Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

BUH - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα από 35€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα με αναχώρηση στις 4-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 18.5
Σαβ 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βουκουρέστι Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βουκουρέστι Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα (BUH-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βουκουρέστι προς Βουκουρέστι με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
21:05 - 22:50OTP-ATH
1ώ 45λαπευθείας
23:25 - 01:10ATH-OTP
1ώ 45λαπευθείας
Πεμ, 11 Ιουλ - Πεμ, 18 Ιουλ
13:00 - 14:45OTP-ATH
1ώ 45λαπευθείας
08:30 - 10:15ATH-OTP
1ώ 45λαπευθείας
Κυρ, 19 Μαϊ - Σαβ, 25 Μαϊ
22:00 - 23:35OTP-ATH
1ώ 35λαπευθείας
23:25 - 01:10ATH-OTP
1ώ 45λαπευθείας
Σαβ, 10 Αυγ - Τρι, 20 Αυγ
22:00 - 23:35OTP-ATH
1ώ 35λαπευθείας
23:25 - 01:10ATH-OTP
1ώ 45λαπευθείας
Δευ, 15 Ιουλ - Πεμ, 18 Ιουλ
21:40 - 20:20OTP-ATH
22ώ 40λ1 στάση
03:55 - 14:35ATH-OTP
10ώ 40λ1 στάση
117€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 6 Ιουλ - Τετ, 10 Ιουλ
09:30 - 03:05OTP-ATH
17ώ 35λ1 στάση
03:55 - 20:20ATH-OTP
16ώ 25λ1 στάση
118€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 21 Μαϊ - Παρ, 24 Μαϊ
16:40 - 18:20OTP-ATH
1ώ 40λαπευθείας
19:10 - 20:45ATH-OTP
1ώ 35λαπευθείας
Τετ, 15 Μαϊ - Τετ, 22 Μαϊ
22:00 - 23:35OTP-ATH
1ώ 35λαπευθείας
07:35 - 09:05ATH-OTP
1ώ 30λαπευθείας
138€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 16 Ιουλ - Παρ, 19 Ιουλ
22:00 - 23:35OTP-ATH
1ώ 35λαπευθείας
07:35 - 09:05ATH-OTP
1ώ 30λαπευθείας
153€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 12 Ιουλ - Σαβ, 20 Ιουλ
18:05 - 19:45OTP-ATH
1ώ 40λαπευθείας
20:35 - 22:10ATH-OTP
1ώ 35λαπευθείας
Πεμ, 9 Μαϊ - Κυρ, 12 Μαϊ

Πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βουκουρέστι προς Αθήνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βουκουρέστι προς Αθήνα είχε κόστος 66€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βουκουρέστι Otopeni Intl προς το αεροδρόμιο Αθήνα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 80€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Εάν έχετε ευελιξία, καλύτερα να πετάξετε Τετάρτη προς τον προορισμό Αθήνα, γιατί τότε είναι γενικά οι φθηνότερες τιμές για αυτή την πτήση. Αντιθέτως, η πιο ακριβή ημέρα για την πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα είναι Δευτέρα. Για την πτήση επιστροφής σας, προτείνουμε να πετάξετε Τετάρτη και όχι Σάββατο για τις φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Βουκουρέστι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 94€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 152€ και 152€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Βουκουρέστι, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 62 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βουκουρέστι-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα βρέθηκαν στην Wizz Air Malta (72€) και στην Turkish Airlines (117€). Η Wizz Air Malta προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 35€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Βουκουρέστι-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα. Είναι οι: Aegean Airlines, TAROM και Wizz Air Malta. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Wizz Air Malta προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 58€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Wizz Air Malta προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Βουκουρέστι-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 3 έως 4 απευθείας πτήσεις από Βουκουρέστι με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 50λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 22:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 25 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 16% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βουκουρέστι-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 1.197 χλμ. της πτήσης Βουκουρέστι-Αθήνα σε περίπου 1ώ 35λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Βουκουρέστι στις 06:00 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 07:45.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Βουκουρέστι προς Βουκουρέστι είναι στις 22:00 με ώρα προσγείωσης 23:35.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

35€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 22% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 12% στις τιμές.
Πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βουκουρέστι προς Βουκουρέστι με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Οι Emirates, και flydubai παρέχουν WiFi στην πτήση από την πόλη Βουκουρέστι προς Αθήνα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Βουκουρέστι προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα, με την SkyTeam να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Βουκουρέστι θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Βουκουρέστι με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βουκουρέστι προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Βουκουρέστι έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Βουκουρέστι

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 103€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 130€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βουκουρέστι προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βουκουρέστι to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,TAROM

Aegean Airlines,TAROM

Σάββατο

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Βουκουρέστι

Δευτέρα

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,TAROM

Aegean Airlines,TAROM

Σάββατο

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,TAROM,Wizz Air Malta

Aegean Airlines,TAROM, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Βουκουρέστι προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 917 κριτικές
7,1entertainment
7,5food
7,8boarding
7,9comfort
8,5crew
Κριτικές αεροπορικής

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

10,0 ΕξαιρετικόΣάββας, Μαρ 2024SKG - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βουκουρέστι προς Βουκουρέστι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
4-5Σαβ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 45λOTP-ATH
35€
5-10Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 35λOTP-ATH
39€
11-5Σαβ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 45λOTP-ATH
40€
9-9Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 35λOTP-ATH
52€
22-5Τετ
απευθείαςTAROM
1ώ 40λOTP-ATH
62€
5-10Σαβ
1 στάσηAustrian Airlines
23ώ 30λOTP-ATH
70€
15-6Σαβ
1 στάσηAir Serbia
11ώ 05λOTP-ATH
81€
6-5Δευ
απευθείαςTAROM
1ώ 40λOTP-ATH
101€
4-5Σαβ
1 στάσηAir Serbia
22ώ 45λOTP-ATH
115€
3-5Παρ
1 στάσηAustrian Airlines
17ώ 40λOTP-ATH
225€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βουκουρέστι προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βουκουρέστι προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
21-4Κυρ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 45λOTP-ATH
23-4Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 45λATH-OTP
121€
23-4Τρι
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 45λOTP-ATH
25-4Πεμ
απευθείαςWizz Air Malta
1ώ 45λATH-OTP
127€
23-4Τρι
πολλές στάσειςTurkish Airlines
4ώ 25λOTP-ATH
24-4Τετ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
4ώ 15λATH-OTP
142€
23-4Τρι
πολλές στάσειςTurkish Airlines
4ώ 25λOTP-ATH
24-4Τετ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
4ώ 15λATH-OTP
143€
21-4Κυρ
απευθείαςTAROM
2ώ 25λOTP-ATH
22-4Δευ
απευθείαςTAROM
1ώ 35λATH-OTP
163€
21-4Κυρ
πολλές στάσεις
15ώ 15λOTP-ATH
28-4Κυρ
απευθείας
1ώ 45λATH-OTP
168€
21-4Κυρ
απευθείας
2ώ 25λOTP-ATH
29-4Δευ
απευθείας
1ώ 35λATH-OTP
172€
19-4Παρ
απευθείαςTAROM
1ώ 40λOTP-ATH
22-4Δευ
απευθείαςTAROM
1ώ 35λATH-OTP
256€
19-4Παρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 35λOTP-ATH
27-4Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-OTP
344€
23-4Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 35λOTP-ATH
8-5Τετ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-OTP
433€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Αθήνα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Βουκουρέστι

Κατηγορίες θέσης:

80€