Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

52€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Βαρσοβία προς Σαντορίνη με αναχώρηση στις 24-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Wed 14.8
Wed 21.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Σαντορίνη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βαρσοβία Σαντορίνη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βαρσοβία Σαντορίνη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.656.472 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βαρσοβία προς Βαρσοβία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
05:45 - 09:35WAW-JTR
2ώ 50λαπευθείας
10:10 - 11:55JTR-WAW
2ώ 45λαπευθείας
Tue, 10 Sep - Tue, 17 Sep
05:45 - 09:35WAW-JTR
2ώ 50λαπευθείας
10:35 - 12:35JTR-WAW
3ώ 00λαπευθείας
Tue, 6 Aug - Sat, 10 Aug
05:45 - 09:35WAW-JTR
2ώ 50λαπευθείας
10:10 - 11:55JTR-WAW
2ώ 45λαπευθείας
Tue, 20 Aug - Tue, 27 Aug
15:05 - 20:50WAW-JTR
4ώ 45λ1 στάση
21:40 - 07:40JTR-WAW
11ώ 00λ1 στάση
171€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 30 Jul - Sat, 3 Aug
05:45 - 09:35WAW-JTR
2ώ 50λαπευθείας
10:20 - 23:10JTR-WAW
13ώ 50λ1 στάση
Tue, 24 Sep - Wed, 2 Oct
05:45 - 09:35WAW-JTR
2ώ 50λαπευθείας
23:00 - 11:30JTR-WAW
13ώ 30λ1 στάση
Tue, 27 Aug - Tue, 3 Sep
06:50 - 20:50WAW-JTR
13ώ 00λ1 στάση
21:40 - 22:40JTR-WAW
26ώ 00λ1 στάση
215€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Sat, 10 Aug - Tue, 13 Aug
18:25 - 06:35WAW-JTR
11ώ 10λ1 στάση
06:00 - 09:40JTR-WAW
4ώ 40λ1 στάση
239€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 21 Oct - Wed, 23 Oct
07:35 - 20:10WAW-JTR
11ώ 35λ1 στάση
21:00 - 19:05JTR-WAW
23ώ 05λ1 στάση
Sun, 25 Aug - Sun, 1 Sep
14:50 - 09:55WAW-JTR
18ώ 05λ1 στάση
19:00 - 21:50JTR-WAW
51ώ 50λ2 στάσεις
Tue, 24 Sep - Sat, 28 Sep

Πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Σαντορίνη
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Σαντορίνη κοστίζει 93€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν προς το αεροδρόμιο Σαντορίνη. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βαρσοβία προς Βαρσοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη είναι ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 163€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Μάιος και ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 296€ και 262€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βαρσοβία προς Βαρσοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βαρσοβία προς Σαντορίνη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 59 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βαρσοβία-Σαντορίνη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Wizz Air πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 52€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Βαρσοβία-Σαντορίνη στην Wizz Air από 138€ και στην Austrian Airlines από 171€.

Πόσες πτήσεις Βαρσοβία-Σαντορίνη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Βαρσοβία με προσγείωσηστη Σαντορίνη και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 50λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 2 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βαρσοβία-Σαντορίνη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βαρσοβία-Σαντορίνη;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για αυτό το δρομολόγιο. Η πιο σύντομη πτήση Βαρσοβία-Σαντορίνη διαρκεί 2ώ 45λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

52€
Πτήση από Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν προς Σαντορίνη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Βαρσοβία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βαρσοβία-Σαντορίνη;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Σαντορίνη, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια της περιοχής Βαρσοβία: Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν ή Βαρσοβία Modlin. Θα προσγειωθείτε στο Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Βαρσοβία-Σαντορίνη.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Σαντορίνη από Βαρσοβία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Σαντορίνη με μια αεροπορική και πίσω προς Βαρσοβία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βαρσοβία προς Σαντορίνη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Σαντορίνη από Βαρσοβία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βαρσοβία-Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βαρσοβία προς Αερολιμένας Σαντορίνης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βαρσοβία to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Τρίτη

Wizz Air

Wizz Air

Σάββατο

Wizz Air

Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Βαρσοβία

Τρίτη

Wizz Air

Wizz Air

Σάββατο

Wizz Air

Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Βαρσοβία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
24-9Tue
απευθείαςWizz Air
2ώ 50λWAW-JTR
52€
10-9Tue
απευθείαςWizz Air
2ώ 50λWAW-JTR
53€
30-7Tue
απευθείαςWizz Air
2ώ 50λWAW-JTR
62€
13-10Sun
1 στάση
13ώ 40λWAW-JTR
68€
27-8Tue
1 στάση
12ώ 15λWAW-JTR
76€
11-8Sun
απευθείαςLOT
2ώ 45λWAW-JTR
125€
26-7Fri
1 στάσηAegean Airlines
4ώ 50λWAW-JTR
138€
23-9Mon
1 στάσηAegean Airlines
13ώ 45λWAW-JTR
142€
17-8Sat
1 στάσηAustrian Airlines
13ώ 00λWAW-JTR
158€
28-7Sun
απευθείαςLOT
2ώ 45λWAW-JTR
357€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βαρσοβία προς Σαντορίνη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βαρσοβία προς Σαντορίνη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
20-7Sat
απευθείαςWizz Air
3ώ 05λWAW-JTR
3-8Sat
απευθείαςWizz Air
3ώ 00λJTR-WAW
212€
16-7Tue
απευθείαςWizz Air
2ώ 50λWAW-JTR
23-7Tue
απευθείαςWizz Air
2ώ 30λJTR-WAW
219€
20-7Sat
απευθείαςWizz Air
3ώ 05λWAW-JTR
25-7Thu
πολλές στάσειςWizz Air
14ώ 15λJTR-WAW
229€
20-7Sat
απευθείαςWizz Air
3ώ 05λWAW-JTR
23-7Tue
απευθείαςWizz Air
2ώ 30λJTR-WAW
230€
20-7Sat
απευθείας
3ώ 05λWAW-JTR
26-7Fri
πολλές στάσεις
23ώ 45λJTR-WAW
242€
20-7Sat
απευθείαςWizz Air
3ώ 05λWAW-JTR
27-7Sat
απευθείαςWizz Air
3ώ 00λJTR-WAW
245€
19-7Fri
πολλές στάσεις
27ώ 50λWAW-JTR
23-7Tue
απευθείας
2ώ 30λJTR-WAW
248€
19-7Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
4ώ 50λWAW-JTR
21-7Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
20ώ 35λJTR-WAW
388€
17-7Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 50λWAW-JTR
26-7Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
6ώ 00λJTR-WAW
418€
19-7Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
23ώ 30λWAW-JTR
21-7Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
27ώ 25λJTR-WAW
489€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Σαντορίνη

Προορισμός:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: