Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ATH - NTE

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη από 52€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς Νάντη με αναχώρηση στις 15-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 23.5
Πεμ 30.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Νάντη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Νάντη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Νάντη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.632.927 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη (ATH-NTE)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
11:30 - 14:15ATH-NTE
3ώ 45λαπευθείας
21:55 - 02:20NTE-ATH
3ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 23 Μαϊ - Πεμ, 30 Μαϊ
16:25 - 22:30ATH-NTE
7ώ 05λ1 στάση
21:55 - 02:20NTE-ATH
3ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 23 Μαϊ - Πεμ, 30 Μαϊ
11:35 - 19:05ATH-NTE
8ώ 30λ2 στάσεις
21:55 - 02:20NTE-ATH
3ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 23 Μαϊ - Πεμ, 30 Μαϊ
11:25 - 14:10ATH-NTE
3ώ 45λαπευθείας
06:20 - 10:45NTE-ATH
3ώ 25λαπευθείας
178€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Τρι, 17 Σεπ - Τρι, 24 Σεπ
22:05 - 08:50ATH-NTE
11ώ 45λ1 στάση
19:55 - 09:40NTE-ATH
12ώ 45λ1 στάση
Κυρ, 16 Ιουν - Παρ, 21 Ιουν
13:25 - 18:15ATH-NTE
5ώ 50λ1 στάση
12:50 - 17:10NTE-ATH
3ώ 20λαπευθείας
225€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 16 Σεπ - Πεμ, 26 Σεπ
18:55 - 09:35ATH-NTE
15ώ 40λ1 στάση
10:25 - 23:15NTE-ATH
11ώ 50λ1 στάση
Πεμ, 6 Ιουν - Κυρ, 9 Ιουν
06:30 - 21:50ATH-NTE
16ώ 20λ2 στάσεις
06:05 - 23:15NTE-ATH
16ώ 10λ1 στάση
Τρι, 11 Ιουν - Τετ, 12 Ιουν
00:45 - 08:30ATH-NTE
8ώ 45λ1 στάση
18:55 - 10:45NTE-ATH
14ώ 50λ1 στάση
Πεμ, 18 Ιουλ - Τετ, 31 Ιουλ
11:15 - 14:00ATH-NTE
3ώ 45λαπευθείας
06:05 - 10:30NTE-ATH
3ώ 25λαπευθείας
464€Transavia France
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 31 Αυγ - Σαβ, 7 Σεπ

Πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη είναι ο Νοέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 79€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Μάρτιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 324€ και 269€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Νάντη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Νάντη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 40 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Νάντη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την easyJet (52€) και την Transavia France (64€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Volotea (114€) και την Transavia France (178€).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Νάντη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη. Είναι οι: Aegean Airlines, Transavia France και Volotea. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Volotea προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 58€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Volotea προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Νάντη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωση σε Νάντη και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 40λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 11:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 7 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 29% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τετάρτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Νάντη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Νάντη;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 3ώ 35λ για μια απόσταση 3.726 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Αθήνα προς Νάντη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αθήνα στις 09:30 με ώρα προσγείωσης σε Νάντη στις 12:05.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Νάντη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Αθήνα είναι στις 18:15 με ώρα προσγείωσης 20:55.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Φεβρουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Απρίλιος

Φθηνότερη πτήση

52€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 13% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 48% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Νάντη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Νάντη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Αθήνα προς Νάντη είναι το Airbus A319.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Αθήνα-Νάντη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Αθήνα προς Νάντη;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη κάθε στην Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Νάντη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Νάντη από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Νάντη με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Νάντη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Νάντη από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση απλής μετάβασης με 71€ ή λιγότερα.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Νάντη Nantes Atlantique;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Nantes Atlantique, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Νάντη Nantes Atlantique

Τρίτη

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Πέμπτη

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea

Aegean Airlines,Transavia France, +1 ακόμη

Σάββατο

Transavia France

Transavia France

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Νάντη Nantes Atlantique to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Τρίτη

Transavia France

Transavia France

Τετάρτη

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Πέμπτη

Aegean Airlines,Transavia France,Volotea

Aegean Airlines,Transavia France, +1 ακόμη

Σάββατο

Transavia France

Transavia France

Κυριακή

Aegean Airlines,Volotea

Aegean Airlines,Volotea

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
15-5Τετ
1 στάσηeasyJet
15ώ 15λATH-NTE
52€
15-5Τετ
1 στάσηeasyJet
15ώ 15λATH-NTE
54€
11-7Πεμ
απευθείαςTransavia France
3ώ 45λATH-NTE
64€
4-7Πεμ
απευθείαςTransavia France
3ώ 45λATH-NTE
66€
30-6Κυρ
1 στάση
16ώ 10λATH-NTE
69€
28-4Κυρ
απευθείαςVolotea
3ώ 40λATH-NTE
71€
23-6Κυρ
1 στάση
16ώ 10λATH-NTE
72€
16-5Πεμ
1 στάσηVolotea
20ώ 30λATH-NTE
80€
29-5Τετ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 40λATH-NTE
84€
22-9Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 35λATH-NTE
91€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Νάντη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Νάντη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
28-4Κυρ
απευθείαςVolotea
3ώ 40λATH-NTE
5-5Κυρ
απευθείαςVolotea
3ώ 25λNTE-ATH
126€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
14ώ 45λATH-NTE
5-5Κυρ
απευθείας
3ώ 25λNTE-ATH
176€
28-4Κυρ
απευθείας
3ώ 40λATH-NTE
5-5Κυρ
πολλές στάσεις
10ώ 20λNTE-ATH
204€
27-4Σαβ
πολλές στάσεις
14ώ 45λATH-NTE
5-5Κυρ
πολλές στάσεις
10ώ 20λNTE-ATH
234€
24-4Τετ
απευθείας
3ώ 40λATH-NTE
1-5Τετ
πολλές στάσεις
35ώ 30λNTE-ATH
237€
24-4Τετ
απευθείαςVolotea
3ώ 40λATH-NTE
1-5Τετ
πολλές στάσειςVolotea
24ώ 40λNTE-ATH
249€
28-4Κυρ
απευθείας
3ώ 40λATH-NTE
5-5Κυρ
πολλές στάσεις
12ώ 25λNTE-ATH
259€
27-4Σαβ
απευθείας
3ώ 45λATH-NTE
5-5Κυρ
απευθείας
3ώ 25λNTE-ATH
285€
24-4Τετ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 40λATH-NTE
1-5Τετ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 25λNTE-ATH
544€
27-4Σαβ
πολλές στάσειςLufthansa
17ώ 35λATH-NTE
5-5Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
15ώ 30λNTE-ATH
559€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Νάντη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Νάντη (NTE)Γαλλία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Νάντη - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

245€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: