Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

WRO

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Βρότσλαβ από 60€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση προς Βρότσλαβ με αναχώρηση στις 9-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 23.5
Πεμ 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Βρότσλαβ

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Βρότσλαβ
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Βρότσλαβ
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές πτήσεων προς Βρότσλαβ

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Βρότσλαβ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:55 - 19:25ATH-WRO
13ώ 30λ1 στάση
14:55 - 00:55WRO-ATH
9ώ 00λ1 στάση
Τετ, 22 Μαϊ - Παρ, 31 Μαϊ
14:05 - 21:45ATH-WRO
8ώ 40λ1 στάση
05:55 - 11:55WRO-ATH
5ώ 00λ1 στάση
Τετ, 22 Μαϊ - Τετ, 29 Μαϊ
06:55 - 19:25ATH-WRO
13ώ 30λ1 στάση
20:25 - 20:50WRO-ATH
47ώ 25λ2 στάσεις
Τετ, 22 Μαϊ - Τετ, 29 Μαϊ
19:20 - 23:05ATH-WRO
4ώ 45λ1 στάση
05:55 - 14:55WRO-ATH
8ώ 00λ1 στάση
Τετ, 22 Μαϊ - Τετ, 29 Μαϊ
00:20 - 11:20ATH-WRO
12ώ 00λ1 στάση
12:00 - 20:25WRO-ATH
7ώ 25λ1 στάση
Πεμ, 27 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
12:15 - 00:40ATH-WRO
37ώ 25λ2 στάσεις
12:00 - 20:25WRO-ATH
7ώ 25λ1 στάση
Παρ, 28 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
14:10 - 14:10ATH-WRO
25ώ 00λ1 στάση
05:35 - 13:10WRO-ATH
6ώ 35λ1 στάση
Παρ, 12 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
14:10 - 17:20ATH-WRO
4ώ 10λ1 στάση
12:10 - 18:40WRO-ATH
5ώ 30λ1 στάση
Τρι, 7 Μαϊ - Δευ, 12 Αυγ
18:55 - 13:35ATH-WRO
19ώ 40λ2 στάσεις
14:05 - 23:15WRO-ATH
8ώ 10λ2 στάσεις
Τρι, 4 Ιουν - Παρ, 7 Ιουν
18:55 - 13:35ATH-WRO
19ώ 40λ2 στάσεις
14:05 - 20:20WRO-ATH
29ώ 15λ2 στάσεις
Τρι, 2 Ιουλ - Δευ, 8 Ιουλ

Πτήσεις προς Βρότσλαβ - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Βρότσλαβ που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Βρότσλαβ;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Βρότσλαβ με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Βρότσλαβ είναι Πέμπτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 125€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Σάββατο, με μέση τιμή 301€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Βρότσλαβ;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Βρότσλαβ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Βρότσλαβ είναι ο Απρίλιος, με μέση τιμή εισιτηρίων 115€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 404€ και 202€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 115€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Βρότσλαβ;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Βρότσλαβ, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Βρότσλαβ είναι συνήθως το πρωί, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 134€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Βρότσλαβ είναι συνήθως το βράδυ, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 271€.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Βρότσλαβ;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Βρότσλαβ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 41 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποια αεροπορική προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Βρότσλαβ;

Από τις 2 αεροπορικές που πετούν προς Βρότσλαβ, η LOT προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις, περίπου 42 την εβδομάδα, και την ακολουθεί η Ryanair με 4 πτήσεις την εβδομάδα.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Βρότσλαβ;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΒρότσλαβΒρότσλαβ εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Το δημοφιλέστερο δρομολόγιο προς Βρότσλαβ στην KAYAK είναι από Αθήνα, με διάρκεια 2ώ 25λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Βρότσλαβ κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 2 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Βρότσλαβ. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 09:00 και το 75% των πτήσεων αναχωρούν το πρωί.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Βρότσλαβ;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 8 απευθείας πτήσεις απόπρος Βρότσλαβ. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Κυριακή, καθώς το 25% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Βρότσλαβ;

Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες) ή μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) προς Βρότσλαβ. Αντίθετα, υπάρχουν 8 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες), με τις περισσότερες να φτάνουν από Αθήνα.

How many cities have direct flights προς Βρότσλαβ?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Βρότσλαβ from 3 cities. The city with the most direct flights is Αθήνα, with 4 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Μάιος

Φθηνότερη πτήση

60€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 134% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 28% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Βρότσλαβ

Πότε να κλείσετε πτήση προς Βρότσλαβ

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Βρότσλαβ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Βρότσλαβ με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Βρότσλαβ

 • Πόσο απέχει το Βρότσλαβ από το κέντρο της πόλης Βρότσλαβ;

  Το Βρότσλαβ απέχει 10 χλμ από το κέντρο της πόλης Βρότσλαβ.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Βρότσλαβ;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Βρότσλαβ κοστίζει 169€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 55€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Βρότσλαβ;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Βρότσλαβ.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Βρότσλαβ;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Βρότσλαβ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Βρότσλαβ;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Βρότσλαβ ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Βρότσλαβ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Βρότσλαβ

 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Βρότσλαβ.

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Βρότσλαβ Strachowice;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Strachowice, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Βρότσλαβ Strachowice

Δευτέρα

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +17 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +18 ακόμη

Τρίτη

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +15 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +16 ακόμη

Τετάρτη

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +14 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +15 ακόμη

Πέμπτη

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +16 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +17 ακόμη

Παρασκευή

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +16 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +17 ακόμη

Σάββατο

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +15 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +16 ακόμη

Κυριακή

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +13 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +14 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Βρότσλαβ Strachowice to Ελλάδα

Δευτέρα

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +17 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +18 ακόμη

Τρίτη

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +15 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +16 ακόμη

Τετάρτη

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +14 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +15 ακόμη

Πέμπτη

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +16 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +17 ακόμη

Παρασκευή

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +16 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +17 ακόμη

Σάββατο

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +15 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +16 ακόμη

Κυριακή

Air Canada,Air Dolomiti,Air France, +13 ακόμη

Air Canada,Air Dolomiti, +14 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαίες αεροπορικές για πτήσεις προς Βρότσλαβ

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για τις αεροπορικές με πτήσεις προς Βρότσλαβ. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση από Ελλάδα προς Βρότσλαβ με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε προς Βρότσλαβ; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
7,0
LufthansaΣυνολική βαθμολογία από 7756 κριτικές
7,7crew
6,5food
7,0comfort
6,7entertainment
7,2boarding
Κριτικές αεροπορικής

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

10,0 ΕξαιρετικόΔιπλας, Νοε 2023ATH - FRA
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Lufthansa

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Θετικά, ο χρόνος ταξιδιού και η εξυπηρέτηση. Αρνητικά, η μη παροχή φαγητού, έστω ενός πρόχειρου γεύματος (μας έδωσαν ένα σοκολατάκι...), η μη παροχή καφέ, τσαγιού η αναψυκτικού και η απουσία περιεχόμενου διασκέδασης για να περάσει η ώρα της πτήσης.

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Χρεωθηκαμε 55 ευρώ το άτομο για καθυστέρηση 15 λεπτών για το check in, κ ενώ προσπαθουσαμε να κάνουμε 7 ώρες πριν, από την εφαρμογή της Ryanair που είχε κολλήσει. Το ίδιο σκηνικό κ στην μετάβαση κ στην επιστροφή. Το προσωπικό στο check in απαράδεκτο κ στην εξυπηρέτηση κ στην συμπεριφορά, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να κάνουν βοηθούν τους επιβάτες σε οποιοδήποτε πρόβλημα κ όχι να ειρωνεύονται κ να αποποιούνται κάθε ευθύνη.

Απλά απαράδεκτη η τακτική της εταιρείας κ το ηλεκτρονικό σύστημα σχετικά με τις επιβιβασεις κ τα check in. Η εφαρμογή για τα check in κολλάει συνεχώς κ για πολλές ώρες κ δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις στην ώρα τους ώστε να σε χρεώσουν κάρτες επιβίβασης, ούτε 10 ούτε 20 άλλα 55 ευρώ το άτομο παρακαλώ!!!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Βρότσλαβ

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Βρότσλαβ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
22-5Τετ
1 στάσηSWISS
13ώ 30λATH-WRO
31-5Παρ
1 στάσηSWISS
9ώ 00λWRO-ATH
160€
22-5Τετ
1 στάσηLufthansa
8ώ 40λATH-WRO
29-5Τετ
1 στάσηLufthansa
5ώ 00λWRO-ATH
190€
22-5Τετ
1 στάσηSWISS
13ώ 30λATH-WRO
29-5Τετ
2 στάσειςSWISS
47ώ 25λWRO-ATH
191€
22-5Τετ
1 στάσηLufthansa
4ώ 45λATH-WRO
29-5Τετ
1 στάσηLufthansa
8ώ 00λWRO-ATH
196€
27-6Πεμ
1 στάση
12ώ 00λATH-WRO
1-7Δευ
1 στάση
7ώ 25λWRO-ATH
208€
28-6Παρ
2 στάσεις
37ώ 25λATH-WRO
1-7Δευ
1 στάση
7ώ 25λWRO-ATH
216€
12-7Παρ
1 στάσηLOT
25ώ 00λATH-WRO
17-7Τετ
1 στάσηLOT
6ώ 35λWRO-ATH
223€
7-5Τρι
1 στάσηLOT
4ώ 10λATH-WRO
12-8Δευ
1 στάσηLOT
5ώ 30λWRO-ATH
269€
4-6Τρι
2 στάσειςAir France
19ώ 40λATH-WRO
7-6Παρ
2 στάσειςAir France
8ώ 10λWRO-ATH
398€
2-7Τρι
2 στάσειςAir France
19ώ 40λATH-WRO
8-7Δευ
2 στάσειςAir France
29ώ 15λWRO-ATH
447€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Βρότσλαβ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
9-10Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 35λATH-WRO
60€
2-6Κυρ
1 στάσηWizz Air Malta
13ώ 10λATH-WRO
95€
13-6Πεμ
2 στάσεις
25ώ 20λATH-WRO
100€
13-6Πεμ
1 στάσηWizz Air Malta
12ώ 00λATH-WRO
105€
14-6Παρ
1 στάση
11ώ 45λATH-WRO
115€
2-5Πεμ
1 στάσηKLM
18ώ 25λATH-WRO
181€
9-5Πεμ
1 στάσηKLM
18ώ 25λATH-WRO
193€
30-4Τρι
1 στάσηLOT
6ώ 00λATH-WRO
197€
24-8Σαβ
1 στάσηLOT
4ώ 55λATH-WRO
268€
3-5Παρ
2 στάσειςLufthansa
10ώ 00λATH-WRO
277€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού

25-5Σαβ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
26-5Κυρ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 40λWRO-WAW
258€
6-9Παρ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
8-9Κυρ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 40λWRO-WAW
293€
22-5Τετ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
29-5Τετ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 45λWRO-WAW
316€
22-5Τετ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
29-5Τετ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 45λWRO-WAW
320€
30-5Πεμ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
1-6Σαβ
πολλές στάσειςKLM
8ώ 05λWRO-WAW
326€
4-6Τρι
πολλές στάσειςKLM
5ώ 55λWAW-WRO
5-6Τετ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 45λWRO-WAW
342€
27-6Πεμ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
30-6Κυρ
πολλές στάσειςKLM
5ώ 40λWRO-WAW
359€
24-5Παρ
πολλές στάσειςKLM
6ώ 00λWAW-WRO
25-5Σαβ
πολλές στάσειςKLM
8ώ 05λWRO-WAW
370€
14-8Τετ
πολλές στάσειςSWISS
4ώ 35λWAW-WRO
18-8Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
21ώ 35λWRO-WAW
3.476€
14-8Τετ
πολλές στάσειςSWISS
4ώ 35λWAW-WRO
18-8Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
17ώ 55λWRO-WAW
3.482€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Βρότσλαβ

Προορισμός:

Βρότσλαβ (WRO)Πολωνία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Βρότσλαβ - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

110€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: