Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

AMS - PVK

Βρείτε φθηνές πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα από 135€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα με αναχώρηση στις 4-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 11.5
Σαβ 18.5

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Πρέβεζα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Άμστερνταμ Πρέβεζα.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Άμστερνταμ Πρέβεζα.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 46.099.007 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα (AMS-PVK)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Άμστερνταμ προς Άμστερνταμ με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
07:05 - 21:05AMS-PVK
13ώ 00λ1 στάση
09:00 - 22:30PVK-AMS
14ώ 30λ1 στάση
Τρι, 18 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
05:15 - 09:10AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
10:55 - 13:00PVK-AMS
3ώ 05λαπευθείας
Τρι, 2 Ιουλ - Πεμ, 4 Ιουλ
07:05 - 21:05AMS-PVK
13ώ 00λ1 στάση
09:50 - 11:55PVK-AMS
3ώ 05λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
05:10 - 09:05AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
09:50 - 11:55PVK-AMS
3ώ 05λαπευθείας
Τρι, 18 Ιουν - Δευ, 1 Ιουλ
16:30 - 20:25AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
09:40 - 11:45PVK-AMS
3ώ 05λαπευθείας
Πεμ, 13 Ιουν - Παρ, 21 Ιουν
05:45 - 09:40AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
09:50 - 11:55PVK-AMS
3ώ 05λαπευθείας
Κυρ, 7 Ιουλ - Δευ, 15 Ιουλ
16:30 - 20:25AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
19:40 - 08:15PVK-AMS
13ώ 35λ1 στάση
Πεμ, 13 Ιουν - Παρ, 21 Ιουν
06:15 - 10:10AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
10:55 - 13:00PVK-AMS
3ώ 05λαπευθείας
Πεμ, 18 Ιουλ - Πεμ, 25 Ιουλ
16:30 - 20:25AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
13:00 - 19:40PVK-AMS
7ώ 40λ2 στάσεις
Πεμ, 13 Ιουν - Παρ, 21 Ιουν
06:15 - 10:10AMS-PVK
2ώ 55λαπευθείας
11:45 - 21:00PVK-AMS
10ώ 15λ1 στάση
Πεμ, 18 Ιουλ - Πεμ, 25 Ιουλ

Πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Άμστερνταμ προς Άμστερνταμ, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 1 ημέρα πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Άμστερνταμ-Πρέβεζα;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, τα φθηνότερα εισιτήρια απλής μετάβασης για την πτήση Άμστερνταμ-Πρέβεζα βρέθηκαν στην Transavia (135€) και την easyJet (339€), ενώ τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή βρέθηκαν στην easyJet (198€) και την Transavia (237€).

Πόσες πτήσεις Άμστερνταμ-Πρέβεζα πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Πραγματοποιείται έως 1 απευθείας πτήση ανά ημέρα από Άμστερνταμ με προσγείωσησε Πρέβεζα και μέση διάρκεια πτήσης 2ώ 55λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 05:00 και οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 5 πτήσεις.

Ποιες επιλογές κατηγορίας θέσης υπάρχουν για πτήσεις Άμστερνταμ-Πρέβεζα;

Η μέση τιμή των πτήσεων για κάθε κατηγορία θέσης για το δρομολόγιο, που βρήκαν οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη επιλογή κατηγορίας θέσης για το δρομολόγιο, η οποία είναι η "Οικονομική". Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στην KAYAK για να βρείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα για όλες τους ναύλους θέσεων, που διαφέρουν ανά αεροπορική εταιρεία.

Πόσο διαρκεί η πτήση Άμστερνταμ-Πρέβεζα;

Μια απευθείας πτήση για τον προορισμό Πρέβεζα θα διαρκέσει περίπου 2ώ 55λ για να διανύσει την απόσταση των 3.105 χλμ. από την περιοχή Άμστερνταμ.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Άμστερνταμ στις 05:00 με ώρα προσγείωσης σε Πρέβεζα στις 08:55.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Άμστερνταμ προς Άμστερνταμ είναι στις 17:10 με ώρα προσγείωσης 21:05.

Χρήσιμες πληροφορίες

Φθηνότερη πτήση

135€
Πτήση από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Άμστερνταμ προς Άμστερνταμ με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις - Πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα

 • Ποια αεροδρόμια θα χρησιμοποιώ στην πτήση Άμστερνταμ-Πρέβεζα;

  Για να επισκεφτείτε τον προορισμό Πρέβεζα, θα πετάξετε από το Άμστερνταμ Schiphol και θα προσγειωθείτε στο Πρέβεζα Ακτίου.

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά την πτήση από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Άμστερνταμ προς Πρέβεζα είναι το Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

  Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα κάθε στην Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και Σάββατο.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Πρέβεζα από Άμστερνταμ θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς Πρέβεζα με μια αεροπορική και πίσω προς Άμστερνταμ με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Πρέβεζα από Άμστερνταμ έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Άμστερνταμ Schiphol-Πρέβεζα Ακτίου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Schiphol προς Ακτίου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Άμστερνταμ Schiphol to Πρέβεζα Ακτίου

Δευτέρα

Transavia

Transavia

Τρίτη

Transavia

Transavia

Πέμπτη

Transavia

Transavia

Παρασκευή

Transavia

Transavia

Σάββατο

TUI Nederland,Transavia

TUI Nederland,Transavia

Κυριακή

Transavia

Transavia

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Πρέβεζα Ακτίου to Άμστερνταμ Schiphol

Δευτέρα

TUI Nederland,Transavia

TUI Nederland,Transavia

Τρίτη

Transavia

Transavia

Πέμπτη

Transavia

Transavia

Παρασκευή

Transavia

Transavia

Σάββατο

Transavia

Transavia

Κυριακή

Transavia

Transavia

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Άμστερνταμ προς Πρέβεζα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Άμστερνταμ προς Άμστερνταμ που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
4-7Πεμ
απευθείαςTransavia
2ώ 55λAMS-PVK
135€
4-7Πεμ
1 στάση
17ώ 30λAMS-PVK
244€
30-4Τρι
2 στάσεις
26ώ 45λAMS-PVK
270€
30-4Τρι
1 στάση
22ώ 25λAMS-PVK
279€
30-4Τρι
3 στάσεις
26ώ 45λAMS-PVK
287€
2-5Πεμ
απευθείαςTransavia
2ώ 55λAMS-PVK
304€
2-5Πεμ
2 στάσειςeasyJet
46ώ 25λAMS-PVK
339€
2-5Πεμ
3 στάσειςeasyJet
46ώ 15λAMS-PVK
356€
4-7Πεμ
2 στάσειςSWISS
19ώ 40λAMS-PVK
517€
26-4Παρ
1 στάσηBritish Airways
24ώ 10λAMS-PVK
646€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Άμστερνταμ - Πρέβεζα Πτήσεις

Αναχώρηση:

Άμστερνταμ (AMS)Ολλανδία

Προορισμός:

Πρέβεζα (PVK)Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης: