Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

ATH - JTR

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη από 21€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη με αναχώρηση στις 4-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 20.7
Sat 27.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Σαντορίνη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Σαντορίνη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Σαντορίνη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.575.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη (ATH-JTR)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
19:50 - 20:40ATH-JTR
0ώ 50λαπευθείας
00:55 - 01:45JTR-ATH
0ώ 50λαπευθείας
Mon, 1 Jul - Mon, 1 Jul
22:05 - 22:55ATH-JTR
0ώ 50λαπευθείας
23:50 - 00:40JTR-ATH
0ώ 50λαπευθείας
Tue, 6 Aug - Sat, 10 Aug
22:45 - 23:30ATH-JTR
0ώ 45λαπευθείας
19:10 - 20:00JTR-ATH
0ώ 50λαπευθείας
Sat, 6 Jul - Wed, 10 Jul
23:40 - 00:30ATH-JTR
0ώ 50λαπευθείας
07:25 - 08:15JTR-ATH
0ώ 50λαπευθείας
Mon, 1 Jul - Thu, 4 Jul
20:10 - 21:00ATH-JTR
0ώ 50λαπευθείας
20:45 - 21:40JTR-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Wed, 4 Sep - Wed, 11 Sep
17:05 - 17:55ATH-JTR
0ώ 50λαπευθείας
22:55 - 23:50JTR-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Tue, 9 Jul - Tue, 16 Jul
05:50 - 06:35ATH-JTR
0ώ 45λαπευθείας
09:50 - 10:40JTR-ATH
0ώ 50λαπευθείας
Thu, 27 Jun - Sun, 30 Jun
05:50 - 06:35ATH-JTR
0ώ 45λαπευθείας
22:30 - 23:20JTR-ATH
0ώ 50λαπευθείας
Sun, 7 Jul - Sat, 13 Jul
23:30 - 00:15ATH-JTR
0ώ 45λαπευθείας
11:45 - 15:35JTR-ATH
3ώ 50λ1 στάση
168€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Fri, 12 Jul - Fri, 19 Jul
05:50 - 06:35ATH-JTR
0ώ 45λαπευθείας
19:25 - 23:59JTR-ATH
4ώ 34λ1 στάση
173€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 24 Jun - Sat, 6 Jul

Πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αθήνα-Σαντορίνη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σαντορίνη: Γενικά, θα βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια αν πετάξετε Κυριακή και πιο ακριβά αν πετάξετε Σάββατο. Όταν επιστρέψετε στον προορισμό Αθήνα, είναι καλύτερα να φύγετε Κυριακή και όχι Δευτέρα, για να βρείτε φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη είναι ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 72€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Μάρτιος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 130€ και 114€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Σαντορίνη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 36 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Αθήνα-Σαντορίνη στην KAYAK ήταν με την Volotea με 21€. Η Ryanair προτείνει πτήση με επιστροφή από 45€ και η Volotea από 48€.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Αθήνα-Σαντορίνη;

Οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πιο συχνά την πτήση Αθήνα-Σαντορίνη είναι η Aegean Airlines (12 πτήσεις ανά ημέρα), Sky Express (9 πτήσεις ανά ημέρα) και η Volotea (3 πτήσεις ανά ημέρα).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Σαντορίνη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη.
Υπάρχουν 4 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη. Είναι οι: Aegean Airlines, Ryanair, Sky Express και Volotea. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Ryanair προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 24€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Ryanair προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Σαντορίνη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται 26 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωσηστη Σαντορίνη και μέση διάρκεια πτήσης 0ώ 51λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 17:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 182 πτήσεις και καθημερινά πραγματοποιείται ο ίδιος αριθμός πτήσεων: 26.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Σαντορίνη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Σαντορίνη;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 0ώ 45λ για μια απόσταση 351 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αθήνα στις 05:45 με ώρα προσγείωσης στη Σαντορίνη στις 06:35.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Αθήνα είναι στις 23:40 με ώρα προσγείωσης 00:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Αύγουστος

Φθηνότερη πτήση

21€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 3% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 20% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη

 • Πώς πάω από το αεροδρόμιο Σαντορίνης στη χώρα του νησιού;

  Η μετάβαση είναι σχετικά απλή και μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι με αυτοκίνητο ή με ταξί. Υπάρχει 24ωρη πιάτσα έξω από το αεροδρόμιο και η απόσταση είναι μόνο 10 λεπτά περίπου. Όμως είναι καλύτερο να κλείσεις διαδικτυακά το ταξί για να ξέρεις πόσο θα σου κοστίσει και να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή. Το κόστος για τα Φηρά είναι 30-50€ ανάλογα την περίοδο και την εταιρεία. Στη χώρα μπορείς να πας πολύ πιο οικονομικά με το λεωφορείο, το οποίο περνά περίπου κάθε 1 ώρα. Έλεγξε τα δρομολόγια πριν κλείσεις, γιατί ίσως ο χρόνος αναμονής να είναι αρκετός.

 • Πώς πάω από το κέντρο προς το Αεροδρόμιο της Αθήνας;

  Μπορείς να πάρεις λεωφορείο από το Σύνταγμα και από άλλες κοντινές περιοχές. Επιπλέον, μια γρήγορη λύση είναι και το μετρό με τη μπλε γραμμή προς αεροδρόμιο, καθώς έτσι θα αποφύγεις την κίνηση στους δρόμους. Με το λεωφορείο, θα δώσεις περίπου 6€, με το μετρό 10€ και με ταξί από 50-60€.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Αθήνα προς Σαντορίνη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Αθήνα-Σαντορίνη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη, η Volotea ή η Ryanair;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη είναι η Volotea και η Ryanair. Με μέση τιμή τα 70€ και γενική βαθμολογία 7,0, η Volotea είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Ryanair είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 52€ και γενική βαθμολογία 6,8.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Σαντορίνη από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Σαντορίνη με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Σαντορίνη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Σαντορίνη από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 39€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 54€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Το Αεροδρόμιο Αθηνών είναι ένα αεροδρόμιο που είναι απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες και προβλήματα κινητικότητας. Διαθέτει εξοπλισμό και παροχή βοήθειας στους επιβάτες από εξειδικευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να φτάσουν στην πύλη τους. Επιπλέον, διαθέτει και πρόγραμμα προσομοίωσης πτήσης για παιδιά που είναι στο Φάσμα του Αυτισμού για να μειώσει το άγχος τους και να τα εξοικειώσει πριν το ταξίδι.
 • Στο Αεροδρόμιο Αθηνών θα βρεις τον άνετο και φιλόξενο χώρο της Aegean Business Lounge για τους επιβάτες που έχουν κλείσει την ανάλογη υπηρεσία. Εκεί θα μπορέσεις να χαλαρώσεις πριν το ταξίδι, να φας ή να κάνεις το επαγγελματικό σου meeting με όλες τις ανέσεις σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πρίζες, υποδοχές usb και άνετους καναπέδες.
 • Το Αεροδρόμιο της Αθήνας είναι βάση της Aegean Airlines και της Sky Express και είναι το ιδανικό αεροδρόμιο για να κάνεις πτήσεις προς Σαντορίνη. Επειδή είναι το hub των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών, έχει τα πιο πολυτελή lounge και πολύ συχνές πτήσεις για τον συγκεκριμένο προορισμό.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Αερολιμένας Σαντορίνης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +4 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Σαντορίνη Αερολιμένας Σαντορίνης to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,Etihad Airways, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +6 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +4 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,Etihad Airways, +5 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +6 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +3 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +4 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Αθήνα προς Σαντορίνη; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 847 κριτικές
7,8Επιβίβαση
7,9Άνεση
7,1Διασκέδαση
7,5Φαγητό
8,5Πλήρωμα
Κριτικές αεροπορικής

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

2,0 ΜέτριοΣάββας, Ιουν 2024SKG - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Μεγάλη καθυστέρηση και κακή διαχείριση/ενημέρωση του κόσμου. 45 λεπτά καθυστέρηση στην απογείωση, ενώ ανακοινώθηκε καθυστέρηση μόνο 20 λεπτά. Μετά την επιβίβαση ανακοινώθηκε ότι θα περιμένουμε 45-55 λεπτά. Τσάμπα αναστάτωση του κόσμου γιατί τελικά σε 15-20 λεπτά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μετά απο την αρκετή καθυστέρηση, θα ήταν καλό αν η επιβίβαση γινόταν με φυσούνα.

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Άριστη! Όσο υπάρχουν τετοιες εταιρείες με τέτοιες τιμές, άλλο τόσο τα ταξίδια μας θα συνεχίζονται...

Στο Check in εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις , θα μπορούσε το σύστημα να βάζει αυτούς που έχουν δύο ή τρία ή και περισσότερα εισιτήρια να κάθονται μαζί ή σε κοντινές θέσεις .

Στο check in εάν υπάρχουν δύο ή τρία ή περισσότερα εισιτήρια θα μπορούσε οι θέσεις να ήταν διπλανές ή κοντινές εφόσον απ ότι βλέπω σε όποιες πτήσεις έχω πετάξει υπάρχουν κενές θέσεις .

There was 20 minutes delay in the departure but we arrived as scheduled.

Δεν με άφηνε να κάνω check in ηλεκτρονικά το site . Επικοινώνησα δυο φορές τηλεφωνικά με την Ryanair με ενημέρωσαν να πάω 3 ώρες πιο νωρίς για να κάνω check in στο αεροδρόμιο . Το check in στο αεροδρόμιο δεν μου το κάνανε η εκπρόσωπος της Ryanair μόνο όταν ποια έκλεινε ο χρόνος του check in μου ζήτησαν να πληρώσω 60€ για να το κάνουν . Επίσης όχι μόνο δεν μπορούσα να πληρώσω με μετρητά ούτε με ψηφιακή κάρτα ,δεχόντουσαν μόνο συναλλαγή μέσο φυσικής κάρτας συναλλαγών. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση , μεγάλη ταλαιπωρία και πραγματικά μη εξυπηρετικό προσωπικό .

Ήταν μια γρήγορη πτήση έφυγε στην ώρα της και φτάσαμε στην ώρα μας όλα τέλεια χωρίς καθυστέρηση

Wenn KAYAK mir richtige bordkarten geschickt hätte , mit leserlichen BARCODE HÄTTE ICH KEINE 40 EURO FÜR DAS AUSDRUCKEN DER BORDKARTEN AN RYAN AIR GEZAHLT. Nie wieder bei KAYAK

Ευτυχώς υπάρχει και η Ryanair και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε συγγενικά μας πρόσωπα στο εξωτερικό , συχνότερα λόγο των τιμών των εισιτηρίων της . Ευχαριστούμε Ryanair!!!

Οι θέσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο άνετες και η απόσταση από θέση σε θέση μεγαλύτερη!

Να έβαζε η εταιρεία πτήση την επόμενη μέρα από την ακύρωση της πτήσης

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
4-7Thu
απευθείαςVolotea
1ώ 00λATH-JTR
21€
8-7Mon
απευθείαςVolotea
0ώ 50λATH-JTR
22€
21-8Wed
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
23€
27-6Thu
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
25€
11-7Thu
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
26€
19-7Fri
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
27€
28-8Wed
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
47€
11-7Thu
1 στάσηWizz Air
7ώ 10λATH-JTR
82€
4-7Thu
1 στάσηWizz Air
7ώ 10λATH-JTR
94€
2-7Tue
1 στάσηAegean Airlines
5ώ 50λATH-JTR
131€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Σαντορίνη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-6Sun
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
27-6Thu
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λJTR-ATH
52€
25-6Tue
απευθείαςVolotea
1ώ 00λATH-JTR
10-7Wed
απευθείαςVolotea
0ώ 55λJTR-ATH
60€
23-6Sun
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
25-6Tue
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λJTR-ATH
62€
22-6Sat
απευθείαςOlympic Air
0ώ 45λATH-JTR
27-6Thu
απευθείαςOlympic Air
0ώ 50λJTR-ATH
63€
24-6Mon
απευθείας
0ώ 45λATH-JTR
6-7Sat
απευθείας
0ώ 50λJTR-ATH
84€
21-6Fri
απευθείας
0ώ 45λATH-JTR
23-6Sun
απευθείας
0ώ 50λJTR-ATH
96€
21-6Fri
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
23-6Sun
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λJTR-ATH
109€
22-6Sat
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
26-6Wed
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
144€
22-6Sat
απευθείαςRyanair
0ώ 50λATH-JTR
28-6Fri
απευθείαςRyanair
0ώ 50λJTR-ATH
147€
25-6Tue
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 45λATH-JTR
1-7Mon
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 50λJTR-ATH
162€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Σαντορίνη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Σαντορίνη (JTR)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Σαντορίνη - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

280€
562€
40€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: