Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

PMI

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα από 62€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 13-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 23.3
Σαβ 30.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.407.861 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
20:25 - 22:35ATH-PMI
3ώ 10λαπευθείας
07:00 - 10:55PMI-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 8 Αυγ - Κυρ, 11 Αυγ
20:25 - 22:35ATH-PMI
3ώ 10λαπευθείας
07:00 - 10:55PMI-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 8 Αυγ - Κυρ, 11 Αυγ
10:40 - 19:15SKG-PMI
9ώ 35λ1 στάση
20:10 - 09:50PMI-SKG
12ώ 40λ1 στάση
Κυρ, 31 Μαρ - Πεμ, 4 Απρ
20:45 - 21:45ATH-PMI
26ώ 00λ1 στάση
07:00 - 10:55PMI-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 11 Ιουλ - Κυρ, 14 Ιουλ
06:55 - 19:00ATH-PMI
13ώ 05λ1 στάση
21:05 - 13:30PMI-ATH
15ώ 25λ1 στάση
Σαβ, 13 Απρ - Κυρ, 14 Απρ
22:15 - 22:50ATH-PMI
25ώ 35λ1 στάση
23:05 - 21:25PMI-ATH
45ώ 20λ2 στάσεις
Παρ, 17 Μαϊ - Τετ, 22 Μαϊ
13:35 - 08:35ATH-PMI
20ώ 00λ1 στάση
09:55 - 12:40PMI-ATH
25ώ 45λ1 στάση
Πεμ, 11 Απρ - Κυρ, 14 Απρ
11:35 - 16:00HER-PMI
5ώ 25λ1 στάση
16:55 - 22:40PMI-HER
4ώ 45λ1 στάση
231€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 20 Μαϊ - Δευ, 27 Μαϊ
17:20 - 08:35ATH-PMI
16ώ 15λ1 στάση
09:15 - 01:25PMI-ATH
15ώ 10λ1 στάση
Πεμ, 20 Ιουν - Δευ, 24 Ιουν
14:00 - 16:00ATH-PMI
3ώ 00λαπευθείας
16:55 - 20:45PMI-ATH
2ώ 50λαπευθείας
257€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 2 Αυγ - Παρ, 9 Αυγ

Πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα είναι Πέμπτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 168€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Τρίτη, με μέση τιμή 341€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα είναι ο Οκτώβριος, με μέση τιμή εισιτηρίων 196€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Μάιος και ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 377€ και 371€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 196€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα είναι συνήθως το βράδυ, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 137€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα είναι συνήθως το πρωί, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 367€.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 52 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

Η διάρκεια της πτήσεις προς Πάλμα ντε ΜαγιόρκαΠάλμα ντε Μαγιόρκα εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην KAYAK είναι από Αθήνα, με διάρκεια 3ώ 10λ, Ηράκλειο, με διάρκεια 7ώ 50λ και Θεσσαλονίκη, με διάρκεια 9ώ 20λ.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 2 πτήσεις μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) και 1.232 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες) προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες).

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

62€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 30% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 25% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Πότε να κλείσετε πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

 • Πόσο απέχει το Πάλμα ντε Μαγιόρκα από το κέντρο της πόλης Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

  Το Πάλμα ντε Μαγιόρκα απέχει 7 χλμ από το κέντρο της πόλης Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα κοστίζει 93€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 90€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • Ποια αεροπορική προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα;

  Από τις 7 αεροπορικές που πετούν προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα, η Iberia προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις, περίπου 198 την εβδομάδα, και την ακολουθεί η Vueling με 174 πτήσεις την εβδομάδα.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

 • Ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα με Από Αθήνα 93€ με επιστροφή ή λιγότερα
 • Κάντε κράτηση τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση για να κλείσετε φθηνότερα εισιτήρια από τη μέση τιμή.
 • Ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Ιούνιος ανήκουν στην περίοδο υψηλής ζήτησης. Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από τον προορισμό Ελλάδα είναι ο Οκτώβριος.
 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Πάλμα ντε Μαγιόρκα Son Sant Joan;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Son Sant Joan, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Πάλμα ντε Μαγιόρκα Son Sant Joan

Δευτέρα

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Europa, +52 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +53 ακόμη

Τρίτη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Europa, +51 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +52 ακόμη

Τετάρτη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Europa, +52 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +53 ακόμη

Πέμπτη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Algerie, +53 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +54 ακόμη

Παρασκευή

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Canada, +53 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +54 ακόμη

Σάββατο

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Canada, +52 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +53 ακόμη

Κυριακή

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Algerie, +56 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +57 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Πάλμα ντε Μαγιόρκα Son Sant Joan to Ελλάδα

Δευτέρα

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Europa, +52 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +53 ακόμη

Τρίτη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Europa, +51 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +52 ακόμη

Τετάρτη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Europa, +52 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +53 ακόμη

Πέμπτη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Algerie, +53 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +54 ακόμη

Παρασκευή

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Canada, +53 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +54 ακόμη

Σάββατο

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Canada, +52 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +53 ακόμη

Κυριακή

Aerolineas Argentinas,Aeromexico,Air Algerie, +56 ακόμη

Aerolineas Argentinas,Aeromexico, +57 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που πετάνε προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 936 κριτικές
81overall
71entertainment
85crew
75food
79comfort
78boarding
Κριτικές αεροπορικής

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Διαβάστε περισσότερα για την Aegean Airlines

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Easyjet make one mistake with this flight. Time at morning. Have not trains or buses to move someone from Zurich to Basel . If change that and make it 90 minutes latter can win more customers. . Hope that management think it

Η πτήση μας ήταν σήμερα 6:00πμ εχθες στης 10:30 μ.μ μας ενημέρωσαν πως η πτήση μας θα αναχωρούμε στις 7:30π.μ.Φτασαμε στο αεροδρόμιο στις 6.00πμ και η πτήση είναι αναχώρηση.Η απάντηση τους ήταν απλή χωρίς κανένα ενδιαφέρον πως έπρεπε να είστε εδώ 3 ώρες νωρίτερα.την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με easy jet να μην ξεχάσετε να στήσετε σκηνή.Απλα τραγική.ετσι χάσαμε και την επόμενη μας πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
8-8Πεμ
απευθείαςeasyJet
3ώ 10λATH-PMI
11-8Κυρ
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λPMI-ATH
131€
8-8Πεμ
απευθείαςeasyJet
3ώ 10λATH-PMI
11-8Κυρ
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λPMI-ATH
134€
31-3Κυρ
1 στάσηSWISS
9ώ 35λSKG-PMI
4-4Πεμ
1 στάσηSWISS
12ώ 40λPMI-SKG
147€
11-7Πεμ
1 στάση
26ώ 00λATH-PMI
14-7Κυρ
απευθείας
2ώ 55λPMI-ATH
152€
13-4Σαβ
1 στάσηSWISS
13ώ 05λATH-PMI
14-4Κυρ
1 στάσηSWISS
15ώ 25λPMI-ATH
167€
17-5Παρ
1 στάση
25ώ 35λATH-PMI
22-5Τετ
2 στάσεις
45ώ 20λPMI-ATH
169€
11-4Πεμ
1 στάσηKLM
20ώ 00λATH-PMI
14-4Κυρ
1 στάσηKLM
25ώ 45λPMI-ATH
194€
20-5Δευ
1 στάσηAegean Airlines
5ώ 25λHER-PMI
27-5Δευ
1 στάσηAegean Airlines
4ώ 45λPMI-HER
231€
20-6Πεμ
1 στάσηKLM
16ώ 15λATH-PMI
24-6Δευ
1 στάσηKLM
15ώ 10λPMI-ATH
243€
2-8Παρ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 00λATH-PMI
9-8Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λPMI-ATH
257€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
13-5Δευ
1 στάση
13ώ 05λATH-PMI
62€
14-7Κυρ
απευθείαςeasyJet
3ώ 10λATH-PMI
66€
4-5Σαβ
1 στάση
28ώ 45λATH-PMI
79€
1-6Σαβ
1 στάσηeasyJet
10ώ 00λATH-PMI
80€
10-4Τετ
1 στάσηeasyJet
16ώ 30λATH-PMI
86€
6-4Σαβ
1 στάσηNorwegian
15ώ 50λATH-PMI
108€
7-4Κυρ
1 στάσηSWISS
7ώ 50λSKG-PMI
119€
21-4Κυρ
1 στάσηSWISS
10ώ 25λSKG-PMI
129€
9-8Παρ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 00λATH-PMI
138€
10-8Σαβ
1 στάσηVueling
15ώ 20λHER-PMI
229€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού

8-3Παρ
απευθείαςRyanair
0ώ 55λBCN-PMI
10-3Κυρ
απευθείαςRyanair
0ώ 55λPMI-BCN
50€
26-5Κυρ
απευθείαςRyanair
1ώ 35λSVQ-PMI
1-6Σαβ
απευθείαςRyanair
1ώ 35λPMI-SVQ
50€
9-4Τρι
απευθείαςAir Europa
0ώ 45λBCN-PMI
10-4Τετ
απευθείαςAir Europa
0ώ 50λPMI-BCN
53€
4-4Πεμ
απευθείαςAir Europa
0ώ 55λVLC-PMI
4-4Πεμ
απευθείαςAir Europa
0ώ 55λPMI-VLC
53€
26-6Τετ
απευθείαςVueling
1ώ 20λBIO-PMI
10-7Τετ
απευθείαςVueling
1ώ 25λPMI-BIO
56€
14-5Τρι
πολλές στάσειςVueling
9ώ 20λBCN-PMI
16-5Πεμ
απευθείαςVueling
1ώ 00λPMI-BCN
57€
10-6Δευ
πολλές στάσειςEurowings
8ώ 45λAGP-PMI
12-6Τετ
πολλές στάσειςEurowings
13ώ 35λPMI-AGP
357€
15-7Δευ
πολλές στάσειςEurowings
11ώ 55λAGP-PMI
17-7Τετ
πολλές στάσειςEurowings
13ώ 35λPMI-AGP
377€
19-7Παρ
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 00λVLC-PMI
28-7Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
6ώ 55λPMI-VLC
4.873€
6-5Δευ
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 55λVLC-PMI
12-5Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 30λPMI-VLC
5.216€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
26-2Δευ
πολλές στάσεις
20ώ 50λSKG-PMI
4-3Δευ
πολλές στάσεις
16ώ 25λPMI-SKG
321€
26-2Δευ
πολλές στάσεις
10ώ 35λSKG-PMI
4-3Δευ
πολλές στάσεις
16ώ 25λPMI-SKG
471€
26-2Δευ
πολλές στάσεις
14ώ 30λSKG-PMI
4-3Δευ
πολλές στάσεις
21ώ 10λPMI-SKG
473€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Προορισμός:

Πάλμα ντε Μαγιόρκα (PMI)Ισπανία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Πάλμα ντε Μαγιόρκα - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

90€

Δημοφιλή δρομολόγια

Πάλμα ντε Μαγιόρκα - Οι πτήσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις από χρήστες της KAYAK.