Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Βενετία από 25€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση προς Βενετία με αναχώρηση στις 21-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 11.5
Sat 18.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Βενετία

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Βενετία
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Βενετία
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 46.099.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές πτήσεων προς Βενετία

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Βενετία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
16:30 - 19:40VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
Thu, 30 May - Mon, 3 Jun
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
16:30 - 19:40VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
Thu, 30 May - Mon, 3 Jun
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
21:45 - 00:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
82€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 8 Oct - Sat, 12 Oct
00:20 - 08:25ATH-TSF
9ώ 05λ1 στάση
09:35 - 16:35TSF-ATH
6ώ 00λ1 στάση
Thu, 6 Jun - Sun, 9 Jun
11:50 - 13:15ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
16:30 - 19:40VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
Thu, 30 May - Mon, 3 Jun
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
17:10 - 20:20VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
Fri, 10 May - Mon, 13 May
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
17:10 - 20:20VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
Thu, 23 May - Mon, 27 May
00:20 - 08:25ATH-TSF
9ώ 05λ1 στάση
17:55 - 18:10TSF-ATH
23ώ 15λ1 στάση
109€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Thu, 23 May - Mon, 27 May
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
18:55 - 08:55VCE-SKG
13ώ 00λ1 στάση
140€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 8 Oct - Sat, 12 Oct
11:50 - 13:15ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
16:30 - 19:40VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
Thu, 13 Jun - Mon, 17 Jun

Πτήσεις προς Βενετία - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Βενετία που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Βενετία;

Αυτές είναι οι καλύτερες τιμές που βρέθηκαν από αναζητήσεις των χρηστών/χρηστριών στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
Εάν πετάτε προς τον προορισμό Βενετία, η φθηνότερη πτήση που βρέθηκε τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν από την πόλη Αθήνα, από μόλις 23€ για απλή μετάβαση και 57€ για πτήση με επιστροφή. Οι πτήσεις από την πόλη Θεσσαλονίκη έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις και ξεκινούν από 82€ για ταξίδια με επιστροφή.

Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Βενετία;

Η μέση και φθηνότερη τιμή όλων των πτήσεων προς Βενετία από κάθε τοποθεσία που βρέθηκαν από αναζητήσεις των χρηστών/χρηστριών στην KAYAK τον τελευταίο μήνα.
Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Βενετία κοστίζει 122€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 27€ με αναχώρηση από από Αθήνα. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια στην KAYAK είναι Αθήνα προς Βενετία με μέση τιμή 190€ και Θεσσαλονίκη προς Βενετία με μέση τιμή 115€.
See prices from:

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Βενετία;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Βενετία με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Βενετία είναι Πέμπτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 108€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Τρίτη, με μέση τιμή 159€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Βενετία;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Βενετία, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Βενετία είναι συνήθως το απόγευμα, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 125€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Βενετία είναι συνήθως το πρωί, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 180€.

Ποιες είναι οι καλές προσφορές για πτήσεις προς Βενετία;

Αν ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Βενετία, 25% των χρηστών/χρηστριών μας βρήκαν εισιτήρια προς Βενετία στις εξής, ή και χαμηλότερες, τιμές: Από Αθήνα 54€ απλή μετάβαση - 145€ με επιστροφή, από Θεσσαλονίκη 88€ απλή μετάβαση - 94€ με επιστροφή.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Βενετία;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Βενετία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 43 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιο είναι το φθηνότερο αεροδρόμιο άφιξης για πτήσεις στη Βενετία;

Οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησης, αλλά κατά κανόνα, το φθηνότερο αεροδρόμιο στη Βενετία είναι το Αεροδρόμιο Μπολόνια Guglielmo Marconi, με μέση τιμή πτήσης τα 71€.

Ποιες αεροπορικές πετούν προς τον προορισμό Βενετία;

Οι αεροπορικές εταιρείες που κάνουν πιο συχνά την πτήση Ελλάδα-Βενετία είναι οι Ryanair, Aegean Airlines και Volotea. Δείτε πόσες πτήσεις ανά εβδομάδα πραγματοποιούν οι δημοφιλείς αεροπορικές για τον προορισμό Βενετία.

Ποια αεροπορική προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Βενετία;

Από τις 8 αεροπορικές που πετούν προς Βενετία, η Ryanair προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις, περίπου 336 την εβδομάδα, και την ακολουθεί η ITA Airways με 89 πτήσεις την εβδομάδα.

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Βενετία;

Υπάρχουν 6 αεροδρόμια στη Βενετία: το Βενετία Marco Polo (VCE), Μπολόνια Guglielmo Marconi (BLQ), Βερόνα Verona (VRN), Βενετία Treviso A. Canova (TSF), Trieste Ronchi dei Legionari (TRS) και το Μπολτσάνο Bolzano (BZO). Το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο είναι το Βενετία Marco Polo (VCE), καθώς το 39% όλων των πτήσεων προσγειώνονται εδώ.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Βενετία;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΒενετίαΒενετία εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Βενετία στην KAYAK είναι από Κέρκυρα, με διάρκεια 1ώ 45λ, Θεσσαλονίκη, με διάρκεια 1ώ 55λ, Αθήνα, με διάρκεια 2ώ 20λ και Σαντορίνη, με διάρκεια 2ώ 35λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Βενετία κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 5 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Βενετία. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 09:00 και το 51% των πτήσεων αναχωρούν το πρωί.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Βενετία;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 35 απευθείας πτήσεις απόπρος Βενετία. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Δευτέρα, καθώς το 20% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Βενετία;

Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες) ή μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) προς Βενετία. Αντίθετα, υπάρχουν 35 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες), με τις περισσότερες να φτάνουν από Αθήνα.

How many cities have direct flights προς Βενετία?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Βενετία from 3 cities. The city with the most direct flights is Αθήνα, with 23 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

25€
Πτήση από Αθήνα προς Βενετία Marco Polo

Πότε να κλείσετε πτήση προς Βενετία

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Βενετία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Βενετία με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Βενετία

 • Είναι το αεροδρόμιο της Βενετίας ένα “σιωπηλό” αεροδρόμιο;

  Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων αεροδρομίων στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο, το Marco Polo προβάλλει από το 2020 τις ανακοινώσεις και τις πληροφορίες πτήσεων αποκλειστικά μέσω οθονών. Ο απώτερος σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να μειώσει την ηχορύπανση και να βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών στο αεροδρόμιο. Για το λόγο αυτό, αν χρειάζεσαι πληροφορίες για την πτήση σου θα πρέπει να ελέγχεις τακτικά τις οθόνες των ανακοινώσεων.

 • Πόσο κοστίζει η διαδρομή από το αεροδρόμιο Marco Polo  ως τη Βενετία με ταξί;

  Μετά την άφιξη της πτήσης σου στο αεροδρόμιο, αν επιλέξεις το δημόσιο ταξί για την μετακίνησή σου, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχουν προκαθορισμένες χρεώσεις για τη διαδρομή. Οι οδηγοί χρησιμοποιούν ταξίμετρο και το κόστος υπολογίζεται στο τέλος της κούρσας ανάλογα με την απόσταση που θα διανύσεις. Κατά μέσο όρο, το κόστος αυτής της διαδρομής είναι περίπου 44€.

 • Μπορώ να μετακινηθώ με γόνδολα από το αεροδρόμιο;

  Όχι, δεν υπάρχουν γόνδολες στο αεροδρόμιο. Μπορείς να μετακινηθείς με θαλάσσιο ταξί ή να χρησιμοποιήσεις τα επίγεια μέσα μεταφοράς όπως το λεωφορείο, το τρένο ή το ταξί. Γόνδολες θα βρεις μόνο στα κανάλια της Βενετίας.

 • Υπάρχει συγκοινωνία που συνδέει τα δύο αεροδρόμια της Βενετίας Marco Polo και Τreviso;

  Δεν υπάρχει τρόπος για να μετακινηθείς απευθείας από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο, πέρα από το αυτοκίνητο ή το ταξί. Αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξεις λεωφορείο ή τρένο κατά την άφιξή σου στο κέντρο της Βενετίας.

 • Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Βενετία;

  Εάν πετάτε προς τον προορισμό Βενετία, η φθηνότερη πτήση που βρέθηκε τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν από την πόλη Αθήνα, από μόλις 23€ για απλή μετάβαση και 57€ για πτήση με επιστροφή. Οι πτήσεις από την πόλη Θεσσαλονίκη έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις και ξεκινούν από 82€ για ταξίδια με επιστροφή.

 • Βενετία: Ποιο αεροδρόμιο είναι πιο κοντά στο κέντρο της πόλης Βενετία;

  Η απόσταση ανάμεσα στο Βενετία Marco Polo και το κέντρο της πόλης Βενετία είναι 7 χλμ και έτσι είναι το κοντινότερο από τα 2 Βενετία αεροδρόμια. Το Βενετία Treviso A. Canova απέχει 26 χλμ από το κέντρο.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Βενετία;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Βενετία κοστίζει 122€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 27€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Βενετία;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Βενετία.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Βενετία;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Βενετία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Βενετία;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Βενετία ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Βενετία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Βενετία

 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Βενετία.
 • Μπορείς να φτάσεις στην Βενετία από το αεροδρόμιο με όλους τους συμβατικούς τρόπους (αυτοκίνητο, ταξί, λεωφορείο) αλλά ο πιο εντυπωσιακός είναι σίγουρα το θαλάσσιο ταξί! Αυτή η θαλάσσια υπηρεσία μεταφοράς διατίθεται από τη μαρίνα του αεροδρομίου συνδέοντάς το με τη Βενετία αλλά και τα κύρια ενετικά νησιά (Murano, Burano και Lido).  Μπορείς να προμηθευτείς τα εισιτήρια σε αυτόματα μηχανήματα στον χώρο παραλαβής αποσκευών, στο γκισέ εισιτήριων αλλά και μέσα στο ίδιο το θαλάσσιο ταξί.
 • Δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός που να εξυπηρετεί τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο της Βενετίας. Για να συνδεθείς με άλλους προορισμούς μέσω τρένου, θα πρέπει πρώτα να φτάσεις είτε στο σιδηροδρομικό σταθμό Venice Mestre (10 χλμ.), είτε στο σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia (7 χλμ.).
 • Στο αεροδρόμιο Marco Polo (VCE) της Βενετίας, έχουν δημιουργηθεί, υπό την αιγίδα της UNICEF, αίθουσες θηλασμού που ονομάζονται Baby Pit-Stop. Θα τις βρεις σε τέσσερα διαφορετικά σημεία εντός του τερματικού σταθμού. Οι αίθουσες αυτές αλλά και ορισμένες από τις γυναίκειες τουαλέτες διαθέτουν επίσης αλλαξιέρες.
 • Το κοντινότερο νησί της ενετικής λιμνοθάλασσας από το αεροδρόμιο είναι το Murano. Μπορείς να επιβιβαστείς στη μπλε γραμμή των θαλάσσιων ταξί από τη μαρίνα του Marco Polo και να φτάσεις μέσα σε μόλις 40 λεπτά στο υπέροχο αυτό μέρος. Η ίδια γραμμή καταλήγει στο νησί Lido.
 • Το αεροδρόμιo Marco Polo δεν κινδυνεύει άμεσα από τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρατηρούνται στη Βενετία αφού δεν έχει σημειωθεί κανένα σχετικό περιστατικό τα τελευταία χρόνια. Όταν σημειώνονται υψηλές παλίρροιες που προκαλούν πλημμύρες στη Βενετία, ενδέχεται να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των πλοίων από και προς το αεροδρόμιο αλλά οι πτήσεις φθάνουν και αναχωρούν κανονικά.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Βενετία;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Βενετία, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Βενετία

Δευτέρα

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +71 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +72 ακόμη

Τρίτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +69 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +70 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +70 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +71 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +75 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +76 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +71 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +72 ακόμη

Σάββατο

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +71 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +72 ακόμη

Κυριακή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +79 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +80 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Βενετία to Ελλάδα

Δευτέρα

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +71 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +72 ακόμη

Τρίτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +69 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +70 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +70 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +71 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +75 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +76 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +71 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +72 ακόμη

Σάββατο

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +71 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +72 ακόμη

Κυριακή

ANA,Aegean Airlines,Aer Lingus, +79 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +80 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Βενετία

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Βενετία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
30-5Thu
απευθείας
2ώ 25λATH-VCE
3-6Mon
απευθείας
2ώ 10λVCE-ATH
61€
30-5Thu
απευθείας
2ώ 25λATH-VCE
3-6Mon
απευθείας
2ώ 10λVCE-ATH
62€
8-10Tue
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λSKG-VCE
12-10Sat
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λVCE-SKG
82€
6-6Thu
1 στάσηWizz Air Malta
9ώ 05λATH-TSF
9-6Sun
1 στάσηWizz Air Malta
6ώ 00λTSF-ATH
88€
30-5Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 25λATH-VCE
3-6Mon
απευθείαςeasyJet
2ώ 10λVCE-ATH
94€
10-5Fri
απευθείαςVolotea
2ώ 25λATH-VCE
13-5Mon
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
98€
23-5Thu
απευθείαςVolotea
2ώ 25λATH-VCE
27-5Mon
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
104€
23-5Thu
1 στάσηWizz Air Malta
9ώ 05λATH-TSF
27-5Mon
1 στάσηWizz Air Malta
23ώ 15λTSF-ATH
109€
8-10Tue
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λSKG-VCE
12-10Sat
1 στάσηAegean Airlines
13ώ 00λVCE-SKG
140€
13-6Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 25λATH-VCE
17-6Mon
απευθείαςeasyJet
2ώ 10λVCE-ATH
148€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Βενετία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
21-4Sun
απευθείαςVolotea
2ώ 25λATH-VCE
25€
4-7Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 25λATH-VCE
32€
18-5Sat
1 στάσηWizz Air Malta
9ώ 00λATH-TSF
48€
18-5Sat
1 στάσηWizz Air Malta
9ώ 00λATH-TSF
52€
21-5Tue
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λSKG-VCE
56€
5-10Sat
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 20λATH-VCE
58€
13-6Thu
2 στάσεις
8ώ 05λATH-TSF
60€
2-7Tue
2 στάσεις
19ώ 35λATH-TSF
62€
9-8Fri
1 στάσηAir Serbia
16ώ 10λSKG-VCE
65€
3-10Thu
1 στάσηAir Serbia
5ώ 30λATH-VCE
86€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού

17-9Tue
απευθείαςRyanair
1ώ 20λNAP-VCE
20-9Fri
απευθείαςRyanair
1ώ 20λVCE-NAP
79€
14-6Fri
απευθείαςVolotea
1ώ 20λNAP-VCE
16-6Sun
απευθείαςVolotea
1ώ 25λVCE-NAP
84€
17-5Fri
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 50λCTA-VCE
20-5Mon
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 50λVCE-CTA
107€
30-4Tue
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 50λCTA-VCE
2-5Thu
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 50λVCE-CTA
117€
23-9Mon
πολλές στάσειςeasyJet
9ώ 45λFCO-VCE
8-10Tue
πολλές στάσειςeasyJet
7ώ 00λVCE-FCO
121€
23-9Mon
απευθείαςITA Airways
1ώ 05λFCO-VCE
9-10Wed
απευθείαςITA Airways
1ώ 15λVCE-FCO
127€
24-6Mon
πολλές στάσειςeasyJet
5ώ 45λFCO-VCE
27-6Thu
πολλές στάσειςeasyJet
9ώ 50λVCE-FCO
133€
20-9Fri
απευθείαςITA Airways
1ώ 05λFCO-VCE
8-10Tue
απευθείαςITA Airways
1ώ 15λVCE-FCO
143€
24-9Tue
πολλές στάσειςKLM
4ώ 55λFCO-VCE
8-10Tue
πολλές στάσειςKLM
5ώ 50λVCE-FCO
298€
28-9Sat
πολλές στάσειςKLM
7ώ 55λFCO-VCE
5-10Sat
πολλές στάσειςKLM
5ώ 10λVCE-FCO
314€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Βενετία

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Βενετία με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
12-4Fri
απευθείαςVolotea
2ώ 25λATH-VCE
14-4Sun
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
157€
12-4Fri
απευθείαςVolotea
2ώ 25λATH-VCE
14-4Sun
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
166€
12-4Fri
πολλές στάσειςLufthansa
4ώ 25λATH-VCE
14-4Sun
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 00λVCE-ATH
245€
12-4Fri
πολλές στάσειςLufthansa
4ώ 45λATH-VCE
14-4Sun
πολλές στάσειςLufthansa
5ώ 00λVCE-ATH
247€
16-4Tue
πολλές στάσεις
24ώ 05λATH-VCE
21-4Sun
απευθείας
2ώ 10λVCE-ATH
278€
12-4Fri
πολλές στάσειςSWISS
25ώ 50λATH-VCE
14-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
13ώ 00λVCE-ATH
312€
12-4Fri
πολλές στάσειςSWISS
17ώ 20λATH-VCE
14-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
13ώ 00λVCE-ATH
344€
16-4Tue
πολλές στάσειςSWISS
27ώ 20λATH-VCE
21-4Sun
πολλές στάσειςSWISS
16ώ 45λVCE-ATH
349€
16-4Tue
πολλές στάσειςITA Airways
16ώ 00λATH-VCE
21-4Sun
πολλές στάσειςITA Airways
4ώ 30λVCE-ATH
402€
15-4Mon
πολλές στάσεις
10ώ 05λATH-VCE
21-4Sun
απευθείας
2ώ 10λVCE-ATH
409€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Βενετία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Βενετία - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: