Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

HER - ZRH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη από 59€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Ηράκλειο προς Ζυρίχη με αναχώρηση στις 17-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 18.5
Σαβ 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ζυρίχη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ηράκλειο Ζυρίχη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Ηράκλειο Ζυρίχη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.553.814 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη (HER-ZRH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Ηράκλειο προς Ηράκλειο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
07:20 - 09:25HER-ZRH
3ώ 05λαπευθείας
18:45 - 22:35ZRH-HER
2ώ 50λαπευθείας
123€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 7 Ιουν - Κυρ, 9 Ιουν
07:20 - 09:25HER-ZRH
3ώ 05λαπευθείας
19:00 - 00:25ZRH-HER
4ώ 25λ1 στάση
158€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 7 Ιουν - Κυρ, 9 Ιουν
11:05 - 13:05HER-ZRH
3ώ 00λαπευθείας
05:45 - 09:40ZRH-HER
2ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 6 Ιουν - Δευ, 10 Ιουν
20:55 - 22:55HER-ZRH
3ώ 00λαπευθείας
06:25 - 10:15ZRH-HER
2ώ 50λαπευθείας
Παρ, 21 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
07:20 - 09:25HER-ZRH
3ώ 05λαπευθείας
11:15 - 21:05ZRH-HER
8ώ 50λ1 στάση
178€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 21 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
23:20 - 20:00HER-ZRH
21ώ 40λ2 στάσεις
18:45 - 22:35ZRH-HER
2ώ 50λαπευθείας
Παρ, 7 Ιουν - Κυρ, 9 Ιουν
01:00 - 09:50HER-ZRH
9ώ 50λ1 στάση
21:35 - 00:05ZRH-HER
25ώ 30λ1 στάση
Τετ, 1 Μαϊ - Τρι, 7 Μαϊ
07:00 - 15:40HER-ZRH
9ώ 40λ1 στάση
21:55 - 00:05ZRH-HER
25ώ 10λ2 στάσεις
Πεμ, 2 Μαϊ - Τρι, 7 Μαϊ
18:45 - 10:40HER-ZRH
16ώ 55λ2 στάσεις
19:25 - 08:50ZRH-HER
12ώ 25λ2 στάσεις
Παρ, 21 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
09:20 - 17:25HER-ZRH
9ώ 05λ2 στάσεις
19:25 - 08:50ZRH-HER
12ώ 25λ2 στάσεις
Πεμ, 2 Μαϊ - Τρι, 7 Μαϊ

Πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ηράκλειο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη είναι ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 188€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Μάιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 361€ και 345€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ηράκλειο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Ηράκλειο προς Ζυρίχη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Ηράκλειο-Ζυρίχη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Ηράκλειο-Ζυρίχη βρέθηκαν στην Aegean Airlines (123€) και στην SWISS (170€). Η Condor προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 59€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Ηράκλειο-Ζυρίχη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη.
Υπάρχουν 5 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη. Είναι οι: Aegean Airlines, Chair, Condor, Edelweiss Air και Helvetic Airways. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Aegean Airlines προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 133€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Aegean Airlines προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Ηράκλειο-Ζυρίχη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 5 απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο με προσγείωση σε Ζυρίχη και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 03λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 20 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Ηράκλειο-Ζυρίχη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 2 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Business" και "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Ηράκλειο-Ζυρίχη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Ηράκλειο-Ζυρίχη είναι συνήθως 3ώ 00λ. Η απόσταση είναι 3.097 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Ηράκλειο στις 04:30 με ώρα προσγείωσης σε Ζυρίχη στις 06:30.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Ηράκλειο προς Ηράκλειο είναι στις 20:55 με ώρα προσγείωσης 22:55.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Απρίλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Οκτώβριος

Φθηνότερη πτήση

59€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 2% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 13% στις τιμές.
Πτήση από Ηράκλειο προς Ζυρίχη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς Ηράκλειο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Ηράκλειο-Ζυρίχη;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Ηράκλειο λέγεται Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Ζυρίχη είναι το Ζυρίχη Zurich.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Ηράκλειο προς Ζυρίχη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Ηράκλειο-Ζυρίχη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη, η Aegean Airlines ή η SWISS;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη είναι η Aegean Airlines και η SWISS. Με μέση τιμή τα 252€ και γενική βαθμολογία 8,0, η Aegean Airlines είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η SWISS είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 255€ και γενική βαθμολογία 7,8.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ζυρίχη από Ηράκλειο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Ζυρίχη με μια αεροπορική και πίσω προς Ηράκλειο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Ηράκλειο προς Ζυρίχη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ζυρίχη από Ηράκλειο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Ηράκλειο

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 201€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 211€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου-Ζυρίχη Zurich;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αερολιμένας Ηρακλείου προς Zurich, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου to Ζυρίχη Zurich

Δευτέρα

Chair,Condor,Edelweiss Air, +1 ακόμη

Chair,Condor, +2 ακόμη

Τρίτη

Edelweiss Air,Lufthansa,SWISS

Edelweiss Air,Lufthansa, +1 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Chair,Condor, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Chair, +3 ακόμη

Πέμπτη

Condor,Edelweiss Air,SWISS

Condor,Edelweiss Air, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Chair,Edelweiss Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Chair, +2 ακόμη

Σάββατο

Chair,Condor,Edelweiss Air, +2 ακόμη

Chair,Condor, +3 ακόμη

Κυριακή

Edelweiss Air,Helvetic Airways,Lufthansa, +2 ακόμη

Edelweiss Air,Helvetic Airways, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ζυρίχη Zurich to Ηράκλειο Αερολιμένας Ηρακλείου

Δευτέρα

Chair,Condor,Edelweiss Air, +2 ακόμη

Chair,Condor, +3 ακόμη

Τρίτη

Edelweiss Air,SWISS

Edelweiss Air,SWISS

Τετάρτη

Aegean Airlines,Chair,Condor, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Chair, +3 ακόμη

Πέμπτη

Condor,Edelweiss Air,SWISS, +1 ακόμη

Condor,Edelweiss Air, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Chair,Edelweiss Air, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Chair, +3 ακόμη

Σάββατο

Chair,Condor,Edelweiss Air, +2 ακόμη

Chair,Condor, +3 ακόμη

Κυριακή

Edelweiss Air,Helvetic Airways,SWISS, +2 ακόμη

Edelweiss Air,Helvetic Airways, +3 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Ηράκλειο προς Ζυρίχη; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 917 κριτικές
8,5crew
7,8boarding
7,5food
7,9comfort
7,1entertainment
Κριτικές αεροπορικής

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

10,0 ΕξαιρετικόΣάββας, Μαρ 2024SKG - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Ηράκλειο προς Ηράκλειο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
17-6Δευ
απευθείαςCondor
3ώ 05λHER-ZRH
59€
17-6Δευ
1 στάσηAegean Airlines
13ώ 35λHER-ZRH
92€
16-6Κυρ
απευθείαςHelvetic Airways
3ώ 05λHER-ZRH
98€
27-5Δευ
απευθείαςCondor
3ώ 05λHER-ZRH
102€
28-7Κυρ
2 στάσεις
23ώ 20λHER-ZRH
105€
27-5Δευ
1 στάσηAegean Airlines
12ώ 00λHER-ZRH
107€
26-5Κυρ
απευθείαςSWISS
3ώ 05λHER-ZRH
112€
17-6Δευ
2 στάσεις
24ώ 15λHER-ZRH
113€
28-7Κυρ
1 στάσηITA Airways
20ώ 45λHER-ZRH
113€
22-7Δευ
απευθείαςSWISS
3ώ 00λHER-ZRH
122€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Ηράκλειο προς Ζυρίχη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Ηράκλειο προς Ζυρίχη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
19-4Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 55λHER-ZRH
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
19ώ 15λZRH-HER
246€
19-4Παρ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 05λHER-ZRH
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
19ώ 15λZRH-HER
266€
19-4Παρ
πολλές στάσεις
10ώ 15λHER-ZRH
20-4Σαβ
πολλές στάσεις
19ώ 15λZRH-HER
342€
19-4Παρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 55λHER-ZRH
20-4Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
19ώ 25λZRH-HER
368€
19-4Παρ
απευθείαςSWISS
3ώ 00λHER-ZRH
20-4Σαβ
απευθείαςSWISS
2ώ 50λZRH-HER
434€
19-4Παρ
πολλές στάσεις
7ώ 10λHER-ZRH
20-4Σαβ
πολλές στάσεις
33ώ 05λZRH-HER
655€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Ηράκλειο - Ζυρίχη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Ηράκλειο (HER)Ελλάδα

Προορισμός:

Ζυρίχη (ZRH)Ελβετία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ζυρίχη - Ηράκλειο

Κατηγορίες θέσης:

420€
175€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: