Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα από 37€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 14-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 23.3
Sat 30.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βενετία Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βενετία Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.407.861 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Βενετία προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βενετία προς Βενετία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
08:00 - 11:10VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
11:50 - 13:15ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Thu, 16 May - Thu, 23 May
19:15 - 22:25VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Fri, 5 Apr - Sun, 7 Apr
17:45 - 08:50TSF-ATH
14ώ 05λ1 στάση
09:25 - 18:35ATH-TSF
10ώ 10λ1 στάση
Tue, 12 Mar - Wed, 20 Mar
09:10 - 17:15TSF-ATH
7ώ 05λ1 στάση
09:25 - 18:35ATH-TSF
10ώ 10λ1 στάση
Sun, 24 Mar - Wed, 27 Mar
19:10 - 00:45VCE-ATH
4ώ 35λ1 στάση
22:55 - 00:20ATH-VCE
2ώ 25λαπευθείας
Fri, 5 Apr - Fri, 12 Apr
08:00 - 11:10VCE-ATH
2ώ 10λαπευθείας
12:15 - 20:20ATH-VCE
9ώ 05λ1 στάση
Thu, 16 May - Thu, 23 May
19:10 - 00:45VCE-ATH
4ώ 35λ1 στάση
19:30 - 18:25ATH-VCE
23ώ 55λ1 στάση
Thu, 4 Apr - Mon, 15 Apr
15:15 - 00:45VCE-ATH
8ώ 30λ1 στάση
19:30 - 18:25ATH-VCE
23ώ 55λ1 στάση
Thu, 4 Apr - Mon, 8 Apr
20:45 - 03:15VCE-ATH
5ώ 30λ1 στάση
04:30 - 20:05ATH-VCE
16ώ 35λ1 στάση
Fri, 26 Apr - Sun, 5 May
20:45 - 03:15VCE-ATH
5ώ 30λ1 στάση
04:30 - 09:00ATH-VCE
5ώ 30λ1 στάση
Fri, 16 Aug - Thu, 22 Aug

Πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βενετία προς Αθήνα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βενετία προς Αθήνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βενετία προς Αθήνα είχε κόστος 53€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βενετία Marco Polo προς το αεροδρόμιο Αθήνα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 28€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Βενετία-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Η φθηνότερη ημέρα κατά μέσο όρο για την πτήση Βενετία-Αθήνα είναι Δευτέρα και η ακριβότερη Σάββατο. Για πτήσεις επιστροφής Αθήνα-Βενετία, οι καλύτερες προσφορές γενικά είναι κάθε Πέμπτη, ενώ η ακριβότερη ημέρα είναι Τετάρτη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βενετία προς Βενετία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 122€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 258€ και 239€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βενετία προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βενετία προς Βενετία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βενετία προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 54 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βενετία-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Βενετία-Αθήνα στην KAYAK ήταν με την Wizz Air Malta με 37€. Η easyJet προτείνει πτήση με επιστροφή από 71€ και η Volotea από 91€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Βενετία-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα. Είναι οι: Aegean Airlines, Ryanair και Volotea. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Ryanair προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 23€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Βενετία-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 2 έως 4 απευθείας πτήσεις από Βενετία με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 09λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 17 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Κυριακή, που αναχωρεί το 24% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Πέμπτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βενετία-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βενετία-Αθήνα;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το δρομολόγιο Βενετία-Αθήνα. Το πιο σύντομο δρομολόγιο διαρκεί 2ώ 10λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

37€
Πτήση από Βενετία Treviso A. Canova προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βενετία προς Βενετία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βενετία-Αθήνα;

  Ο προορισμός Βενετία έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Βενετία Treviso A. Canova και Βενετία Marco Polo. Το Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Αθήνα. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Βενετία Treviso A. Canova.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βενετία προς Αθήνα;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα;

  Οι SkyTeam, και Star Alliance είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Βενετία-Αθήνα, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βενετία προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Βενετία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Βενετία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βενετία προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Βενετία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βενετία-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βενετία προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βενετία to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea, +1 ακόμη

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea,TAP AIR PORTUGAL

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Volotea,TAP AIR PORTUGAL

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Βενετία

Δευτέρα

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea, +1 ακόμη

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Volotea,easyJet

Aegean Airlines,Volotea, +1 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL,Volotea

Aegean Airlines,TAP AIR PORTUGAL, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βενετία προς Βενετία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
14-4Sun
1 στάσηWizz Air Malta
6ώ 10λTSF-ATH
37€
20-5Mon
1 στάσηWizz Air Malta
23ώ 25λTSF-ATH
38€
14-3Thu
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
42€
6-6Thu
απευθείαςVolotea
2ώ 10λVCE-ATH
50€
27-5Mon
απευθείαςeasyJet
2ώ 10λVCE-ATH
57€
18-4Thu
1 στάσηITA Airways
4ώ 35λVCE-ATH
60€
17-5Fri
1 στάσηAir Serbia
5ώ 30λVCE-ATH
64€
3-4Wed
1 στάσηITA Airways
8ώ 30λVCE-ATH
67€
29-4Mon
1 στάσηAir Serbia
16ώ 40λVCE-ATH
69€
15-8Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 10λVCE-ATH
74€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βενετία προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βενετία προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
25-2Sun
πολλές στάσεις
13ώ 15λVCE-ATH
9-3Sat
πολλές στάσεις
15ώ 25λATH-VCE
170€
24-2Sat
πολλές στάσεις
13ώ 20λVCE-ATH
9-3Sat
πολλές στάσεις
15ώ 25λATH-VCE
187€
23-2Fri
πολλές στάσεις
18ώ 00λVCE-ATH
25-2Sun
απευθείας
2ώ 25λATH-VCE
209€
25-2Sun
πολλές στάσεις
16ώ 30λTSF-ATH
9-3Sat
πολλές στάσεις
9ώ 25λATH-TSF
233€
25-2Sun
πολλές στάσεις
13ώ 15λVCE-ATH
9-3Sat
πολλές στάσεις
13ώ 45λATH-VCE
236€
24-2Sat
πολλές στάσειςSWISS
16ώ 20λVCE-ATH
3-3Sun
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 55λATH-VCE
245€
23-2Fri
πολλές στάσειςAir Serbia
18ώ 00λVCE-ATH
25-2Sun
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 25λATH-VCE
268€
23-2Fri
πολλές στάσειςSWISS
19ώ 25λVCE-ATH
27-2Tue
πολλές στάσειςSWISS
26ώ 15λATH-VCE
273€
22-2Thu
πολλές στάσειςITA Airways
26ώ 15λVCE-ATH
26-2Mon
πολλές στάσειςITA Airways
20ώ 05λATH-VCE
276€
24-2Sat
πολλές στάσειςWizz Air Malta
4ώ 00λTSF-ATH
9-3Sat
πολλές στάσειςWizz Air Malta
18ώ 50λATH-TSF
281€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Αθήνα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Βενετία

Κατηγορίες θέσης: