Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ από 58€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 7-5. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τρι 26.3
Τρι 2.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ντίσελντορφ

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Ντίσελντορφ.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Αθήνα Ντίσελντορφ.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.754.596 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Αθήνα προς Ντίσελντορφ

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Αθήνα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
04:30 - 08:50ATH-DUS
5ώ 20λ1 στάση
20:35 - 14:45DUS-ATH
17ώ 10λ1 στάση
Παρ, 12 Απρ - Τρι, 23 Απρ
16:20 - 08:50ATH-DUS
17ώ 30λ1 στάση
20:35 - 03:15DUS-ATH
5ώ 40λ1 στάση
Πεμ, 18 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
04:30 - 08:50ATH-DUS
5ώ 20λ1 στάση
11:15 - 15:15DUS-ATH
3ώ 00λαπευθείας
Παρ, 12 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
04:30 - 08:50ATH-DUS
5ώ 20λ1 στάση
05:50 - 09:50DUS-ATH
3ώ 00λαπευθείας
Παρ, 19 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
10:35 - 12:50ATH-DUS
3ώ 15λαπευθείας
11:15 - 15:15DUS-ATH
3ώ 00λαπευθείας
Παρ, 12 Απρ - Κυρ, 21 Απρ
17:40 - 08:30ATH-DUS
15ώ 50λ1 στάση
20:25 - 13:50DUS-ATH
16ώ 25λ1 στάση
Δευ, 11 Μαρ - Παρ, 15 Μαρ
15:20 - 22:15ATH-DUS
7ώ 55λ1 στάση
14:05 - 02:30DUS-ATH
11ώ 25λ1 στάση
189€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 7 Μαρ - Δευ, 11 Μαρ
15:35 - 09:30ATH-DUS
18ώ 55λ1 στάση
14:05 - 02:30DUS-ATH
11ώ 25λ1 στάση
192€Turkish Airlines
Βρείτε προσφορά
Κυρ, 10 Μαρ - Πεμ, 14 Μαρ
10:35 - 12:50ATH-DUS
3ώ 15λαπευθείας
19:15 - 23:15DUS-ATH
3ώ 00λαπευθείας
Παρ, 12 Απρ - Δευ, 22 Απρ
14:40 - 19:05ATH-DUS
5ώ 25λ1 στάση
18:30 - 00:35DUS-ATH
5ώ 05λ1 στάση
Πεμ, 7 Μαρ - Κυρ, 10 Μαρ

Πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Ντίσελντορφ
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Αθήνα προς Ντίσελντορφ είχε κόστος 68€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αθήνα προς το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε από Αθήνα προς Κολωνία. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 150€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Για την πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ, είναι καλύτερα να φύγετε Πέμπτη και όχι Σάββατο, για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Για να επιστρέψετε στον προορισμό Αθήνα, οι καλύτερες τιμές είναι κάθε Πέμπτη και οι πιο ακριβές κάθε Κυριακή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 194€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 311€ και 277€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αθήνα προς Αθήνα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αθήνα προς Ντίσελντορφ, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 88 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντίσελντορφ;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ στην KAYAK ήταν με την Air Serbia με 58€. Η Air Serbia προτείνει πτήση με επιστροφή από 127€ και η Sky Express από 174€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Αθήνα-Ντίσελντορφ;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ.
Υπάρχουν 3 αεροπορικές που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ. Είναι οι: Aegean Airlines, Eurowings και Sky Express. Από όλες τις αεροπορικές που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο, η Eurowings προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, στα 68€ για πτήση απλής μετάβασης. Κατά μέσο όρο, η Sky Express προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Αθήνα-Ντίσελντορφ πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 2 έως 3 απευθείας πτήσεις από Αθήνα με προσγείωση στο Ντίσελντορφ και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 15λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 09:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί, με τις περισσότερες πτήσεις να προσγειώνονται σε Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 18 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 17% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Σάββατο.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Αθήνα-Ντίσελντορφ;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ;

Στην πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ περιλαμβάνεται τουλάχιστον μία στάση, γιατί δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. Η πιο σύντομη πτήση διαρκεί 3ώ 10λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

58€
Πτήση από Αθήνα προς Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αθήνα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ;

  Όταν πετάτε από τον προορισμό Αθήνα, θα χρησιμοποιήσετε το Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος. Θα προσγειωθείτε σε ένα από τα εξής αεροδρόμια: Ντίσελντορφ Duesseldorf Intl ή Ντίσελντορφ Weeze.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Αθήνα-Ντίσελντορφ, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ντίσελντορφ από Αθήνα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Ντίσελντορφ με μια αεροπορική και πίσω προς Αθήνα με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Αθήνα προς Ντίσελντορφ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ντίσελντορφ από Αθήνα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος-Ντίσελντορφ;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος προς Ντίσελντορφ, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Ντίσελντορφ

Δευτέρα

Aegean Airlines,Sky Express

Aegean Airlines,Sky Express

Τρίτη

Aegean Airlines,Eurowings

Aegean Airlines,Eurowings

Τετάρτη

Aegean Airlines,Sky Express

Aegean Airlines,Sky Express

Πέμπτη

Aegean Airlines,Eurowings

Aegean Airlines,Eurowings

Παρασκευή

Aegean Airlines,Sky Express

Aegean Airlines,Sky Express

Σάββατο

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Κυριακή

Aegean Airlines,Eurowings,Sky Express

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ντίσελντορφ to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Sky Express

Aegean Airlines,Sky Express

Τρίτη

Aegean Airlines,Eurowings

Aegean Airlines,Eurowings

Τετάρτη

Aegean Airlines,Sky Express

Aegean Airlines,Sky Express

Πέμπτη

Aegean Airlines,Eurowings

Aegean Airlines,Eurowings

Παρασκευή

Aegean Airlines,Sky Express

Aegean Airlines,Sky Express

Σάββατο

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Κυριακή

Aegean Airlines,Eurowings,Sky Express

Aegean Airlines,Eurowings, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Αθήνα προς Αθήνα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
7-5Τρι
1 στάσηAir Serbia
16ώ 50λATH-DUS
58€
7-3Πεμ
απευθείαςEurowings
3ώ 15λATH-DUS
79€
24-4Τετ
απευθείαςSky Express
3ώ 15λATH-DUS
84€
13-3Τετ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 15λATH-DUS
91€
6-3Τετ
1 στάσηPegasus Airlines
6ώ 20λATH-DUS
93€
25-3Δευ
απευθείαςSky Express
3ώ 15λATH-DUS
104€
13-3Τετ
1 στάσηPegasus Airlines
6ώ 20λATH-DUS
104€
24-4Τετ
1 στάση
24ώ 20λATH-DUS
105€
10-7Τετ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 10λATH-DUS
108€
29-7Δευ
1 στάση
5ώ 55λATH-DUS
111€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Αθήνα προς Ντίσελντορφ

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
1-3Παρ
πολλές στάσεις
5ώ 20λATH-DUS
5-3Τρι
πολλές στάσεις
15ώ 25λDUS-ATH
249€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
5ώ 20λATH-DUS
5-3Τρι
πολλές στάσεις
21ώ 50λDUS-ATH
380€
1-3Παρ
πολλές στάσεις
5ώ 20λATH-DUS
5-3Τρι
απευθείας
3ώ 00λDUS-ATH
414€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Αθήνα - Ντίσελντορφ Πτήσεις

Αναχώρηση:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ντίσελντορφ - Αθήνα

Κατηγορίες θέσης:

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: