Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

30€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Βαρσοβία προς Αθήνα με αναχώρηση στις 21-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 17.8
Sat 24.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βαρσοβία Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Βαρσοβία Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.802.366 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Βαρσοβία προς Βαρσοβία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
16:10 - 19:50WMI-ATH
2ώ 40λαπευθείας
21:35 - 23:20ATH-WMI
2ώ 45λαπευθείας
Mon, 21 Oct - Wed, 23 Oct
16:10 - 19:50WMI-ATH
2ώ 40λαπευθείας
21:35 - 23:20ATH-WMI
2ώ 45λαπευθείας
Mon, 14 Oct - Wed, 16 Oct
09:25 - 10:15WAW-ATH
23ώ 50λ1 στάση
09:35 - 16:45ATH-WAW
8ώ 10λ1 στάση
Wed, 18 Sep - Wed, 25 Sep
09:25 - 10:15WAW-ATH
23ώ 50λ1 στάση
09:35 - 16:45ATH-WAW
8ώ 10λ1 στάση
Wed, 2 Oct - Wed, 16 Oct
16:25 - 09:20WAW-ATH
15ώ 55λ1 στάση
10:50 - 16:25ATH-WAW
30ώ 35λ1 στάση
111€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Mon, 7 Oct - Thu, 10 Oct
15:15 - 18:45WAW-ATH
2ώ 30λαπευθείας
12:40 - 14:15ATH-WAW
2ώ 35λαπευθείας
Mon, 18 Nov - Fri, 22 Nov
18:30 - 22:00WAW-ATH
2ώ 30λαπευθείας
12:40 - 14:15ATH-WAW
2ώ 35λαπευθείας
Fri, 25 Oct - Tue, 29 Oct
14:30 - 00:35WAW-ATH
9ώ 05λ1 στάση
07:05 - 09:00ATH-WAW
26ώ 55λ1 στάση
Wed, 6 Nov - Mon, 11 Nov
09:25 - 10:15WAW-ATH
23ώ 50λ1 στάση
10:20 - 17:00ATH-WAW
31ώ 40λ1 στάση
152€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Wed, 11 Sep - Sun, 15 Sep
19:50 - 00:45WAW-ATH
27ώ 55λ1 στάση
21:40 - 08:50ATH-WAW
36ώ 10λ2 στάσεις
Wed, 18 Sep - Wed, 25 Sep

Πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Βαρσοβία προς Αθήνα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Αθήνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Αθήνα κοστίζει 112€ ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Βαρσοβία Modlin προς το αεροδρόμιο Αθήνα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Βαρσοβία-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Βαρσοβία-Αθήνα, είναι καλύτερα να φύγετε Τετάρτη και όχι Παρασκευή, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Βαρσοβία, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Παρασκευή και οι πιο ακριβές κάθε Τετάρτη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Βαρσοβία προς Βαρσοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 120€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Σεπτέμβριος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 243€ και 237€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Βαρσοβία προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Βαρσοβία προς Βαρσοβία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Βαρσοβία προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 161 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Βαρσοβία-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Βαρσοβία-Αθήνα που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 105€ στην Ryanair, και το δεύτερο φθηνότερο με την Wizz Air Malta (111€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 30€ στην Ryanair και από 54€ στην Sky Express.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Βαρσοβία-Αθήνα;

Οι τοποθεσίες Βαρσοβία και Αθήνα συνδέονται με διαφορετικές αεροπορικές. Οι αεροπορικές που πραγματοποιούν πιο συχνά αυτή τη διαδρομή είναι η LOT (9 πτήσεις την εβδομάδα, η Aegean Airlines (7 πτήσεις την εβδομάδα) και η Sky Express (6 πτήσεις την εβδομάδα).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Βαρσοβία-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα.
Υπάρχουν 5 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα. Είναι οι: Aegean Airlines, Ethiopian Air, LOT, Ryanair και Sky Express. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Aegean Airlines προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 156€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Βαρσοβία-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 2 έως 6 απευθείας πτήσεις από Βαρσοβία με προσγείωση στην Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 35λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 16:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 28 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Δευτέρα, που αναχωρεί το 21% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τετάρτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Βαρσοβία-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Βαρσοβία-Αθήνα;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για αυτό το δρομολόγιο. Η πιο σύντομη πτήση Βαρσοβία-Αθήνα διαρκεί 2ώ 30λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

30€
Πτήση από Βαρσοβία Modlin προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Βαρσοβία προς Βαρσοβία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Βαρσοβία-Αθήνα;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Αθήνα, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια της περιοχής Βαρσοβία: Βαρσοβία Φρειδερίκου Σοπέν ή Βαρσοβία Modlin. Θα προσγειωθείτε στο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Βαρσοβία προς Αθήνα;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Βαρσοβία-Αθήνα.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Βαρσοβία προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Βαρσοβία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Βαρσοβία με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Βαρσοβία προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Βαρσοβία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Βαρσοβία-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Βαρσοβία προς Αεροδρόμιο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Βαρσοβία to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,LOT

Aegean Airlines,LOT

Πέμπτη

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,LOT,Ryanair, +1 ακόμη

Aegean Airlines,LOT, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,LOT,Sky Express

Aegean Airlines,LOT, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Βαρσοβία

Δευτέρα

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,LOT

Aegean Airlines,LOT

Πέμπτη

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,LOT,Ryanair, +1 ακόμη

Aegean Airlines,LOT, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Ethiopian Air,LOT, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Ethiopian Air, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,LOT,Sky Express

Aegean Airlines,LOT, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Βαρσοβία προς Βαρσοβία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
21-10Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 40λWMI-ATH
30€
21-10Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 40λWMI-ATH
31€
2-10Wed
1 στάση
11ώ 55λWAW-ATH
52€
21-10Mon
απευθείαςSky Express
2ώ 30λWAW-ATH
54€
15-9Sun
1 στάσηWizz Air
12ώ 35λWAW-ATH
61€
21-10Mon
1 στάση
15ώ 55λWAW-ATH
62€
26-7Fri
απευθείαςSky Express
2ώ 30λWAW-ATH
63€
14-10Mon
1 στάσηWizz Air
12ώ 15λWAW-ATH
71€
24-8Sat
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 30λWAW-ATH
74€
23-7Tue
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 30λWAW-ATH
75€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Βαρσοβία προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Βαρσοβία προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-7Tue
πολλές στάσεις
9ώ 45λWAW-ATH
22-10Tue
πολλές στάσεις
20ώ 55λATH-WAW
160€
23-7Tue
πολλές στάσεις
9ώ 45λWAW-ATH
22-10Tue
πολλές στάσεις
11ώ 00λATH-WAW
172€
21-7Sun
απευθείαςSky Express
2ώ 30λWAW-ATH
10-10Thu
απευθείαςSky Express
2ώ 35λATH-WAW
190€
23-7Tue
πολλές στάσεις
9ώ 45λWAW-ATH
22-10Tue
απευθείας
2ώ 35λATH-WAW
192€
23-7Tue
απευθείαςSky Express
2ώ 30λWAW-ATH
25-7Thu
απευθείαςSky Express
2ώ 35λATH-WAW
201€
22-7Mon
απευθείαςRyanair
2ώ 40λWMI-ATH
23-8Fri
απευθείαςRyanair
2ώ 45λATH-WMI
221€
23-7Tue
πολλές στάσειςAustrian Airlines
13ώ 20λWAW-ATH
30-7Tue
πολλές στάσειςAustrian Airlines
26ώ 10λATH-WAW
224€
22-7Mon
πολλές στάσειςAustrian Airlines
13ώ 20λWAW-ATH
28-7Sun
πολλές στάσειςAustrian Airlines
26ώ 10λATH-WAW
279€
19-7Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
5ώ 45λWAW-ATH
21-7Sun
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 40λATH-WAW
312€
20-7Sat
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 30λWAW-ATH
21-7Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
9ώ 15λATH-WAW
343€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Αθήνα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Βαρσοβία

Κατηγορίες θέσης: