Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

EAP - ATH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα από 23€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα με αναχώρηση στις 22-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Thu 23.5
Thu 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βασιλεία Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βασιλεία Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα (EAP-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βασιλεία προς Βασιλεία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:00 - 09:55BSL-ATH
2ώ 55λαπευθείας
10:55 - 12:50ATH-BSL
2ώ 55λαπευθείας
Thu, 27 Jun - Fri, 5 Jul
06:00 - 09:55BSL-ATH
2ώ 55λαπευθείας
10:55 - 12:50ATH-BSL
2ώ 55λαπευθείας
Thu, 27 Jun - Fri, 5 Jul
06:00 - 09:55BSL-ATH
2ώ 55λαπευθείας
10:55 - 12:50ATH-BSL
2ώ 55λαπευθείας
Thu, 27 Jun - Fri, 5 Jul
06:00 - 09:55BSL-ATH
2ώ 55λαπευθείας
06:30 - 08:20ATH-BSL
2ώ 50λαπευθείας
Sun, 22 Sep - Thu, 26 Sep
06:00 - 09:55BSL-ATH
2ώ 55λαπευθείας
10:00 - 17:00ATH-BSL
8ώ 00λ1 στάση
Sun, 22 Sep - Thu, 26 Sep
14:40 - 21:25BSL-ATH
5ώ 45λ1 στάση
21:40 - 07:45ATH-BSL
11ώ 05λ1 στάση
Wed, 5 Jun - Wed, 12 Jun
14:20 - 01:25BSL-ATH
10ώ 05λ1 στάση
17:20 - 09:45ATH-BSL
17ώ 25λ1 στάση
Tue, 21 May - Tue, 28 May
16:45 - 20:25BSL-ATH
2ώ 40λαπευθείας
06:30 - 08:20ATH-BSL
2ώ 50λαπευθείας
165€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Thu, 23 May - Mon, 27 May
18:25 - 01:25BSL-ATH
6ώ 00λ1 στάση
17:20 - 09:45ATH-BSL
17ώ 25λ1 στάση
Tue, 14 May - Tue, 28 May
09:05 - 12:45BSL-ATH
2ώ 40λαπευθείας
06:30 - 08:20ATH-BSL
2ώ 50λαπευθείας
210€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Thu, 6 Jun - Mon, 10 Jun

Πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βασιλεία προς Αθήνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βασιλεία προς Αθήνα είχε κόστος 104€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βασιλεία EuroAirport Swiss προς το αεροδρόμιο Αθήνα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 236€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βασιλεία προς Βασιλεία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 90€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 288€ και 287€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βασιλεία προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βασιλεία προς Βασιλεία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 86 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βασιλεία-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Βασιλεία-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 69€ στην easyJet, και το δεύτερο φθηνότερο με την Wizz Air (130€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 23€ στην easyJet και από 77€ στην Wizz Air.

Πόσες πτήσεις Βασιλεία-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Βασιλεία με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 47λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 4 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 50% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Πέμπτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βασιλεία-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βασιλεία-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 2ώ 40λ για να διανύσουν τα 2.742 χλμ. της πτήσης Βασιλεία-Αθήνα.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Βασιλεία στις 06:00 με ώρα προσγείωσης σε Αθήνα στις 09:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Βασιλεία προς Βασιλεία είναι στις 18:35 με ώρα προσγείωσης 22:15.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

23€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 56% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 42% στις τιμές.
Πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βασιλεία προς Βασιλεία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βασιλεία-Αθήνα;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Βασιλεία, θα χρησιμοποιείτε το Βασιλεία EuroAirport Swiss. Θα προσγειωθείτε στο Αθήνα που είναι γνωστό και ως Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Οι SWISS, και Aegean Airlines παρέχουν WiFi στην πτήση από την πόλη Βασιλεία προς Αθήνα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Βασιλεία προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Βασιλεία-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα κάθε στην Δευτέρα, Πέμπτη, και Παρασκευή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Βασιλεία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Βασιλεία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βασιλεία προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Βασιλεία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Βασιλεία

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 104€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βασιλεία-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βασιλεία προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βασιλεία to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,easyJet

Aegean Airlines,easyJet

Πέμπτη

Aegean Airlines,easyJet

Aegean Airlines,easyJet

Παρασκευή

easyJet

easyJet

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Βασιλεία

Δευτέρα

Aegean Airlines,easyJet

Aegean Airlines,easyJet

Πέμπτη

Aegean Airlines,easyJet

Aegean Airlines,easyJet

Παρασκευή

easyJet

easyJet

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βασιλεία προς Βασιλεία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
22-9Sun
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λBSL-ATH
23€
12-9Thu
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λBSL-ATH
46€
17-9Tue
1 στάση
17ώ 25λBSL-ATH
69€
26-6Wed
2 στάσεις
26ώ 35λBSL-ATH
72€
1-8Thu
1 στάσηWizz Air
23ώ 40λBSL-ATH
77€
18-8Sun
1 στάσηKLM
17ώ 15λBSL-ATH
91€
31-5Fri
1 στάσηWizz Air
20ώ 50λBSL-ATH
99€
12-9Thu
1 στάσηPegasus Airlines
14ώ 35λBSL-ATH
103€
19-5Sun
1 στάσηKLM
18ώ 10λBSL-ATH
128€
3-5Fri
1 στάσηPegasus Airlines
14ώ 35λBSL-ATH
146€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βασιλεία προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βασιλεία προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
26-4Fri
πολλές στάσεις
8ώ 45λBSL-ATH
30-4Tue
πολλές στάσεις
14ώ 25λATH-BSL
252€
26-4Fri
πολλές στάσεις
8ώ 45λBSL-ATH
30-4Tue
πολλές στάσεις
14ώ 25λATH-BSL
263€
24-4Wed
πολλές στάσειςAir France
18ώ 40λBSL-ATH
1-5Wed
πολλές στάσειςAir France
16ώ 20λATH-BSL
273€
28-4Sun
πολλές στάσειςAir France
18ώ 40λBSL-ATH
4-5Sat
πολλές στάσειςAir France
16ώ 20λATH-BSL
321€
26-4Fri
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λBSL-ATH
29-4Mon
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λATH-BSL
348€
28-4Sun
πολλές στάσειςTurkish Airlines
7ώ 10λBSL-ATH
6-5Mon
πολλές στάσειςTurkish Airlines
12ώ 50λATH-BSL
351€
26-4Fri
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λBSL-ATH
29-4Mon
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λATH-BSL
352€
27-4Sat
πολλές στάσειςTurkish Airlines
13ώ 05λBSL-ATH
29-4Mon
πολλές στάσειςTurkish Airlines
6ώ 45λATH-BSL
408€
28-4Sun
πολλές στάσειςPegasus Airlines
14ώ 35λBSL-ATH
11-5Sat
πολλές στάσειςPegasus Airlines
7ώ 25λATH-BSL
449€
24-4Wed
πολλές στάσειςPegasus Airlines
14ώ 35λBSL-ATH
26-4Fri
πολλές στάσειςPegasus Airlines
7ώ 20λATH-BSL
613€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Αθήνα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Βασιλεία

Κατηγορίες θέσης:

237€