Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 35λHER-VIE
26-6Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 15λVIE-HER
232€
4-4Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 00λHER-VIE
6-4Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
12ώ 20λVIE-HER
243€
4-4Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
15ώ 35λHER-VIE
6-4Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
25ώ 20λVIE-HER
261€
3-8Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 35λHER-VIE
8-8Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 20λVIE-HER
280€
19-4Παρ
απευθείαςTransavia
3ώ 50λHER-AMS
21-4Κυρ
απευθείαςTransavia
3ώ 30λAMS-HER
306€
30-4Τρι
απευθείαςTransavia
3ώ 50λHER-AMS
6-5Δευ
απευθείαςTransavia
3ώ 30λAMS-HER
366€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

27-5Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λHER-VIE
57€
28-5Τρι
απευθείαςRyanair
2ώ 40λHER-VIE
66€
18-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 20λHER-BUD
78€
25-4Πεμ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 30λHER-BUD
94€
25-4Πεμ
απευθείαςTransavia
3ώ 50λHER-AMS
97€
14-5Τρι
πολλές στάσειςeasyJet
9ώ 40λHER-AMS
101€
9-3Σαβ
απευθείαςTransavia
3ώ 55λHER-AMS
106€
30-6Κυρ
πολλές στάσειςeasyJet
9ώ 40λHER-AMS
115€
21-4Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
11ώ 10λHER-BUD
147€
20-5Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
13ώ 50λHER-VIE
177€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις Ηράκλειο-Παγκοσμίως

Αναχώρηση:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Παγκοσμίως - Ηράκλειο

Κατηγορίες θέσης:

852€
287€
47€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: