preloadc4ddc14f59911e8615f99ad4d29840e1

Πώς λειτουργεί η σελίδα μας

Εισαγωγή

Με μια απλή αναζήτηση στην KAYAK, εμφανίζονται τιμές από πολλές ταξιδιωτικές σελίδες σε δευτερόλεπτα. Ψάχνετε πτήση, ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή περισσότερα; Εμείς συγκεντρώνουμε προσφορές από όλο το ίντερνετ σε ένα μέρος. Συγκρίνετε τις επιλογές που υπάρχουν για την ίδια πτήση, ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και επιλέγετε πού θέλετε να κάνετε την κράτηση: απευθείας με την αεροπορική, το ξενοδοχείο ή το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων ή σε άλλη ταξιδιωτική σελίδα.

Οι τιμές από τις ταξιδιωτικές σελίδες εμφανίζονται απευθείας στην οθόνη σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από την KAYAK. Αφού επιλέξετε την προσφορά που προτιμάτε, ο πάροχος της προσφοράς μάς πληρώνει για τη σύνδεση που παρέχουμε στη σελίδα του ή για την κράτηση που σας βοηθάμε να κάνετε στη σελίδα του. Έτσι, οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες μας.

Επιπλέον, τα κέρδη μας προέρχονται από τις διαφημίσεις των ταξιδιωτικών εταιρειών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Όταν κάνετε κλικ σε μια από τις διαφημίσεις, οι εταιρείες αυτές μας πληρώνουν για το κλικ.

Δεν είμαστε ταξιδιωτικό πρακτορείο, δεν πωλούμε εισιτήρια πτήσεων ούτε κάνουμε κρατήσεις και δεν εμπλεκόμαστε στη διαδικασία πληρωμής. Αφού επιλέξετε ένα αποτέλεσμα για να κάνετε κράτηση, αποχωρείτε από την ιστοσελίδα μας. Ελέγξτε τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα, προτού ολοκληρώσετε την κράτηση.

Πώς προτείνουμε περιεχόμενο και καταχωρούμε αποτελέσματα.

Τα συστήματα συστάσεών μας

Χρησιμοποιούμε συστήματα συστάσεων στις σελίδες μας, για να σας βοηθούμε να ανακαλύπτετε περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει, εξετάζοντας παράγοντες όπως την τοποθεσία όπου εικάζουμε ότι βρίσκεστε (με βάση την ιστοσελίδα της χώρας, το επιλεγμένο νόμισμα, τη διεύθυνση IP ή το αεροδρόμιο αναχώρησης που επιλέξατε), τις πληροφορίες που προσθέτετε στη φόρμα αναζήτησης (σημείο αναχώρησης, προορισμός, ημερομηνίες, αριθμός επισκεπτών κ.λπ.), την τιμή των προσφορών και τη δημοτικότητα προορισμών ή προσφορών, καθώς και, κάποιες φορές, τα αναμενόμενα έσοδα για εμάς. Κάθε παράγοντας μπορεί να είναι περισσότερο (ή λιγότερο) σημαντικός σε διαφορετικές περιπτώσεις, ανάλογα με τα στοιχεία που πιστεύουμε ότι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να δημιουργήσουν περιεχόμενο που σχετίζεται με εσάς.

Για παράδειγμα, στις σελίδες προορισμού μας θα βρείτε διάφορα συστήματα συστάσεων, όπως:

“Σύγκριση με την [επωνυμία μας]”: Άλλες σελίδες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να αναζητάτε ταξιδιωτικές επιλογές, οι οποίες προτείνονται με βάση το σημείο αναχώρησης/τον προορισμό και τα αναμενόμενα έσοδα για εμάς.

“Ανακαλύψτε τον κόσμο από”: Προορισμοί που μπορεί να θέλετε να επισκεφτείτε από την τωρινή τοποθεσία σας, με βάση τον τόπο κατοικίας ή το αεροδρόμιο αναχώρησής σας, τις ημερομηνίες αναζήτησης, τιμές πτήσεων και τη δημοτικότητα των προορισμών.

“Πετάξτε εύκολα και γρήγορα”: Προορισμοί που μπορείτε να επισκεφτείτε με απευθείας πτήση, με βάση τον τόπο κατοικίας ή το αεροδρόμιο αναχώρησής σας, απευθείας δρομολόγια από εκεί τον επόμενο μήνα και τη δημοτικότητα προορισμών.

“Καταλύματα στην περιοχή σας”: Φθηνά καταλύματα στην περιοχή ή τον προορισμό σας.

“Εξερευνήστε διάφορα καταλύματα”: Καταλύματα στην περιοχή ή τον προορισμό σας, ομαδοποιημένα ανά τύπο.

“Αγαπημένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο”: Ξενοδοχεία που μπορεί να θέλετε να επισκεφτείτε, που εμφανίζονται σε κυκλική εναλλαγή από λίστα που επιμεληθήκαμε.

“Κάντε μια βόλτα με αυτοκίνητο”: Φθηνά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ομαδοποιημένα ανά κατηγορία οχήματος, με βάση τον προορισμό της αναζήτησης και τις ημερομηνίες σας.

“Η λίστα επιθυμιών σας ξεκινά εδώ”: Προορισμοί που μπορεί να θέλετε να αποθηκεύσετε στη λίστα επιθυμιών σας, με βάση τον τόπο κατοικίας ή το αεροδρόμιο αναχώρησής σας και τη δημοτικότητα των προορισμών από εκεί

Με το “Explore” μπορείτε να αναζητήσετε προορισμούς πτήσεων ανά τιμή και διάρκεια, με βάση φθηνές προσφορές που βρήκαν άλλοι χρήστες, οι οποίοι κατατάσσονται σύμφωνα με την τιμή τους.

Ο “Βοηθός KAYAK” σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια προτροπή AI για να ζητήσετε πτήσεις που ταιριάζουν σε συγκεκριμένα κριτήρια. Θα ταιριάξει το ελεύθερο κείμενο που έχετε εισαγάγει με τα διαθέσιμα φίλτρα και θα εφαρμόσει αυτά τα φίλτρα στην αναζήτηση.

Τα “Προτεινόμενα φίλτρα” θα σας προτείνουν εξατομικευμένα φίλτρα, με βάση την παλαιότερη συμπεριφορά σας ως χρήστη ή/και χαρακτηριστικά των τοποθεσιών που αναζητάτε, καθώς και με τις παραμέτρους της αναζήτησής σας (π.χ. ημερομηνίες, αριθμός επιβατών, κατηγορία θέσης). Μπορεί να περιλαμβάνονται και δημοφιλή φίλτρα για μια δεδομένη τοποθεσία, με βάση τη χρήση των σελίδων μας, επειδή πιστεύουμε ότι οι χρήστες μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν ξανά συγκεκριμένα φίλτρα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, σε πολλές αναζητήσεις για την ίδια κατηγορία.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης προέρχονται επίσης από σύστημα συστάσεων. Δείτε τις επιλογές κατάταξης για κάθε κατηγορία παρακάτω:

Πτήσεις

Καλύτερη και Προτεινόμενη

Η φθηνότερη προσφορά δεν είναι απαραίτητα και η καλύτερη. Από προεπιλογή, οι πτήσεις ταξινομούνται για να παρέχουν την καλύτερη ισορροπία μεταξύ τιμής και άνεσης, σύμφωνα με παράγοντες όπως τη διάρκεια, την τιμή, την απόσταση μεταξύ σημείου αναχώρησης και προορισμού, τον αριθμό των ταξιδιωτών και πώς ξεκινήσατε την αναζήτησή σας. Ταυτόχρονα, παρέχουμε ποικιλία αποτελεσμάτων για να σας προσφέρουμε διάφορες αεροπορικές εταιρείες και ώρες πτήσεων. Η σχετική σημασία των παραγόντων αφορά συγκεκριμένα κάθε ομάδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, π.χ. η τιμή θα έχει μικρότερη βαρύτητα, αν η φθηνότερη πτήση είναι ελαφρώς πιο φθηνή, αλλά διαρκεί πολύ περισσότερο από την πιο γρήγορη πτήση. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παράμετροι και η βαρύτητά τους συμβάλλουν ώστε να εμφανίζονται στους χρήστες πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τα χρήματα που εξοικονομεί η φθηνότερη πτήση μπορεί να μη δικαιολογούν, για παράδειγμα, την ταλαιπωρία μιας πολύωρης αναμονής για την πτήση ανταπόκρισης.

Εάν κάποιες τιμές είναι ίδιες σε διάφορες επιλογές κράτησης για την ίδια πτήση, η κατάταξη αυτών των επιλογών θα εξαρτηθεί κυρίως από την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) και το κόστος ανά κλικ (CPC). Ορισμένες φορές, αξιολογούμε επίσης και την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνετε από έναν ιστότοπο παρόχου. Επισημαίνουμε στοιχεία όπως την προμήθεια ενός παρόχου για την κράτηση ή τις χρεώσεις αποσκευών, ώστε να βασίζεστε στη συνολική τιμή, όταν συγκρίνετε τις επιλογές σας. Εάν ένας πάροχος δεν είναι σαφής για τις χρεώσεις του, συνήθως δεν τον προτείνουμε.

Εμφανίζονται προσφορές από πολλές διαφορετικές πηγές, όπως αεροπορικές, ιστότοπους συγκέντρωσης δεδομένων, παγκόσμια συστήματα διανομής, εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών, διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία. Ωστόσο, τα αποτελέσματά μας μπορεί να μην περιέχουν πάντα όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

Φθηνότερη

Ψάχνετε τη φθηνότερη τιμή; Κανένα πρόβλημα! Με την ταξινόμηση ανά τιμή, βλέπετε γρήγορα τις φθηνότερες ή/και τις ακριβότερες προσφορές — εσείς ταξιδεύετε, εσείς επιλέγετε.

Κάποιες φορές, η ίδια προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές σελίδες παρόχων. Εσείς βλέπετε όλους τους παρόχους που μπορείτε να επιλέξετε, αλλά εμείς σας επισημαίνουμε έναν βασικό πάροχο ανάλογα π.χ. με τη δημοτικότητα ή τη βαθμολογία του. Επιπλέον, ενδέχεται να επισημαίνονται οι πάροχοι που πληρώνουν περισσότερα για τα κλικ που δέχονται.

Καταλύματα (ξενοδοχεία και άλλες επιλογές)

Χρησιμοποιούμε εσωτερικούς αλγόριθμους για να ταξινομήσουμε τα αποτελέσματα καταλυμάτων και παρόχους κρατήσεων για ένα δεδομένο κατάλυμα. Για λόγους διευκόλυνσης, στρογγυλοποιούμε πάντα την τιμή στον αμέσως επόμενο ακέραιο αριθμό.

Για την ταξινόμηση των αποτελεσμάτων με καταλύματα: Από προεπιλογή, τα αποτελέσματα ταξινομούνται βάσει του αλγόριθμού μας για τα ‘Προτεινόμενα’ ο οποίος βασίζεται σε μερικούς βασικούς παράγοντες: τιμή, βαθμολογίες από επισκέπτες και δημοτικότητα (βάσει των κλικ). Η σχετική σημασία των παραμέτρων αφορά συγκεκριμένα κάθε ομάδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, π.χ. η τιμή θα είναι λιγότερο σχετική αν η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή. Επιπλέον, συνυπολογίζουμε τα μέσα δυνητικά έσοδα για εμάς από κάθε αποτέλεσμα ξενοδοχείου. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παράμετροι δίνουν προτεραιότητα στα πιο συναφή αποτελέσματα για τους χρήστες, ενώ βελτιώνουν και τα έσοδά μας. Χρησιμοποιούμε πρόσθετες παραμέτρους, όπως την απόσταση από το κέντρο της πόλης και τον αριθμό αστεριών, τις οποίες θεωρούμε λιγότερο σημαντικές και γι’ αυτό έχουν μικρότερη βαρύτητα. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με την τιμή, την κατηγορία του ξενοδοχείου, τη βαθμολογία από κριτικές και την απόσταση (από τον προορισμό στην αναζήτησή σας).

Κάποιες φορές, η ίδια προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές σελίδες παρόχων. Επισημαίνουμε έναν βασικό πάροχο, με βάση παράγοντες όπως την τιμή του παρόχου σε σύγκριση με τη φθηνότερη τιμή και τα μέσα δυνητικά έσοδα για εμάς από κάθε αποτέλεσμα ξενοδοχείου, π.χ. μια προσφορά μπορεί να εμφανιστεί σε υψηλότερη θέση, αν τα αναμενόμενα έσοδά μας είναι μεγαλύτερα, αλλά όχι αν είναι πολύ πιο ακριβή από τις υπόλοιπες προσφορές. Οι αλγόριθμοί μας μπορεί να αποκρύψουν μία ή περισσότερες προσφορές, αν δεν είναι οι φθηνότερες και επηρεάζουν τα δικά μας έσοδα ή τα έσοδα των συνεργατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παράμετροι εξισορροπούν τη συνάφεια των αποτελεσμάτων για τους χρήστες και τη βελτίωση των εσόδων μας. Σε ένα αποτέλεσμα ξενοδοχείου, εάν η φθηνότερη προσφορά δεν εμφανίζεται πάνω από το κουμπί “Επιλέξτε”, μπορείτε να τη βρείτε αναζητώντας την τιμή που επισημαίνεται με πράσινο χρώμα. Οι ειδικές προσφορές εμφανίζονται πιο ψηλά, αν ο χρήστης έχει συνδεθεί στον λογαριασμό του.

Τιμή

Ψάχνετε τη φθηνότερη τιμή; Κανένα πρόβλημα! Με την ταξινόμηση ανά τιμή, βλέπετε γρήγορα τις φθηνότερες ή/και τις ακριβότερες προσφορές — εσείς ταξιδεύετε, εσείς επιλέγετε.

Αυτοκίνητα

Η ταξινόμηση “Η πρότασή μας” για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα γίνεται κυρίως με βάση την τιμή, τη δυνατότητα εσόδων για εμάς, τη δημοτικότητα (από άποψη κλικ) και το πόσο δημοφιλείς είναι διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων σε έναν προορισμό (π.χ. τα SUV μπορεί να έχουν περισσότερη ζήτηση από ό,τι τα αυτοκίνητα κανονικού μεγέθους σε μια τοποθεσία παραλαβής). Σε ορισμένες περιοχές, συνυπολογίζουμε και τη βαθμολογία κάθε πρακτορείου ενοικίασης από κριτικές. Η σχετική σημασία του παράγοντα αφορά συγκεκριμένα κάθε ομάδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Κάποιες φορές, η ίδια προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές σελίδες παρόχων. Επισημαίνουμε έναν βασικό πάροχο, με βάση παράγοντες όπως πόσο δημοφιλής είναι ή τις βαθμολογίες του. Επιπλέον, ενδέχεται να επισημαίνονται οι πάροχοι που πληρώνουν περισσότερα για τα κλικ που δέχονται. Οι αλγόριθμοί μας μπορεί να αποκρύψουν μία ή περισσότερες προσφορές, αν δεν είναι οι φθηνότερες και επηρεάζουν τα δικά μας έσοδα ή τα έσοδα των συνεργατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παράμετροι εξισορροπούν τη συνάφεια των αποτελεσμάτων για τους χρήστες και τη βελτίωση των εσόδων μας. Σε ένα αποτέλεσμα αυτοκινήτου, εάν η φθηνότερη προσφορά δεν εμφανίζεται πάνω από το κουμπί “Επιλέξτε”, μπορείτε να τη βρείτε αναζητώντας την τιμή που επισημαίνεται με πράσινο χρώμα.

Πακέτα/Διακοπές

The default “Recommended” sort result for packages is based mainly on the price, the hotel’s guest rating and its popularity (measured in clicks). We also factor in the average revenue potential for us from each package result. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παράμετροι δίνουν προτεραιότητα στα πιο συναφή αποτελέσματα για τους χρήστες, ενώ βελτιώνουν και τα έσοδά μας.

Within a packages listing, we order our results based on an internal algorithm that balances the prices and our revenue potential for the results shown.

Τρένα και λεωφορεία

Ώρα αναχώρησης

Ταξινομήσαμε τα αποτελέσματα τρένου και λεωφορείου σύμφωνα με την ώρα αναχώρησης για να μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα το δρομολόγιο που ταιριάζει στον προγραμματισμό σας.

Φθηνότερο

Ψάχνετε τη φθηνότερη τιμή; Κανένα πρόβλημα! Με την ταξινόμηση ανά τιμή, βλέπετε γρήγορα και εύκολα τις φθηνότερες ή/και τις ακριβότερες προσφορές — εσείς ταξιδεύετε, εσείς επιλέγετε.

Οι τιμές τρένων και λεωφορείων περιλαμβάνουν υποχρεωτικούς φόρους και χρεώσεις, ανάλογα την περιοχή. Ελέγξτε αν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις. Ορισμένοι συνεργάτες μας μπορεί να χρεώνουν πρόσθετη προμήθεια υπηρεσιών, προμήθεια για πρόσθετη αποσκευή ή προμήθεια για συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής.

Πώς λαμβάνουμε τιμές.

Ψάχνουμε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, σε ιστοσελίδες αεροπορικών εταιρειών, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, για να βρούμε για εσάς επιλογές από όλο το ίντερνετ. Παρόλο που πάντα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να παρέχουμε τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατό. Ορισμένες φορές, η ιστοσελίδα του παρόχου δεν μας έχει ενημερώσει, δεν έχει συνδεθεί σωστά στη σελίδα μας ή άλλος ταξιδιώτης έχει ήδη κλείσει την προσφορά. Το τελευταίο συμβαίνει κάποιες φορές, γιατί κρατάμε σε προσωρινή μνήμη (cache) τα αποτελέσματα, ώστε να είναι γρήγορη η ταχύτητα της σελίδας και να μην περιμένετε. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας το ίδιο λεπτό με έναν άλλο ταξιδιώτη, θα δείτε και οι δύο μάλλον τα ίδια αποτελέσματα. Οι ιστοσελίδες των παρόχων θα πρέπει να μας ενημερώνουν για τις τιμές τους τουλάχιστον κάθε 24 ώρες. Παρόλο που ψάχνουμε σε πάρα πολλές ιστοσελίδες, δεν είναι δυνατό να ψάξουμε σε όλες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν εμφανίζουμε αποτελέσματα από συγκεκριμένους παρόχους για τεχνικούς ή εμπορικούς λόγους ή επειδή γνωρίζουμε ότι επηρεάζουν αρνητικά την ικανοποίηση των πελατών.

Πώς λαμβάνουμε κριτικές και διαχειριζόμαστε περιεχόμενο.

Οι κριτικές εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας με διάφορους τρόπους. Εμφανίζονται κριτικές και βαθμολογίες από κριτικές από άλλους διάσημους ταξιδιωτικούς ιστότοπους. Επιπλέον, εμφανίζονται κριτικές από χρήστες που έκαναν κράτηση μέσω της πλατφόρμας μας ενώ ήταν συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους ή μας έχουν στείλει το ταξίδι τους (μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Trips εδώ).

Στην ιστοσελίδα μας, συγκεντρώνουμε και εμφανίζουμε κριτικές με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους.

Για τις πτήσεις και τα αυτοκίνητα, εμφανίζονται κριτικές που συγκεντρώνονται απευθείας από τους πελάτες μας με επιβεβαιωμένη κράτηση, ενώ για τα καταλύματα εμφανίζονται κριτικές τόσο από τους πελάτες μας όσο και από συνεργαζόμενους ιστότοπους. Για κριτικές που συγκεντρώνονται απευθείας από τους πελάτες μας, επικοινωνούμε και ζητάμε να μας δώσουν κριτικές μόνο οι χρήστες που έχουν λογαριασμό σε εμάς και συμφωνούν να λαμβάνουν email από εμάς. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αφήσουν κριτική απευθείας στην πλατφόρμα Trips που έχουμε.

Η επικοινωνία με τον πελάτη γίνεται μόνο αφού ολοκληρωθεί η κράτηση, οπότε διασφαλίζεται ότι οι κριτικές περιέχουν πληροφορίες από πρώτο χέρι και αντικατοπτρίζουν την προσωπική εμπειρία του πελάτη. Για τις πτήσεις και τα αυτοκίνητα, ο χρήστης χρησιμοποιεί μια βαθμολογία από “κακό” έως “εξαιρετικό”. Στη συνέχεια, τη μετατρέπουμε σε αριθμό, σε κλίμακα από το 1 έως το 10, και εμφανίζεται σε μια κριτική για την ποιότητα (εάν υπάρχει), για πιο εύκολη σύγκριση και αξιολόγηση. Με τη μέθοδό μας, οι ψεύτικες κριτικές και οι υποστηρίξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιορίζονται, καθώς βασίζεται σε επαληθευμένους πελάτες για την παροχή αυθεντικών κριτικών. Στις κριτικές για καταλύματα, οι βαθμολογίες υπολογίζονται σύμφωνα με τον μέσο όρο των βαθμολογιών από κριτικές που συγκεντρώνουμε και των κριτικών που συγκεντρώνουν οι συνεργάτες μας.

Όλες οι κριτικές δημοσιεύονται μετά από αυτοματοποιημένους ελέγχους για βωμολοχία. Δεν θα εμφανίζονται κριτικές ή θα αφαιρούνται κριτικές, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές, που παραβιάζουν τις οδηγίες ή τους όρους των παρόχων της κριτικής, όπως και τους Όρους Χρήσης μας, καθώς και κριτικές που περιλαμβάνουν ή αναφέρονται (μεταξύ άλλων) σε:

  • παράνομη δραστηριότητα
  • προσωπικές ή ευαίσθητες πληροφορίες
  • βρισιές, σεξουαλικές αναφορές, έκφραση μίσους, παρατηρήσεις που εκφράζουν διακρίσεις, απειλές κ.λπ.
  • πλαστοπροσωπία
  • σχόλια άσχετα με το θέμα ή την προβλεπόμενη χρήση της ιστοσελίδας μας, καθώς και σχόλια που αφορούν τη διαδικασία κράτησης και όχι τη σχετική ταξιδιωτική εμπειρία
  • ανεπιθύμητο ή ψεύτικο περιεχόμενο.

Για να διασφαλίσουμε ότι οι κριτικές εξακολουθούν να είναι σχετικές, μπορεί να μην εμφανίζονται κριτικές που δημοσιεύτηκαν τρία χρόνια πριν ή αν έχει αλλάξει η διαχείριση του καταλύματος ή έχει συμβεί άλλη σημαντική αλλαγή, όπως ανακαίνιση.

Ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε από τους χρήστες να υποβάλουν ταξιδιωτικές συμβουλές. Αυτές οι συμβουλές αξιολογούνται με αυτοματοποιημένα μέσα και δεν θα δημοσιεύονται αν δεν θεωρούνται αρκετά χρήσιμες.

Επίσης, θα αφαιρούμε παράνομο περιεχόμενο και κριτικές που δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω, μετά από μη αυτόματο έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης περιεχομένου, κατόπιν ειδοποίησης που μας έχει σταλεί μέσω της φόρμας σχολίων.

Εάν υπάρχει δυνατότητα ένστασης κατά της απόφασής μας να αφαιρέσουμε περιεχόμενο, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065, θα παρέχουμε μια δήλωση με τους λόγους για την απόφασή μας και πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής καταγγελίας κατά της απόφασης. Οι καταγγελίες θα ελέγχονται μη αυτόματα από την ομάδα ελέγχου περιεχομένου μας με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές μας για το περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα του ελέγχου θα κοινοποιηθεί στον ενάγοντα.

Εάν διαπιστωθεί ότι ο αποδέκτης της υπηρεσίας παρέχει τακτικά εμφανώς παράνομο περιεχόμενο ή ένα άτομο υποβάλει τακτικά σημειώσεις ή παράπονα που είναι εμφανώς αβάσιμα, όπως προβλέπεται στο άρθρο 23 της Πράξης για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, θα εξετάσουμε το θέμα σύμφωνα με το άρθρο 23(3) της Πράξης για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες και, εάν επιβεβαιωθεί η επανειλημμένη παράβαση, θα προειδοποιήσουμε το σχετικό άτομο και, αντίστοιχα, θα αναστείλουμε τον λογαριασμό του μετά από προειδοποίηση. Προς το παρόν, δεν προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν τέτοια περιστατικά και θα παρέχουμε παραδείγματα των περιστατικών και των συνθηκών που λαμβάνουμε υπόψη, όταν αξιολογούμε αν συγκεκριμένες συμπεριφορές συνιστούν κατάχρηση και τη διάρκεια της αναστολής, εάν και όταν παρατηρήσουμε τέτοια περιστατικά.

Πώς συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρείες.

Έχουμε συνάψει συνεργασίες με τις περισσότερες από τις 700+ ιστοσελίδες παρόχων που εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Αν έχετε εταιρεία και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, δείτε τη σελίδα Συνεργατών μας.

Επιπλέον, η εταιρεία μας ανήκει στην Booking Holdings Inc., η οποία περιλαμβάνει και άλλες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, όπως τις Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com και Opentable.com.

Διαχειριζόμαστε επίσης μια γκάμα εταιρειών μετα-αναζήτησης, όπως: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, HotelsCombined και Mundi.