Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

VCE - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη από 79€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Marco Polo προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 11-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 11.5
Σαβ 18.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βενετία Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βενετία Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 46.099.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Marco Polo προς Θεσσαλονίκη (VCE-SKG)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Marco Polo προς Marco Polo με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
21:45 - 00:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
21:15 - 01:35SKG-VCE
5ώ 20λ1 στάση
Σαβ, 1 Ιουν - Δευ, 3 Ιουν
20:45 - 23:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
19:05 - 20:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
113€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 11 Ιουν - Τρι, 18 Ιουν
20:45 - 23:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
20:05 - 21:00SKG-VCE
1ώ 55λαπευθείας
117€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 10 Σεπ - Σαβ, 14 Σεπ
20:45 - 23:35VCE-SKG
1ώ 50λαπευθείας
21:15 - 01:35SKG-VCE
5ώ 20λ1 στάση
Τρι, 11 Ιουν - Δευ, 17 Ιουν
19:25 - 09:50VCE-SKG
13ώ 25λ1 στάση
13:40 - 22:45SKG-VCE
10ώ 05λ1 στάση
Πεμ, 6 Ιουν - Δευ, 10 Ιουν
09:15 - 03:25VCE-SKG
17ώ 10λ1 στάση
16:10 - 08:45SKG-VCE
17ώ 35λ1 στάση
Πεμ, 23 Μαϊ - Κυρ, 22 Σεπ
14:35 - 20:20VCE-SKG
4ώ 45λ1 στάση
13:55 - 21:40SKG-VCE
8ώ 45λ1 στάση
168€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 21 Ιουν - Τρι, 25 Ιουν
20:30 - 02:50VCE-SKG
5ώ 20λ1 στάση
04:50 - 08:45SKG-VCE
4ώ 55λ1 στάση
Κυρ, 9 Ιουν - Δευ, 17 Ιουν
14:35 - 20:20VCE-SKG
4ώ 45λ1 στάση
21:05 - 21:40SKG-VCE
25ώ 35λ1 στάση
180€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 28 Ιουν - Παρ, 5 Ιουλ
07:00 - 12:40VCE-SKG
4ώ 40λ1 στάση
10:35 - 22:30SKG-VCE
12ώ 55λ1 στάση
Τρι, 14 Μαϊ - Παρ, 17 Μαϊ

Πτήσεις από Marco Polo προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Marco Polo προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη είναι ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 52€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Φεβρουάριος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 218€ και 212€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 113€ στην Aegean Airlines, και το δεύτερο φθηνότερο με την SWISS (142€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 79€ στην Air Serbia και από 99€ στην Aegean Airlines.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo με προσγείωσησε Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 50λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 20:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το απόγευμα. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 2 πτήσεις.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

Οι απευθείας πτήσεις από την περιοχή Βενετία Marco Polo συνήθως φτάνουν στον προορισμό Θεσσαλονίκη σε 1ώ 50λ. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι 1.649 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Βενετία Marco Polo για την πόλη Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo στις 20:45 με ώρα προσγείωσης σε Θεσσαλονίκη στις 23:35.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Βενετία Marco Polo για την πόλη Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo είναι στις 21:45 με ώρα προσγείωσης 00:35.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

79€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 58% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 68% στις τιμές.
Πτήση από Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Marco Polo προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Marco Polo προς Marco Polo με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Βενετία Marco Polo προς Θεσσαλονίκη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη κάθε στην Τρίτη, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Βενετία Marco Polo με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βενετία Marco Polo-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Marco Polo προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βενετία Marco Polo to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Τρίτη

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Βενετία Marco Polo

Τρίτη

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βενετία προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βενετία προς Βενετία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
11-8Κυρ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 20λVCE-SKG
79€
16-7Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λVCE-SKG
99€
30-7Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 50λVCE-SKG
100€
14-5Τρι
1 στάσηSWISS
4ώ 40λVCE-SKG
134€
16-7Τρι
1 στάσηeasyJet
8ώ 50λVCE-SKG
149€
25-6Τρι
1 στάσηAustrian Airlines
4ώ 50λVCE-SKG
152€
30-7Τρι
1 στάσηAustrian Airlines
4ώ 45λVCE-SKG
154€
13-8Τρι
2 στάσειςSWISS
17ώ 55λVCE-SKG
178€
17-7Τετ
3 στάσεις
53ώ 25λVCE-SKG
187€
11-8Κυρ
2 στάσεις
11ώ 43λVCE-SKG
224€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Βενετία Marco Polo - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Βενετία Marco Polo (VCE)Ιταλία

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Βενετία Marco Polo

Κατηγορίες θέσης: