Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

ATH - BAH

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα από 148€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς Μανάμα με αναχώρηση στις 15-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Πεμ 18.7
Πεμ 25.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Μανάμα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Μανάμα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Μανάμα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.229.043 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα (ATH-BAH)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
07:25 - 02:25ATH-BAH
19ώ 00λ1 στάση
22:50 - 06:30BAH-ATH
7ώ 40λ1 στάση
559€Etihad Airways
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 30 Ιουν - Τρι, 9 Ιουλ
13:10 - 17:35ATH-BAH
28ώ 25λ1 στάση
02:15 - 18:35BAH-ATH
16ώ 20λ1 στάση
Κυρ, 30 Ιουν - Δευ, 8 Ιουλ
07:25 - 09:25ATH-BAH
26ώ 00λ1 στάση
01:40 - 13:10BAH-ATH
11ώ 30λ2 στάσεις
634€Etihad Airways
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 30 Ιουν - Δευ, 8 Ιουλ
07:00 - 11:00ATH-BAH
4ώ 00λαπευθείας
09:45 - 14:15BAH-ATH
4ώ 30λαπευθείας
Κυρ, 30 Ιουν - Τρι, 9 Ιουλ
14:00 - 22:00ATH-BAH
32ώ 00λ2 στάσεις
23:45 - 21:10BAH-ATH
21ώ 25λ2 στάσεις
Κυρ, 30 Ιουν - Τρι, 9 Ιουλ
19:20 - 22:00ATH-BAH
26ώ 40λ3 στάσεις
23:45 - 13:15BAH-ATH
13ώ 30λ2 στάσεις
Κυρ, 30 Ιουν - Τρι, 9 Ιουλ
19:20 - 22:00ATH-BAH
26ώ 40λ3 στάσεις
23:45 - 11:55BAH-ATH
36ώ 10λ3 στάσεις
Κυρ, 30 Ιουν - Τρι, 9 Ιουλ
03:55 - 00:15ATH-BAH
20ώ 20λ1 στάση
01:15 - 03:05BAH-ATH
25ώ 50λ1 στάση
907€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 29 Ιουν - Δευ, 8 Ιουλ

Πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα είναι ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 483€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Νοέμβριος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 1.763€ και 884€ αντίστοιχα.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Μανάμα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την Pegasus Airlines (218€) και την Air Arabia (315€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην Etihad Airways (559€) και την Egypt Air (577€).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Μανάμα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα και αυτή είναι η Gulf Air. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Gulf Air είναι 644€.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Μανάμα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 2 έως 4 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωση σε Μανάμα και μέση διάρκεια πτήσης 4ώ 00λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 15:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το μεσημέρι. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 15 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 27% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Τρίτη.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Μανάμα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 2 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Business" και "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Μανάμα;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 4ώ 00λ για μια απόσταση 4.526 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Αθήνα προς Μανάμα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αθήνα στις 07:00 με ώρα προσγείωσης σε Μανάμα στις 11:00.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Μανάμα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Αθήνα είναι στις 15:00 με ώρα προσγείωσης 19:00.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Μάρτιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Απρίλιος

Φθηνότερη πτήση

148€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 9% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 14% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Μανάμα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Αθήνα-Μανάμα;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Αθήνα λέγεται Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Μανάμα είναι το Μανάμα Bahrain Intl.

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους από Αθήνα προς Μανάμα;

  Μόνο η Scoot παρέχει WiFi στην πτήση από την πόλη Αθήνα προς Μανάμα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Μανάμα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Αθήνα προς Μανάμα είναι το Airbus A321neo.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα;

  Οι Star Alliance, και oneworld είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Αθήνα-Μανάμα, με την oneworld να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Αθήνα προς Μανάμα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα κάθε στην Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Μανάμα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Μανάμα από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Μανάμα με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Μανάμα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Μανάμα από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αθήνα προς Μανάμα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 411€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 723€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Μανάμα Bahrain Intl;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Bahrain Intl, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Μανάμα Bahrain Intl

Τρίτη

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air

Aegean Airlines,Etihad Airways, +1 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Etihad Airways, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Etihad Airways, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Etihad Airways, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air

Aegean Airlines,Etihad Airways, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Μανάμα Bahrain Intl to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Τρίτη

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air

Aegean Airlines,Etihad Airways, +1 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Etihad Airways, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Etihad Airways, +2 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Etihad Airways, +2 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Etihad Airways,Gulf Air

Aegean Airlines,Etihad Airways, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
15-7Δευ
2 στάσεις
17ώ 45λATH-BAH
148€
17-7Τετ
2 στάσεις
20ώ 50λATH-BAH
158€
19-7Παρ
2 στάσεις
18ώ 30λATH-BAH
175€
15-7Δευ
1 στάση
12ώ 20λATH-BAH
175€
16-7Τρι
1 στάσηPegasus Airlines
14ώ 45λATH-BAH
218€
13-7Σαβ
1 στάσηPegasus Airlines
14ώ 45λATH-BAH
305€
14-7Κυρ
1 στάσηAir Arabia
18ώ 15λATH-BAH
315€
14-7Κυρ
απευθείαςGulf Air
4ώ 00λATH-BAH
320€
16-7Τρι
απευθείαςGulf Air
4ώ 00λATH-BAH
390€
16-7Τρι
3 στάσειςLufthansa
16ώ 00λATH-BAH
453€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Μανάμα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Μανάμα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
20-6Πεμ
απευθείαςGulf Air
4ώ 00λATH-BAH
26-6Τετ
πολλές στάσειςGulf Air
6ώ 20λBAH-ATH
690€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςEtihad Airways
9ώ 20λATH-BAH
26-6Τετ
πολλές στάσειςEtihad Airways
9ώ 25λBAH-ATH
711€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
16ώ 00λATH-BAH
26-6Τετ
πολλές στάσειςLufthansa
34ώ 55λBAH-ATH
798€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςBritish Airways
15ώ 00λATH-BAH
25-6Τρι
πολλές στάσειςBritish Airways
24ώ 50λBAH-ATH
833€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
16ώ 00λATH-BAH
26-6Τετ
πολλές στάσειςLufthansa
22ώ 10λBAH-ATH
873€
20-6Πεμ
πολλές στάσειςLufthansa
13ώ 50λATH-BAH
26-6Τετ
πολλές στάσειςLufthansa
15ώ 05λBAH-ATH
957€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Μανάμα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Μανάμα (BAH)Μπαχρέιν

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Μανάμα - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

2.168€
2.441€
627€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: