Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

HHN

26€ Βρείτε φθηνές πτήσεις για τον προορισμό Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση προς Frankfurt-Hahn με αναχώρηση στις 31-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 23.8
Παρ 30.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές σελίδες για προσφορές προς Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Φρανκφούρτη
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Φρανκφούρτη
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.552.773 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές πτήσεων προς Frankfurt-Hahn

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Frankfurt-Hahn με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:30 - 08:15SKG-HHN
2ώ 45λαπευθείας
08:40 - 12:10HHN-SKG
2ώ 30λαπευθείας
Τετ, 7 Αυγ - Τετ, 28 Αυγ
06:30 - 08:15SKG-HHN
2ώ 45λαπευθείας
13:45 - 10:55HHN-SKG
20ώ 10λ1 στάση
Τετ, 7 Αυγ - Τετ, 28 Αυγ
06:15 - 09:50SKG-HHN
28ώ 35λ2 στάσεις
15:40 - 19:10HHN-SKG
2ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
22:40 - 22:35SKG-HHN
48ώ 55λ3 στάσεις
15:40 - 19:10HHN-SKG
2ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
06:30 - 08:15SKG-HHN
2ώ 45λαπευθείας
22:25 - 13:30HHN-SKG
14ώ 05λ2 στάσεις
Τετ, 7 Αυγ - Τετ, 28 Αυγ
22:40 - 19:50SKG-HHN
22ώ 10λ2 στάσεις
15:40 - 19:10HHN-SKG
2ώ 30λαπευθείας
Πεμ, 12 Σεπ - Δευ, 16 Σεπ
23:55 - 08:55SKG-HHN
10ώ 00λ1 στάση
09:05 - 19:45HHN-SKG
9ώ 40λ1 στάση
Πεμ, 24 Οκτ - Δευ, 28 Οκτ
23:55 - 08:55SKG-HHN
10ώ 00λ1 στάση
09:05 - 19:45HHN-SKG
9ώ 40λ1 στάση
Πεμ, 24 Οκτ - Δευ, 28 Οκτ
04:50 - 09:25SKG-HHN
29ώ 35λ2 στάσεις
21:15 - 03:10HHN-SKG
28ώ 55λ2 στάσεις
Δευ, 9 Σεπ - Σαβ, 21 Σεπ
16:15 - 09:25SKG-HHN
18ώ 10λ2 στάσεις
22:40 - 02:50HHN-SKG
27ώ 10λ2 στάσεις
Δευ, 12 Αυγ - Σαβ, 17 Αυγ

Πτήσεις προς Frankfurt-Hahn - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Frankfurt-Hahn που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

Αυτές είναι οι καλύτερες τιμές που βρέθηκαν από αναζητήσεις των χρηστών/χρηστριών στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
Η δημοφιλέστερη πτήση στην KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν για το δρομολόγιο Χανιά - Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn. Οι τιμές για πτήση με επιστροφή κυμαίνονταν στα 175€. Επίσης, τις τελευταίες 3 ημέρες η πόλη Θεσσαλονίκη ήταν η πιο οικονομική επιλογή για πτήσεις προς τον προορισμό Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn με 23€ για απλή μετάβαση και 72€ για εισιτήριο με επιστροφή.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Φρανκφούρτη;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Φρανκφούρτη είναι Τετάρτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 163€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Σάββατο, με μέση τιμή 350€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn είναι συνήθως το μεσημέρι, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 144€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn είναι συνήθως το απόγευμα, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 254€.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΦρανκφούρτηΦρανκφούρτη εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Φρανκφούρτη στην KAYAK είναι από Κέρκυρα, με διάρκεια 2ώ 30λ, Θεσσαλονίκη, με διάρκεια 2ώ 40λ, Αθήνα, με διάρκεια 3ώ 05λ και Σαντορίνη, με διάρκεια 3ώ 10λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 2 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 06:00 και το 100% των πτήσεων αναχωρούν το πρωί.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες) ή μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn. Αντίθετα, υπάρχουν 4 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες), με τις περισσότερες να φτάνουν από Θεσσαλονίκη.

How many cities have direct flights προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn from 2 cities. The city with the most direct flights is Θεσσαλονίκη, with 3 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Αύγουστος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

26€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 2% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 16% στις τιμές.
Πτήση από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn

Πότε να κλείσετε πτήση προς Frankfurt-Hahn

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Frankfurt-Hahn με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Φρανκφούρτη με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις για Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn

 • Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

  Η δημοφιλέστερη πτήση στην KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν για το δρομολόγιο Χανιά - Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn. Οι τιμές για πτήση με επιστροφή κυμαίνονταν στα 175€. Επίσης, τις τελευταίες 3 ημέρες η πόλη Θεσσαλονίκη ήταν η πιο οικονομική επιλογή για πτήσεις προς τον προορισμό Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn με 23€ για απλή μετάβαση και 72€ για εισιτήριο με επιστροφή.

 • Πόσο απέχει το Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn από το κέντρο της πόλης Φρανκφούρτη;

  Το κέντρο της πόλης Φρανκφούρτη απέχει 103 χλμ από το Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Φρανκφούρτη;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Φρανκφούρτη κοστίζει 214€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 95€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς την πόλη Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

  Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 4 απευθείας πτήσεις απόπρος Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Τετάρτη, καθώς το 50% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Σούπερ συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn

 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στη φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn.

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Αεροδρόμιο Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn

Δευτέρα

FLYONE,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

FLYONE,Ryanair, +2 ακόμη

Τρίτη

Air Serbia,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

Air Serbia,Ryanair, +2 ακόμη

Τετάρτη

Air Arabia Maroc,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

Air Arabia Maroc,Ryanair, +2 ακόμη

Πέμπτη

Ryanair,Wizz Air

Ryanair,Wizz Air

Παρασκευή

FLYONE,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

FLYONE,Ryanair, +2 ακόμη

Σάββατο

Air Serbia,Ryanair,Ryanair UK, +2 ακόμη

Air Serbia,Ryanair, +3 ακόμη

Κυριακή

Air Arabia Maroc,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

Air Arabia Maroc,Ryanair, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn to Ελλάδα

Δευτέρα

FLYONE,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

FLYONE,Ryanair, +2 ακόμη

Τρίτη

Air Serbia,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

Air Serbia,Ryanair, +2 ακόμη

Τετάρτη

Air Arabia Maroc,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

Air Arabia Maroc,Ryanair, +2 ακόμη

Πέμπτη

Ryanair,Wizz Air

Ryanair,Wizz Air

Παρασκευή

FLYONE,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

FLYONE,Ryanair, +2 ακόμη

Σάββατο

Air Serbia,Ryanair,Ryanair UK, +2 ακόμη

Air Serbia,Ryanair, +3 ακόμη

Κυριακή

Air Arabia Maroc,Ryanair,Wizz Air, +1 ακόμη

Air Arabia Maroc,Ryanair, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που πετάνε προς Frankfurt-Hahn

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για τις αεροπορικές με πτήσεις προς Φρανκφούρτη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση από Ελλάδα προς Φρανκφούρτη με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε προς Frankfurt-Hahn; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,1
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 821 κριτικές
7,9Άνεση
7,9Επιβίβαση
7,1Διασκέδαση
8,6Πλήρωμα
7,5Φαγητό
Κριτικές αεροπορικής

Καθόλου ανακοινώσεις, καθυστέρηση πτήσης χωρίς ενημέρωση κόσμου. Αδιάφορο πλήρωμα. Δεν έδιναν ούτε νερό, έπρεπε να ζητήσουμε, παρόλο που κερνούσαν καφέ ή χυμό έκαναν οικονομία στο νερό.

4,0 ΟκΣάββας, Ιουλ 2024ATH - CHQ
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Καθόλου ανακοινώσεις, καθυστέρηση πτήσης χωρίς ενημέρωση κόσμου. Αδιάφορο πλήρωμα. Δεν έδιναν ούτε νερό, έπρεπε να ζητήσουμε, παρόλο που κερνούσαν καφέ ή χυμό έκαναν οικονομία στο νερό.

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Υπηρχε μεγαλη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο. Το προσωπικο αγχωθηκε και δεν μπορουσε να σκαναρει με ευκολία τα εισητηρια. Μέσα στο λεωφορείο που οδηγεί στο αεροπλανο ειχε ζεστη. Επισης στο αεροπλανο ειχε ζέστη μεχρι να ανοίξουν οι μηχανές και ο πιλοτος εκανε τη διαδρομή με πολυ αργή ταχύτητα, ενω φυγαμε απο Ηρακλειο 50 λεπτα αργότερα!

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Θετικά, ο χρόνος ταξιδιού και η εξυπηρέτηση. Αρνητικά, η μη παροχή φαγητού, έστω ενός πρόχειρου γεύματος (μας έδωσαν ένα σοκολατάκι...), η μη παροχή καφέ, τσαγιού η αναψυκτικού και η απουσία περιεχόμενου διασκέδασης για να περάσει η ώρα της πτήσης.

Να μην έχει καθυστέρηση και να μην ενημερώνουν τελευταία στιγμή. Τυχαίο που η συνολική καθυστέρηση ήταν 2 ώρες και 45 λεπτά;; Ανήθικο..

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Φρανκφούρτη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Φρανκφούρτη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
7-8Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
28-8Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 30λHHN-SKG
78€
7-8Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
28-8Τετ
1 στάσηRyanair
20ώ 10λHHN-SKG
107€
19-9Πεμ
2 στάσειςRyanair
28ώ 35λSKG-HHN
23-9Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 30λHHN-SKG
110€
19-9Πεμ
3 στάσεις
48ώ 55λSKG-HHN
23-9Δευ
απευθείας
2ώ 30λHHN-SKG
116€
7-8Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
28-8Τετ
2 στάσειςRyanair
14ώ 05λHHN-SKG
117€
12-9Πεμ
2 στάσεις
22ώ 10λSKG-HHN
16-9Δευ
απευθείας
2ώ 30λHHN-SKG
125€
24-10Πεμ
1 στάσηWizz Air
10ώ 00λSKG-HHN
28-10Δευ
1 στάσηWizz Air
9ώ 40λHHN-SKG
186€
24-10Πεμ
1 στάσηWizz Air
10ώ 00λSKG-HHN
28-10Δευ
1 στάσηWizz Air
9ώ 40λHHN-SKG
197€
9-9Δευ
2 στάσειςAir Serbia
29ώ 35λSKG-HHN
21-9Σαβ
2 στάσειςAir Serbia
28ώ 55λHHN-SKG
483€
12-8Δευ
2 στάσειςAir Serbia
18ώ 10λSKG-HHN
17-8Σαβ
2 στάσειςAir Serbia
27ώ 10λHHN-SKG
847€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Φρανκφούρτη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
31-7Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
26€
31-7Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
28€
29-7Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
48€
7-8Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 45λSKG-HHN
50€
19-10Σαβ
1 στάση
25ώ 50λCHQ-HHN
71€
16-9Δευ
2 στάσεις
28ώ 20λATH-HHN
73€
11-10Παρ
2 στάσειςWizz Air Malta
12ώ 30λATH-HHN
81€
6-10Κυρ
1 στάσηWizz Air Malta
6ώ 45λATH-HHN
112€
8-11Παρ
2 στάσειςAir Serbia
29ώ 25λATH-HHN
165€
14-10Δευ
2 στάσειςAir Serbia
29ώ 55λATH-HHN
169€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Frankfurt-Hahn

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Φρανκφούρτη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
27-7Σαβ
πολλές στάσεις
5ώ 00λATH-HHN
30-7Τρι
πολλές στάσεις
22ώ 30λHHN-ATH
294€
29-7Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 20λATH-HHN
5-8Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 40λHHN-ATH
374€
27-7Σαβ
πολλές στάσεις
5ώ 00λATH-HHN
29-7Δευ
πολλές στάσεις
10ώ 45λHHN-ATH
381€
26-7Παρ
πολλές στάσεις
13ώ 25λATH-HHN
29-7Δευ
πολλές στάσεις
22ώ 45λHHN-ATH
397€
27-7Σαβ
πολλές στάσεις
5ώ 25λATH-HHN
5-8Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 40λHHN-ATH
432€
26-7Παρ
πολλές στάσεις
13ώ 25λATH-HHN
29-7Δευ
πολλές στάσεις
10ώ 45λHHN-ATH
450€
26-7Παρ
πολλές στάσεις
13ώ 25λATH-HHN
29-7Δευ
πολλές στάσεις
11ώ 30λHHN-ATH
465€
28-7Κυρ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
7ώ 35λATH-HHN
29-7Δευ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
10ώ 45λHHN-ATH
473€
29-7Δευ
πολλές στάσειςAir Serbia
29ώ 55λATH-HHN
3-8Σαβ
πολλές στάσειςAir Serbia
10ώ 10λHHN-ATH
588€
29-7Δευ
πολλές στάσειςAir Serbia
29ώ 55λATH-HHN
3-8Σαβ
πολλές στάσειςAir Serbia
15ώ 15λHHN-ATH
686€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn Πτήσεις

Προορισμός:

Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn (HHN)Γερμανία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Φρανκφούρτη Frankfurt-Hahn - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

120€