Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

AXD - ATH

32€ Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα με αναχώρηση στις 22-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Thu 15.8
Thu 22.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 49.276.264 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα (AXD-ATH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αλεξανδρούπολη προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
08:45 - 09:50AXD-ATH
1ώ 05λαπευθείας
13:30 - 14:35ATH-AXD
1ώ 05λαπευθείας
Sat, 2 Nov - Fri, 8 Nov
22:10 - 23:10AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Sat, 7 Sep - Mon, 9 Sep
22:10 - 23:10AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Sat, 7 Sep - Mon, 9 Sep
22:10 - 23:10AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Sat, 7 Sep - Mon, 9 Sep
21:50 - 22:50AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Thu, 5 Sep - Mon, 9 Sep
21:50 - 22:50AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Thu, 5 Sep - Mon, 9 Sep
21:50 - 22:50AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
20:30 - 21:45ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Thu, 19 Sep - Sun, 22 Sep
21:50 - 22:50AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
115€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 14 Aug - Sat, 31 Aug
22:10 - 23:10AXD-ATH
1ώ 00λαπευθείας
06:00 - 07:15ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
136€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Sat, 10 Aug - Sat, 17 Aug
22:15 - 23:30AXD-ATH
1ώ 15λαπευθείας
20:30 - 21:45ATH-AXD
1ώ 15λαπευθείας
Wed, 7 Aug - Sat, 10 Aug

Πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αλεξανδρούπολη-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Αν αναζητάτε προσφορά πτήσης Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, καλύτερα να φύγετε Τρίτη και όχι Παρασκευή, γιατί είναι η φθηνότερη ημέρα. Όταν επιστρέφετε από την περιοχή Αθήνα, η φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε είναι Τετάρτη και η ακριβότερη είναι Σάββατο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αλεξανδρούπολη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 88€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 132€ και 132€ αντίστοιχα.

Μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα αν πετάξω από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα με ενδιάμεση στάση;

Η μέση τιμή όλων των απευθείας πτήσεων, των πτήσεων με μία στάση και των πτήσεων με δύο στάσεις για το δρομολόγιο που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Όχι, με μέση τιμή 151€ για το δρομολόγιο, οι τιμές των απευθείας πτήσεων είναι γενικά φθηνότερες.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αλεξανδρούπολη, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 101 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Aegean Airlines (32€) και την Sky Express (58€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Sky Express (77€) και την Olympic Air (81€).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αλεξανδρούπολη-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα. Είναι η Aegean Airlines και η Sky Express. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Aegean Airlines, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 63€. Κατά μέσο όρο, η Aegean Airlines προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αλεξανδρούπολη-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται 4 απευθείας πτήσεις από Αλεξανδρούπολη με προσγείωσηστην Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 07λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 21:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 28 πτήσεις και καθημερινά πραγματοποιείται ο ίδιος αριθμός πτήσεων: 4.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αλεξανδρούπολη-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αλεξανδρούπολη-Αθήνα;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 1ώ 00λ για να διανύσουν τα 591 χλμ. της πτήσης Αλεξανδρούπολη-Αθήνα.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αλεξανδρούπολη στις 07:45 με ώρα προσγείωσης στην Αθήνα στις 09:00.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αλεξανδρούπολη είναι στις 22:15 με ώρα προσγείωσης 23:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Σεπτέμβριος

Φθηνότερη πτήση

32€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 24% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 0% στις τιμές.
Πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Αλεξανδρούπολη με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

 • Πώς μπορώ να πάω στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδούπολης από το κέντρο;

  Τα αστικά λεωφορεία πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια από την πόλη της Αλεξανδρούπολης προς το αεροδρόμιο. Υπάρχει ένα πρωινό δρομολόγιο τις καθημερινές γύρω στις 5:00 το πρωί και τα Σαββατοκύριακα γύρω στις 7:00 από την Πλατεία Ελευθερίας, αλλά όλα τα άλλα δρομολόγια αναχωρούν από στάσεις στην οδό Νικηταρά. Τα δρομολόγια και οι στάσεις ενδέχεται να αλλάζουν, γί’ αυτό βεβαιώσου ότι έχεις σωστές πληροφορίες πριν ταξιδέψεις. Γενικά, τα δρομολόγια δεν είναι τόσο συχνά, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, και πρέπει να το έχεις υπόψιν σου όταν κλείνεις την πτήση σου. Μια πιο ασφαλής λύση είναι το ταξί που κοστίζει γύρω στα 13€ από την πόλη προς το αεροδρόμιο. Αν καλέσεις ραδιοταξί θα χρεωθείς κάτι παραπάνω και το νυχτερινό τιμολόγιο 00:00-5:00 είναι συνήθως λίγο πιο ακριβό.

 • Πώς πάω από το Αεροδρόμιο της Αθήνας στο κέντρο;

  Το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα είναι ένα αεροδρόμιο με πολύ καλή σύνδεση στο κέντρο της πόλης. Μπορείς να βρεις λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο με κόστος περίπου 6€. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις το μετρό από το αεροδρόμιο προς το κέντρο για περίπου 10€ ή ένα ταξί με κόστος γύρω στα 50-60€.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Αλεξανδρούπολη-Αθήνα.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα, η Sky Express ή η Aegean Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα είναι η Sky Express και η Aegean Airlines. Με μέση τιμή τα 121€ και γενική βαθμολογία 7,4, η Sky Express είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Aegean Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 109€ και γενική βαθμολογία 8,1.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Αλεξανδρούπολη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Αλεξανδρούπολη με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Αλεξανδρούπολη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 52€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 161€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης είναι αρκετά βολικό, καθώς απέχει μόλις 7 χλμ. από το κέντρο της πόλης και έχει σχετικά εύκολη πρόσβαση με τα μέσα κάθε μέρα. Είναι ένα αεροδρόμιο με καλές παροχές για άτομα με αναπηρία. Έχει πάρκινγκ για ΑΜΕΑ και ράμπες στις τουαλέτες για άτομα με προβλήματα κινητικότητας.
 • Καλό είναι να γνωρίζεις ότι το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης είναι ένα μικρό επαρχιακό αεροδρόμιο και ανοίγει μόνο λίγο πριν τις πτήσεις, οπότε αν φτάσεις πολύ νωρίτερα, θα χρειαστεί να περιμένεις απ' έξω μέχρι να σου ανοίξει το προσωπικό.
 • Αν δεν βρεις πτήσεις από την Αλεξανδρούπολη, μπορείς να δοκιμάσεις να κλείσεις από τον πιο κοντινό Αερολιμένα της Καβάλας που απέχει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά ή από τον Αερολιμένα της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και απέχει περίπου 3 ώρες.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αλεξανδρούπολης-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αλεξανδρούπολης προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αλεξανδρούπολης to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Αλεξανδρούπολης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,1
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 825 κριτικές
7,9Επιβίβαση
7,1Διασκέδαση
8,5Πλήρωμα
7,5Φαγητό
7,9Άνεση
Κριτικές αεροπορικής

Καθόλου ανακοινώσεις, καθυστέρηση πτήσης χωρίς ενημέρωση κόσμου. Αδιάφορο πλήρωμα. Δεν έδιναν ούτε νερό, έπρεπε να ζητήσουμε, παρόλο που κερνούσαν καφέ ή χυμό έκαναν οικονομία στο νερό.

4,0 ΟκΣάββας, Ιουλ 2024ATH - CHQ
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Καθόλου ανακοινώσεις, καθυστέρηση πτήσης χωρίς ενημέρωση κόσμου. Αδιάφορο πλήρωμα. Δεν έδιναν ούτε νερό, έπρεπε να ζητήσουμε, παρόλο που κερνούσαν καφέ ή χυμό έκαναν οικονομία στο νερό.

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Υπηρχε μεγαλη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο. Το προσωπικο αγχωθηκε και δεν μπορουσε να σκαναρει με ευκολία τα εισητηρια. Μέσα στο λεωφορείο που οδηγεί στο αεροπλανο ειχε ζεστη. Επισης στο αεροπλανο ειχε ζέστη μεχρι να ανοίξουν οι μηχανές και ο πιλοτος εκανε τη διαδρομή με πολυ αργή ταχύτητα, ενω φυγαμε απο Ηρακλειο 50 λεπτα αργότερα!

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αλεξανδρούπολη προς Αλεξανδρούπολη που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
22-9Sun
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 15λAXD-ATH
32€
24-7Wed
απευθείαςSky Express
1ώ 15λAXD-ATH
58€
22-8Thu
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λAXD-ATH
72€
26-8Mon
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 00λAXD-ATH
80€
22-8Thu
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 15λAXD-ATH
117€
22-8Thu
1 στάσηAegean Airlines
9ώ 45λAXD-ATH
204€
22-8Thu
1 στάσηAegean Airlines
3ώ 00λAXD-ATH
291€
22-8Thu
1 στάσηAegean Airlines
6ώ 15λAXD-ATH
412€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
18-7Thu
απευθείας
1ώ 00λAXD-ATH
21-7Sun
απευθείας
1ώ 15λATH-AXD
131€
19-7Fri
απευθείαςSky Express
1ώ 15λAXD-ATH
23-7Tue
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-AXD
137€
20-7Sat
απευθείας
1ώ 00λAXD-ATH
23-7Tue
απευθείας
1ώ 15λATH-AXD
146€
20-7Sat
απευθείαςSky Express
1ώ 15λAXD-ATH
24-7Wed
απευθείαςSky Express
1ώ 15λATH-AXD
149€
17-7Wed
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λAXD-ATH
18-7Thu
πολλές στάσειςOlympic Air
5ώ 40λATH-AXD
164€
17-7Wed
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λAXD-ATH
18-7Thu
απευθείαςOlympic Air
1ώ 00λATH-AXD
168€
18-7Thu
πολλές στάσεις
9ώ 45λAXD-ATH
21-7Sun
απευθείας
1ώ 15λATH-AXD
197€
20-7Sat
πολλές στάσεις
3ώ 55λAXD-ATH
23-7Tue
απευθείας
1ώ 15λATH-AXD
199€
20-7Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 55λAXD-ATH
24-7Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 40λATH-AXD
286€
20-7Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
17ώ 30λAXD-ATH
24-7Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 40λATH-AXD
402€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αλεξανδρούπολη - Αθήνα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αλεξανδρούπολη (AXD)Ελλάδα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Αλεξανδρούπολη

Κατηγορίες θέσης:

572€
106€