Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις
Αεροπορικές εταιρείες

Βρείτε φθηνές πτήσεις προς Βασιλεία από 43€

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση με αναχώρηση στις 5-7. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Σαβ 23.3
Σαβ 30.3

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Βασιλεία

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Βασιλεία
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις προς Βασιλεία
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 50.407.861 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Cheap flight deals προς Βασιλεία

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή προς Βασιλεία με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
20:45 - 22:15SKG-BSL
2ώ 30λαπευθείας
06:10 - 09:25BSL-SKG
2ώ 15λαπευθείας
Τρι, 2 Απρ - Πεμ, 4 Απρ
20:45 - 22:15SKG-BSL
2ώ 30λαπευθείας
06:10 - 09:25BSL-SKG
2ώ 15λαπευθείας
Τρι, 2 Απρ - Πεμ, 4 Απρ
20:45 - 22:15SKG-BSL
2ώ 30λαπευθείας
15:05 - 22:05BSL-SKG
6ώ 00λ1 στάση
Τρι, 2 Απρ - Πεμ, 4 Απρ
20:45 - 22:15SKG-BSL
2ώ 30λαπευθείας
15:05 - 22:05BSL-SKG
6ώ 00λ1 στάση
Τρι, 2 Απρ - Πεμ, 4 Απρ
10:05 - 11:40SKG-BSL
2ώ 35λαπευθείας
19:15 - 15:20BSL-SKG
19ώ 05λ1 στάση
Πεμ, 4 Απρ - Δευ, 8 Απρ
07:15 - 12:25ATH-BSL
6ώ 10λ1 στάση
14:15 - 00:40BSL-ATH
9ώ 25λ1 στάση
Παρ, 8 Μαρ - Κυρ, 10 Μαρ
12:50 - 19:25SKG-BSL
7ώ 35λ1 στάση
20:00 - 10:45BSL-SKG
13ώ 45λ1 στάση
Σαβ, 30 Μαρ - Τετ, 3 Απρ
06:30 - 08:20ATH-BSL
2ώ 50λαπευθείας
09:05 - 13:10BSL-ATH
3ώ 05λαπευθείας
190€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Δευ, 24 Ιουν - Δευ, 8 Ιουλ
06:30 - 08:20ATH-BSL
2ώ 50λαπευθείας
09:05 - 13:10BSL-ATH
3ώ 05λαπευθείας
191€Aegean Airlines
Βρείτε προσφορά
Πεμ, 13 Ιουν - Δευ, 17 Ιουν
13:40 - 22:00SKG-BSL
9ώ 20λ2 στάσεις
18:20 - 09:50BSL-SKG
14ώ 30λ2 στάσεις
Δευ, 1 Ιουλ - Τρι, 9 Ιουλ

Πτήσεις προς Βασιλεία - Ταξιδιωτικές πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις προς Βασιλεία που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Βασιλεία;

Αυτές είναι οι καλύτερες τιμές που βρέθηκαν από αναζητήσεις των χρηστών/χρηστριών στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
Τις τελευταίες 3 ημέρες, η χαμηλότερη τιμή για την πτήση προς τον προορισμό Βασιλεία ήταν 39€ για απλή μετάβαση από την πόλη Αθήνα και 65€ για ταξίδι με επιστροφή. Το δημοφιλέστερο δρομολόγιο για το οποίο έκαναν αναζήτηση οι χρήστες/χρήστριές μας ήταν για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Βασιλεία και η καλύτερη προσφορά για πτήση με επιστροφή που βρήκαμε τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν 70€.

Ποια είναι η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Βασιλεία;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Βασιλεία με κλικ στην KAYAK, για κάθε ημέρα τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με δεδομένα της KAYAK, η φθηνότερη ημέρα για πτήση προς Βασιλεία είναι Κυριακή,που τα εισιτήρια μπορεί να είναι μέχρι και 66€. Από την άλλη, η πιο ακριβή ημέρα για πτήση είναι Δευτέρα, με μέση τιμή 258€.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Βασιλεία;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις προς Βασιλεία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις προς Βασιλεία είναι ο Οκτώβριος, με μέση τιμή εισιτηρίων 110€ για πτήσεις απλής μετάβασης. Από την άλλη, οι πιο ακριβοί μήνες είναι ο Δεκέμβριος και ο Σεπτέμβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων από Ελλάδα 347€ και 340€ αντίστοιχα. Για ταξίδια με επιστροφή, ο καλύτερος μήνας για να ταξιδέψετε είναι ο Απρίλιος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 99€.

Ποια είναι η φθηνότερη ώρα της ημέρας για πτήση προς Βασιλεία;

Η μέση τιμή όλων των πτήσεων προς Βασιλεία, ανάλογα με την ώρα αναχώρησης, που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Η φθηνότερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Βασιλεία είναι συνήθως το απόγευμα, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 93€. Η πιο ακριβή ώρα της ημέρας για να πετάξετε προς Βασιλεία είναι συνήθως το πρωί, όπου η μέση τιμή των πτήσεων είναι 198€.

Ποιες είναι οι καλές προσφορές για πτήσεις προς Βασιλεία;

Αν ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Βασιλεία, 25% των χρηστών/χρηστριών μας βρήκαν εισιτήρια προς Βασιλεία στις εξής, ή και χαμηλότερες, τιμές: Από Θεσσαλονίκη 62€ απλή μετάβαση - 71€ με επιστροφή.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης προς Βασιλεία;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις προς Βασιλεία, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 0 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιο είναι το φθηνότερο αεροδρόμιο άφιξης για πτήσεις στη Βασιλεία;

Οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησης, αλλά κατά κανόνα, το φθηνότερο αεροδρόμιο στη Βασιλεία είναι το Αεροδρόμιο Βασιλεία EuroAirport Swiss, με μέση τιμή πτήσης τα 76€.

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Βασιλεία;

Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στη Βασιλεία: το Βασιλεία EuroAirport Swiss (BSL) και το Μυλούζ Mulhouse EuroAirport (MLH). Το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο είναι το Βασιλεία EuroAirport Swiss (BSL), καθώς το 93% όλων των πτήσεων προσγειώνονται εδώ.

Πόσο διαρκεί η πτήση προς Βασιλεία;

Η διάρκεια της πτήσεις προς ΒασιλείαΒασιλεία εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης. Προφανώς, οι πτήσεις με στάσεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δημοφιλέστερα δρομολόγια προς Βασιλεία στην KAYAK είναι από Θεσσαλονίκη, με διάρκεια 2ώ 30λ, Αθήνα, με διάρκεια 2ώ 50λ και Ηράκλειο, με διάρκεια 3ώ 15λ.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν προς Βασιλεία κάθε μέρα;

Υπάρχουν καθημερινά περίπου 2 απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς Βασιλεία. Οι περισσότερες πτήσεις αναχωρούν το πρωί, με την πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης στις 07:00 και το 100% των πτήσεων αναχωρούν το πρωί.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Βασιλεία;

Κάθε εβδομάδα, υπάρχουν περίπου 5 απευθείας πτήσεις απόπρος Βασιλεία. Η πιο συνήθης ημέρα αναχώρησης ειναι Κυριακή, καθώς το 40% των πτήσεων αναχωρούν εκείνη την ημέρα.

Πόσες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν κάθε εβδομάδα προς Βασιλεία;

Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 35 πτήσεις μεσαίας διάρκειας (διάρκεια πτήσης 3-6 ώρες) και 483 πτήσεις μικρής διάρκειας (διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες) προς Βασιλεία. Δεν υπάρχει καμία πτήση μεγάλης διάρκειας (διάρκεια πτήσης 6-12 ώρες).

How many cities have direct flights προς Βασιλεία?

Από Ελλάδα, there are direct flights προς Βασιλεία from 1 city. This city is Αθήνα and there are 5 direct flights each week.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Δεκέμβριος

Φθηνότερη πτήση

43€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο, αλλά με μέση αύξηση 3% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού με μέση αύξηση 11% στις τιμές.
Πτήση από Αθήνα προς Βασιλεία

Πότε να κλείσετε πτήση προς Βασιλεία

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε προς Βασιλεία με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Οι πληροφορίες αφορούν πτήσεις προς Βασιλεία με βάση την τοποθεσία σας. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές Ερωτήσεις: Κράτηση πτήσεων προς Βασιλεία

 • Ποια είναι η φθηνότερη πτήση προς τον προορισμό Βασιλεία;

  Τις τελευταίες 3 ημέρες, η χαμηλότερη τιμή για την πτήση προς τον προορισμό Βασιλεία ήταν 39€ για απλή μετάβαση από την πόλη Αθήνα και 65€ για ταξίδι με επιστροφή. Το δημοφιλέστερο δρομολόγιο για το οποίο έκαναν αναζήτηση οι χρήστες/χρήστριές μας ήταν για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Βασιλεία και η καλύτερη προσφορά για πτήση με επιστροφή που βρήκαμε τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν 70€.

 • Πόσο απέχει το Αεροδρόμιο Βασιλεία Όλα τα αεροδρόμια από το κέντρο της πόλης Βασιλεία;

  Θα χρειαστεί να διανύσετε 6 χλμ για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης Βασιλεία από το Αεροδρόμιο Βασιλεία Όλα τα αεροδρόμια.

 • Πόσο κοστίζει μια πτήση προς Βασιλεία;

  Κατά μέσο όρο, μια πτήση προς Βασιλεία κοστίζει 80€. Η φθηνότερη τιμή που βρέθηκε στην KAYAK τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν 37€ με αναχώρηση από Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Αερολιμένας Θεσσαλονίκης.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για πτήσεις προς Βασιλεία;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για πτήσεις προς Βασιλεία.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο προς Βασιλεία;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή για μια πτήση προς Βασιλεία θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix πτήσεις προς Βασιλεία;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε $[{2},{3}, preposition:'to ']$[{2},{3}, place:'to'] με μια αεροπορική και να επιστρέψετε με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης προς Βασιλεία ;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων προς Βασιλεία έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Βασιλεία

 • Ψάχνετε φθηνή πτήση; Το 25% των χρηστών μας βρήκε αυτήν την πτήση με 62€ ή λιγότερα για απλή μετάβαση και 71€ ή λιγότερα με επιστροφή.
 • Κάντε κράτηση τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση για να κλείσετε φθηνότερα εισιτήρια από τη μέση τιμή.
 • Οι μήνες υψηλής ζήτησης είναι ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος. Ο φθηνότερος μήνας για να πετάξετε από Ελλάδα είναι ο Απρίλιος.
 • Επιλέξτε το προτιμώμενο αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημ/νίες ταξιδιού σας στην παραπάνω φόρμα αναζήτησης για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσφορές πτήσεων προς Βασιλεία.
Περισσότερες συμβουλές

Προτιμάτε να πετάξετε απευθείας για τον προορισμό Βασιλεία;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Βασιλεία, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Ελλάδα to Βασιλεία

Δευτέρα

ANA,Air Arabia Maroc,Air Cairo, +36 ακόμη

ANA,Air Arabia Maroc, +37 ακόμη

Τρίτη

ANA,Air Canada,Air China, +31 ακόμη

ANA,Air Canada, +32 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Air Arabia Maroc,Air Canada, +34 ακόμη

ANA,Air Arabia Maroc, +35 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +32 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +33 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Air Arabia Maroc,Air Cairo, +34 ακόμη

ANA,Air Arabia Maroc, +35 ακόμη

Σάββατο

ANA,Air Canada,Air China, +33 ακόμη

ANA,Air Canada, +34 ακόμη

Κυριακή

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +34 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +35 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Βασιλεία to Ελλάδα

Δευτέρα

ANA,Air Arabia Maroc,Air Cairo, +36 ακόμη

ANA,Air Arabia Maroc, +37 ακόμη

Τρίτη

ANA,Air Canada,Air China, +31 ακόμη

ANA,Air Canada, +32 ακόμη

Τετάρτη

ANA,Air Arabia Maroc,Air Canada, +34 ακόμη

ANA,Air Arabia Maroc, +35 ακόμη

Πέμπτη

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +32 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +33 ακόμη

Παρασκευή

ANA,Air Arabia Maroc,Air Cairo, +34 ακόμη

ANA,Air Arabia Maroc, +35 ακόμη

Σάββατο

ANA,Air Canada,Air China, +33 ακόμη

ANA,Air Canada, +34 ακόμη

Κυριακή

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +34 ακόμη

ANA,Aegean Airlines, +35 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Οι 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που πετάνε προς Βασιλεία

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε την αεροπορική που θα ταξιδέψετε προς Βασιλεία; Στις κριτικές αεροπορικής της KAYAK υπάρχει μια συνολική βαθμολογία για κάθε αεροπορική, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως άνεση, επιβίβαση, επιλογές ψυχαγωγίας στην πτήση και άλλα, για να αποφασίσετε πιο εύκολα. Δείτε τις βαθμολογίες των αεροπορικών, σύμφωνα με τις κριτικές στην KAYAK.
8,0
Aegean AirlinesΣυνολική βαθμολογία από 936 κριτικές
79comfort
75food
81overall
78boarding
85crew
71entertainment
Κριτικές αεροπορικής

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Διαβάστε περισσότερα για την Aegean Airlines

Η πτήση ήταν άριστη και λόγω καθυστέρησης της πτήσης μας περίμεναν

Η πτήση ήταν άριστη, απλά είχε λίγο καθυστέρηση. Επίσης όταν είχα κλείσει αρχικά την πτήση, είχα επιλέξει να παω από Βερολίνο- Θεσσαλονίκη ,η οποία τελικά ακυρώθηκε και πήγαμε μέσω Αθηνών, κάτι που ήταν σκέτη ταλαιπωρία ( ιδίως με παιδιά). Μακάρι να μη μας ακυρωναν την αρχική πτήση!

Υπηρχε καθυστερηση. Στην επιβιβαση για να κλεισει η πυλη απλα μας εβαλας στην φυσουνα. Ειχε αρκετες αναταραξεις, δεν φταιει το πληρωμα φυσικα, απλα υπηρχε η βιασυνη για να κανουν τις υποχρεωσεις τους οσο αφορα φαγητο ποτο κλπ

Πληρωσα για να ειμαστε δυο ατομα σε κοντινες θεσεις. Κατσαμε τελευταια σειρα. Τα καθισματα δεν εκανα κλιση προς τα πισω οποτε αβολο. Επισης στο φαγητο δεν ειχα επικογη απο τα δυο μενου παρα μονο οτι ειχε περισσεψει. Συνεχης θορυβος απο την τουαλετα που βρισκεται ακριβως πισω μου

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας η Aegean έχει λίγες ενδοευρωπαϊκές πτήσεις που η επιβίβαση γίνεται από φυσούνα.

Μου άρεσε η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που μας δώσατε για την καθυστέρηση. Ιδανικά θα ήθελα να είχαμε κάτι άλλο σε σνακ.

Το πλήρωμα ευγενικό και ειδικως ο πιλοτος μας καλοσωρίσε και μας ενημερωσε στην αρχη και στο τελος της πτησης με ευγένεια και καλοσύνη με μια πολύ καλη προσγείωση .

Ήταν το τελευταίο δρομολόγιο. Ξεκινήσαμε με μισή ώρα καθυστέρηση. Στην Αθήνα ή παραλαβή των αποσκευών άργησε κατά 45 λεπτά. Ο κυβερνήτης και το προσωπικό εδάφους και αέρος ήταν εξαιρετικοί!

Καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση, μας είχαν στο gate 4 ώρες στιβαγμενους 250 περίπου άτομα.. Ντροπή εν ετει 2023 να μην υπάρχουν αρκετά αεροσκάφη για να αντικατασταθεί το 'προβληματικό' και να μην ταλαιπωρούν ταξί άνθρωποι σε ξένο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ

1)Μετά από 1 ώρα ακριβώς καθυστέρηση αναχώρησης δεν ακούσαμε ούτε ένα συγνώμη έστω για τα μάτια. 2)06:10 το πρωί ζήτησα λίγο νεράκι γιατί κόντεψα να πνιγώ, η απάντηση ήταν δεν προλαβαίνουμε κύριε γιατί είμαστε σε κατάσταση προσγείωσης. Η προσγείωση όπως είχαν αναφέρει ήταν 06:30 όπως και έγινε. Ταξιδεύω πάρα πολύ λόγο επαγγέλματος και ιδιαίτερα με την Aegean,( είμαι κάτοχος χρυσής καρτας) πάντα οι κριτικές μου είναι άριστα. Δυστυχώς αυτή την φορά λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Από τις πιο ομαλες πτήσεις, ισχύει και για την απογείωση και κατά την προσγείωση.

Θετικά, ο χρόνος ταξιδιού και η εξυπηρέτηση. Αρνητικά, η μη παροχή φαγητού, έστω ενός πρόχειρου γεύματος (μας έδωσαν ένα σοκολατάκι...), η μη παροχή καφέ, τσαγιού η αναψυκτικού και η απουσία περιεχόμενου διασκέδασης για να περάσει η ώρα της πτήσης.

Easyjet make one mistake with this flight. Time at morning. Have not trains or buses to move someone from Zurich to Basel . If change that and make it 90 minutes latter can win more customers. . Hope that management think it

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Βασιλεία

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων με επιστροφή

 
Αυτές είναι οι φθηνότερες πτήσεις με επιστροφή προς Βασιλεία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
2-4Τρι
απευθείαςeasyJet
2ώ 30λSKG-BSL
4-4Πεμ
απευθείαςeasyJet
2ώ 15λBSL-SKG
70€
2-4Τρι
απευθείαςeasyJet
2ώ 30λSKG-BSL
4-4Πεμ
απευθείαςeasyJet
2ώ 15λBSL-SKG
73€
2-4Τρι
απευθείας
2ώ 30λSKG-BSL
4-4Πεμ
1 στάση
6ώ 00λBSL-SKG
86€
2-4Τρι
απευθείας
2ώ 30λSKG-BSL
4-4Πεμ
1 στάση
6ώ 00λBSL-SKG
98€
4-4Πεμ
απευθείας
2ώ 35λSKG-BSL
8-4Δευ
1 στάση
19ώ 05λBSL-SKG
113€
8-3Παρ
1 στάσηLufthansa
6ώ 10λATH-BSL
10-3Κυρ
1 στάσηLufthansa
9ώ 25λBSL-ATH
175€
30-3Σαβ
1 στάσηLufthansa
7ώ 35λSKG-BSL
3-4Τετ
1 στάσηLufthansa
13ώ 45λBSL-SKG
176€
24-6Δευ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λATH-BSL
8-7Δευ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 05λBSL-ATH
190€
13-6Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λATH-BSL
17-6Δευ
απευθείαςAegean Airlines
3ώ 05λBSL-ATH
191€
1-7Δευ
2 στάσειςSWISS
9ώ 20λSKG-BSL
9-7Τρι
2 στάσειςSWISS
14ώ 30λBSL-SKG
482€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης προς Βασιλεία που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
5-7Παρ
απευθείαςeasyJet
2ώ 55λATH-BSL
43€
14-5Τρι
1 στάση
14ώ 25λATH-BSL
60€
24-3Κυρ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λATH-BSL
71€
6-3Τετ
1 στάσηWizz Air Malta
28ώ 15λATH-BSL
81€
4-3Δευ
1 στάσηWizz Air Malta
29ώ 15λATH-BSL
84€
14-3Πεμ
απευθείαςAegean Airlines
2ώ 50λATH-BSL
95€
31-3Κυρ
1 στάσηLufthansa
7ώ 35λATH-BSL
142€
1-4Δευ
1 στάσηLufthansa
4ώ 20λSKG-BSL
146€
13-3Τετ
2 στάσειςSWISS
16ώ 50λATH-BSL
428€
14-3Πεμ
2 στάσειςSWISS
12ώ 15λATH-BSL
431€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πρόσφατες προσφορές για πτήσεις εσωτερικού

8-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 30λGVA-BSL
29-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 45λBSL-GVA
5.719€
8-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 30λGVA-BSL
29-7Δευ
πολλές στάσειςSWISS
7ώ 15λBSL-GVA
5.736€
4-4Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 30λGVA-BSL
11-4Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
8ώ 40λBSL-GVA
5.739€
9-3Σαβ
πολλές στάσειςSWISS
5ώ 35λGVA-BSL
11-3Δευ
πολλές στάσειςSWISS
9ώ 15λBSL-GVA
5.982€
6-3Τετ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
4ώ 40λZRH-BSL
10-3Κυρ
πολλές στάσειςAustrian Airlines
12ώ 00λBSL-ZRH
6.389€
7-3Πεμ
πολλές στάσειςSWISS
4ώ 40λZRH-BSL
10-3Κυρ
πολλές στάσειςSWISS
3ώ 20λBSL-ZRH
7.992€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής προς Βασιλεία

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις προς Βασιλεία με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-2Παρ
απευθείαςeasyJet
3ώ 00λATH-BSL
25-2Κυρ
απευθείαςeasyJet
2ώ 45λBSL-ATH
194€
23-2Παρ
απευθείαςeasyJet
3ώ 00λATH-BSL
25-2Κυρ
απευθείαςeasyJet
2ώ 45λBSL-ATH
197€
24-2Σαβ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
20ώ 20λSKG-BSL
28-2Τετ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
13ώ 20λBSL-SKG
313€
23-2Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 15λATH-BSL
25-2Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 10λBSL-ATH
322€
23-2Παρ
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 45λATH-BSL
25-2Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
7ώ 50λBSL-ATH
340€
25-2Κυρ
πολλές στάσειςLufthansa
6ώ 25λSKG-BSL
28-2Τετ
πολλές στάσειςLufthansa
9ώ 10λBSL-SKG
351€
22-2Πεμ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
7ώ 55λATH-BSL
25-2Κυρ
πολλές στάσειςTurkish Airlines
19ώ 25λBSL-ATH
374€
22-2Πεμ
πολλές στάσεις
7ώ 55λATH-BSL
25-2Κυρ
πολλές στάσεις
28ώ 05λBSL-ATH
1.273€
22-2Πεμ
πολλές στάσεις
7ώ 55λATH-BSL
25-2Κυρ
πολλές στάσεις
19ώ 25λBSL-ATH
1.356€
23-2Παρ
πολλές στάσειςKLM
13ώ 40λATH-BSL
25-2Κυρ
πολλές στάσειςKLM
20ώ 15λBSL-ATH
2.145€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις προς Βασιλεία

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Βασιλεία - Ελλάδα

Κατηγορίες θέσης:

52€

Δημοφιλή δρομολόγια

Βασιλεία - Οι πτήσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις από χρήστες της KAYAK.