Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

KRK

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Κρακοβία από 36€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση προς Κρακοβία με αναχώρηση στις 21-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 29.3
Παρ 5.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Κρακοβία

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Κρακοβία
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Κρακοβία
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 51.147.420 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals προς Κρακοβία

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Κρακοβία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
20:50 - 22:15ATH-KRK
2ώ 25λαπευθείας
11:05 - 14:25KRK-ATH
2ώ 20λαπευθείας
Τρι, 2 Απρ - Παρ, 5 Απρ
09:25 - 10:25SKG-KRK
2ώ 00λαπευθείας
17:25 - 20:20KRK-SKG
1ώ 55λαπευθείας
Κυρ, 21 Απρ - Παρ, 26 Απρ
14:30 - 23:40ATH-KRK
10ώ 10λ1 στάση
19:30 - 09:45KRK-ATH
13ώ 15λ1 στάση
Τετ, 17 Απρ - Σαβ, 20 Απρ
15:55 - 20:55ATH-KRK
6ώ 00λ1 στάση
19:20 - 17:40KRK-ATH
21ώ 20λ2 στάσεις
Σαβ, 13 Απρ - Τετ, 17 Απρ
19:20 - 23:20ATH-KRK
5ώ 00λ1 στάση
16:35 - 22:45KRK-ATH
5ώ 10λ1 στάση
Τετ, 3 Απρ - Πεμ, 11 Απρ
06:00 - 16:00ATH-KRK
11ώ 00λ1 στάση
06:00 - 11:55KRK-ATH
4ώ 55λ1 στάση
Πεμ, 4 Απρ - Τρι, 9 Απρ
16:20 - 08:30ATH-KRK
17ώ 10λ1 στάση
20:30 - 03:15KRK-ATH
5ώ 45λ1 στάση
Πεμ, 16 Μαϊ - Κυρ, 19 Μαϊ
04:50 - 08:30SKG-KRK
4ώ 40λ1 στάση
20:30 - 02:50KRK-SKG
5ώ 20λ1 στάση
Δευ, 20 Μαϊ - Κυρ, 26 Μαϊ
14:45 - 16:10ATH-KRK
2ώ 25λαπευθείας
16:10 - 19:25KRK-ATH
2ώ 15λαπευθείας
313€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 30 Απρ - Παρ, 3 Μαϊ
06:30 - 15:25SKG-KRK
9ώ 55λ2 στάσεις
16:55 - 09:35KRK-SKG
15ώ 40λ2 στάσεις
386€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 17 Μαϊ - Τρι, 21 Μαϊ

Πτήσεις προς Κρακοβία - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Κρακοβία που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Κρακοβία;

Αυτές είναι οι καλύτερες τιμές που βρέθηκαν από αναζητήσεις των χρηστών/χρηστριών στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
Η δημοφιλέστερη πτήση στην KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν για το δρομολόγιο Αθήνα - Κρακοβία. Οι τιμές για πτήση με επιστροφή κυμαίνονταν στα 79€. Επίσης, τις τελευταίες 3 ημέρες η πόλη Θεσσαλονίκη ήταν η πιο οικονομική επιλογή για πτήσεις προς τον προορισμό Κρακοβία με 32€ για απλή μετάβαση και 73€ για εισιτήριο με επιστροφή.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Κρακοβία;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Κρακοβία με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Κρακοβία είναι Πέμπτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 107€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Τρίτη, με μέση τιμή 163€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Κρακοβία;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Κρακοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Κρακοβία είναι ο Οκτώβριος, με μέση τιμή εισιτηρίων 139€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 196€ και 189€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 139€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Κρακοβία;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Κρακοβία, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Κρακοβία είναι συνήθως το βράδυ, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 162€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Κρακοβία είναι συνήθως το απόγευμα, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 191€.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Κρακοβία;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Κρακοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποια αεροπορική προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Κρακοβία;

Από τις 2 αεροπορικές που πετούν προς Κρακοβία, η LOT προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις, περίπου 43 την εβδομάδα, και την ακολουθεί η Ryanair με 8 πτήσεις την εβδομάδα.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Κρακοβία;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΚρακοβίαΚρακοβία εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Κρακοβία στην KAYAK είναι από Αθήνα, με διάρκεια 2ώ 25λ και Θεσσαλονίκη, με διάρκεια 3ώ 25λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Κρακοβία κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 2 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Κρακοβία. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το βράδυ, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 05:00 και το 71% των πτήσεων αναχωρούν το βράδυ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Κρακοβία;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 7 απευθείας πτήσεις απόπρος Κρακοβία. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Τετάρτη, καθώς το 29% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Κρακοβία;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 2 πτήσεις μεγάλων αποστάσεων (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες), 26 πτήσεις μεσαίων αποστάσεων (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) και 632 πτήσεις μικρών αποστάσεων (διάρκεια πτήσεις έως 3 ώρες) προς Κρακοβία. Οι περισσότερες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων αναχωρούν από Σικάγο.

How many cities have direct flights προς Κρακοβία?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Κρακοβία from 2 cities. The city with the most direct flights is Θεσσαλονίκη, with 5 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

36€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 1% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 30% στις τιμές.
Πτήση από Θεσσαλονίκη προς Κρακοβία

Πότε να κλείσετε πτήση προς Κρακοβία

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Κρακοβία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Κρακοβία με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Κρακοβία

 • Τι έγγραφα χρειάζομαι για το ταξίδι στην Κρακοβία;

  Αν είσαι υπήκοος χώρας της ΕΕ, πρέπει να έχεις μαζί σου διαβατήριο ή ταυτότητα για να μπορέσεις να ταξιδέψεις. Επιπλέον, αν έχεις σκοπό να μείνεις στη χώρα για πάνω από 90 ημέρες θα χρειαστεί να αποκτήσεις visa για τον εκάστοτε σκοπό. Τέλος, αν δεν είσαι ευρωπαίος πολίτης και ταξιδεύεις στη χώρα, θα πρέπει να έχεις μαζί σου διαβατήριο σε ισχύ για ακόμα 3 μήνες τουλάχιστον από την ημέρα που έχεις σκοπό να φύγεις από την Πολωνία. Σε κάθε περίπτωση, έλεγξε τους ισχύοντες κανονισμούς από τους επίσημους φορείς της κυβέρνησης πριν σχεδιάσεις το ταξίδι σου.

 • Πώς μπορώ να εξυπηρετηθώ στο αεροδρόμιο της Κρακοβίας αν είμαι άτομο ΑμεΑ;

  Αν αντιμετωπίζεις κινητικές δυσκολίες, μπορείς να εξυπηρετηθείς δωρεάν από το προσωπικό του αεροδρομίου από τη στιγμή της άφιξής σου στο αεροδρόμιο, μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης. Σε περίπτωση που επιλέξεις να μετακινηθείς μόνος/η σου, το αεροδρόμιο διαθέτει το σύστημα “blue path”, ένα σύστημα σήμανσης, ειδικά σχεδιασμένο για ΑμεΑ, που θα σε βοηθήσει να μετακινηθείς στο αεροδρόμιο.

 • Τι πρέπει να προσέξω στο αεροδρόμιο KRK ;

  Εκτός από εξαιρετικό αεροδρόμιο, το αεροδρόμιο αυτό είναι και το δεύτερο πιο πολυσύχναστο της χώρας (όσον αφορά τον αριθμό των επιβατών), επομένως ίσως καθυστερήσεις αρκετά να περάσεις τον έλεγχο και να πάρεις τις βαλίτσες σου, κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν για την περαιτέρω μετακίνησή σου στην πόλη.

 • Ποιες αεροπορικές εταιρίες πετούν από Ελλάδα για Κρακοβία;

  Οι εταιρίες που εξυπηρετούν απευθείας δρομολόγια είναι η Aegean και η Ryanair. Ενώ για δρομολόγια με 1-2 στάσεις η γκάμα επιλογών σε αεροπορικές εταιρίες είναι μεγάλη και διαφέρει ανά εποχή. Μερικές εταιρείες είναι οι Lufthsansa, KLM, Brussels Airlines, Sky Express» και Wizz Air.

 • Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Κρακοβία;

  Η δημοφιλέστερη πτήση στην KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν για το δρομολόγιο Αθήνα - Κρακοβία. Οι τιμές για πτήση με επιστροφή κυμαίνονταν στα 79€. Επίσης, τις τελευταίες 3 ημέρες η πόλη Θεσσαλονίκη ήταν η πιο οικονομική επιλογή για πτήσεις προς τον προορισμό Κρακοβία με 32€ για απλή μετάβαση και 73€ για εισιτήριο με επιστροφή.

 • Πόσο απέχει το Κρακοβία από το κέντρο της πόλης Κρακοβία;

  10 χλμ χωρίζουν το κέντρο της πόλης Κρακοβία από το Κρακοβία.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Κρακοβία;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Κρακοβία κοστίζει 110€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 75€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Χανιά Αερολιμένας Χανίων.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Κρακοβία;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Κρακοβία.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Κρακοβία;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Κρακοβία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Κρακοβία;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Κρακοβία ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Κρακοβία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Κρακοβία;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Κρακοβία κοστίζει 110€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 75€ με αναχώρηση από από Χανιά. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια στην KAYAK είναι Χανιά προς Κρακοβία με μέση τιμή 94€ και Αθήνα προς Κρακοβία με μέση τιμή 101€.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Κρακοβία

 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Κρακοβία.
 • Aν επιλέξεις να μετακινηθείς με λεωφορείο, μπορείς να μεταβείς από το αεροδρόμιο στην πόλη της Κρακοβίας μέσω των λεωφορείων 208 και 252, ενώ αν χρειάζεσαι λεωφορείο μετά τις 23:25 τότε μπορείς να αξιοποιήσεις το νυχτερινό 902. Άξιζει να αναφερθεί ότι το απλό εισιτήριο για όλες τις γραμμές κοστίζει μόνο περίπου 4PLN (1 EUR).
 • Η μετακίνηση με ταξί αποτελεί σίγουρα μια γρήγορη λύση για να φτάσεις στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο, είναι και πιο ακριβή επιλογή, μιας και θα σου κοστίσει περίπου 90 PLN (22 EUR). Αν επιλέξεις να μετακινηθείς με τρένο, θα είναι μια βολική εναλλακτική, αφού υπάρχουν δρομολόγια κάθε 30 λεπτά, η απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο είναι μόλις 20 λεπτά, ενώ το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2,20 EUR περίπου (3 PLN).
 • Στο αεροδρόμιο της Κρακοβίας (KRK), έχεις τη δυνατότητα να νοικιάσεις Ι.Χ. Συγκεκριμένα, σε όλους τους τερματικούς σταθμούς στο επίπεδο +1, έχεις την ευκαιρία να νοικιάσεις ένα όχημα από μια γκάμα περίπου 11 εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτου.
 • Αν ταξιδεύεις συχνά προς αυτόν τον προορισμό, μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τη «Krakow Airport Loyalty» card, η οποία είναι δωρεάν και μαζεύοντας πόντους, μπορείς να αποκτήσεις προνόμια, όπως για παράδειγμα, εκπτώσεις σε καταστήματα του αεροδρομίου, στο parking που διαθέτει, σε taxi, σε μαγαζιά εστίασης και πολλά άλλα.
 • Για όποιες οικογένειες ταξιδεύουν και βρεθούν αντιμέτωπες με κάποια καθυστέρηση στην πτήση τους ή φτάσουν πολύ νωρίτερα, το αεροδρόμιο της Κρακοβίας διαθέτει χώρο ψυχαγωγίας στο Επίπεδο 1, στην γενική ζώνη (general area). Επιπλέον, για τις οικογένειες με εγκύους ή με παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών προσφέρεται γρήγορη λωρίδα στο security control που ονομάζεται Special Service Line.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Κρακοβία J. Paul II Balice;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς J. Paul II Balice, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Κρακοβία J. Paul II Balice

Δευτέρα

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +36 ακόμη

ANA,Air Canada, +37 ακόμη

Τρίτη

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +31 ακόμη

ANA,Air Canada, +32 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +30 ακόμη

ANA,Air Canada, +31 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +37 ακόμη

ANA,Air Canada, +38 ακόμη

Σάββατο

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +29 ακόμη

ANA,Air Canada, +30 ακόμη

Κυριακή

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κρακοβία J. Paul II Balice to Ελλάδα

Δευτέρα

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +36 ακόμη

ANA,Air Canada, +37 ακόμη

Τρίτη

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +31 ακόμη

ANA,Air Canada, +32 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +30 ακόμη

ANA,Air Canada, +31 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +37 ακόμη

ANA,Air Canada, +38 ακόμη

Σάββατο

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +29 ακόμη

ANA,Air Canada, +30 ακόμη

Κυριακή

ANA,Air Canada,Air Dolomiti, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 5 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που πετάνε προς Κρακοβία

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε προς Κρακοβία; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 936 κριτικές
79comfort
78boarding
71entertainment
85crew
75food
81overall
Κριτικές αεροπορικής

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Διαβάστε περισσότερα για την Aegean Airlines

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Θετικά, ο χρόνος ταξιδιού και η εξυπηρέτηση. Αρνητικά, η μη παροχή φαγητού, έστω ενός πρόχειρου γεύματος (μας έδωσαν ένα σοκολατάκι...), η μη παροχή καφέ, τσαγιού η αναψυκτικού και η απουσία περιεχόμενου διασκέδασης για να περάσει η ώρα της πτήσης.

Απαιτεί επιπλέον χρήματα για οποιαδήποτε θέση κατά την διάρκεια του check in 48 ώρες πριν την επιβίβαση. Αυτό δεν μου άρεσε!

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Παγίδα θέσης στο check in μου ζήτησαν νά πληρώσω θέση , πλήρωσα σύν 26€ και τελικά από ένα συμβάν, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές θέσεις από αυτές πού πλήρωσα έξτρα

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Στο onborarding με ενημερωσαν οτι ειναι overbooked και επρεπε να περιμενω καποιον να ακυρώσει τη θέση του, ενώ είχα ήδη αγοράσει το εισιτήριό μου. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι μια συνήθης τακτική από τις αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, θα εκτιμούσα να με ενημερώσουν από πριν ότι υπάρχει θέμα με τις θέσεις της πτήσης ωστε να έχω ηδη σιγουρέψει κι εγώ την πτήση μου με κάποιον τρόπο.

Μειονεκτήματα: "Boarding first of Priority Boarding passes did NOT take place No information on site of the 45 mun delay"

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Κρακοβία

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Κρακοβία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
2-4Τρι
απευθείαςRyanair
2ώ 25λATH-KRK
5-4Παρ
απευθείαςRyanair
2ώ 20λKRK-ATH
79€
21-4Κυρ
απευθείαςRyanair
2ώ 00λSKG-KRK
26-4Παρ
απευθείαςRyanair
1ώ 55λKRK-SKG
86€
17-4Τετ
1 στάση
10ώ 10λATH-KRK
20-4Σαβ
1 στάση
13ώ 15λKRK-ATH
119€
13-4Σαβ
1 στάση
6ώ 00λATH-KRK
17-4Τετ
2 στάσεις
21ώ 20λKRK-ATH
135€
3-4Τετ
1 στάσηLufthansa
5ώ 00λATH-KRK
11-4Πεμ
1 στάσηLufthansa
5ώ 10λKRK-ATH
148€
4-4Πεμ
1 στάσηLufthansa
11ώ 00λATH-KRK
9-4Τρι
1 στάσηLufthansa
4ώ 55λKRK-ATH
158€
16-5Πεμ
1 στάσηAir Serbia
17ώ 10λATH-KRK
19-5Κυρ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 45λKRK-ATH
161€
20-5Δευ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 40λSKG-KRK
26-5Κυρ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 20λKRK-SKG
164€
30-4Τρι
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 25λATH-KRK
3-5Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 15λKRK-ATH
313€
17-5Παρ
2 στάσειςAegean Airlines
9ώ 55λSKG-KRK
21-5Τρι
2 στάσειςAegean Airlines
15ώ 40λKRK-SKG
386€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Κρακοβία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
21-4Κυρ
απευθείαςRyanair
2ώ 00λSKG-KRK
36€
9-3Σαβ
απευθείαςRyanair
2ώ 25λATH-KRK
49€
31-5Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 25λATH-KRK
80€
11-3Δευ
1 στάσηWizz Air
14ώ 25λATH-KRK
83€
8-4Δευ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 00λATH-KRK
89€
22-7Δευ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 40λSKG-KRK
90€
3-3Κυρ
1 στάσηWizz Air
14ώ 05λATH-KRK
104€
16-4Τρι
1 στάσηLufthansa
11ώ 00λATH-KRK
105€
27-3Τετ
1 στάσηLufthansa
4ώ 45λATH-KRK
119€
31-5Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 25λATH-KRK
283€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού

19-7Παρ
πολλές στάσειςKLM
7ώ 40λWAW-KRK
19-7Παρ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 25λKRK-WAW
375€
27-3Τετ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-KRK
3-4Τετ
πολλές στάσειςKLM
4ώ 40λKRK-WAW
397€
27-3Τετ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 05λWAW-KRK
3-4Τετ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 05λKRK-WAW
398€
2-4Τρι
πολλές στάσειςKLM
5ώ 15λWAW-KRK
4-4Πεμ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 05λKRK-WAW
446€
18-3Δευ
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 15λWAW-KRK
19-3Τρι
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 05λKRK-WAW
3.151€
18-3Δευ
πολλές στάσειςSWISS
4ώ 25λWAW-KRK
19-3Τρι
πολλές στάσειςSWISS
16ώ 25λKRK-WAW
3.152€
28-3Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
30ώ 55λWAW-KRK
4-5Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
12ώ 25λKRK-WAW
3.213€
29-4Δευ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
29ώ 15λWAW-KRK
3-5Παρ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
4ώ 55λKRK-WAW
4.413€
27-3Τετ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
17ώ 05λWAW-KRK
3-4Τετ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
11ώ 15λKRK-WAW
4.463€
30-3Σαβ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
30ώ 50λPOZ-KRK
1-4Δευ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
29ώ 15λKRK-POZ
4.505€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Κρακοβία

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Κρακοβία με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
29-2Πεμ
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 30λATH-KRK
8-4Δευ
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 25λKRK-ATH
215€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
20ώ 35λATH-KRK
8-4Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 25λKRK-ATH
219€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
20ώ 25λATH-KRK
8-4Δευ
πολλές στάσεις
5ώ 25λKRK-ATH
254€
29-2Πεμ
πολλές στάσεις
5ώ 30λATH-KRK
8-4Δευ
πολλές στάσεις
21ώ 00λKRK-ATH
256€
28-2Τετ
πολλές στάσειςLOT
20ώ 35λATH-KRK
3-3Κυρ
πολλές στάσειςLOT
14ώ 35λKRK-ATH
444€
1-3Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
8ώ 20λATH-KRK
8-4Δευ
πολλές στάσειςLufthansa
10ώ 30λKRK-ATH
505€
1-3Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 35λSKG-KRK
3-3Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
16ώ 15λKRK-SKG
542€
28-2Τετ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
16ώ 05λATH-KRK
3-3Κυρ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
25ώ 20λKRK-ATH
797€
28-2Τετ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
16ώ 05λATH-KRK
3-3Κυρ
πολλές στάσειςBrussels Airlines
9ώ 00λKRK-ATH
841€
28-2Τετ
πολλές στάσειςSWISS
33ώ 10λATH-KRK
3-3Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 10λKRK-ATH
845€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Κρακοβία

Προορισμός:

Κρακοβία (KRK)Πολωνία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Κρακοβία - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

75€

Δημοφιλή δρομολόγια

Κρακοβία - Οι πτήσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις από χρήστες της KAYAK.