Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά από 60€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Βαρσοβία προς Χανιά με αναχώρηση στις 17-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Thu 11.7
Thu 18.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Χανιά

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βαρσοβία Χανιά.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βαρσοβία Χανιά.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.212.782 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βαρσοβία προς Βαρσοβία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
06:30 - 10:30WAW-CHQ
3ώ 00λαπευθείας
20:50 - 22:50CHQ-WAW
3ώ 00λαπευθείας
Fri, 21 Jun - Mon, 24 Jun
06:30 - 10:30WAW-CHQ
3ώ 00λαπευθείας
11:05 - 13:05CHQ-WAW
3ώ 00λαπευθείας
Fri, 21 Jun - Fri, 28 Jun
15:40 - 19:35WMI-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
20:10 - 22:10CHQ-WMI
3ώ 00λαπευθείας
Fri, 21 Jun - Mon, 24 Jun
15:50 - 19:45WMI-CHQ
2ώ 55λαπευθείας
20:10 - 22:10CHQ-WMI
3ώ 00λαπευθείας
Mon, 24 Jun - Fri, 5 Jul
06:30 - 10:30WAW-CHQ
3ώ 00λαπευθείας
00:05 - 11:50CHQ-WAW
12ώ 45λ1 στάση
Fri, 28 Jun - Sun, 7 Jul
16:15 - 20:15WAW-CHQ
3ώ 00λαπευθείας
14:25 - 22:20CHQ-WAW
8ώ 55λ1 στάση
Mon, 15 Jul - Thu, 1 Aug
19:50 - 10:25WAW-CHQ
13ώ 35λ1 στάση
20:50 - 08:50CHQ-WAW
13ώ 00λ1 στάση
Mon, 1 Jul - Mon, 15 Jul
18:25 - 05:25WAW-CHQ
10ώ 00λ1 στάση
12:50 - 18:00CHQ-WAW
6ώ 10λ1 στάση
274€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 20 Aug - Sun, 29 Sep
18:55 - 08:45WAW-CHQ
12ώ 50λ1 στάση
06:00 - 17:30CHQ-WAW
12ώ 30λ1 στάση
274€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 29 Sep - Mon, 7 Oct
14:50 - 10:25WAW-CHQ
18ώ 35λ1 στάση
20:50 - 08:50CHQ-WAW
13ώ 00λ1 στάση
Mon, 2 Sep - Mon, 9 Sep

Πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βαρσοβία προς Χανιά;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Χανιά
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Χανιά κοστίζει 53€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν προς το αεροδρόμιο Χανιά. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βαρσοβία προς Βαρσοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά είναι ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 191€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 341€ και 291€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βαρσοβία προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βαρσοβία προς Βαρσοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βαρσοβία προς Χανιά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βαρσοβία-Χανιά;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Βαρσοβία-Χανιά βρέθηκαν στην Wizz Air (60€) και την LOT (130€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην Wizz Air (128€) και την Ryanair (137€).

Πόσες πτήσεις Βαρσοβία-Χανιά πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται 2 απευθείας πτήσεις από Βαρσοβία με προσγείωσηστα Χανιά και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 57λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 06:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 4 πτήσεις και καθημερινά πραγματοποιείται ο ίδιος αριθμός πτήσεων: 2.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βαρσοβία-Χανιά;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βαρσοβία-Χανιά;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για αυτό το δρομολόγιο στην KAYAK. Η συντομότερη πτήση με στάση διαρκεί 2ώ 45λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

60€
Πτήση από Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν προς Χανιά

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Βαρσοβία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βαρσοβία-Χανιά;

  Ο προορισμός Βαρσοβία έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν και Βαρσοβία Modlin. Το Χανιά Αερολιμένας Χανίων είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Χανιά. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βαρσοβία προς Χανιά;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Βαρσοβία-Χανιά.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βαρσοβία προς Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Χανιά από Βαρσοβία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Χανιά με μια αεροπορική και πίσω προς Βαρσοβία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βαρσοβία προς Χανιά;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Χανιά από Βαρσοβία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βαρσοβία-Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βαρσοβία προς Αερολιμένας Χανίων, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βαρσοβία to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Δευτέρα

Ryanair,Wizz Air

Ryanair,Wizz Air

Παρασκευή

Ryanair,Wizz Air

Ryanair,Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Βαρσοβία

Δευτέρα

Ryanair,Wizz Air

Ryanair,Wizz Air

Παρασκευή

Ryanair,Wizz Air

Ryanair,Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Βαρσοβία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
17-6Mon
απευθείαςWizz Air
3ώ 00λWAW-CHQ
60€
28-6Fri
απευθείαςWizz Air
3ώ 00λWAW-CHQ
68€
21-6Fri
απευθείαςWizz Air
3ώ 00λWAW-CHQ
74€
6-8Tue
2 στάσεις
26ώ 15λWAW-CHQ
113€
11-8Sun
1 στάση
13ώ 30λWAW-CHQ
125€
19-6Wed
απευθείαςLOT
2ώ 50λWAW-CHQ
130€
12-7Fri
1 στάσηAegean Airlines
13ώ 20λWAW-CHQ
144€
1-7Mon
1 στάσηAegean Airlines
13ώ 20λWAW-CHQ
167€
14-7Sun
2 στάσειςLufthansa
14ώ 55λWAW-CHQ
434€
14-7Sun
2 στάσειςLufthansa
14ώ 55λWAW-CHQ
438€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βαρσοβία προς Χανιά

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βαρσοβία προς Χανιά με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
15-6Sat
πολλές στάσεις
10ώ 00λWAW-CHQ
24-6Mon
απευθείας
3ώ 00λCHQ-WAW
146€
15-6Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 00λWAW-CHQ
24-6Mon
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 30λCHQ-WAW
220€
12-6Wed
πολλές στάσεις
7ώ 20λWAW-CHQ
17-6Mon
απευθείας
3ώ 00λCHQ-WAW
237€
15-6Sat
πολλές στάσεις
23ώ 30λWAW-CHQ
24-6Mon
πολλές στάσεις
22ώ 25λCHQ-WAW
249€
12-6Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
17ώ 50λWAW-CHQ
17-6Mon
πολλές στάσειςAegean Airlines
18ώ 31λCHQ-WAW
329€
12-6Wed
πολλές στάσεις
7ώ 20λWAW-CHQ
19-6Wed
πολλές στάσεις
14ώ 05λCHQ-WAW
339€
12-6Wed
απευθείας
2ώ 45λWAW-CHQ
19-6Wed
απευθείας
3ώ 00λCHQ-WAW
354€
12-6Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
11ώ 50λWAW-CHQ
17-6Mon
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 30λCHQ-WAW
372€
12-6Wed
πολλές στάσεις
17ώ 50λWAW-CHQ
16-6Sun
πολλές στάσεις
12ώ 45λCHQ-WAW
402€
12-6Wed
πολλές στάσεις
10ώ 25λWAW-CHQ
16-6Sun
πολλές στάσεις
12ώ 45λCHQ-WAW
438€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Χανιά

Προορισμός:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Χανιά - Βαρσοβία

Κατηγορίες θέσης: