Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Όσλο προς Χανιά από 117€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Όσλο προς Χανιά με αναχώρηση στις 1-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 13.7
Σαβ 20.7

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Χανιά

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Όσλο Χανιά.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Όσλο Χανιά.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 44.216.777 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Όσλο προς Όσλο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
17:00 - 11:00OSL-CHQ
17ώ 00λ1 στάση
17:50 - 21:00CHQ-OSL
4ώ 10λαπευθείας
Σαβ, 24 Αυγ - Σαβ, 7 Σεπ
05:50 - 11:00OSL-CHQ
4ώ 10λαπευθείας
23:59 - 10:45CHQ-OSL
11ώ 46λ1 στάση
Κυρ, 18 Αυγ - Κυρ, 25 Αυγ
07:10 - 19:00OSL-CHQ
10ώ 50λ1 στάση
19:50 - 10:20CHQ-OSL
15ώ 30λ1 στάση
174€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 24 Αυγ - Σαβ, 7 Σεπ
16:55 - 22:00OSL-CHQ
4ώ 05λαπευθείας
23:00 - 02:10CHQ-OSL
4ώ 10λαπευθείας
175€Scandinavian Airlines
Βρείτε προσφορά
Σαβ, 24 Αυγ - Σαβ, 7 Σεπ
11:30 - 18:55OSL-CHQ
6ώ 25λ1 στάση
06:00 - 10:45CHQ-OSL
5ώ 45λ1 στάση
227€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 14 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
07:40 - 20:00OSL-CHQ
11ώ 20λ1 στάση
20:00 - 23:20CHQ-OSL
4ώ 20λαπευθείας
Σαβ, 24 Αυγ - Σαβ, 14 Σεπ
22:10 - 11:45OSL-CHQ
12ώ 35λ1 στάση
23:15 - 20:05CHQ-OSL
21ώ 50λ1 στάση
Δευ, 24 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
11:30 - 18:55OSL-CHQ
6ώ 25λ1 στάση
06:00 - 10:45CHQ-OSL
5ώ 45λ1 στάση
268€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 9 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
09:05 - 19:40TRF-CHQ
9ώ 35λ3 στάσεις
20:40 - 12:20CHQ-TRF
16ώ 40λ2 στάσεις
Πεμ, 19 Σεπ - Πεμ, 26 Σεπ
09:05 - 09:40TRF-CHQ
23ώ 35λ3 στάσεις
10:50 - 15:05CHQ-TRF
29ώ 15λ3 στάσεις
Κυρ, 18 Αυγ - Κυρ, 25 Αυγ

Πτήσεις από Όσλο προς Χανιά - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Όσλο προς Όσλο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά είναι ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 216€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 429€ και 416€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Όσλο προς Χανιά;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Όσλο προς Όσλο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Όσλο προς Χανιά, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 88 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Όσλο-Χανιά;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 72 ώρες, το φθηνότερο εισιτήριο απλής μετάβασης για την πτήση Όσλο-Χανιά στην KAYAK ήταν με την Wizz Air με 118€. Η Scandinavian Airlines προτείνει πτήση με επιστροφή από 174€ και η Aegean Airlines από 227€.

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Όσλο-Χανιά;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Όσλο προς Χανιά. Είναι η Norwegian και η Scandinavian Airlines. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Norwegian, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 236€. Κατά μέσο όρο, η Norwegian προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Όσλο-Χανιά πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Όσλο με προσγείωση στα Χανιά και μέση διάρκεια πτήσης 4ώ 08λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 13 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Κυριακή, που αναχωρεί το 15% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Πόσο διαρκεί η πτήση Όσλο-Χανιά;

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για το δρομολόγιο Όσλο-Χανιά. Το πιο σύντομο δρομολόγιο διαρκεί 4ώ 00λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

117€
Πτήση από Όσλο Sandefjord προς Χανιά

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Όσλο προς Χανιά

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Όσλο προς Όσλο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Όσλο προς Χανιά

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Όσλο-Χανιά;

  Ο προορισμός Όσλο εξυπηρετείται από 2 μεγάλα αεροδρόμια, ενώ στον προορισμό Χανιά υπάρχει μόνο 1 βασικό αεροδρόμιο. Όσλο: Για να φύγετε, θα πετάξετε από ένα από τα εξής αεροδρόμια: Όσλο ή Όσλο Sandefjord. Θα προσγειωθείτε στο Χανιά Αερολιμένας Χανίων.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Όσλο προς Χανιά;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Όσλο προς Χανιά;

  Οι Star Alliance, και oneworld είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Όσλο-Χανιά, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Όσλο προς Χανιά;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Χανιά από Όσλο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Χανιά με μια αεροπορική και πίσω προς Όσλο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Όσλο προς Χανιά;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Χανιά από Όσλο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Όσλο-Χανιά Αερολιμένας Χανίων;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Όσλο προς Αερολιμένας Χανίων, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Όσλο to Χανιά Αερολιμένας Χανίων

Δευτέρα

Norwegian

Norwegian

Τρίτη

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Πέμπτη

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Σάββατο

Norwegian

Norwegian

Κυριακή

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Χανιά Αερολιμένας Χανίων to Όσλο

Δευτέρα

Norwegian

Norwegian

Τρίτη

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Πέμπτη

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Σάββατο

Norwegian

Norwegian

Κυριακή

Norwegian,Scandinavian Airlines

Norwegian,Scandinavian Airlines

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Όσλο προς Χανιά

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Όσλο προς Όσλο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
1-7Δευ
1 στάση
23ώ 30λTRF-CHQ
117€
26-9Πεμ
1 στάσηWizz Air
18ώ 35λTRF-CHQ
118€
19-7Παρ
1 στάσηNorwegian
21ώ 55λOSL-CHQ
141€
19-6Τετ
1 στάσηAir Serbia
11ώ 30λOSL-CHQ
161€
19-6Τετ
1 στάσηAir Serbia
11ώ 30λOSL-CHQ
162€
19-7Παρ
απευθείαςNorwegian
4ώ 10λOSL-CHQ
202€
10-7Τετ
1 στάσηScandinavian Airlines
18ώ 00λTRF-CHQ
209€
18-6Τρι
1 στάσηScandinavian Airlines
9ώ 20λTRF-CHQ
226€
11-7Πεμ
3 στάσειςFinnair
9ώ 35λTRF-CHQ
250€
10-7Τετ
2 στάσειςFinnair
12ώ 10λTRF-CHQ
260€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Όσλο προς Χανιά

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Όσλο προς Χανιά με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
18-6Τρι
πολλές στάσεις
18ώ 50λOSL-CHQ
25-6Τρι
απευθείας
4ώ 20λCHQ-OSL
192€
15-6Σαβ
απευθείαςScandinavian Airlines
4ώ 05λOSL-CHQ
22-6Σαβ
απευθείαςScandinavian Airlines
4ώ 10λCHQ-OSL
201€
18-6Τρι
πολλές στάσεις
18ώ 50λOSL-CHQ
2-7Τρι
απευθείας
4ώ 20λCHQ-OSL
204€
16-6Κυρ
πολλές στάσεις
9ώ 40λTRF-CHQ
24-6Δευ
πολλές στάσεις
19ώ 05λCHQ-TRF
209€
18-6Τρι
απευθείαςNorwegian
4ώ 10λOSL-CHQ
25-6Τρι
απευθείαςNorwegian
4ώ 20λCHQ-OSL
248€
15-6Σαβ
απευθείαςWideroe
4ώ 05λTRF-CHQ
22-6Σαβ
απευθείαςWideroe
4ώ 10λCHQ-TRF
261€
18-6Τρι
απευθείαςNorwegian
4ώ 10λOSL-CHQ
2-7Τρι
απευθείαςNorwegian
4ώ 20λCHQ-OSL
270€
18-6Τρι
πολλές στάσειςFinnair
12ώ 15λTRF-CHQ
4-7Πεμ
πολλές στάσειςFinnair
16ώ 40λCHQ-TRF
504€
18-6Τρι
πολλές στάσειςFinnair
12ώ 15λTRF-CHQ
4-7Πεμ
πολλές στάσειςFinnair
19ώ 25λCHQ-TRF
516€
15-6Σαβ
πολλές στάσειςAegean Airlines
15ώ 20λOSL-CHQ
23-6Κυρ
πολλές στάσειςAegean Airlines
14ώ 05λCHQ-OSL
545€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Χανιά

Προορισμός:

Χανιά (CHQ)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: