Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο από 51€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Αθήνα προς Όσλο με αναχώρηση στις 17-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Παρ 29.3
Παρ 5.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Όσλο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Όσλο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Όσλο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 51.147.420 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Αθήνα προς Όσλο

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
15:40 - 20:15ATH-OSL
5ώ 35λ1 στάση
06:15 - 11:05OSL-ATH
3ώ 50λαπευθείας
Παρ, 17 Μαϊ - Κυρ, 26 Μαϊ
00:20 - 20:55ATH-TRF
21ώ 35λ1 στάση
21:30 - 15:20TRF-ATH
16ώ 50λ1 στάση
136€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 9 Μαϊ - Παρ, 17 Μαϊ
21:30 - 00:25ATH-OSL
3ώ 55λαπευθείας
06:15 - 11:05OSL-ATH
3ώ 50λαπευθείας
Τετ, 17 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
15:30 - 08:55ATH-OSL
18ώ 25λ1 στάση
21:00 - 15:35OSL-ATH
17ώ 35λ1 στάση
Τετ, 13 Μαρ - Κυρ, 7 Απρ
10:55 - 12:50ATH-TRF
26ώ 55λ1 στάση
13:20 - 16:45TRF-ATH
26ώ 25λ1 στάση
Πεμ, 14 Μαρ - Δευ, 18 Μαρ
15:30 - 09:00ATH-OSL
18ώ 30λ1 στάση
21:00 - 15:35OSL-ATH
17ώ 35λ1 στάση
Τετ, 17 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
21:30 - 00:25ATH-OSL
3ώ 55λαπευθείας
06:15 - 11:05OSL-ATH
3ώ 50λαπευθείας
Τετ, 8 Μαϊ - Κυρ, 12 Μαϊ
21:50 - 13:45ATH-OSL
16ώ 55λ1 στάση
14:45 - 03:05OSL-ATH
11ώ 20λ1 στάση
166€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 3 Απρ - Κυρ, 7 Απρ
03:55 - 17:50ATH-OSL
14ώ 55λ1 στάση
11:50 - 03:05OSL-ATH
14ώ 15λ1 στάση
168€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 7 Μαϊ - Κυρ, 12 Μαϊ
10:55 - 12:50ATH-TRF
26ώ 55λ1 στάση
13:20 - 16:45TRF-ATH
26ώ 25λ1 στάση
Πεμ, 14 Μαρ - Δευ, 25 Μαρ

Πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Αθήνα προς Όσλο;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Όσλο
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Αθήνα προς Όσλο είχε κόστος 65€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αθήνα προς το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Όσλο. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 92€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αθήνα-Όσλο;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Αθήνα-Όσλο, είναι καλύτερα να φύγετε Κυριακή και όχι Σάββατο, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Αθήνα, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Παρασκευή και οι πιο ακριβές κάθε Πέμπτη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 182€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 280€ και 279€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Όσλο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Όσλο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 5 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 84 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Όσλο;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, οι καλύτερες προσφορές για την πτήση Αθήνα-Όσλο βρέθηκαν στην Wizz Air Malta (136€) και στην Norwegian (137€). Η Norwegian προσφέρει τη φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης με 51€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Όσλο;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο. Είναι η Aegean Airlines και η Scandinavian Airlines. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Scandinavian Airlines, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 81€. Κατά μέσο όρο, η Aegean Airlines προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Όσλο πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωση στο Όσλο και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 53λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 08:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί, με τις περισσότερες πτήσεις να προσγειώνονται σε Αεροδρόμιο Όσλο. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 3 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 67% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Κυριακή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Όσλο;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχουν 2 επιλογές κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο. Είναι οι κατηγορίες "Οικονομική" και "Prem Economy". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Όσλο;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το δρομολόγιο Αθήνα-Όσλο. Το πιο σύντομο δρομολόγιο διαρκεί 3ώ 50λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

51€
Πτήση από Αθήνα προς Όσλο

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Αθήνα-Όσλο;

  Όσλο: Για να φτάσετε εκεί, θα πετάξετε από το Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος. Θα προσγειωθείτε σε ένα από τα 2 αεροδρόμια του προορισμού Όσλο: Όσλο ή Όσλο Sandefjord.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Όσλο;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο;

  Οι SkyTeam, και Star Alliance είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Αθήνα-Όσλο, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Όσλο;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Όσλο από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Όσλο με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Όσλο;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Όσλο από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Όσλο;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Όσλο, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Όσλο

Δευτέρα

Aegean Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Norwegian

Τρίτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Aegean Airlines,Norwegian,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Norwegian, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Norwegian

Norwegian

Κυριακή

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Όσλο to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Norwegian

Τρίτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Aegean Airlines,Norwegian,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Norwegian, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Norwegian

Norwegian

Κυριακή

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
17-4Τετ
απευθείαςNorwegian
3ώ 55λATH-OSL
51€
17-4Τετ
1 στάσηAir Serbia
5ώ 45λATH-OSL
73€
28-3Πεμ
1 στάσηWizz Air
26ώ 55λATH-TRF
78€
17-4Τετ
2 στάσεις
18ώ 25λATH-OSL
80€
17-4Τετ
2 στάσεις
18ώ 25λATH-OSL
81€
27-3Τετ
1 στάσηKLM
16ώ 15λATH-OSL
96€
25-3Δευ
2 στάσειςWizz Air
27ώ 40λATH-TRF
101€
4-4Πεμ
1 στάσηWizz Air Malta
21ώ 35λATH-TRF
102€
28-3Πεμ
1 στάσηKLM
16ώ 15λATH-OSL
119€
4-7Πεμ
1 στάσηWizz Air Malta
21ώ 35λATH-TRF
179€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Όσλο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Όσλο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
3-3Κυρ
πολλές στάσεις
5ώ 25λATH-OSL
6-3Τετ
πολλές στάσεις
14ώ 40λOSL-ATH
319€
3-3Κυρ
πολλές στάσεις
5ώ 25λATH-OSL
6-3Τετ
πολλές στάσεις
13ώ 20λOSL-ATH
321€
3-3Κυρ
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 25λATH-OSL
7-3Πεμ
πολλές στάσειςAir Serbia
16ώ 35λOSL-ATH
326€
3-3Κυρ
πολλές στάσεις
5ώ 25λATH-OSL
7-3Πεμ
απευθείας
3ώ 50λOSL-ATH
327€
28-2Τετ
πολλές στάσεις
22ώ 00λATH-OSL
6-3Τετ
πολλές στάσεις
29ώ 45λOSL-ATH
347€
28-2Τετ
πολλές στάσεις
22ώ 00λATH-OSL
6-3Τετ
πολλές στάσεις
13ώ 20λOSL-ATH
353€
28-2Τετ
πολλές στάσεις
8ώ 50λATH-TRF
6-3Τετ
πολλές στάσεις
5ώ 55λTRF-ATH
407€
28-2Τετ
πολλές στάσεις
9ώ 05λATH-OSL
6-3Τετ
πολλές στάσεις
10ώ 55λOSL-ATH
512€
28-2Τετ
πολλές στάσειςAir France
8ώ 50λATH-TRF
6-3Τετ
πολλές στάσειςAir France
30ώ 15λTRF-ATH
774€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Όσλο Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Όσλο - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: