Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

VCE - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις Βενετία Marco Polo-Αθήνα από 45€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 14-3. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τρι 26.3
Τρι 2.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βενετία Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βενετία Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.754.596 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Marco Polo προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Marco Polo προς Marco Polo με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
16:30 - 19:40VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
20:20 - 21:45ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Δευ, 27 Μαϊ - Δευ, 3 Ιουν
19:15 - 22:25VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Παρ, 5 Απρ - Κυρ, 7 Απρ
19:10 - 15:40VCE-ATH
19ώ 30λ1 στάση
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 28 Μαρ - Κυρ, 31 Μαρ
15:15 - 00:50VCE-ATH
8ώ 35λ1 στάση
13:35 - 15:00ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Δευ, 27 Μαϊ - Δευ, 3 Ιουν
20:45 - 03:15VCE-ATH
5ώ 30λ1 στάση
04:30 - 09:00ATH-VCE
5ώ 30λ1 στάση
Παρ, 16 Αυγ - Πεμ, 22 Αυγ
09:35 - 03:15VCE-ATH
16ώ 40λ1 στάση
04:30 - 09:00ATH-VCE
5ώ 30λ1 στάση
Δευ, 8 Ιουλ - Δευ, 15 Ιουλ
20:20 - 13:50VCE-ATH
16ώ 30λ1 στάση
17:40 - 18:55ATH-VCE
26ώ 15λ1 στάση
Παρ, 15 Μαρ - Τρι, 19 Μαρ
14:35 - 01:10VCE-ATH
9ώ 35λ1 στάση
06:30 - 10:15ATH-VCE
4ώ 45λ1 στάση
175€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 31 Ιουλ - Τρι, 13 Αυγ
09:45 - 00:35VCE-ATH
13ώ 50λ1 στάση
17:40 - 08:10ATH-VCE
15ώ 30λ1 στάση
Κυρ, 10 Μαρ - Τρι, 19 Μαρ
19:20 - 10:00VCE-ATH
13ώ 40λ1 στάση
06:30 - 18:40ATH-VCE
13ώ 10λ1 στάση
200€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 29 Ιουλ - Τρι, 13 Αυγ

Πτήσεις από Marco Polo προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Marco Polo προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα, είναι καλύτερα να φύγετε Δευτέρα και όχι Σάββατο, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Βενετία Marco Polo, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Πέμπτη και οι πιο ακριβές κάθε Τετάρτη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 122€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 257€ και 238€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 54 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 84€ στην easyJet, και το δεύτερο φθηνότερο με την Volotea (91€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 45€ στην Volotea και από 59€ στην easyJet.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αθήνα. Είναι η Aegean Airlines και η Volotea. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Volotea, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 87€. Κατά μέσο όρο, η Volotea προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 10λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 11:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 8 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Παρασκευή, που αναχωρεί το 25% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τετάρτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις καλύπτουν τα 2.053 χλμ. της πτήσης Βενετία Marco Polo-Αθήνα σε περίπου 2ώ 10λ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Βενετία Marco Polo για την πόλη Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo στις 11:25 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 14:35.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Βενετία Marco Polo για την πόλη Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo είναι στις 19:20 με ώρα προσγείωσης 22:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

45€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 30% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 41% στις τιμές.
Πτήση από Βενετία Marco Polo προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Marco Polo προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Marco Polo προς Marco Polo με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Βενετία Marco Polo προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Οι προορισμοί Βενετία Marco Polo και Αθήνα εξυπηρετούνται από 1 βασικό αεροδρόμιο. Βενετία Marco Polo: Θα φύγετε από το Βενετία Marco Polo και θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Βενετία Marco Polo προς Αθήνα είναι το Airbus A319.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις Βενετία Marco Polo-Αθήνα κάθε στην Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Βενετία Marco Polo-Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Βενετία Marco Polo-Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Βενετία Marco Polo με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Βενετία Marco Polo-Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Βενετία Marco Polo-Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από τον προορισμό Βενετία Marco Polo

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 61€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 38€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βενετία Marco Polo-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Marco Polo προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βενετία Marco Polo to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea, +1 ακόμη

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea,TAP AIR PORTUGAL

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Volotea,TAP AIR PORTUGAL

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Βενετία Marco Polo

Δευτέρα

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea, +1 ακόμη

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βενετία προς Βενετία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
14-3Πεμ
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
45€
16-5Πεμ
απευθείαςeasyJet
2ώ 10λVCE-ATH
59€
16-8Παρ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 30λVCE-ATH
66€
16-5Πεμ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 00λVCE-ATH
69€
28-3Πεμ
1 στάσηWizz Air Malta
19ώ 30λVCE-ATH
76€
1-3Παρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 10λVCE-ATH
85€
28-3Πεμ
2 στάσεις
19ώ 45λVCE-ATH
91€
11-3Δευ
2 στάσειςWizz Air Malta
27ώ 25λVCE-ATH
103€
24-4Τετ
1 στάση
6ώ 55λVCE-ATH
104€
17-6Δευ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 10λVCE-ATH
137€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Marco Polo προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
29-2Πεμ
πολλές στάσεις
10ώ 50λVCE-ATH
3-3Κυρ
πολλές στάσεις
14ώ 55λATH-VCE
209€
29-2Πεμ
πολλές στάσεις
10ώ 50λVCE-ATH
3-3Κυρ
απευθείας
2ώ 25λATH-VCE
225€
29-2Πεμ
πολλές στάσεις
20ώ 30λVCE-ATH
3-3Κυρ
πολλές στάσεις
14ώ 55λATH-VCE
280€
29-2Πεμ
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
3-3Κυρ
απευθείαςVolotea
2ώ 25λATH-VCE
283€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Βενετία Marco Polo - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Βενετία Marco Polo (VCE)Ιταλία

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Βενετία Marco Polo

Κατηγορίες θέσης:

29€