Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

ATH - KUT

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι από 50€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 26-2. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 22.3
Παρ 29.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Κουτάισι

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Κουτάισι.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Κουτάισι.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.039.094 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Αθήνα προς Κουτάισι

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
15:20 - 00:45ATH-KUT
7ώ 25λ1 στάση
13:40 - 14:35KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Δευ, 4 Μαρ - Δευ, 11 Μαρ
15:10 - 19:45ATH-KUT
2ώ 35λαπευθείας
13:40 - 14:35KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Δευ, 4 Μαρ - Δευ, 11 Μαρ
07:30 - 12:05ATH-KUT
2ώ 35λαπευθείας
20:05 - 21:00KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 7 Μαρ - Παρ, 8 Μαρ
09:40 - 02:35ATH-KUT
14ώ 55λ1 στάση
20:05 - 21:00KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Πεμ, 7 Μαρ - Παρ, 8 Μαρ
09:40 - 00:45ATH-KUT
13ώ 05λ1 στάση
13:40 - 14:35KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Σαβ, 2 Μαρ - Δευ, 4 Μαρ
21:35 - 02:10ATH-KUT
2ώ 35λαπευθείας
06:20 - 07:15KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Παρ, 1 Μαρ - Κυρ, 3 Μαρ
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
12:15 - 14:10KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Παρ, 7 Ιουν - Παρ, 14 Ιουν
14:45 - 18:25ATH-KUT
2ώ 40λαπευθείας
06:20 - 08:15KUT-ATH
2ώ 55λαπευθείας
Δευ, 1 Απρ - Κυρ, 7 Απρ
18:45 - 22:20ATH-KUT
26ώ 35λ1 στάση
22:55 - 18:15KUT-ATH
20ώ 20λ1 στάση
234€Wizz Air Abu Dhabi
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 28 Απρ - Κυρ, 2 Ιουν
20:25 - 03:25ATH-KUT
6ώ 00λ1 στάση
04:45 - 19:25KUT-ATH
15ώ 40λ1 στάση
236€Pegasus Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 15 Απρ - Κυρ, 28 Απρ

Πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αθήνα-Κουτάισι;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Κουτάισι: Γενικά, θα βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια αν πετάξετε Τετάρτη και πιο ακριβά αν πετάξετε Σάββατο. Όταν επιστρέψετε στον προορισμό Αθήνα, είναι καλύτερα να φύγετε Δευτέρα και όχι Κυριακή, για να βρείτε φθηνότερες προσφορές.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 93€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Αύγουστος και ο Ιούλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 231€ και 187€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Κουτάισι;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Κουτάισι, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 5 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 74 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Κουτάισι;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Αθήνα-Κουτάισι στην KAYAK ήταν με την Wizz Air με 50€. Η Wizz Air προτείνει πτήση με επιστροφή από 90€ και η Wizz Air Abu Dhabi από 234€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Κουτάισι;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι.
Υπάρχει μόνο μία αεροπορική με απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι και αυτή είναι η Wizz Air. Η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε για πτήση απλής μετάβασης της Wizz Air είναι 48€.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Κουτάισι πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Αθήνα με προσγείωσησε Κουτάισι και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 35λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 07:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Κουτάισι;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Κουτάισι;

Η μέση απευθείας πτήση διαρκεί 2ώ 35λ για μια απόσταση 2.642 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Αθήνα προς Κουτάισι;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αθήνα στις 07:30 με ώρα προσγείωσης σε Κουτάισι στις 12:05.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Κουτάισι;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Αθήνα είναι στις 21:35 με ώρα προσγείωσης 02:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Νοέμβριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

50€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 24% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 3% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Κουτάισι

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Κουτάισι;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Αθήνα προς Κουτάισι είναι το Airbus A321neo.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Αθήνα προς Κουτάισι;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Κυριακή.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Κουτάισι;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Κουτάισι από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Κουτάισι με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Κουτάισι;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Κουτάισι από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνή πτήση από Αθήνα

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 33€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 85€ ή λιγότερα με επιστροφή.

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Κουτάισι Kutaisi;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Kutaisi, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Κουτάισι Kutaisi

Δευτέρα

Wizz Air

Wizz Air

Τρίτη

Wizz Air

Wizz Air

Τετάρτη

Wizz Air

Wizz Air

Πέμπτη

Wizz Air

Wizz Air

Παρασκευή

Wizz Air

Wizz Air

Κυριακή

Wizz Air

Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Κουτάισι Kutaisi to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Wizz Air

Wizz Air

Τρίτη

Wizz Air

Wizz Air

Τετάρτη

Wizz Air

Wizz Air

Πέμπτη

Wizz Air

Wizz Air

Παρασκευή

Wizz Air

Wizz Air

Κυριακή

Wizz Air

Wizz Air

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαία αεροπορική για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
6,6
Wizz AirΣυνολική βαθμολογία από 1758 κριτικές
58food
76crew
70overall
67boarding
53entertainment
64comfort
Κριτικές αεροπορικής

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Διαβάστε περισσότερα για την Wizz Air

Το πλήρωμα έκανε φασαρία επειδή ρώτησα σε πόση ώρα θα φύγει το αεροπλάνο μετά από 4 ώρες καθυστέρηση

Στο onborarding με ενημερωσαν οτι ειναι overbooked και επρεπε να περιμενω καποιον να ακυρώσει τη θέση του, ενώ είχα ήδη αγοράσει το εισιτήριό μου. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι μια συνήθης τακτική από τις αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, θα εκτιμούσα να με ενημερώσουν από πριν ότι υπάρχει θέμα με τις θέσεις της πτήσης ωστε να έχω ηδη σιγουρέψει κι εγώ την πτήση μου με κάποιον τρόπο.

Μειονεκτήματα: "Boarding first of Priority Boarding passes did NOT take place No information on site of the 45 mun delay"
Μειονεκτήματα: "Συχαίνομαι τις εταιρίες που δε σου προσφέρουν ένα ποτήρι νερό και δυστυχώς και η wizzair το κάνει και αυτή"
Πλεονεκτήματα: "By far better than ryanair...cheaper option to dine that airports"
Μειονεκτήματα: "Its low cost.... don’t expect comfortable seats"

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
26-2Δευ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
50€
4-3Δευ
1 στάσηPegasus Airlines
7ώ 25λATH-KUT
54€
25-3Δευ
1 στάσηPegasus Airlines
7ώ 25λATH-KUT
56€
26-2Δευ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
57€
26-2Δευ
1 στάσηPegasus Airlines
13ώ 05λATH-KUT
58€
4-3Δευ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
58€
4-3Δευ
1 στάσηPegasus Airlines
7ώ 25λATH-KUT
61€
3-3Κυρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
64€
28-4Κυρ
1 στάσηWizz Air Abu Dhabi
26ώ 35λATH-KUT
120€
1-5Τετ
1 στάσηWizz Air Abu Dhabi
26ώ 30λATH-KUT
123€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Κουτάισι

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Κουτάισι με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-2Παρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
25-2Κυρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
71€
23-2Παρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
26-2Δευ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
88€
22-2Πεμ
πολλές στάσεις
14ώ 55λATH-KUT
25-2Κυρ
απευθείας
2ώ 55λKUT-ATH
105€
23-2Παρ
απευθείας
2ώ 35λATH-KUT
25-2Κυρ
πολλές στάσεις
5ώ 40λKUT-ATH
108€
22-2Πεμ
πολλές στάσειςPegasus Airlines
14ώ 55λATH-KUT
25-2Κυρ
πολλές στάσειςPegasus Airlines
5ώ 40λKUT-ATH
109€
23-2Παρ
απευθείας
2ώ 35λATH-KUT
25-2Κυρ
πολλές στάσεις
5ώ 40λKUT-ATH
111€
22-2Πεμ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
25-2Κυρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 55λKUT-ATH
114€
23-2Παρ
απευθείας
2ώ 35λATH-KUT
25-2Κυρ
πολλές στάσεις
16ώ 05λKUT-ATH
162€
23-2Παρ
απευθείαςWizz Air
2ώ 35λATH-KUT
26-2Δευ
πολλές στάσειςWizz Air
13ώ 50λKUT-ATH
172€
23-2Παρ
πολλές στάσεις
9ώ 40λATH-KUT
25-2Κυρ
πολλές στάσεις
5ώ 40λKUT-ATH
199€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Κουτάισι Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Κουτάισι (KUT)Γεωργία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Κουτάισι - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

60€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: