Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα από 74€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 10-4. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Thu 28.3
Thu 4.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Αθήνα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Όσλο Αθήνα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Όσλο Αθήνα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.103.318 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals από Όσλο προς Αθήνα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Όσλο προς Όσλο με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
21:00 - 15:35OSL-ATH
17ώ 35λ1 στάση
15:40 - 09:00ATH-OSL
18ώ 20λ1 στάση
Sun, 2 Jun - Sun, 9 Jun
08:40 - 13:05OSL-ATH
27ώ 25λ1 στάση
21:30 - 00:25ATH-OSL
3ώ 55λαπευθείας
Mon, 15 Apr - Wed, 24 Apr
15:00 - 19:50OSL-ATH
3ώ 50λαπευθείας
21:30 - 00:25ATH-OSL
3ώ 55λαπευθείας
Mon, 15 Apr - Wed, 24 Apr
06:35 - 21:10OSL-ATH
13ώ 35λ1 στάση
15:45 - 22:05ATH-OSL
7ώ 20λ1 στάση
Mon, 15 Apr - Thu, 18 Apr
13:05 - 21:10OSL-ATH
7ώ 05λ1 στάση
13:35 - 14:15ATH-OSL
25ώ 40λ1 στάση
Mon, 15 Apr - Thu, 18 Apr
10:35 - 17:30TRF-ATH
5ώ 55λ1 στάση
16:40 - 10:00ATH-TRF
18ώ 20λ1 στάση
158€Wizz Air Malta
Βρείτε προσφορά
Fri, 15 Mar - Wed, 20 Mar
06:25 - 00:45OSL-ATH
17ώ 20λ1 στάση
20:10 - 13:15ATH-OSL
18ώ 05λ2 στάσεις
Sat, 20 Apr - Tue, 30 Apr
13:05 - 22:45OSL-ATH
8ώ 40λ2 στάσεις
15:45 - 22:05ATH-OSL
7ώ 20λ1 στάση
Mon, 15 Apr - Thu, 18 Apr
06:25 - 16:00OSL-ATH
8ώ 35λ1 στάση
16:50 - 19:30ATH-OSL
51ώ 40λ2 στάσεις
Mon, 15 Apr - Thu, 18 Apr
16:00 - 20:50OSL-ATH
3ώ 50λαπευθείας
21:30 - 00:25ATH-OSL
3ώ 55λαπευθείας
Wed, 24 Apr - Wed, 1 May

Πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση από Όσλο προς Αθήνα;

Η χαμηλότερη τιμή πτήσεων που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες μετά από αναζήτηση στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις απλής μετάβασης από Όσλο προς Αθήνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το φθηνότερο δρομολόγιο για πτήση απλής μετάβασης από Όσλο προς Αθήνα είχε κόστος 76€ και ήταν από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Όσλο προς το αεροδρόμιο Αθήνα. Κατά μέσο όρο, θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αν πετάξετε με αυτό το δρομολόγιο. Η μέση τιμή της πτήσης επιστροφής για αυτό το δρομολόγιο είναι 74€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για την πτήση Όσλο-Αθήνα;

Η μέση τιμή για όλες τις πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα που έγινε κλικ στην KAYAK για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Αν αναζητάτε προσφορά πτήσης Όσλο-Αθήνα, καλύτερα να φύγετε Παρασκευή και όχι Πέμπτη, γιατί είναι η φθηνότερη ημέρα. Όταν επιστρέφετε από την περιοχή Αθήνα, η φθηνότερη ημέρα για να πετάξετε είναι Κυριακή και η ακριβότερη είναι Σάββατο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Όσλο προς Όσλο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα είναι ο Ιανουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 197€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 380€ και 306€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Όσλο προς Αθήνα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Όσλο προς Όσλο, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Όσλο προς Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 εβδομάδα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 48 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Όσλο-Αθήνα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Όσλο-Αθήνα βρέθηκαν στην Air Serbia (74€) και την Norwegian (79€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην Air Serbia (146€) και την Norwegian (149€).

Ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις Όσλο-Αθήνα;

Τα δεδομένα αεροπορικών και τιμών συγκεντρώνονται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα.
Υπάρχουν 2 αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα. Είναι η Aegean Airlines και η Scandinavian Airlines. Η φθηνότερη αεροπορική για αυτό το δρομολόγιο είναι η Scandinavian Airlines, με την καλύτερη προσφορά για πτήση απλής μετάβασης στα 155€. Κατά μέσο όρο, η Scandinavian Airlines προσφέρει τις καλύτερες τιμές για αυτό το δρομολόγιο.

Πόσες πτήσεις Όσλο-Αθήνα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 2 απευθείας πτήσεις από Όσλο με προσγείωση σε Αθήνα και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 50λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 12:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 3 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Πέμπτη, που αναχωρεί το 67% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Κυριακή.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Όσλο-Αθήνα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Όσλο-Αθήνα;

Στην πτήση Όσλο-Αθήνα περιλαμβάνεται τουλάχιστον μία στάση, γιατί δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. Η πιο σύντομη πτήση διαρκεί 3ώ 45λ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

74€
Πτήση από Όσλο προς Αθήνα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Όσλο προς Όσλο με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Όσλο-Αθήνα;

  Ο προορισμός Όσλο έχει 2 μεγάλα αεροδρόμια: Όσλο και Όσλο Sandefjord. Το Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον προορισμό Αθήνα. Θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές αν πετάξετε από το Όσλο.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Όσλο προς Αθήνα;

  Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα;

  Οι Star Alliance, και SkyTeam είναι αεροπορικές συμμαχίες που εκτελούν την πτήση Όσλο-Αθήνα, με την Star Alliance να είναι η πιο δημοφιλής για αυτό το δρομολόγιο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Όσλο προς Αθήνα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Αθήνα από Όσλο θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Αθήνα με μια αεροπορική και πίσω προς Όσλο με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Όσλο προς Αθήνα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Αθήνα από Όσλο έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Όσλο-Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Όσλο προς Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Όσλο to Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Δευτέρα

Aegean Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Norwegian

Τρίτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Aegean Airlines,Norwegian,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Norwegian, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Norwegian

Norwegian

Κυριακή

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος to Όσλο

Δευτέρα

Aegean Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Norwegian

Τρίτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Τετάρτη

Aegean Airlines,Norwegian,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Norwegian, +1 ακόμη

Πέμπτη

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines

Παρασκευή

Aegean Airlines

Aegean Airlines

Σάββατο

Norwegian

Norwegian

Κυριακή

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines,Norwegian

Aegean Airlines,Scandinavian Airlines, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Όσλο προς Όσλο που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
10-4Wed
1 στάσηAir Serbia
5ώ 15λOSL-ATH
74€
18-7Thu
1 στάσηAir Serbia
16ώ 30λOSL-ATH
76€
14-4Sun
2 στάσεις
50ώ 00λTRF-ATH
78€
14-4Sun
απευθείαςNorwegian
3ώ 50λOSL-ATH
79€
15-4Mon
3 στάσεις
26ώ 15λTRF-ATH
80€
15-4Mon
απευθείαςNorwegian
3ώ 50λOSL-ATH
83€
10-4Wed
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 45λOSL-ATH
86€
4-3Mon
1 στάσηWizz Air
26ώ 25λTRF-ATH
89€
7-3Thu
1 στάσηAegean Airlines
5ώ 15λOSL-ATH
116€
4-3Mon
2 στάσειςWizz Air
41ώ 05λTRF-ATH
136€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Όσλο προς Αθήνα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
29-2Thu
πολλές στάσεις
24ώ 00λTRF-ATH
7-3Thu
πολλές στάσεις
26ώ 55λATH-TRF
260€
1-3Fri
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 25λOSL-ATH
3-3Sun
πολλές στάσειςAir Serbia
5ώ 25λATH-OSL
290€
28-2Wed
πολλές στάσεις
7ώ 30λOSL-ATH
29-2Thu
πολλές στάσεις
16ώ 35λATH-OSL
304€
28-2Wed
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 55λOSL-ATH
1-3Fri
πολλές στάσειςLufthansa
10ώ 25λATH-OSL
305€
28-2Wed
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 55λOSL-ATH
1-3Fri
πολλές στάσειςLufthansa
18ώ 10λATH-OSL
389€
1-3Fri
πολλές στάσειςSWISS
12ώ 00λOSL-ATH
3-3Sun
πολλές στάσειςSWISS
30ώ 35λATH-OSL
422€
1-3Fri
πολλές στάσειςKLM
5ώ 55λTRF-ATH
4-3Mon
πολλές στάσειςKLM
12ώ 40λATH-TRF
515€
1-3Fri
πολλές στάσειςSWISS
48ώ 50λOSL-ATH
3-3Sun
πολλές στάσειςSWISS
30ώ 35λATH-OSL
531€
1-3Fri
πολλές στάσειςAegean Airlines
8ώ 10λOSL-ATH
3-3Sun
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 55λATH-OSL
556€
1-3Fri
πολλές στάσειςKLM
5ώ 55λTRF-ATH
3-3Sun
πολλές στάσειςKLM
12ώ 40λATH-TRF
621€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Αθήνα

Προορισμός:

Αθήνα (ATH)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Αθήνα - Όσλο

Κατηγορίες θέσης: