Πολιτική υπεύθυνης δημοσιοποίησης

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών μας. Εάν πιστεύετε ότι έχετε ανακαλύψει μια ευπάθεια ασφάλειας στον ιστότοπο ή τις εφαρμογές μας, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε ενημερώνοντάς μας. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιδείξετε υπευθυνότητα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εξετάσουμε και να διορθώσουμε την ευπάθεια εγκαίρως, προτού την ανακοινώσουμε δημόσια. Θέτουμε σε υψηλή προτεραιότητα τις αναφορές για ευπάθειες ασφαλείας. Θα διασταυρώσουμε και θα διορθώσουμε την ευπάθεια σύμφωνα με τη δέσμευσή μας στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Χρειάζεται να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία για να μας βοηθήσετε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τα ζητήματα που εντοπίσατε:

  • Περιγράψτε την ευπάθεια (π.χ., XSS στη σελίδα αποτελεσμάτων ξενοδοχείων) που εντοπίσατε και, αν είναι δυνατόν, καθοδηγήστε μας για να την αναπαραγάγουμε.
  • Πείτε μας για το περιβάλλον χρήστη σας (π.χ. προϊόν και έκδοση προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, πλατφόρμα εφαρμογής για κινητά, έκδοση εφαρμογής, μοντέλο συσκευής).
  • Εάν μπορείτε, επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης.
  • Στείλτε όλες τις πληροφορίες στη διεύθυνση vulnerability-report@kayak.com.

Εξαιρέσεις από την παρούσα Πολιτική

Η ομάδα Υποστήριξης Πελατών μας διαχειρίζεται γενικές ερωτήσεις που αφορούν την KAYAK. Για απορίες, σχόλια ή για να μας πείτε τη γνώμη σας, κάντε κλικ εδώ.