Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

ZAG

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Ζάγκρεμπ από 54€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση προς Ζάγκρεμπ με αναχώρηση στις 20-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Κυρ 31.3
Κυρ 7.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ζάγκρεμπ

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.369.401 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals προς Ζάγκρεμπ

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Ζάγκρεμπ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
04:30 - 18:15ATH-ZAG
14ώ 45λ1 στάση
07:55 - 03:15ZAG-ATH
18ώ 20λ1 στάση
Κυρ, 21 Ιουλ - Τρι, 23 Ιουλ
12:35 - 20:40ATH-ZAG
9ώ 05λ1 στάση
08:15 - 15:35ZAG-ATH
6ώ 20λ1 στάση
Κυρ, 2 Ιουν - Πεμ, 6 Ιουν
12:45 - 21:20ATH-ZAG
9ώ 35λ1 στάση
13:55 - 22:45ZAG-ATH
7ώ 50λ1 στάση
Τρι, 9 Απρ - Σαβ, 13 Απρ
04:30 - 08:15ATH-ZAG
4ώ 45λ1 στάση
18:50 - 03:15ZAG-ATH
7ώ 25λ1 στάση
Παρ, 3 Μαϊ - Παρ, 10 Μαϊ
14:05 - 21:20ATH-ZAG
8ώ 15λ2 στάσεις
14:50 - 22:45ZAG-ATH
6ώ 55λ2 στάσεις
Τρι, 9 Απρ - Σαβ, 13 Απρ
03:20 - 08:20ATH-ZAG
6ώ 00λ1 στάση
20:00 - 02:30ZAG-ATH
5ώ 30λ1 στάση
335€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 21 Μαρ - Δευ, 25 Μαρ
03:55 - 13:05ATH-ZAG
10ώ 10λ1 στάση
14:00 - 03:05ZAG-ATH
12ώ 05λ1 στάση
405€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 5 Μαϊ - Τετ, 8 Μαϊ
13:20 - 20:40ATH-ZAG
8ώ 20λ2 στάσεις
14:40 - 00:50ZAG-ATH
9ώ 10λ2 στάσεις
Κυρ, 21 Ιουλ - Τρι, 23 Ιουλ
17:20 - 18:20ATH-ZAG
2ώ 00λαπευθείας
19:05 - 21:55ZAG-ATH
1ώ 50λαπευθείας
498€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 6 Μαϊ - Τετ, 8 Μαϊ
12:40 - 20:40ATH-ZAG
9ώ 00λ2 στάσεις
14:40 - 00:50ZAG-ATH
9ώ 10λ2 στάσεις
Δευ, 20 Μαϊ - Παρ, 24 Μαϊ

Πτήσεις προς Ζάγκρεμπ - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Ζάγκρεμπ;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Ζάγκρεμπ με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Ζάγκρεμπ είναι Τρίτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 67€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Κυριακή, με μέση τιμή 191€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ είναι ο Μάρτιος, με μέση τιμή εισιτηρίων 42€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 259€ και 233€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Μάιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 151€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Ζάγκρεμπ;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Ζάγκρεμπ, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Ζάγκρεμπ είναι συνήθως το βράδυ, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 160€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Ζάγκρεμπ είναι συνήθως το μεσημέρι, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 221€.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Ζάγκρεμπ;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 86 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποια αεροπορική προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Ζάγκρεμπ;

Από τις 2 αεροπορικές που πετούν προς Ζάγκρεμπ, η Croatia Airlines προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις, περίπου 63 την εβδομάδα, και την ακολουθεί η Trade Air με 8 πτήσεις την εβδομάδα.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Ζάγκρεμπ;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΖάγκρεμπΖάγκρεμπ εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Ζάγκρεμπ στην KAYAK είναι από Αθήνα, με διάρκεια 2ώ 00λ και Θεσσαλονίκη, με διάρκεια 3ώ 55λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Ζάγκρεμπ κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 1 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Ζάγκρεμπ. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το μεσημέρι, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 23:00 και το 67% των πτήσεων αναχωρούν το μεσημέρι.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Ζάγκρεμπ;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 3 απευθείας πτήσεις απόπρος Ζάγκρεμπ. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Κυριακή, καθώς το 33% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Ζάγκρεμπ;

Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 28 πτήσεις μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) και 405 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες) προς Ζάγκρεμπ. Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες).

How many cities have direct flights προς Ζάγκρεμπ?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Ζάγκρεμπ from 2 cities. The city with the most direct flights is Αθήνα, with 2 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Απρίλιος

Φθηνότερη πτήση

54€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 13% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 7% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Ζάγκρεμπ

Πότε να κλείσετε πτήση προς Ζάγκρεμπ

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Ζάγκρεμπ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Ζάγκρεμπ με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Ζάγκρεμπ

 • Πόσο απέχει το Ζάγκρεμπ από το κέντρο της πόλης Ζάγκρεμπ;

  Το κέντρο της πόλης Ζάγκρεμπ βρίσκεται 11 χλμ μακριά από το Ζάγκρεμπ.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Ζάγκρεμπ;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Ζάγκρεμπ κοστίζει 96€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 60€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Ζάγκρεμπ.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Ζάγκρεμπ;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ζάγκρεμπ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Ζάγκρεμπ;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Ζάγκρεμπ ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ζάγκρεμπ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Ζάγκρεμπ

 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Ζάγκρεμπ.

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Ζάγκρεμπ Franjo Tuđman;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Franjo Tuđman, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Ζάγκρεμπ Franjo Tuđman

Δευτέρα

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Τρίτη

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +37 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +38 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Air Canada,Air France, +34 ακόμη

ANA,Air Canada, +35 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Σάββατο

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +34 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +35 ακόμη

Κυριακή

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ζάγκρεμπ Franjo Tuđman to Ελλάδα

Δευτέρα

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Τρίτη

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +37 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +38 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Air Canada,Air France, +34 ακόμη

ANA,Air Canada, +35 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Σάββατο

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +34 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +35 ακόμη

Κυριακή

ANA,Air Canada,Air France, +35 ακόμη

ANA,Air Canada, +36 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που πετάνε προς Ζάγκρεμπ

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε προς Ζάγκρεμπ; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 939 κριτικές
71entertainment
85crew
75food
81overall
78comfort
78boarding
Κριτικές αεροπορικής

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Διαβάστε περισσότερα για την Aegean Airlines

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Θετικά, ο χρόνος ταξιδιού και η εξυπηρέτηση. Αρνητικά, η μη παροχή φαγητού, έστω ενός πρόχειρου γεύματος (μας έδωσαν ένα σοκολατάκι...), η μη παροχή καφέ, τσαγιού η αναψυκτικού και η απουσία περιεχόμενου διασκέδασης για να περάσει η ώρα της πτήσης.

Απαιτεί επιπλέον χρήματα για οποιαδήποτε θέση κατά την διάρκεια του check in 48 ώρες πριν την επιβίβαση. Αυτό δεν μου άρεσε!

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Παγίδα θέσης στο check in μου ζήτησαν νά πληρώσω θέση , πλήρωσα σύν 26€ και τελικά από ένα συμβάν, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές θέσεις από αυτές πού πλήρωσα έξτρα

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Ζάγκρεμπ

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Ζάγκρεμπ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
21-7Κυρ
1 στάσηAir Serbia
14ώ 45λATH-ZAG
23-7Τρι
1 στάσηAir Serbia
18ώ 20λZAG-ATH
173€
2-6Κυρ
1 στάση
9ώ 05λATH-ZAG
6-6Πεμ
1 στάση
6ώ 20λZAG-ATH
185€
9-4Τρι
1 στάσηLufthansa
9ώ 35λATH-ZAG
13-4Σαβ
1 στάσηLufthansa
7ώ 50λZAG-ATH
193€
3-5Παρ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 45λATH-ZAG
10-5Παρ
1 στάσηAir Serbia
7ώ 25λZAG-ATH
194€
9-4Τρι
2 στάσειςLufthansa
8ώ 15λATH-ZAG
13-4Σαβ
2 στάσειςLufthansa
6ώ 55λZAG-ATH
259€
21-3Πεμ
1 στάσηTurkish Airlines
6ώ 00λATH-ZAG
25-3Δευ
1 στάσηTurkish Airlines
5ώ 30λZAG-ATH
335€
5-5Κυρ
1 στάσηTurkish Airlines
10ώ 10λATH-ZAG
8-5Τετ
1 στάσηTurkish Airlines
12ώ 05λZAG-ATH
405€
21-7Κυρ
2 στάσειςITA Airways
8ώ 20λATH-ZAG
23-7Τρι
2 στάσειςITA Airways
9ώ 10λZAG-ATH
454€
6-5Δευ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 00λATH-ZAG
8-5Τετ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λZAG-ATH
498€
20-5Δευ
2 στάσειςITA Airways
9ώ 00λATH-ZAG
24-5Παρ
2 στάσειςITA Airways
9ώ 10λZAG-ATH
517€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Ζάγκρεμπ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
20-5Δευ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 00λATH-ZAG
54€
30-7Τρι
1 στάσηAir Serbia
16ώ 30λSKG-ZAG
76€
12-6Τετ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 00λATH-ZAG
76€
11-3Δευ
1 στάσηAir Serbia
17ώ 30λSKG-ZAG
82€
20-5Δευ
1 στάσηAir Serbia
16ώ 05λATH-ZAG
89€
3-4Τετ
1 στάσηKLM
6ώ 15λATH-ZAG
104€
15-4Δευ
1 στάσηKLM
10ώ 00λATH-ZAG
141€
14-3Πεμ
1 στάσηPegasus Airlines
6ώ 40λATH-ZAG
168€
13-3Τετ
1 στάσηLufthansa
8ώ 20λATH-ZAG
193€
13-3Τετ
2 στάσειςLufthansa
7ώ 15λATH-ZAG
293€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Ζάγκρεμπ

Προορισμός:

Ζάγκρεμπ (ZAG)Κροατία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ζάγκρεμπ - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

36€