Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Αεροπορικές εταιρείες

ATH - IAH

Βρείτε φθηνές πτήσεις Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl από 280€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς George Bush Intcntl με αναχώρηση στις 17-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 18.5
Sat 25.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές σελίδες για προσφορές προς Χιούστον George Bush Intcntl

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Χιούστον.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Χιούστον.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.471.296 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς George Bush Intcntl (ATH-IAH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
08:10 - 18:59ATH-IAH
18ώ 49λ1 στάση
13:35 - 02:05IAH-ATH
28ώ 30λ2 στάσεις
687€British Airways
Βρείτε προσφορά
Tue, 7 May - Sat, 18 May
12:10 - 21:31ATH-IAH
17ώ 21λ1 στάση
12:15 - 10:00IAH-ATH
13ώ 45λ1 στάση
Tue, 7 May - Sat, 18 May
12:10 - 08:56ATH-IAH
28ώ 46λ2 στάσεις
12:15 - 10:55IAH-ATH
38ώ 40λ2 στάσεις
Tue, 7 May - Sat, 18 May
12:10 - 11:21ATH-IAH
31ώ 11λ1 στάση
15:35 - 21:00IAH-ATH
21ώ 25λ1 στάση
838€United Airlines
Βρείτε προσφορά
Wed, 17 Jul - Wed, 24 Jul
21:25 - 20:54ATH-IAH
31ώ 29λ2 στάσεις
16:50 - 12:45IAH-ATH
35ώ 55λ2 στάσεις
871€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Fri, 17 May - Fri, 24 May
14:00 - 14:50ATH-IAH
32ώ 50λ2 στάσεις
15:35 - 13:15IAH-ATH
13ώ 40λ1 στάση
Mon, 8 Jul - Mon, 5 Aug
06:30 - 14:50ATH-IAH
40ώ 20λ2 στάσεις
16:30 - 10:00IAH-ATH
57ώ 30λ2 στάσεις
923€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 29 Jul - Sat, 31 Aug
03:55 - 12:45ATH-IAH
16ώ 50λ1 στάση
21:00 - 03:05IAH-ATH
22ώ 05λ1 στάση
1.002€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Sun, 7 Jul - Mon, 5 Aug
11:45 - 08:47ATH-IAH
29ώ 02λ1 στάση
15:35 - 10:40IAH-ATH
35ώ 05λ1 στάση
1.005€United Airlines
Βρείτε προσφορά
Fri, 17 May - Fri, 24 May
03:55 - 12:45ATH-IAH
16ώ 50λ1 στάση
21:00 - 20:20IAH-ATH
15ώ 20λ1 στάση
1.017€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 16 Jul - Wed, 24 Jul

Πτήσεις από Αθήνα προς George Bush Intcntl - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς George Bush Intcntl που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Χιούστον George Bush Intcntl;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Χιούστον George Bush Intcntl είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 687€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Μάιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 896€ και 881€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Χιούστον George Bush Intcntl;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Χιούστον George Bush Intcntl, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 75 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Το φθηνότερο εισιτήριο με επιστροφή για την πτήση Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl που βρέθηκε από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες ήταν με 687€ στην British Airways, και το δεύτερο φθηνότερο με την Air Canada (712€). Οι προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης ξεκινούσαν από μόλις 601€ στην Turkish Airlines και από 736€ στην British Airways.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Οκτώβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Φθηνότερη πτήση

280€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 12% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 14% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Χιούστον George Bush Intcntl

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς George Bush Intcntl

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Αθήνα προς Χιούστον George Bush Intcntl

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Αθήνα λέγεται Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Χιούστον George Bush Intcntl είναι το Χιούστον George Bush Intcntl.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  Οι Star Alliance, oneworld, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Αθήνα προς Χιούστον, η Turkish Airlines ή η British Airways;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Αθήνα προς Χιούστον είναι η Turkish Airlines και η British Airways. Με μέση τιμή τα 884€ και γενική βαθμολογία 7,5, η Turkish Airlines είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η British Airways είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 659€ και γενική βαθμολογία 6,8.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Χιούστον George Bush Intcntl με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Αθήνα-Χιούστον George Bush Intcntl έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Αθήνα προς George Bush Intcntl

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Αθήνα προς Χιούστον. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Αθήνα προς George Bush Intcntl; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
7,0
LufthansaΣυνολική βαθμολογία από 7787 κριτικές
7,2boarding
6,5food
7,7crew
6,7entertainment
7,0comfort
Κριτικές αεροπορικής

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

10,0 ΕξαιρετικόΔιπλας, Νοε 2023ATH - FRA
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Lufthansa

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Θετικά, ο χρόνος ταξιδιού και η εξυπηρέτηση. Αρνητικά, η μη παροχή φαγητού, έστω ενός πρόχειρου γεύματος (μας έδωσαν ένα σοκολατάκι...), η μη παροχή καφέ, τσαγιού η αναψυκτικού και η απουσία περιεχόμενου διασκέδασης για να περάσει η ώρα της πτήσης.

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Χιούστον

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
17-5Fri
2 στάσεις
40ώ 36λATH-IAH
280€
16-5Thu
3 στάσεις
47ώ 20λATH-IAH
281€
21-5Tue
2 στάσεις
31ώ 47λATH-IAH
282€
15-5Wed
1 στάσηTurkish Airlines
23ώ 15λATH-IAH
601€
21-5Tue
1 στάσηTurkish Airlines
35ώ 30λATH-IAH
611€
1-9Sun
2 στάσειςBritish Airways
23ώ 17λATH-IAH
736€
19-7Fri
1 στάσηKLM
15ώ 40λATH-IAH
750€
3-8Sat
1 στάσηAir France
24ώ 55λATH-IAH
758€
8-8Thu
1 στάσηAir France
26ώ 40λATH-IAH
804€
19-7Fri
2 στάσειςBritish Airways
32ώ 51λATH-IAH
844€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς George Bush Intcntl

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Χιούστον με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-4Tue
πολλές στάσειςTurkish Airlines
23ώ 15λATH-IAH
30-4Tue
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 10λIAH-ATH
756€
22-4Mon
πολλές στάσειςTurkish Airlines
35ώ 30λATH-IAH
27-4Sat
πολλές στάσειςTurkish Airlines
22ώ 05λIAH-ATH
787€
22-4Mon
πολλές στάσειςAmerican Airlines
19ώ 38λATH-IAH
27-4Sat
πολλές στάσειςAmerican Airlines
36ώ 36λIAH-ATH
815€
22-4Mon
πολλές στάσειςAmerican Airlines
35ώ 29λATH-IAH
27-4Sat
πολλές στάσειςAmerican Airlines
39ώ 59λIAH-ATH
828€
23-4Tue
πολλές στάσεις
23ώ 15λATH-IAH
30-4Tue
πολλές στάσεις
27ώ 06λIAH-ATH
1.107€
22-4Mon
πολλές στάσειςAir Canada
23ώ 24λATH-IAH
27-4Sat
πολλές στάσειςAir Canada
31ώ 35λIAH-ATH
1.304€
21-4Sun
πολλές στάσειςTurkish Airlines
23ώ 15λATH-IAH
27-4Sat
πολλές στάσειςTurkish Airlines
28ώ 00λIAH-ATH
1.341€
21-4Sun
πολλές στάσεις
23ώ 15λATH-IAH
27-4Sat
πολλές στάσεις
23ώ 36λIAH-ATH
1.880€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Χιούστον George Bush Intcntl Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Χιούστον George Bush Intcntl (IAH)Ηνωμένες Πολιτείες

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Χιούστον George Bush Intcntl - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης: