Βρείτε πτήσεις
Προσφορές
Πληροφορίες
Πότε να κάνετε κράτηση
Συχνές ερωτήσεις και συμβουλές
Απευθείας πτήσεις

CDG - JMK

38€ Βρείτε φθηνές πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος

Αυτή είναι η φθηνότερη πτήση απλής μετάβασης που βρήκε χρήστης/χρήστρια της KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, κάνοντας αναζήτηση για πτήση από Charles de Gaulle προς Μύκονο με αναχώρηση στις 27-8. Τα εισιτήρια ενδέχεται να αλλάξουν και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις πτήσεις ή τις ημερομηνίες ταξιδιού. Κάντε κλικ στην τιμή για να δείτε την αναζήτηση για αυτήν την προσφορά.
1 ενήλικας
0 βαλίτσες
Sat 17.8
Sat 24.8

Ψάξτε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για προσφορές πτήσεων προς Μύκονο

 
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Μύκονο.
Αυτές είναι οι αεροπορικές που επιλέγουν πιο συχνά οι χρήστες/ριες της KAYAK με βάση τα αποτελέσματα αναζητήσεων για πτήσεις από Παρίσι Μύκονο.
Τις τελευταίες 7 ημέρες, οι ταξιδιώτες έκαναν αναζήτηση 48.802.366 φορές στην KAYAK και ο λόγος είναι ο εξής:

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 25%Συγκρίνετε πολλούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους με μία αναζήτηση.

Παρακολουθήστε τις τιμέςΔεν θέλετε να κάνετε κράτηση ακόμη; Δημιουργήστε μια ειδοποίηση τιμής για να γνωρίζετε πότε μειώνονται οι τιμές.

Δωρεάν χρήσηΧωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες.

Φιλτράρετε τις προσφορές σαςΕπιλέξτε θέση, δωρεάν Wi-Fi και άλλα.

Φθηνές προσφορές για πτήσεις από Charles de Gaulle προς Μύκονο (CDG-JMK)

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που βρέθηκαν πρόσφατα στην KAYAK για πτήσεις με επιστροφή από Charles de Gaulle προς Charles de Gaulle με αναχώρηση τους επόμενους μήνες. Παρόλο που αυτές οι πτήσεις ήταν διαθέσιμες στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν και οι προσφορές να λήξουν.
Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.
Επιλέξτε ημερομηνίες
07:20 - 20:20CDG-JMK
12ώ 00λ1 στάση
14:35 - 22:35JMK-CDG
9ώ 00λ1 στάση
Wed, 9 Oct - Wed, 16 Oct
06:45 - 20:05CDG-JMK
12ώ 20λ1 στάση
16:25 - 22:55JMK-CDG
7ώ 30λ1 στάση
Sat, 12 Oct - Fri, 18 Oct
07:20 - 20:20CDG-JMK
12ώ 00λ1 στάση
14:35 - 22:35JMK-CDG
9ώ 00λ1 στάση
Wed, 9 Oct - Wed, 16 Oct
06:45 - 15:15CDG-JMK
7ώ 30λ1 στάση
16:20 - 23:30JMK-CDG
8ώ 10λ1 στάση
Fri, 30 Aug - Fri, 6 Sep
06:45 - 15:15CDG-JMK
7ώ 30λ1 στάση
16:20 - 23:30JMK-CDG
8ώ 10λ1 στάση
Fri, 30 Aug - Fri, 6 Sep
09:00 - 18:05CDG-JMK
8ώ 05λ1 στάση
20:15 - 08:55JMK-CDG
13ώ 40λ1 στάση
Mon, 30 Sep - Sun, 6 Oct
06:45 - 18:05CDG-JMK
10ώ 20λ1 στάση
20:50 - 09:55JMK-CDG
14ώ 05λ1 στάση
Mon, 21 Oct - Sat, 26 Oct
09:55 - 20:40CDG-JMK
9ώ 45λ1 στάση
21:25 - 15:05JMK-CDG
18ώ 40λ1 στάση
186€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Mon, 2 Sep - Mon, 9 Sep
15:55 - 20:40CDG-JMK
27ώ 45λ1 στάση
21:25 - 09:00JMK-CDG
12ώ 35λ1 στάση
213€Austrian Airlines
Βρείτε προσφορά
Tue, 10 Sep - Mon, 16 Sep
12:10 - 16:25CDG-JMK
3ώ 15λαπευθείας
19:20 - 22:00JMK-CDG
3ώ 40λαπευθείας
Sat, 10 Aug - Tue, 13 Aug

Πτήσεις από Charles de Gaulle προς Μύκονο - Πληροφορίες και τάσεις

Μάθετε πληροφορίες και τάσεις για πτήσεις από Charles de Gaulle προς Μύκονο που βασίζονται σε δεδομένα, για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις, την καλύτερη ημερομηνία για το ταξίδι σας και πολλά ακόμη.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονο;

Για τον υπολογισμό των μέσων μηνιαίων τιμών, η KAYAK παίρνει όλες τις τιμές για κάθε μήνα του προηγούμενου έτους για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και κρατά τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Ο φθηνότερος μήνας για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονο είναι ο Οκτώβριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 128€. Από την άλλη, οι ακριβότεροι μήνες είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, με μέσο κόστος εισιτηρίων 332€ και 320€ αντίστοιχα.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κάνω κράτηση πτήσης από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονο;

Για τον υπολογισμό των μέσων ημερήσιων τιμών, η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλες τις τιμές για κάθε ημέρα πριν από την αναχώρηση κατά το περασμένο έτος για πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle, αφαιρεί το κορυφαίο 0,1%, που αφορά ακραίες τιμές, και υπολογίζει τη μέση τιμή για κάθε μήνα.
Για να βρείτε μια τιμή κάτω από τον μέσο όρο για την πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση περίπου 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Για την απόλυτα φθηνότερη τιμή, με βάση τα δεδομένα μας θα πρέπει να κάνετε κράτηση 159 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

Η φθηνότερη τιμή που έκαναν κλικ οι χρήστες/χρήστριες της KAYAK για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από κάθε αεροπορική τις τελευταίες 72 ώρες.
Οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης που βρέθηκαν από χρήστες της KAYAK τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν με την easyJet (38€) και την Air France (75€). Τα φθηνότερα εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή βρέθηκαν στην easyJet (133€) και την SWISS (134€).

Πόσες πτήσεις Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος πραγματοποιούνται ανά ημέρα;

Καθημερινά, πραγματοποιούνται από 1 έως 3 απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle με προσγείωση στη Μύκονο και μέση διάρκεια πτήσης 3ώ 16λ. Η πιο συνηθισμένη ώρα αναχώρησης είναι στις 08:00 και οι περισσότερες πτήσεις απογειώνονται το πρωί. Κάθε εβδομάδα, πραγματοποιούνται 13 πτήσεις. Η πιο συχνή ημέρα αναχώρησης είναι Τρίτη, που αναχωρεί το 23% όλων των εβδομαδιαίων πτήσεων. Οι λιγότερες αναχωρήσεις πτήσεων γίνονται Δευτέρα.

Πόσο διαρκεί η πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

Οι απευθείας πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 3ώ 15λ για να διανύσουν τα 3.598 χλμ. της πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος.

Πόσο νωρίς αναχωρεί η πρώτη πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle για την πόλη Μύκονος;

Αν είστε πρωινός τύπος, μπορείτε να πάρετε τη νωρίτερη πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle στις 08:20 με ώρα προσγείωσης στη Μύκονο στις 12:35.

Πόσο αργά αναχωρεί η τελευταία πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle για την πόλη Μύκονος;

Εάν προτιμάτε τις νυχτερινές πτήσεις, η τελευταία πτήση από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle είναι στις 15:50 με ώρα προσγείωσης 20:10.

Χρήσιμες πληροφορίες

Περίοδος χαμηλής ζήτησης

Ιούλιος

Περίοδος υψηλής ζήτησης

Ιούλιος

Φθηνότερη πτήση

38€
Η καλύτερη περίοδος για να αποφύγετε τον πολύ κόσμο με μέση μείωση 36% στις τιμές.
Η πιο δημοφιλής περίοδος ταξιδιού και μέση μείωση 36% στις τιμές.
Πτήση από Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονος

Πότε να κλείσετε πτήσεις από Charles de Gaulle προς Μύκονο

Έχετε ευελιξία στις ημερομηνίες; Βρείτε την καλύτερη περίοδο για να ταξιδέψετε από Charles de Gaulle προς Charles de Gaulle με βάση τα δεδομένα πτήσεων της περσινής χρονιάς. Ανακαλύψτε τον φθηνότερο μήνα, ή ακόμη και ημέρα, για πτήσεις.
Εκτιμώμενη τιμή με επιστροφή
Η KAYAK λαμβάνει υπόψη όλα τα ιστορικά δεδομένα πτήσεων για κάθε ημερομηνία, για να παρέχει μια εκτιμώμενη τιμή για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή με διάρκεια έως και 40 ημέρες. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε πραγματικές ελάχιστες τιμές για κάθε ημερομηνία, ορισμένες τιμές αποτελούν προβλέψεις και οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Συχνές ερωτήσεις για κρατήσεις πτήσεων από Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονος

 • Ποια μοντέλα αεροσκάφους εκτελούν πιο συχνά το δρομολόγιο Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  Το μοντέλο αεροσκάφους που εκτελεί πιο συχνά την πτήση από την πόλη Παρίσι Charles de Gaulle προς Μύκονο είναι το Airbus A320-100/200.

 • Ποιες αεροπορικές συμμαχίες εκτελούν την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  Η SkyTeam είναι η μόνη αεροπορική συμμαχία που εκτελεί την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος.

 • Ποιες ημέρες μπορώ να πετάξω απευθείας Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  Υπάρχουν απευθείας πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος σε καθημερινή βάση.

 • Πώς βρίσκει η KAYAK τόσο χαμηλές τιμές για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  H KAYAK είναι μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε σε όλο το διαδίκτυο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές για τους χρήστες μας. Λαμβάνουμε πάνω από 2 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πτήσεων κάθε χρόνο και έτσι μπορούμε να βρούμε ποικιλία τιμών και επιλογών για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος.

 • Πώς μπορεί να με βοηθήσει το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών της KAYAK να διαλέξω τη σωστή στιγμή για να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για την πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών για πτήσεις της KAYAK χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα για να καθορίσει αν η τιμή της πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος θα αλλάξει εντός των επόμενων 7 ημερών, προκειμένου οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν αν πρέπει να περιμένουν ή να κάνουν κράτηση.

 • Πώς λειτουργεί το KAYAK Mix για τις πτήσεις Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  Το KAYAK Mix σάς επιτρέπει να συνδυάσετε εισιτήρια απλής μετάβασης για να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κλασικό εισιτήριο με επιστροφή. Έτσι, μπορείτε να πετάξετε προς την πόλη Μύκονος με μια αεροπορική και πίσω στην πόλη Παρίσι Charles de Gaulle με διαφορετική αεροπορική εταιρεία.

 • Πώς λειτουργούν οι "ευέλικτες ημερομηνίες" της KAYAK και γιατί να τις επιλέξω κατά την αναζήτηση πτήσης Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος;

  Κάποιες φορές, τα σχέδιά μας για ταξίδι δεν είναι τόσο δεσμευτικά. Εάν έχετε ευελιξία, με τις ευέλικτες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές πτήσεων Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος έως και 3 ημέρες πριν/μετά από τις ημερομηνίες της προτίμησής σας. Για να μπορείτε να επιλέξετε τις πτήσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

Προτιμάτε μια απευθείας πτήση Παρίσι Charles de Gaulle-Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου;

Βρείτε ποιες αεροπορικές πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από Αεροδρόμιο Παρίσι Charles de Gaulle προς Αεροδρόμιο Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου, σε ποιες ημέρες και κλείστε απευθείας πτήσεις.

Απευθείας πτήσεις αναχώρησης

Παρίσι Charles de Gaulle to Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου

Δευτέρα

Air France,Delta

Air France,Delta

Τρίτη

Air France,Delta,easyJet

Air France,Delta, +1 ακόμη

Τετάρτη

Air France,Delta

Air France,Delta

Πέμπτη

Air France,Delta,easyJet

Air France,Delta, +1 ακόμη

Παρασκευή

Air France,Delta

Air France,Delta

Σάββατο

Air France,Delta

Air France,Delta

Κυριακή

Air France,Delta,easyJet

Air France,Delta, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις επιστροφής

Μύκονος Αερολιμένας Μυκόνου to Παρίσι Charles de Gaulle

Δευτέρα

Air France,Delta

Air France,Delta

Τρίτη

Air France,Delta,easyJet

Air France,Delta, +1 ακόμη

Τετάρτη

Air France,Delta

Air France,Delta

Πέμπτη

Air France,Delta,easyJet

Air France,Delta, +1 ακόμη

Παρασκευή

Air France,Delta

Air France,Delta

Σάββατο

Air France,Delta

Air France,Delta

Κυριακή

Air France,Delta,easyJet

Air France,Delta, +1 ακόμη

Περισσότερες απευθείας πτήσεις
Περισσότερες απευθείας πτήσεις

Κάντε κράτηση για φθηνές πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο

Πρόσφατες προσφορές πτήσεων απλής μετάβασης

 
Ενδιαφέρεστε για πτήση απλής μετάβασης; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις απλής μετάβασης από Παρίσι προς Παρίσι που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες.
27-8Tue
απευθείαςeasyJet
3ώ 20λCDG-JMK
38€
18-8Sun
απευθείαςeasyJet
3ώ 20λCDG-JMK
40€
24-8Sat
απευθείαςAir France
3ώ 15λCDG-JMK
75€
26-8Mon
απευθείαςAir France
3ώ 15λCDG-JMK
76€
26-9Thu
2 στάσεις
22ώ 50λCDG-JMK
83€
26-9Thu
1 στάση
9ώ 10λCDG-JMK
86€
23-8Fri
1 στάσηAegean Airlines
6ώ 10λCDG-JMK
121€
15-9Sun
1 στάσηSWISS
11ώ 40λCDG-JMK
150€
31-10Thu
1 στάσηAegean Airlines
16ώ 45λCDG-JMK
152€
19-8Mon
2 στάσειςSWISS
28ώ 20λCDG-JMK
220€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Πτήσεις τελευταίας στιγμής από Charles de Gaulle προς Μύκονο

Προσφορές τελευταίας στιγμής για πτήση, τρένο και λεωφορείο

 
Αυτές οι προσφορές πτήσεων τελευταίας στιγμής είναι οι φθηνότερες που βρέθηκαν στην KAYAK τις τελευταίες 72 ώρες για πτήσεις από Παρίσι προς Μύκονο με αναχώρηση τις επόμενες 10 ημέρες.
23-7Tue
απευθείαςeasyJet
3ώ 20λCDG-JMK
30-7Tue
απευθείαςeasyJet
3ώ 35λJMK-CDG
161€
21-7Sun
απευθείαςeasyJet
3ώ 20λCDG-JMK
1-8Thu
απευθείαςeasyJet
3ώ 45λJMK-CDG
197€
23-7Tue
πολλές στάσεις
20ώ 45λCDG-JMK
30-7Tue
απευθείας
3ώ 35λJMK-CDG
225€
19-7Fri
πολλές στάσεις
6ώ 10λCDG-JMK
25-7Thu
απευθείας
3ώ 45λJMK-CDG
276€
22-7Mon
απευθείαςAir France
3ώ 15λCDG-JMK
25-7Thu
απευθείαςAir France
3ώ 40λJMK-CDG
331€
21-7Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 50λCDG-JMK
27-7Sat
πολλές στάσειςAegean Airlines
10ώ 40λJMK-CDG
332€
21-7Sun
πολλές στάσειςAegean Airlines
16ώ 50λCDG-JMK
31-7Wed
πολλές στάσειςAegean Airlines
12ώ 15λJMK-CDG
340€
20-7Sat
απευθείαςAir France
3ώ 15λCDG-JMK
25-7Thu
απευθείαςAir France
3ώ 40λJMK-CDG
395€
21-7Sun
πολλές στάσειςSky Express
17ώ 25λCDG-JMK
30-7Tue
πολλές στάσειςSky Express
16ώ 25λJMK-CDG
508€
19-7Fri
πολλές στάσειςSky Express
17ώ 25λCDG-JMK
25-7Thu
πολλές στάσειςSky Express
36ώ 35λJMK-CDG
691€

Αναζήτηση με βάση τις στάσεις

Αναζήτηση με βάση την αεροπορική

Αναζήτηση με βάση την τιμή

Παρίσι Charles de Gaulle - Μύκονος Πτήσεις

Αναχώρηση:

Παρίσι Charles de Gaulle (CDG)Γαλλία

Προορισμός:

Μύκονος (JMK)Ελλάδα

Προσφορές πτήσεων επιστροφής:

Μύκονος - Παρίσι Charles de Gaulle

Κατηγορίες θέσης: