Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

TGD

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Ποντγκόριτσα από 60€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 15-6. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Τρι 26.3
Τρι 2.4

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Ποντγκόριτσα

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.754.596 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals προς Ποντγκόριτσα

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Ποντγκόριτσα με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
16:20 - 16:50ATH-TGD
1ώ 30λαπευθείας
17:35 - 19:50TGD-ATH
1ώ 15λαπευθείας
122€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τρι, 20 Αυγ - Τρι, 27 Αυγ
13:25 - 14:15ATH-TGD
25ώ 50λ1 στάση
07:00 - 12:45TGD-ATH
4ώ 45λ1 στάση
170€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 25 Μαρ - Δευ, 1 Απρ
16:25 - 17:20ATH-TGD
1ώ 55λαπευθείας
17:50 - 20:30TGD-ATH
1ώ 40λαπευθείας
171€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Τετ, 6 Μαρ - Κυρ, 10 Μαρ
15:35 - 07:30ATH-TGD
16ώ 55λ1 στάση
19:40 - 03:15TGD-ATH
6ώ 35λ1 στάση
Τρι, 19 Μαρ - Πεμ, 21 Μαρ
16:20 - 16:50ATH-TGD
1ώ 30λαπευθείας
19:30 - 03:15TGD-ATH
6ώ 45λ1 στάση
Τρι, 20 Αυγ - Τρι, 27 Αυγ
16:20 - 16:50ATH-TGD
1ώ 30λαπευθείας
21:50 - 03:15TGD-ATH
4ώ 25λ1 στάση
Σαβ, 15 Ιουν - Κυρ, 16 Ιουν
04:30 - 07:50ATH-TGD
4ώ 20λ1 στάση
17:35 - 19:50TGD-ATH
1ώ 15λαπευθείας
Τρι, 20 Αυγ - Σαβ, 24 Αυγ
04:30 - 08:05ATH-TGD
4ώ 35λ1 στάση
22:05 - 03:15TGD-ATH
4ώ 10λ1 στάση
Δευ, 13 Μαϊ - Δευ, 20 Μαϊ
12:55 - 14:15ATH-TGD
26ώ 20λ2 στάσεις
07:00 - 22:45TGD-ATH
14ώ 45λ2 στάσεις
Δευ, 25 Μαρ - Δευ, 1 Απρ
15:45 - 23:30ATH-TGD
32ώ 45λ2 στάσεις
07:00 - 22:45TGD-ATH
14ώ 45λ2 στάσεις
Κυρ, 31 Μαρ - Πεμ, 4 Απρ

Πτήσεις προς Ποντγκόριτσα - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Ποντγκόριτσα;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Ποντγκόριτσα με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Ποντγκόριτσα είναι Τετάρτη,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 146€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Παρασκευή, με μέση τιμή 237€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα είναι ο Δεκέμβριος, με μέση τιμή εισιτηρίων 107€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 211€ και 204€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Δεκέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 107€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Ποντγκόριτσα;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Ποντγκόριτσα, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Ποντγκόριτσα είναι συνήθως το απόγευμα, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 150€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Ποντγκόριτσα είναι συνήθως το βράδυ, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 194€.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Ποντγκόριτσα;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΠοντγκόριτσαΠοντγκόριτσα εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Το δημοφιλέστερο δρομολόγιο προς Ποντγκόριτσα στην KAYAK είναι από Αθήνα, με διάρκεια 1ώ 30λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Ποντγκόριτσα κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 1 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Ποντγκόριτσα. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το μεσημέρι, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 16:00 και το 100% των πτήσεων αναχωρούν το μεσημέρι.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Ποντγκόριτσα;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 2 απευθείας πτήσεις απόπρος Ποντγκόριτσα. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Κυριακή, καθώς το 50% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Ποντγκόριτσα;

Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες) ή μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) προς Ποντγκόριτσα. Αντίθετα, υπάρχουν 100 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες), με τις περισσότερες να φτάνουν από Βελιγράδι.

How many cities have direct flights προς Ποντγκόριτσα?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Ποντγκόριτσα from 1 city. This city is Αθήνα and there are 2 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

60€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 29% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 35% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Ποντγκόριτσα

Πότε να κλείσετε πτήση προς Ποντγκόριτσα

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Ποντγκόριτσα με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Ποντγκόριτσα με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Ποντγκόριτσα

 • Πόσο απέχει το Ποντγκόριτσα από το κέντρο της πόλης Ποντγκόριτσα;

  Το κέντρο της πόλης Ποντγκόριτσα απέχει 8 χλμ από το Ποντγκόριτσα.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Ποντγκόριτσα;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Ποντγκόριτσα κοστίζει 60€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 60€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Ποντγκόριτσα;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Ποντγκόριτσα θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Ποντγκόριτσα;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Ποντγκόριτσα ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Ποντγκόριτσα έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Ποντγκόριτσα

 • Ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Ποντγκόριτσα; Το 25% των χρηστών μας βρήκε εισιτήρια προς Ποντγκόριτσα με Από Αθήνα 60€ για απλή μετάβαση - 60€ με επιστροφή ή λιγότερα
 • Ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος ανήκουν στην περίοδο υψηλής ζήτησης. Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από τον προορισμό Ελλάδα είναι ο Δεκέμβριος.
 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Ποντγκόριτσα.

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Ποντγκόριτσα Golubovci;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Golubovci, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Ποντγκόριτσα Golubovci

Δευτέρα

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +15 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +16 ακόμη

Τρίτη

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +16 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +17 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air France,Air Montenegro, +17 ακόμη

Aegean Airlines,Air France, +18 ακόμη

Πέμπτη

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +14 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +15 ακόμη

Παρασκευή

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +16 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +17 ακόμη

Σάββατο

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +18 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +19 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air France,Air Montenegro, +16 ακόμη

Aegean Airlines,Air France, +17 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Ποντγκόριτσα Golubovci to Ελλάδα

Δευτέρα

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +15 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +16 ακόμη

Τρίτη

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +16 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +17 ακόμη

Τετάρτη

Aegean Airlines,Air France,Air Montenegro, +17 ακόμη

Aegean Airlines,Air France, +18 ακόμη

Πέμπτη

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +14 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +15 ακόμη

Παρασκευή

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +16 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +17 ακόμη

Σάββατο

Air France,Air Montenegro,Air Serbia, +18 ακόμη

Air France,Air Montenegro, +19 ακόμη

Κυριακή

Aegean Airlines,Air France,Air Montenegro, +16 ακόμη

Aegean Airlines,Air France, +17 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κορυφαίες αεροπορικές για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε προς Ποντγκόριτσα; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 936 κριτικές
81overall
75food
79comfort
71entertainment
85crew
78boarding
Κριτικές αεροπορικής

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Διαβάστε περισσότερα για την Aegean Airlines

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Απαιτεί επιπλέον χρήματα για οποιαδήποτε θέση κατά την διάρκεια του check in 48 ώρες πριν την επιβίβαση. Αυτό δεν μου άρεσε!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Ποντγκόριτσα

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Ποντγκόριτσα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
20-8Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-TGD
27-8Τρι
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 15λTGD-ATH
122€
25-3Δευ
1 στάσηAustrian Airlines
25ώ 50λATH-TGD
1-4Δευ
1 στάσηAustrian Airlines
4ώ 45λTGD-ATH
170€
6-3Τετ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 55λATH-TGD
10-3Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 40λTGD-ATH
171€
19-3Τρι
1 στάσηAir Serbia
16ώ 55λATH-TGD
21-3Πεμ
1 στάσηAir Serbia
6ώ 35λTGD-ATH
184€
20-8Τρι
απευθείας
1ώ 30λATH-TGD
27-8Τρι
1 στάση
6ώ 45λTGD-ATH
193€
15-6Σαβ
απευθείας
1ώ 30λATH-TGD
16-6Κυρ
1 στάση
4ώ 25λTGD-ATH
195€
20-8Τρι
1 στάση
4ώ 20λATH-TGD
24-8Σαβ
απευθείας
1ώ 15λTGD-ATH
202€
13-5Δευ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 35λATH-TGD
20-5Δευ
1 στάσηAir Serbia
4ώ 10λTGD-ATH
210€
25-3Δευ
2 στάσειςLufthansa
26ώ 20λATH-TGD
1-4Δευ
2 στάσειςLufthansa
14ώ 45λTGD-ATH
296€
31-3Κυρ
2 στάσειςLufthansa
32ώ 45λATH-TGD
4-4Πεμ
2 στάσειςLufthansa
14ώ 45λTGD-ATH
322€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Ποντγκόριτσα που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
15-6Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-TGD
60€
13-7Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-TGD
61€
22-6Σαβ
απευθείαςAegean Airlines
1ώ 30λATH-TGD
76€
13-3Τετ
1 στάσηAir Serbia
16ώ 40λATH-TGD
92€
7-5Τρι
2 στάσεις
14ώ 10λATH-TGD
99€
15-6Σαβ
1 στάση
8ώ 50λATH-TGD
104€
12-6Τετ
1 στάσηAir Serbia
24ώ 05λATH-TGD
112€
7-5Τρι
1 στάσηWizz Air UK
12ώ 50λATH-TGD
123€
14-6Παρ
1 στάσηTurkish Airlines
16ώ 55λATH-TGD
182€
6-5Δευ
1 στάσηTurkish Airlines
5ώ 30λATH-TGD
184€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Ποντγκόριτσα

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Ποντγκόριτσα με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
28-2Τετ
πολλές στάσειςAir Serbia
10ώ 50λATH-TGD
4-3Δευ
πολλές στάσειςAir Serbia
17ώ 10λTGD-ATH
285€
29-2Πεμ
πολλές στάσεις
22ώ 05λATH-TGD
4-3Δευ
πολλές στάσεις
22ώ 35λTGD-ATH
336€
28-2Τετ
πολλές στάσεις
3ώ 50λATH-TGD
4-3Δευ
πολλές στάσεις
28ώ 00λTGD-ATH
436€
29-2Πεμ
πολλές στάσεις
22ώ 05λATH-TGD
4-3Δευ
πολλές στάσεις
28ώ 00λTGD-ATH
492€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Ποντγκόριτσα

Προορισμός:

Ποντγκόριτσα (TGD)Μαυροβούνιο

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Ποντγκόριτσα - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

135€

Δείτε αεροδρόμια αναχώρησης: