Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

38€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα με αναχώρηση στις 17-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 15.8
Πεμ 22.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Κέρκυρα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βρυξέλλες Κέρκυρα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βρυξέλλες Κέρκυρα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 49.276.264 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βρυξέλλες προς Βρυξέλλες με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
11:40 - 15:20CRL-CFU
2ώ 40λαπευθείας
16:50 - 18:35CFU-CRL
2ώ 45λαπευθείας
Παρ, 4 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
11:40 - 15:20CRL-CFU
2ώ 40λαπευθείας
18:35 - 20:25CFU-CRL
2ώ 50λαπευθείας
Παρ, 4 Οκτ - Τετ, 16 Οκτ
14:20 - 20:15CRL-CFU
4ώ 55λ1 στάση
20:55 - 09:35CFU-CRL
13ώ 40λ1 στάση
Τετ, 28 Αυγ - Τετ, 4 Σεπ
07:00 - 10:45BRU-CFU
2ώ 45λαπευθείας
11:35 - 13:30CFU-BRU
2ώ 55λαπευθείας
165€Brussels Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 6 Οκτ - Κυρ, 13 Οκτ
21:30 - 07:40CRL-CFU
9ώ 10λ1 στάση
20:50 - 15:20CFU-CRL
19ώ 30λ1 στάση
Παρ, 13 Σεπ - Δευ, 16 Σεπ
12:00 - 15:45BRU-CFU
2ώ 45λαπευθείας
11:35 - 13:30CFU-BRU
2ώ 55λαπευθείας
169€Brussels Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 3 Οκτ - Κυρ, 13 Οκτ
21:30 - 07:40CRL-CFU
9ώ 10λ1 στάση
09:40 - 17:05CFU-CRL
8ώ 25λ1 στάση
Παρ, 13 Σεπ - Τρι, 17 Σεπ
12:30 - 20:15CRL-CFU
6ώ 45λ1 στάση
20:55 - 09:35CFU-CRL
13ώ 40λ1 στάση
Δευ, 26 Αυγ - Τετ, 4 Σεπ
20:05 - 19:20BRU-CFU
22ώ 15λ1 στάση
17:00 - 18:25CFU-BRU
26ώ 25λ1 στάση
Δευ, 26 Αυγ - Τετ, 4 Σεπ
20:05 - 19:20BRU-CFU
22ώ 15λ1 στάση
15:40 - 19:15CFU-BRU
4ώ 35λ1 στάση
Δευ, 26 Αυγ - Δευ, 2 Σεπ

Πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα είχε κόστος 103€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βρυξέλλες Charleroi Brussels προς το αεροδρόμιο Κέρκυρα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 268€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Βρυξέλλες, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 160€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Μάρτιος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 476€ και 390€ αντίστοιχα.

Μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα αν πετάξω από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα με ενδιάμεση στάση;

Η μέση τιμή όλων των απευθείας πτήσεων, των πτήσεων με μία στάση και των πτήσεων με δύο στάσεις για το δρομολόγιο που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Ναι, η πτήση με ενδιάμεση στάση μπορεί να διαρκεί παραπάνω, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Το δρομολόγιο με 1 στάση είναι η φθηνότερη επιλογή με μέση τιμή 113€

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Βρυξέλλες, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 49 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βρυξέλλες-Κέρκυρα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Βρυξέλλες-Κέρκυρα στην KAYAK ήταν με την Ryanair με 38€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 148€ και η Wizz Air από 159€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Βρυξέλλες-Κέρκυρα;

Οι τοποθεσίες Βρυξέλλες και Κέρκυρα συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η Ryanair (4 πτήσεις την εβδομάδα, η TUI Fly Belgium (3 πτήσεις την εβδομάδα) και η Brussels Airlines (2 πτήσεις την εβδομάδα).

Πόσες πτήσεις Βρυξέλλες-Κέρκυρα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες με προσγείωση στην Κέρκυρα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 53λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 9 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 22% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βρυξέλλες-Κέρκυρα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βρυξέλλες-Κέρκυρα;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το δρομολόγιο Βρυξέλλες-Κέρκυρα. Το πιο σύντομο δρομολόγιο διαρκεί 2ώ 40λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

38€
Πτήση από Βρυξέλλες Charleroi Brussels προς Κέρκυρα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βρυξέλλες προς Βρυξέλλες με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βρυξέλλες-Κέρκυρα;

  Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στον προορισμό Βρυξέλλες (Βρυξέλλες και Βρυξέλλες Charleroi Brussels.) Στον προορισμό Κέρκυρα υπάρχει μόνο 1 αεροδρόμιο (Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας). Οι πτήσεις Βρυξέλλες Charleroi Brussels-Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας είναι συνήθως οι φθηνότερες.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Βρυξέλλες-Κέρκυρα, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Κέρκυρα από Βρυξέλλες θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Κέρκυρα με μια αεροπορική και πίσω προς Βρυξέλλες με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Κέρκυρα από Βρυξέλλες έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βρυξέλλες-Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες προς Αερολιμένας Κερκύρας, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βρυξέλλες to Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας

Δευτέρα

Ryanair,TUI Fly Belgium

Ryanair,TUI Fly Belgium

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Brussels Airlines

Brussels Airlines

Παρασκευή

Ryanair

Ryanair

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Brussels Airlines,TUI Fly Belgium

Brussels Airlines,TUI Fly Belgium

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κέρκυρα Αερολιμένας Κερκύρας to Βρυξέλλες

Δευτέρα

Ryanair,TUI Fly Belgium

Ryanair,TUI Fly Belgium

Τρίτη

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

Τετάρτη

Ryanair

Ryanair

Πέμπτη

Brussels Airlines

Brussels Airlines

Παρασκευή

Ryanair,TUI Fly Belgium

Ryanair,TUI Fly Belgium

Σάββατο

Ryanair

Ryanair

Κυριακή

Brussels Airlines,TUI Fly Belgium

Brussels Airlines,TUI Fly Belgium

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βρυξέλλες προς Βρυξέλλες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
17-8Σαβ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λCRL-CFU
38€
18-9Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λCRL-CFU
51€
28-9Σαβ
1 στάση
28ώ 05λCRL-CFU
54€
16-10Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λCRL-CFU
57€
16-9Δευ
1 στάσηWizz Air Malta
16ώ 15λCRL-CFU
66€
15-10Τρι
1 στάση
5ώ 15λCRL-CFU
69€
28-8Τετ
1 στάσηWizz Air
4ώ 55λCRL-CFU
71€
11-8Κυρ
1 στάσηWizz Air
6ώ 15λCRL-CFU
90€
12-8Δευ
1 στάσηWizz Air Malta
16ώ 15λCRL-CFU
98€
9-9Δευ
1 στάσηAustrian Airlines
19ώ 05λBRU-CFU
123€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βρυξέλλες προς Κέρκυρα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
17-7Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λCRL-CFU
24-7Τετ
απευθείαςRyanair
2ώ 50λCFU-CRL
305€
20-7Σαβ
απευθείαςRyanair
2ώ 40λCRL-CFU
27-7Σαβ
απευθείαςRyanair
2ώ 50λCFU-CRL
316€
20-7Σαβ
πολλές στάσεις
12ώ 15λCRL-CFU
23-7Τρι
πολλές στάσεις
5ώ 35λCFU-CRL
328€
20-7Σαβ
πολλές στάσεις
13ώ 35λBRU-CFU
29-7Δευ
πολλές στάσεις
15ώ 20λCFU-BRU
338€
19-7Παρ
πολλές στάσειςSWISS
25ώ 05λBRU-CFU
23-7Τρι
πολλές στάσειςSWISS
23ώ 15λCFU-BRU
393€
18-7Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
49ώ 05λBRU-CFU
22-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
4ώ 35λCFU-BRU
398€
20-7Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 30λBRU-CFU
29-7Δευ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 50λCFU-BRU
470€
17-7Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
7ώ 10λBRU-CFU
24-7Τετ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 20λCFU-BRU
486€
19-7Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
16ώ 30λBRU-CFU
2-8Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
11ώ 05λCFU-BRU
567€
18-7Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
11ώ 25λBRU-CFU
23-7Τρι
πολλές στάσειςLufthansa
4ώ 15λCFU-BRU
581€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Κέρκυρα

Προορισμός:

Κέρκυρα (CFU)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: