Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

NAP

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Νάπολη από 30€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση προς Νάπολη με αναχώρηση στις 3-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 4.4
Πεμ 11.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Νάπολη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Νάπολη
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Νάπολη
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 49.814.848 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals προς Νάπολη

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Νάπολη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
11:05 - 12:00ATH-NAP
1ώ 55λαπευθείας
08:10 - 11:00NAP-ATH
1ώ 50λαπευθείας
Πεμ, 6 Ιουν - Κυρ, 9 Ιουν
12:15 - 13:10ATH-NAP
1ώ 55λαπευθείας
08:10 - 11:00NAP-ATH
1ώ 50λαπευθείας
Πεμ, 23 Μαϊ - Κυρ, 2 Ιουν
17:45 - 18:35ATH-NAP
1ώ 50λαπευθείας
06:15 - 09:05NAP-ATH
1ώ 50λαπευθείας
Πεμ, 4 Απρ - Κυρ, 7 Απρ
10:30 - 11:25ATH-NAP
1ώ 55λαπευθείας
08:55 - 11:45NAP-ATH
1ώ 50λαπευθείας
Δευ, 20 Μαϊ - Πεμ, 23 Μαϊ
10:30 - 11:25ATH-NAP
1ώ 55λαπευθείας
10:25 - 13:05NAP-ATH
1ώ 40λαπευθείας
Δευ, 3 Ιουν - Πεμ, 6 Ιουν
17:45 - 18:35ATH-NAP
1ώ 50λαπευθείας
14:15 - 17:00NAP-ATH
1ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 11 Απρ - Πεμ, 18 Απρ
08:05 - 08:50ATH-NAP
1ώ 45λαπευθείας
08:55 - 11:45NAP-ATH
1ώ 50λαπευθείας
155€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 15 Απρ - Πεμ, 18 Απρ
12:45 - 19:00ATH-NAP
7ώ 15λ1 στάση
19:45 - 11:50NAP-ATH
15ώ 05λ1 στάση
Πεμ, 18 Απρ - Παρ, 26 Απρ
19:30 - 14:20ATH-NAP
19ώ 50λ1 στάση
15:10 - 00:50NAP-ATH
8ώ 40λ1 στάση
Πεμ, 30 Μαϊ - Κυρ, 2 Ιουν
06:00 - 08:50SKG-NAP
3ώ 50λ1 στάση
09:40 - 08:55NAP-SKG
22ώ 15λ1 στάση
204€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 5 Απρ - Κυρ, 7 Απρ

Πτήσεις προς Νάπολη - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Νάπολη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Νάπολη;

Η μέση και φθηνότερη τιμή όλων των πτήσεων προς Νάπολη από κάθε τοποθεσία που βρέθηκαν από αναζητήσεις των χρηστών/χρηστριών στην KAYAK τον τελευταίο μήνα.
Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Νάπολη κοστίζει 91€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 20€ με αναχώρηση από από Θεσσαλονίκη. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια στην KAYAK είναι Αθήνα προς Νάπολη με μέση τιμή 90€ και Ρόδος προς Νάπολη με μέση τιμή 76€.
See prices from:

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Νάπολη;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Νάπολη με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Νάπολη είναι Κυριακή,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 67€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Σάββατο, με μέση τιμή 177€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Νάπολη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Νάπολη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Νάπολη είναι ο Οκτώβριος, με μέση τιμή εισιτηρίων 91€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 210€ και 194€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 91€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Νάπολη;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Νάπολη, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Νάπολη είναι συνήθως το βράδυ, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 95€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Νάπολη είναι συνήθως το απόγευμα, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 136€.

Ποιες είναι οι καλές προσφορές για πτήσεις προς Νάπολη;

Αν ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Νάπολη, 25% των χρηστών/χρηστριών μας βρήκαν εισιτήρια προς Νάπολη στις εξής, ή και χαμηλότερες, τιμές: Από Αθήνα 76€ απλή μετάβαση - 63€ με επιστροφή.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Νάπολη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Νάπολη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 43 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές πετούν προς τον προορισμό Νάπολη;

Εάν ταξιδεύετε από τον προορισμό Ελλάδα, μπορεί να πετάξετε προς την περιοχή Νάπολη με την easyJet, την Aegean Airlines ή την Ryanair, καθώς εκτελούν πιο συχνά αυτήν την πτήση. Δείτε πόσες πτήσεις ανά εβδομάδα πραγματοποιούν οι δημοφιλείς αεροπορικές για τον προορισμό Νάπολη.

Ποια αεροπορική προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Νάπολη;

Από τις 7 αεροπορικές που πετούν προς Νάπολη, η Ryanair προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις, περίπου 131 την εβδομάδα, και την ακολουθεί η ITA Airways με 80 πτήσεις την εβδομάδα.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Νάπολη;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΝάποληΝάπολη εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Νάπολη στην KAYAK είναι από Κέρκυρα, με διάρκεια 1ώ 15λ, Αθήνα, με διάρκεια 1ώ 50λ, Σαντορίνη, με διάρκεια 2ώ 00λ και Ηράκλειο, με διάρκεια 2ώ 10λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Νάπολη κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 4 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Νάπολη. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 17:00 και το 68% των πτήσεων αναχωρούν το πρωί.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Νάπολη;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 19 απευθείας πτήσεις απόπρος Νάπολη. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Κυριακή, καθώς το 26% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Νάπολη;

Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 27 πτήσεις μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) και 992 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες) προς Νάπολη. Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες).

How many cities have direct flights προς Νάπολη?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Νάπολη from 3 cities. The city with the most direct flights is Αθήνα, with 15 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούνιος

Φθηνότερη πτήση

30€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 2% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 20% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Νάπολη

Πότε να κλείσετε πτήση προς Νάπολη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Νάπολη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Νάπολη με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Νάπολη

 • Πόσο απέχει το Νάπολη από το κέντρο της πόλης Νάπολη;

  Η απόσταση από το Νάπολη μέχρι το κέντρο της πόλης Νάπολη είναι 5 χλμ.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Νάπολη;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Νάπολη κοστίζει 91€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 20€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Νάπολη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Νάπολη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Νάπολη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Νάπολη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Νάπολη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Νάπολη ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Νάπολη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Νάπολη

 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Νάπολη.

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Νάπολη Naples;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Naples, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Νάπολη Naples

Δευτέρα

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +61 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +62 ακόμη

Τρίτη

ANA,Aer Lingus,Aeroitalia, +52 ακόμη

ANA,Aer Lingus, +53 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +57 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +58 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +59 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +60 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +63 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +64 ακόμη

Σάββατο

ANA,Aer Lingus,Aeroitalia, +54 ακόμη

ANA,Aer Lingus, +55 ακόμη

Κυριακή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +58 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +59 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Νάπολη Naples to Ελλάδα

Δευτέρα

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +61 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +62 ακόμη

Τρίτη

ANA,Aer Lingus,Aeroitalia, +52 ακόμη

ANA,Aer Lingus, +53 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +57 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +58 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +59 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +60 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +63 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +64 ακόμη

Σάββατο

ANA,Aer Lingus,Aeroitalia, +54 ακόμη

ANA,Aer Lingus, +55 ακόμη

Κυριακή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +58 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +59 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που πετάνε προς Νάπολη

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε προς Νάπολη; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 939 κριτικές
78comfort
81overall
71entertainment
78boarding
75food
85crew
Κριτικές αεροπορικής

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Διαβάστε περισσότερα για την Aegean Airlines

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Easyjet make one mistake with this flight. Time at morning. Have not trains or buses to move someone from Zurich to Basel . If change that and make it 90 minutes latter can win more customers. . Hope that management think it

Η πτήση μας ήταν σήμερα 6:00πμ εχθες στης 10:30 μ.μ μας ενημέρωσαν πως η πτήση μας θα αναχωρούμε στις 7:30π.μ.Φτασαμε στο αεροδρόμιο στις 6.00πμ και η πτήση είναι αναχώρηση.Η απάντηση τους ήταν απλή χωρίς κανένα ενδιαφέρον πως έπρεπε να είστε εδώ 3 ώρες νωρίτερα.την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με easy jet να μην ξεχάσετε να στήσετε σκηνή.Απλα τραγική.ετσι χάσαμε και την επόμενη μας πτήση από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Παγίδα θέσης στο check in μου ζήτησαν νά πληρώσω θέση , πλήρωσα σύν 26€ και τελικά από ένα συμβάν, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές θέσεις από αυτές πού πλήρωσα έξτρα

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Νάπολη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Νάπολη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
6-6Πεμ
απευθείαςVolotea
1ώ 55λATH-NAP
9-6Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 50λNAP-ATH
55€
23-5Πεμ
απευθείαςVolotea
1ώ 55λATH-NAP
2-6Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 50λNAP-ATH
57€
4-4Πεμ
απευθείας
1ώ 50λATH-NAP
7-4Κυρ
απευθείας
1ώ 50λNAP-ATH
77€
20-5Δευ
απευθείας
1ώ 55λATH-NAP
23-5Πεμ
απευθείας
1ώ 50λNAP-ATH
80€
3-6Δευ
απευθείαςeasyJet
1ώ 55λATH-NAP
6-6Πεμ
απευθείαςeasyJet
1ώ 40λNAP-ATH
81€
11-4Πεμ
απευθείαςeasyJet
1ώ 50λATH-NAP
18-4Πεμ
απευθείαςeasyJet
1ώ 45λNAP-ATH
83€
15-4Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 45λATH-NAP
18-4Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λNAP-ATH
155€
18-4Πεμ
1 στάσηITA Airways
7ώ 15λATH-NAP
26-4Παρ
1 στάσηITA Airways
15ώ 05λNAP-ATH
162€
30-5Πεμ
1 στάσηITA Airways
19ώ 50λATH-NAP
2-6Κυρ
1 στάσηITA Airways
8ώ 40λNAP-ATH
177€
5-4Παρ
1 στάσηAegean Airlines
3ώ 50λSKG-NAP
7-4Κυρ
1 στάσηAegean Airlines
22ώ 15λNAP-SKG
204€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Νάπολη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
3-7Τετ
απευθείαςeasyJet
1ώ 55λATH-NAP
30€
3-7Τετ
απευθείαςeasyJet
1ώ 15λCFU-NAP
30€
25-7Πεμ
απευθείαςVolotea
2ώ 00λJTR-NAP
33€
2-6Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 55λATH-NAP
37€
13-6Πεμ
απευθείαςRyanair
2ώ 00λJMK-NAP
54€
18-8Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λATH-NAP
78€
11-4Πεμ
1 στάσηAegean Airlines
18ώ 45λJTR-NAP
101€
12-8Δευ
απευθείαςRyanair
2ώ 00λJMK-NAP
110€
6-8Τρι
1 στάσηITA Airways
5ώ 20λCFU-NAP
112€
18-6Τρι
2 στάσειςITA Airways
11ώ 15λATH-NAP
120€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού

19-3Τρι
απευθείαςeasyJet
1ώ 30λMXP-NAP
19-3Τρι
απευθείαςeasyJet
1ώ 30λNAP-MXP
105€
28-7Κυρ
πολλές στάσειςeasyJet
12ώ 05λMXP-NAP
2-8Παρ
απευθείαςeasyJet
1ώ 35λNAP-MXP
106€
2-5Πεμ
απευθείαςVolotea
1ώ 20λVCE-NAP
5-5Κυρ
απευθείαςVolotea
1ώ 20λNAP-VCE
107€
29-3Παρ
απευθείαςVolotea
1ώ 20λVCE-NAP
1-4Δευ
απευθείαςVolotea
1ώ 20λNAP-VCE
113€
23-3Σαβ
απευθείαςRyanair
1ώ 15λVCE-NAP
23-3Σαβ
απευθείαςRyanair
1ώ 20λNAP-VCE
115€
1-4Δευ
απευθείαςRyanair
1ώ 40λMXP-NAP
1-4Δευ
απευθείαςRyanair
1ώ 40λNAP-MXP
119€
11-4Πεμ
απευθείαςITA Airways
0ώ 50λFCO-NAP
14-4Κυρ
απευθείαςITA Airways
0ώ 50λNAP-FCO
131€
14-3Πεμ
πολλές στάσειςITA Airways
11ώ 10λVCE-NAP
16-3Σαβ
πολλές στάσειςITA Airways
7ώ 05λNAP-VCE
160€
17-7Τετ
πολλές στάσειςKLM
17ώ 45λCAG-NAP
21-7Κυρ
πολλές στάσειςKLM
10ώ 35λNAP-CAG
359€
17-7Τετ
πολλές στάσειςKLM
21ώ 10λCAG-NAP
21-7Κυρ
πολλές στάσειςKLM
9ώ 35λNAP-CAG
374€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Νάπολη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Νάπολη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
8-3Παρ
απευθείας
1ώ 50λATH-NAP
10-3Κυρ
απευθείας
1ώ 45λNAP-ATH
222€
8-3Παρ
απευθείας
1ώ 50λATH-NAP
10-3Κυρ
πολλές στάσεις
15ώ 45λNAP-ATH
242€
8-3Παρ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
19ώ 20λSKG-NAP
10-3Κυρ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
20ώ 25λNAP-SKG
261€
7-3Πεμ
απευθείας
1ώ 45λATH-NAP
8-3Παρ
απευθείας
1ώ 45λNAP-ATH
263€
8-3Παρ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
19ώ 20λSKG-NAP
10-3Κυρ
πολλές στάσειςWizz Air Malta
20ώ 25λNAP-SKG
264€
7-3Πεμ
πολλές στάσεις
7ώ 45λATH-NAP
8-3Παρ
απευθείας
1ώ 45λNAP-ATH
268€
5-3Τρι
πολλές στάσειςeasyJet
27ώ 35λATH-NAP
8-3Παρ
πολλές στάσειςeasyJet
7ώ 30λNAP-ATH
326€
9-3Σαβ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
15ώ 55λATH-NAP
17-3Κυρ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
9ώ 55λNAP-ATH
468€
5-3Τρι
πολλές στάσειςITA Airways
12ώ 15λATH-NAP
8-3Παρ
πολλές στάσειςITA Airways
11ώ 10λNAP-ATH
480€
8-3Παρ
πολλές στάσειςITA Airways
8ώ 20λATH-NAP
10-3Κυρ
πολλές στάσειςITA Airways
8ώ 45λNAP-ATH
524€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Νάπολη

Προορισμός:

Νάπολη (NAP)Ιταλία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Νάπολη - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

555€
46€

Δημοφιλή δρομολόγια

Νάπολη - Οι πτήσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις από χρήστες της KAYAK.