Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών μας. Εάν πιστεύετε ότι έχετε ανακαλύψει μια ευπάθεια ασφάλειας στον ιστότοπο ή τις εφαρμογές μας, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε ενημερώνοντάς μας. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιδείξετε υπευθυνότητα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εξετάσουμε και να διορθώσουμε την ευπάθεια εγκαίρως, προτού την ανακοινώσουμε δημόσια. Θέτουμε σε υψηλή προτεραιότητα τις αναφορές για ευπάθειες ασφαλείας. Θα διασταυρώσουμε και θα διορθώσουμε την ευπάθεια σύμφωνα με τη δέσμευσή μας στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Για να εξετάσουμε και να διορθώσουμε το θέμα που εντοπίσατε, χρειάζεται να μας δώσετε τα εξής στοιχεία:

  • » Περιγράψτε την ευπάθεια (π.χ., XSS στη σελίδα αποτελεσμάτων των ξενοδοχείων) που εντοπίσατε και, αν είναι δυνατό, μοιραστείτε μαζί μας οδηγίες για να μας βοηθήσετε να αναπαραγάγουμε το πρόβλημα.
  • » Πείτε μας για το περιβάλλον χρήστη σας (π.χ., πρόγραμμα περιήγησης και έκδοση, λειτουργικό σύστημα, πλατφόρμα εφαρμογής, έκδοση εφαρμογής, μοντέλο συσκευής).
  • » Αν είναι δυνατό, επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης.
  • » Στείλτε όλες τις πληροφορίες στη διεύθυνση vulnerability-report@kayak.com.

Εξαιρέσεις της Πολιτικής

Η ομάδα Υποστήριξης Πελατών μας διαχειρίζεται τις γενικές ερωτήσεις. Εάν έχετε απορίες, σχόλια ή θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας, κάντε κλικ εδώ.