Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

ATH - IST

Βρείτε φθηνές πτήσεις Αθήνα-Κωνσταντινούπολη από 69€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη με αναχώρηση στις 22-9. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 13.7
Σαβ 20.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές σελίδες για προσφορές προς Κωνσταντινούπολη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Κωνσταντινούπολη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Κωνσταντινούπολη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.216.777 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη (ATH-IST)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
04:30 - 15:55ATH-IST
10ώ 25λ1 στάση
17:25 - 03:15IST-ATH
10ώ 50λ1 στάση
Πεμ, 5 Δεκ - Δευ, 9 Δεκ
04:30 - 17:05ATH-IST
11ώ 35λ1 στάση
17:30 - 14:55IST-ATH
22ώ 25λ1 στάση
Δευ, 25 Νοε - Σαβ, 30 Νοε
18:30 - 21:00ATH-IST
1ώ 30λαπευθείας
11:30 - 11:55IST-ATH
1ώ 25λαπευθείας
139€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 13 Νοε - Τρι, 17 Δεκ
15:45 - 15:55ATH-IST
23ώ 10λ1 στάση
11:30 - 11:55IST-ATH
1ώ 25λαπευθείας
Τρι, 26 Νοε - Σαβ, 30 Νοε
18:30 - 21:00ATH-IST
1ώ 30λαπευθείας
11:30 - 11:55IST-ATH
1ώ 25λαπευθείας
141€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 2 Νοε - Σαβ, 30 Νοε
04:30 - 15:55ATH-IST
10ώ 25λ1 στάση
16:50 - 17:15IST-ATH
1ώ 25λαπευθείας
Πεμ, 21 Νοε - Παρ, 29 Νοε
13:10 - 15:40ATH-IST
1ώ 30λαπευθείας
11:50 - 12:20IST-ATH
1ώ 30λαπευθείας
154€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 1 Νοε - Πεμ, 7 Νοε
13:10 - 15:40ATH-IST
1ώ 30λαπευθείας
14:25 - 15:00IST-ATH
1ώ 35λαπευθείας
157€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Παρ, 6 Δεκ - Δευ, 9 Δεκ
17:35 - 09:25ATH-IST
15ώ 50λ1 στάση
10:50 - 17:00IST-ATH
6ώ 10λ1 στάση
Τετ, 10 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
21:40 - 10:15ATH-IST
12ώ 35λ1 στάση
10:50 - 17:00IST-ATH
6ώ 10λ1 στάση
Δευ, 26 Αυγ - Τετ, 11 Σεπ

Πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Εάν έχετε ευελιξία, καλύτερα να πετάξετε Σάββατο προς τον προορισμό Κωνσταντινούπολη, γιατί τότε είναι γενικά οι φθηνότερες τιμές για αυτή την πτήση. Αντιθέτως, η πιο ακριβή ημέρα για την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη είναι Τρίτη. Για την πτήση επιστροφής σας, προτείνουμε να πετάξετε Δευτέρα και όχι Τρίτη για τις φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 121€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Σεπτέμβριος και ο Ιούνιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 215€ και 209€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 69 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η Aegean Airlines πρόσφερε την καλύτερη προσφορά απλής μετάβασης για αυτή την πτήση, στα 69€. Οι χρήστες της KAYAK βρήκαν επίσης εισιτήρια με επιστροφή για την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη στην Air Serbia από 136€ και στην Aegean Airlines από 139€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη. Είναι η Aegean Airlines και η Turkish Airlines. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Aegean Airlines, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 84€. Κατά μέσο όρο, η Aegean Airlines προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 8 έως 9 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωση σε Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη και μέση διάρκεια πτήσης 1ώ 33λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 18:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το απόγευμα. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 62 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Σάββατο, που αναχωρεί το 15% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Κυριακή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 2 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Business" και "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 1ώ 30λ για να διανύσουν τα 890 χλμ. της πτήσης Αθήνα-Κωνσταντινούπολη.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Αθήνα για την πόλη Κωνσταντινούπολη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αθήνα στις 00:40 με ώρα προσγείωσης σε Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη στις 02:10.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Αθήνα για την πόλη Κωνσταντινούπολη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Αθήνα είναι στις 21:50 με ώρα προσγείωσης 23:30.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Μάρτιος

Φθηνότερη πτήση

69€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 19% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 15% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη

 • Υπάρχουν ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης;

  Έχεις πολλές επιλογές αν αποφασίσεις ότι δεν θέλεις να πας αμέσως στο κέντρο της πόλης, αλλά θέλεις να χαλαρώσεις ή να διανυκτερεύσεις στο αεροδρόμιο. Μπορείς να κλείσεις ένα δωμάτιο στο δημοφιλές ξενοδοχείο YOTEL που βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο και έχει γυμναστήριο και εστιατόριο. Αν θέλεις κάτι πιο απλό για να κοιμηθείς για λίγες ώρες, η ιδανική λύση είναι τα ​iGA Sleepod, μια πρακτική υπηρεσία του αεροδρομίου με καμπίνες όπου μπορείς να κοιμηθείς. Η τιμή κοστίζει γύρω στα 8€ την ώρα.

 • Πώς μπορώ να πάω από το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στο κέντρο;

  Ένας οικονομικός τρόπος είναι τα λεγόμενα λεωφορεία της HAVAIST που βρίσκονται στην έξοδο στις αφίξεις και μπορούν να σε μεταφέρουν στην πλατεία Ταξίμ αλλά και σε άλλες περιοχές της πόλης για περίπου 50TRY (2,80 EUR). Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά ή πριν μπεις στο λεωφορείο. Επίσης, μπορείς να πάρεις και ένα ταξί όποια ώρα κι αν φτάσεις. Η τιμή είναι ανάλογα με το πόσο θα γράψει το ταξίμετρο και είναι γύρω στις 548 TRY (30 EUR). Η διαδρομή με το ταξί είναι γύρω στα 40 λεπτά, αλλά θα πρέπει να λάβεις υπόψιν την κίνηση, γιατί η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πόλεις με τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Το αεροδρόμιο του προορισμού Αθήνα λέγεται Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος και το μόνο αεροδρόμιο στον προορισμό Κωνσταντινούπολη είναι το Κωνσταντινούπολη.

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους κατά την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Οι KLM, Delta, Air France, Virgin Atlantic, και Scoot παρέχουν WiFi στην πτήση Κωνσταντινούπολη-Αθήνα.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Αθήνα είναι το Airbus A321 (sharklets).

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Κωνσταντινούπολη σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη, η Aegean Airlines ή η Turkish Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη είναι η Aegean Airlines και η Turkish Airlines. Με μέση τιμή τα 159€ και γενική βαθμολογία 8,0, η Aegean Airlines είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Turkish Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 173€ και γενική βαθμολογία 7,4.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Αθήνα-Κωνσταντινούπολη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Αθήνα-Κωνσταντινούπολη θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Κωνσταντινούπολη με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Αθήνα-Κωνσταντινούπολη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Αθήνα-Κωνσταντινούπολη έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αθήνα προς Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 134€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 233€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (IST) είναι από τα μεγαλύτερα του κόσμου και είναι απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες. Οι εταιρείες İETT και HAVAIST έχουν ειδικά λεωφορεία για τους χρήστες αναπηρικού αμαξίδιου προκειμένου να πάνε άνετα στην πόλη. Καλό είναι να δεις τα δρομολόγια και να επικοινωνήσεις με το αεροδρόμιο για περισσότερες πληροφορίες.
 • Για να γλιτώσεις χρόνο, στο αεροδρόμιο της Αθήνας μπορείς να κλείσεις υπηρεσία fast check με την εταιρεία σου για να περάσεις πιο γρήγορα στην πύλη σου χωρίς περιττές καθυστερήσεις και αναμονή.
 • Αν έχεις χρόνο, δεν πρέπει να χάσεις την εμπειρία ενός ωραίου και αναζωογονητικού μασάζ στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης πριν τον Έλεγχο Διαβατηρίων. Στο Lounge Floor θα βρεις Spa και Beauty Salon κοντά στις Πύλες Α και Β για να χαλαρώσεις πραγματικά μετά από την πτήση σου και να ξεκινήσεις ευχάριστα τη διαμονή σου στην Κωνσταντινούπολη.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Κωνσταντινούπολη;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Κωνσταντινούπολη, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Κωνσταντινούπολη

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κωνσταντινούπολη to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,IndiGo, +4 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +5 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 857 κριτικές
7,8Επιβίβαση
7,4Φαγητό
7,0Διασκέδαση
8,5Πλήρωμα
7,9Άνεση
Κριτικές αεροπορικής

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

2,0 ΜέτριοΣάββας, Ιουν 2024LAX - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Στην Κωνσταντινούπολη κάνεις δεν μίλαγε αγγλικά. Άβολο αεροδρόμιο. Τεράστια κουραση

Απαιτεί επιπλέον χρήματα για οποιαδήποτε θέση κατά την διάρκεια του check in 48 ώρες πριν την επιβίβαση. Αυτό δεν μου άρεσε!

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
22-9Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-IST
69€
4-11Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-IST
71€
17-10Πεμ
1 στάσηAir Serbia
11ώ 15λATH-IST
76€
14-10Δευ
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 30λATH-IST
91€
22-10Τρι
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 30λATH-IST
92€
18-10Παρ
1 στάσηAir Serbia
10ώ 35λATH-IST
98€
10-9Τρι
1 στάσηWizz Air
12ώ 30λATH-IST
99€
10-9Τρι
1 στάσηWizz Air
12ώ 30λATH-IST
100€
8-7Δευ
2 στάσεις
24ώ 45λATH-IST
124€
22-10Τρι
1 στάση
9ώ 45λATH-IST
129€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
17-6Δευ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 35λATH-IST
21-6Παρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λIST-ATH
182€
14-6Παρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-IST
14-7Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λIST-ATH
193€
17-6Δευ
απευθείας
1ώ 35λATH-IST
26-6Τετ
πολλές στάσεις
5ώ 15λIST-ATH
214€
15-6Σαβ
απευθείας
1ώ 30λATH-IST
16-7Τρι
πολλές στάσεις
17ώ 30λIST-ATH
246€
14-6Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 55λATH-IST
14-7Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
8ώ 45λIST-ATH
261€
14-6Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 55λATH-IST
14-7Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 10λIST-ATH
265€
14-6Παρ
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 40λATH-IST
23-6Κυρ
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 25λIST-ATH
275€
17-6Δευ
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 40λATH-IST
23-6Κυρ
απευθείαςTurkish Airlines
1ώ 25λIST-ATH
287€
14-6Παρ
πολλές στάσειςAir Serbia
37ώ 20λATH-IST
24-6Δευ
πολλές στάσειςAir Serbia
41ώ 05λIST-ATH
447€
14-6Παρ
πολλές στάσειςAir Serbia
37ώ 20λATH-IST
18-6Τρι
πολλές στάσειςAir Serbia
34ώ 35λIST-ATH
475€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Κωνσταντινούπολη (IST)Τουρκία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

1.582€
863€
129€