Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

ATH - SKG

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 43€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση στις 10-10. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 13.7
Sat 20.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.216.777 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (ATH-SKG)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
07:30 - 08:25ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
18:25 - 19:20SKG-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Fri, 22 Nov - Fri, 29 Nov
10:40 - 11:35ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
22:00 - 22:55SKG-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Thu, 3 Oct - Sat, 5 Oct
10:40 - 11:35ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
22:00 - 22:55SKG-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Thu, 3 Oct - Sat, 5 Oct
07:25 - 08:20ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
21:25 - 22:20SKG-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Wed, 10 Jul - Wed, 17 Jul
07:25 - 08:20ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
22:00 - 22:55SKG-ATH
0ώ 55λαπευθείας
Tue, 23 Jul - Sat, 27 Jul
10:40 - 11:35ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
23:05 - 23:59SKG-ATH
0ώ 54λαπευθείας
Fri, 11 Oct - Sat, 19 Oct
07:00 - 07:55ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
23:05 - 23:59SKG-ATH
0ώ 54λαπευθείας
Sat, 3 Aug - Mon, 5 Aug
21:30 - 22:25ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
23:05 - 23:59SKG-ATH
0ώ 54λαπευθείας
Sat, 3 Aug - Mon, 5 Aug
07:00 - 07:55ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
23:05 - 23:59SKG-ATH
0ώ 54λαπευθείας
112€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Thu, 27 Jun - Fri, 28 Jun
08:00 - 08:55ATH-SKG
0ώ 55λαπευθείας
23:05 - 23:59SKG-ATH
0ώ 54λαπευθείας
117€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Thu, 27 Jun - Thu, 4 Jul

Πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Αν αναζητάτε προσφορά πτήσης Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καλύτερα να φύγετε Τρίτη και όχι Κυριακή, γιατί είναι η φθηνότερη ημέρα. Όταν επιστρέφετε από την περιοχή Θεσσαλονίκη, η φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε είναι Τρίτη και η ακριβότερη είναι Κυριακή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 100€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 139€ και 125€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 3 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 81 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη στην KAYAK ήταν με την Sky Express με 43€. Η Sky Express προτείνει πτήση με επιστροφή από 81€ και η Olympic Air από 100€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Είναι η Aegean Airlines και η Sky Express. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Aegean Airlines, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 55€. Κατά μέσο όρο, η Sky Express προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 14 έως 18 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωση στη Θεσσαλονίκη και μέση διάρκεια πτήσης 0ώ 55λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 16:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 117 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Παρασκευή, που αναχωρεί το 15% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 2 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Business" και "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι συνήθως 0ώ 53λ. Η απόσταση είναι 481 χλμ..

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αθήνα στις 07:00 με ώρα προσγείωσης στη Θεσσαλονίκη στις 07:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αθήνα προς Αθήνα είναι στις 23:45 με ώρα προσγείωσης 00:38.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιανουάριος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

43€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 14% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 19% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

 • Πώς πηγαίνω από τον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης;

  Έχεις εύκολη πρόσβαση από και προς τον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν συχνά λεωφορεία που συνδέουν τον αερολιμένα με το κέντρο της πόλης, αλλά και με τον σταθμό των τρένων. Τα λεωφορεία ξεκινούν από τις αναχωρήσεις στον Τερματικό Σταθμό 1 και τα εισιτήρια τα βγάζεις μέσα στο λεωφορείο από τον οδηγό. Τα δρομολόγια είναι πολύ συχνά και τερματίζουν στα ΚΤΕΛ περνώντας πρώτα από όλη την πόλη και φυσικά, από την πλατεία Αριστοτέλους. Καλό είναι να ελέγξεις την ώρα που φθάνει η πτήση σου για να δεις πότε είναι το επόμενο διαθέσιμο δρομολόγιο.

 • Πόσο απέχουν τα πιο κοντινά ξενοδοχεία και πώς μπορώ να πάω εκεί από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης;

  Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε λιγότερο από 3χλμ απόσταση. Έτσι, σε περίπτωση που η πτήση σου φθάσει αργά από την Αθήνα, έχεις επιλογές σε καταλύματα. Θα βρεις πολλές διαφορετικές τιμές διανυκτέρευσης. Ο καλύτερος τρόπος να πας είναι ένα ταξί που δεν θα κοστίσει πάνω από 10 € περίπου, αλλά και λεωφορεία ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο που σου αφήνουν σε κοντινή απόσταση. Οι τιμές κυμαίνονται από 40-200 € περίπου ανά διανυκτέρευση και ποικίλουν ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση, την ταξιδιωτική περίοδο και το πόσες μέρες πριν θα το κλείσεις.

 • Ποιες αεροπορικές παρέχουν WiFi στα αεροπλάνα τους από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Μόνο η Scoot παρέχει WiFi στην πτήση από την πόλη Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Η Star Alliance είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση.

 • Ποια είναι η καλύτερη αεροπορική για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, η Sky Express ή η Aegean Airlines;

  Οι δύο δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες για τους χρήστες της KAYAK, για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι η Sky Express και η Aegean Airlines. Με μέση τιμή τα 112€ και γενική βαθμολογία 7,4, η Sky Express είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Η Aegean Airlines είναι μια εξίσου καλή επιλογή για την πτήση αυτή, με μέση τιμή τα 130€ και γενική βαθμολογία 8,0.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Θεσσαλονίκη από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Θεσσαλονίκη με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Οι σημαντικότερες συμβουλές της KAYAK για να βρείτε φθηνή πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 61€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 101€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη κάθε μέρα και συνήθως είναι γεμάτες. Αν θέλεις να αποφύγεις την πολυκοσμία μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες Fast Lane για να κάνεις check in χωρίς καθυστερήσεις. Για παράδειγμα, η Sky Express παρέχει αυτήν την υπηρεσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με κόστος περίπου 5-6 €.
 • Αν ταξιδεύεις για δουλειές και θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου στην αναμονή, υπάρχει η πρακτική λύση των Business Lounge. Μπορείς να χαλαρώσεις και να εργαστείς σε έναν ήσυχο και όμορφο χώρο. Η Aegean έχει σύγχρονα Business Lounge και στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία" και στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για όσους πελάτες έχουν την αντίστοιχη κάρτα μέλους ή ταξιδεύουν σε διακεκριμένη θέση.
 • Το Αεροδρόμιο της Αθήνας διαθέτει φιλικούς χώρους και καπνιστήριο πριν από την έξοδο, όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν το ταξίδι σου, αφού το κάπνισμα απαγορεύεται στους άλλους χώρους του αεροδρομίου.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Αερολιμένας Θεσσαλονίκης, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Τρίτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Παρασκευή

Aegean Airlines,Emirates,Kuwait Airways, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Σάββατο

Aegean Airlines,Emirates,Juneyao Airlines, +2 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +3 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Emirates,Olympic Air, +1 ακόμη

Aegean Airlines,Emirates, +2 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

 
Δείτε αληθινές, επαληθευμένες κριτικές πελατών της KAYAK για αεροπορικές με πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Οι βαθμολογίες των αεροπορικών συγκεντρώνονται από όλες τις κριτικές που αφήνουν οι επιβάτες στην KAYAK μετά την πτήση με μια αεροπορική. Η KAYAK δεν εμφανίζει κριτικές που είναι παλαιότερες των 5 ετών. Μάθετε πώς η KAYAK συγκεντρώνει κριτικές.
Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε με ποια αεροπορική θα πετάξετε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη; Στις κριτικές αεροπορικών της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές επαληθευμένων πελατών στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 857 κριτικές
8,5Πλήρωμα
7,8Επιβίβαση
7,4Φαγητό
7,0Διασκέδαση
7,9Άνεση
Κριτικές αεροπορικής

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

2,0 ΜέτριοΣάββας, Ιουν 2024LAX - ATH
Διαβάστε περισσότερα για τις κριτικές της Aegean Airlines

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πάνω από 45 λεπτά. Σε συνδυασμό με την βραδυνή ώρα προκάλεσε αρκετή γκρίνια. Το πλήρωμα αδιάφορο για την δυσφορία των επιβαινόντων, ενδεικτικά σε γενική ενημέρωση από το πλήρωμα καμπίνας ήταν εύκολος αντιληπτό ότι η κυρία που έκανε την ανακοίνωση, για κάποιο λόγο γελούσε. Η δικαιολογία του πιλότου αναφορικά με την καθυστέρηση από 2330 σε 0015 ότι οφείλεται σε καθυστέρηση της προηγούμενης πτήσης, είναι τουλάχιστον άστοχη και αδιάφοροι για τους επιβάτες.

Ειχαμε καθυστερηση. Την πιο πολυ ομως στην παραλαβη αποσκευης. Ακριβως μιση βρα μετα απο την προσγειωση

Καθυστερηση. Και το χειροτερο οτι αργησαν υπερβολικα οι βαλιτσες. Μιση ωρα ακριβως απο την αποβιβαση των επιβατων

Ίσως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας που έχω συναντήσει, ευγένεια, φοβερή εξυπηρέτηση. Απ' τους λίγους που χαίρονται την δουλειά τους.Προσέφεραν με χαρά σε όλους τους επιβαίνοντες το κέρασμα της AEGEAN, μεγάλη διαφήμιση για την εταιρεία και ειδικά για μια μικρή πτήση (Θεσσαλονίκη - Αθήνα)

Πολύ αργή η επιβίβαση με τόσο κόσμο και carry ons που δεν χωρούσαν. Το φαγητό μέτριο. Μπορούσε και καλύτερο

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Θα ήταν καλύτερα αν οι θέσεις θα ήταν πιο άνετες και ξεκούραστες . Ήταν όλα πολυ στριγμωμενα .

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και ας ειναι μικροτερη τιμη εισιτηριου

Φαγητο ενα μπισκοτο δεν θεωρειται. Καλυτερα μην εχεις τιποτα και μικροτερη τιμη εισιτηριου

Δεν θα ήταν καλό να δίνατε ένα καφέ η ένα αναψυκτικό σε μια πτήση που ο άλλος πλήρωνει ένα σωρό χρήματα

Μειονεκτήματα: "Καθυστερημένη άφιξη,60 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα..Κακή ενημέρωση όσον αφορά την καθυστέρηση."

Δυστυχώς προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας εδω και 2μερες για να ρωτήσω για την ακύρωση που είχα κάνει στις 21/8/2023 για την πτήση που είχα προγραμματίσει στις23/8/2023 από Αθηνα-Κεφαλλονιά λόγω της χρέωσης μου που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν ταξίδεψα λόγω κάποιου μικρού ατυχήματος μου. (Μπορώ να προσκόμισω και την ιατρική γνωμάτευση.). Κανένα από τα τηλεφωνήματα μου ούτε τα e-mail μου απαντήθηκαν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο check in της sky.Απαραδεκτη εξυπηρέτηση ενός 'κυριου' και "κυριας",ταλαιπωρία έζησαν το ανήλικο τεκνο 3 ετών και ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα.

Να μην καθυστερούν οι πτήσεις γιατί το τελευταίο διάστημα συνεχώς με καθυστέρηση πετάω

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
10-10Thu
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-SKG
43€
10-10Thu
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-SKG
45€
17-7Wed
απευθείαςSky Express
0ώ 53λATH-SKG
49€
17-10Thu
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 55λATH-SKG
50€
26-11Tue
1 στάσηAegean Airlines
4ώ 10λATH-SKG
53€
3-8Sat
απευθείαςOlympic Air
0ώ 55λATH-SKG
54€
10-10Thu
1 στάση
21ώ 25λATH-SKG
71€
28-6Fri
απευθείαςOlympic Air
0ώ 55λATH-SKG
79€
11-7Thu
1 στάση
6ώ 45λATH-SKG
84€
13-7Sat
1 στάσηWizz Air Malta
4ώ 05λATH-SKG
95€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
16-6Sun
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-SKG
18-6Tue
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
99€
17-6Mon
απευθείαςSky Express
0ώ 53λATH-SKG
18-6Tue
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
102€
15-6Sat
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-SKG
15-6Sat
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
108€
16-6Sun
απευθείαςSky Express
0ώ 55λATH-SKG
18-6Tue
απευθείαςSky Express
0ώ 55λSKG-ATH
109€
17-6Mon
απευθείας
0ώ 53λATH-SKG
22-6Sat
απευθείας
0ώ 55λSKG-ATH
122€
16-6Sun
απευθείαςOlympic Air
0ώ 55λATH-SKG
17-6Mon
απευθείαςOlympic Air
0ώ 54λSKG-ATH
124€
15-6Sat
απευθείας
0ώ 55λATH-SKG
20-6Thu
απευθείας
0ώ 55λSKG-ATH
126€
14-6Fri
απευθείαςOlympic Air
0ώ 55λATH-SKG
18-6Tue
απευθείαςOlympic Air
0ώ 54λSKG-ATH
134€
16-6Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
3ώ 00λATH-SKG
19-6Wed
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 54λSKG-ATH
148€
18-6Tue
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 55λATH-SKG
21-6Fri
απευθείαςAegean Airlines
0ώ 54λSKG-ATH
152€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Θεσσαλονίκη Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προορισμός:

Θεσσαλονίκη (SKG)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

259€
261€
65€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: